Homepagina » Buitenland » ‘Vaccinpaspoort is niet tijdelijk en heeft niets met corona te maken, trap er niet in’
paspoort
Foto: Pixabay

‘Vaccinpaspoort is niet tijdelijk en heeft niets met corona te maken, trap er niet in’

De Europese Unie wil een zogeheten digital green certificate gaan verstrekken aan Europese burgers. Als je dit groene certificaat laat zien tijdens je reis, dus op het vliegveld of aan de grens, mag je zonder probleem doorreizen.

Je kunt zo’n certificaat krijgen door je te laten vaccineren tegen corona of als je voor je reis negatief bent getest op corona. De groene reiscertificaten zijn naar verwachting zo rond juni beschikbaar.

Trap er niet in

D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld maakt op social media alvast reclame voor de groene pas. “Met het digital green certificate kunnen we in Europa weer vrij reizen deze zomer, met vaccinatie of negatieve test,” schrijft ze.

Freelance journalist Arno Wellens reageert: “Het vaccinpaspoort is in 2019 bedacht door de Europese Commissie. In 2020 zijn we zonder deze gruwel, maar met beperkingen op vakantie gegaan en in 2022 moet iedereen geprikt zijn, exit corona. Deze maatregel is niet ‘tijdelijk’ en heeft niets met corona te maken. Trap er niet in.”

Routekaart

De Europese Commissie publiceerde begin 2019 een routekaart waarin de plannen rond een dergelijk vaccinatiepaspoort zijn uitgewerkt. Deze routekaart vermeldt dat de commissie in 2022 een vaccinatiepaspoort aan Europese burgers zal uitgeven.

Na publicatie van de routekaart werd een Global Vaccination Summit gehouden, georganiseerd door de Europese Commissie en de WHO. Deze top vond enkele maanden voor de corona-uitbraak plaats. Onder de aanwezigen waren Nanette Cocero van Pfizer, Seth Berkley van Gavi, The Vaccine Alliance en Joe Cerrell van de Bill & Melinda Gates Foundation.

4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
27 dagen geleden

Het is een voorstel, dus nog geen conclusies trekken. Het is de bedoeling dat we geen angst zaaien en ik vind dat dit wel gebeurt met dit bericht. Zorg dat het voorstel ook bij de MSM terecht komt!

Dubito
Dubito
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

Stuur maar in. En geniet vervolgens van de krekels en de tumbleweeds.

Arie
Arie
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

Hoe naïef kun je zijn ?
Er zijn altijd wel idioten die de groene kaart trots op gaan halen. (nsb-ers)
Ja De MSM zorgt wel voor ons. haha

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Arie
27 dagen geleden

Ja, genoeg van zulke geestelijk beperkten die nog nét niet dat stempel hebben.
Hele pagina’s in mainstream pers zijn vaak aan dergelijke vaccin-doperwten gewijd. Met de focus op hun zielig deel van hun leven.
“Ja, ik doe het voor die zieke .. van me”. De stompzinnige “Eindelijk…!”, vervolgens op facebook zettend met de junkspuit zowat nog in hun arm. Trots dat ze zijn! Tot slot de meestgehoorde braakneiging “We moeten het voor elkaar doen…”
En die mensen hebben niet eens in de gaten dat ze zichzelf als melaatse neerzetten voor de hele wereld door met hun scheve vingertjes te wapperen.

Slechts smilen en halfslachtig negeren kun je ze. Want probeer maar aan een willekeurig 4-jarig kind uit te leggen dat Sinterklaas niet bestaat.
Dat gevoel krijg je bij deze mensen.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

We hebben al te veel meegemaakt.
Het begon met camera’s boven de snelwegen waarvan de beelden slechts beperkt mochten worden gebruikt.
Intussen hangt het er vol mee in winkels en -centra, doorgaande wegen, kruisende lokale wegen, en tal van andere locaties zoals hotels, overheidsgebouwen enz..
Keer op keer blijkt onze overheid zich te beroepen op goed vertrouwen, maar bedoelt in werkelijkheid dat de burgers gewoon behandeld worden als vee wanneer het de bespiedende ambtenaren zo uitkomt.
Ik snap wel dat het verleidelijk is voor opsporingsambtenaren, maar fatsoen is iets wat je leert bij je opvoeding. Vele ambtenaren en politici zijn rijp voor het opnieuw kennismaken met de principes van respect en fatsoen.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Herman de Graaf
25 dagen geleden

Rutte zou zich er niets van kunnen herinneren? Die is geestelijk behoorlijk verward hij weet niks kan niks en herinnert niks!

Dave
Dave
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

Zit er een plaat voor je hoofd of iets dergelijks. Ga er nu maar gewoon vanuit dat het er komt en permanent is.

cieleke
cieleke
Reactie op  Dave
27 dagen geleden

permanent moet nog blijken want om economie weer op te starten hebben ze elke euro keihard nodig ook die van de niet gevaccineerden.
En door die uit te sluiten reizen, leuke leven dan hebben hun dus minder winst en weet niet of dat de bedoeling is.
Gezien wij Nederland garant staan voor andere slechter draaiende euro landen.
Maar ze doen maar dan verdienen ze toch geen cent meer aan me kijken hoe lang ze dat volhouden en ik ben niet de enige die zich niet laat omkopen om weer deel te nemen maatschappij.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  cieleke
26 dagen geleden

Ga wel na de kapper voor een permanent 😁😁zo help ik de maatschappijEn Nederland is al bankroet als er niks gebeurt is t een verloren zaak maak dan je borst maar nat😩🥵

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  W Appie🤔😁
25 dagen geleden

Haal je groente eieren en aardappelen direct bij de boer, ga naar de slager die direct van de boer koopt ! Zo behouden wij onze economie en natuur!

John
John
Reactie op  cieleke
26 dagen geleden

Het is Game Over voor de ecomie.
Hoe lang dacht je dat ze door kunnen gaan met geld drukken met tientallen miljarden tegelijk?
De euro is een Fiat munt.
Die houden het doorgaans niet lang. Zogauw de drukpers aangaat is het einde nabij.

aisha
aisha
Reactie op  cieleke
25 dagen geleden

Nederland is failliet, heel europa en amerika e.d. zijn failliet. De aow pot is leeg etc.etc. zegt genoeg toch? 10 jaar Rutte en alles is hier naar de knoppen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Dave
27 dagen geleden

Maak je geen zorgen! Je levert al je vrijheid in voor een 24/7 controlesysteem zoals in China, kompleet met gezichtsherkenning en puntensysteem. als je gehoorzaam de autoriteiten volgt krijg je extra punten, dus voor de NSBers. Ben je kritisch of heb je verkeerde mail vrienden of kritiek op de overheid krijg je strafpunten en wordt alles van je afgenomen! Geen geld, geen ov kaartje geen bioscoop of restaurant geen studie en e.v.t heropvoedingskampen!
Dit alles dankzij de Corona hoax en ons gluiperige demissionaire kabinet!
Jammer genoeg ga je van de spuit van de winter ook nog dood, maar maak je geen zorgen het is maar een bijwerking!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

@ Ertje. Rockefeller Lockstep 2010 was ook een plan van de NWO. Helaas is die ook werkelijkheid geworden. Alles wat de NWO van plan is, is lang geleden uitgedacht en zowel op falen als succes beoordeelt.

De plannen van de NWO lopen vele decennia voor op de gewone mensheid. Daarom wordt er eerst een voorstel gedaan, dan komt de klap niet zo hard aan. Bovendien moet elke stap van de tegenpartij, ter controle en onderdrukking van mensen, openlijk verklaard worden. Dat is een vast ritueel in de satanische wereld. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, neem dat maar aan!

Nina-
Nina-
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

Het is een voorstel, laat me niet lachen, voor de bühne ja. Alles wat voorgesteld word wordt waarheid tenzij de uitvoerders ervan nee zeggen. Het is al lang van te voren bedacht, dus waar komt de twijfel vandaan als je al langer op deze site zit én via de andere media de actuele situatie volgt?

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

Ach, de hoed en de rand worden angstvallig weggehouden van de ‘drukpersen’ ten bate van hun broodheren, die anders ‘heel zielig’ en ‘geschokt’ zullen zijn bij een evt burgerverzet tegen dit overduidelijk nazi-voorstel.

Enne..u moet ‘angst’ niet verwarren met de terechte woede.
Angst (als slechtste raadgever) maakt je murw en afhankelijk. En er komt niks in beweging. Is tevens de laagste vorm van emotie. De covid-scam o.a. gedijt (nog) hierop. Het maakt velen blind gehoorzaam.
Woede is ook negatief/destructief, niet geheel zonder risico. Maar met de kans op behoud van je waardigheid en kans op positief eindresultaat. En de kans dat het mainstream-narrative met het idioot hoge angst-quotum voorgoed verdwijnt.

Marco
Marco
Reactie op  Ertje
26 dagen geleden

SCHAAAAAAAAAAPPPPPPPP. 🙂

Voorstel is een aanloop om de schapen klaar te maken. Dit beleid van de ongevaccineerde beleidmakers is zo doorzichtig.

Waarom heet Olongren zich niet gevaccineerd?
Ze is een doelgroep met haar auto immuunziekte en terwijl ze positief getest was tijdens de Omtzigt debacle was ze inneens genezen ??????

Onbegrijpelijk.

Disney
Disney
Reactie op  Ertje
26 dagen geleden

Met het Vaccinpaspoort mogen de Hellepoorten niet langer dicht gehouden worden. Ufo’s.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Ertje
25 dagen geleden

Het heeft hetzelfde effect als een jodenster dus dit moet je gewoon niet willen, het is een facistisch plan,geen pandemie maar plandemie!

D'n dieje
D'n dieje
27 dagen geleden

worden we nu dan allemaal ongehoorzame burgers of gaan we zitten wachten tot het overgaat? wie kan zo iets organiseren wat zijn de mogelijkheden om nederland te mobiliseren?

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  D'n dieje
27 dagen geleden

Gelijkgestemden vinden elkaar op den duur wel we zitten nog in de beredeneren stand en dan op na de volgende stap Zolang je niet de duivel dient komt de oplossing wel op je pad Wie goed doet wie goed ontmoet🤗🤗❤️

Marco
Marco
Reactie op  D'n dieje
26 dagen geleden

massaal het rutte/de jonge beleid negeren.
beginnen dat iedere geus “Wappie” om geen muilkorf te dragen en de spertijd ( Avondklok ) te negeren.
dan kom je al met miljoenen wakkere medelanders op een vreedzame revolutie op de proppen.

ik doe daar al aan en heb al meerdere positieve medestanders in mijn omgeving.

begin is er.

ProAsfalt
ProAsfalt
27 dagen geleden

Natuurlijk heeft dit niets met cojona te maken maar alles met totalitarisme.
Niemand is veilig jegens het groene reiscertificaten / paspoort, dus is het totalitarisme want sommige beweren dat je van Hannah Arendt pas van totalitarisme mag spreken als niemand meer veilig is. Maar als iedereen aan die pseudovaccin moet, dan is er toch niemand meer veilig?
https://vimeo.com/509217291 Hannah Arendt ingekleurd – afl. 1 Arendt als inspiratie
https://vimeo.com/510217313 Hannah Arendt ingekleurd – afl. 2 Arendt in essentie

Sjefke
Sjefke
Reactie op  ProAsfalt
26 dagen geleden

Helaas Hanna Arend zou veel herkennen wat nu gebeurd en ook zij zou dit met grote zorg tegemoet zien!
De tweedeling in de maatschappij is terug en zeer gevaarlijk.

Alwine
Alwine
27 dagen geleden

Weer die vuile D666

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Alwine
26 dagen geleden

Overduidelijk dat verkiezingen ook hier zijn ge-scammed. Alles past in het plaatje van die WTO/WHO criminelen.
En in Duitsland de Groenen als grootste partij gepeild? Schiet mij maar lek. Duitsters weten dat hun welvaart door die zgn. Groenen naar de knoppen gaat tbv -alleen al- en slechts de klimaathysterie.

Perm
Perm
Reactie op  Alwine
26 dagen geleden

Dat hele D666 moeten we simpelweg niet accepteren en als ze toch een vinger in de pap krijgen een keiharde oppositie voeren. Gewoon verwerpen dit zooitje.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
27 dagen geleden

Vaccinepaspoort is de NIEUWE SlavenSysteem… Mensen moeten NIET toegeven. Op den duur verlies je al je vrijheid !!

Robert
Robert
27 dagen geleden

uhm …. NEEN!

wolfje168
wolfje168
27 dagen geleden

Denken we nu dat we, al was het maar één schaap, ervan kunnen overtuigen om er niet in te trappen?

Carola
Carola
Reactie op  wolfje168
27 dagen geleden

Nee, die hoop heb ik een hele tijd geleden al opgegeven. Hooguit nog wat twijfelaars en ‘zoekenden’, maar dat is niet de massa.

Marianne
Marianne
Reactie op  wolfje168
27 dagen geleden

Blijft nog steeds lastig….. Hopelijk openen ze zelf hun ogen en oren…..

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
27 dagen geleden

Dat voelden we op onze klompen al aan Ben benieuwd hoeveel hier in tuinen Maar bedenk wel dat je jou ziel maar 1 keer aan de duivel kan verkopen met alle ellende van dien 😱maar een weg terug is er niet 🥵🥵Bezint eer gij begint Diegene is zelf verantwoordelijk voor hun keus Alvast sterkte🙏🙏❤️

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
27 dagen geleden

Noem het maar gewoon wat het is; een genmutatiecertificaat waarmee je kunt aantonen dat je eigendom bent geworden van de patenthouder.

Annette
Annette
27 dagen geleden

Mijn man en ik trappen er ZEKER niet in! Dus het spelletje is duidelijk: je moet en je zult aan die vermaledijde spuit! Wat mij betreft kunnen zij heel lang wachten. Jammer dat wij in de winterperiode niet meer naar Portugal kunnen (alleen al iedere dag over het strand lopen en lekker zwemmen in het binnenbad). Ik BAAL als een stekker, dat dat er nooit meer in zit. Ons leven wordt nooit meer zoals het geweest is. En dan hebben wij nog het geluk gehad om fantastische reizen te maken. Dat is nu voor de meesten niet meer aan de orde. Volgens mij liegen zij dat zij barsten wat betreft het reizen. Daarstraks nog even gehoord dat die Co2 uitstoot met maar liefst 55% moet verminderen tot het jaar 2030. Reizen en uitstoot verminderen is een contradictio in terminis.

Carola
Carola
Reactie op  Annette
27 dagen geleden

Helaas houdt het niet op bij ‘luxevoorzieningen’ zoals reizen, de dwang zal zijn neerslag vinden in alle sectoren. Medische hulp wordt vaak nu al geweigerd zonder snotvod en/of test. Daarvoor werd in 2018 zelfs de hypocratische eed aangepast! Ook bij de ‘essentiële’ winkels zal ons de toegang worden geweigerd. Onze verzekeringen zullen worden opgezegd, onze banen, onze bankrekeningen (is al het geval geweest bij Viruswaarheid) en onze hypotheken. Als het grootste gedeelte van de kudde is ingeënt met dat dodelijke goedje, blijft er een relatief kleine groep over die makkelijk in concentratiekampen kan worden ondergebracht. Die zijn immers een gevaar voor de volksgezondheid. Als in het najaar de Grote Sterfte begint n.a.v. op tilt slaande immuunsystemen door de mRNA-injecties, zal dat op de zoveelste mutatie/variant worden afgewenteld, die dankzij de injectie-verweigeraars zijn kop kon opsteken. De media-schurken zullen de volkswoede vervolgens volledig op ons weten te richten. Etc. etc. etc. Mijn enige ‘troost’ is dat uiteindelijk ook de useful kabinet-idioten, die zich verbeelden dat zij nu bij de ‘elite’ horen, deze dodendans niet zullen ontspringen en voor de naald zullen worden geworpen. Want hun rang in de vrijmetselaarsloges is veel te laag om bij de ‘uitverkorenen’ te mogen horen.

Petra vdB
Petra vdB
Reactie op  Carola
26 dagen geleden

Er wordt al driftig gesproken over het oprichten van een parallelle samenleving met eigen winkels en eigen scholen. Er zijn ook genoeg zakenmensen die aangeven geen “vaccinatie”bewijs of negatief “test”bewijs te zullen gaan vragen. Laten we onze hoop hierop vestigen.
En houdt tegen die tijd zo veel mogelijk de gevaccineerden op afstand, want zij gaan “gevaarlijk” voor ons worden.
Zie podcast via fb van de Opstap in gesprek met Désirée Röver. Deze zou iedereen moeten bekijken. Ontluisterend verhelderend!!!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Annette
26 dagen geleden

Er is een hele duistere agenda achter dit covid verhaal dat ze helaas langzaam uitrollen ander zou de hele wereld in opstand komen.
Het wordt er voor de gemiddelde burger niet beter op!
Alleen de elite die zal geen last hebben zoals nu ook al gebeurt.

x

Check Also

gates

Gates en Epstein waren ‘heel close’ en ontmoetten elkaar tijdens geheimzinnige bijeenkomsten

Ingewijden beweren dat Bill Gates geregeld op ...

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

89
0
We lezen graag je reactie!x