Mens en Dier

Na Kamerleden nu ook NOS-nieuwslezeres onwel. Wat is er toch aan de hand?

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het zijn beelden die bij velen nog vers op het netvlies zullen staan. Tijdens een Kamerdebat over het coronavirus in maart werd toenmalig VVD-minister Bruno Bruins onwel. Hij zakte in elkaar achter het spreekgestoelte. Hij kon later op eigen kracht de zaal uitlopen en trad korte tijd later af. Op Twitter liet hij weten dat hij last had van een flauwte door oververmoeidheid en intensieve weken.


In mei werd Tweede Kamerlid Tom van der Lee van GroenLinks tijdens een debat onwel. Ook hij stond achter het spreekgestoelte toen het gebeurde. Kamervoorzitter Arib zag dat het niet goed ging met Van der Lee, waarna het Kamerlid in elkaar zakte. Hij kon later op eigen kracht de Kamer verlaten. Hij schreef op Twitter dat hij het benauwd kreeg en vervolgens een black-out had, die hij zich niet kon herinneren.


Vanochtend liet nieuwslezeres Amber Brantsen de kijkers van het NOS Journaal schrikken. Tijdens de uitzending van 07.00 uur werd ze onwel. Toen de weerkaart in beeld kwam, kon ze haar tekst niet meer afmaken en begon ze te hijgen. Vlak voor het einde van de uitzending was nog te zien hoe haar lichaam stuiptrekkingen maakte. Ze liet even later weten dat ze weer oké was. Opmerkelijk is dat de NPO de uitzending offline heeft gehaald.


Wat is er toch aan de hand?

Bekijk de beelden hieronder:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Het leugenvirus slaat toe.
Let maar op, er volgen nog meer zelf benoemde BN’ers.

Gea Breuker
Gea Breuker
2 jaren geleden

Electronische uitschakeling van mensen en middelen middels 5G.
Je dacht toch niet dat Max Verstappen per ongeluk is uitgevallen afgelopen weekend?

Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Dat ziet er raar uit… Coronavaccin gehad?

Willem
Willem
2 jaren geleden

Er worden er nog veel te weinig onwel, maar het helpt niks want je ziet aan alles, de boeren de verklikkers de a,5 meter enz dat we verloren zijn, politie ontpopt zich steeds meer als in de 2eWO tot landverraders en iets anders kun je niet verwachten van dat volk. Nog een kleine 8 weken dan is het voorgoed voorbij, geniet nog maar van de zomer, het wordt jullie laatste als “vrij” mens.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x