BuitenlandCorona

‘Vaccinpaspoort is niet tijdelijk en heeft niets met corona te maken, trap er niet in’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Europese Unie wil een zogeheten digital green certificate gaan verstrekken aan Europese burgers. Als je dit groene certificaat laat zien tijdens je reis, dus op het vliegveld of aan de grens, mag je zonder probleem doorreizen.

Je kunt zo’n certificaat krijgen door je te laten vaccineren tegen corona of als je voor je reis negatief bent getest op corona. De groene reiscertificaten zijn naar verwachting zo rond juni beschikbaar.

Trap er niet in

D66-Europarlementariër Sophie in ’t Veld maakt op social media alvast reclame voor de groene pas. “Met het digital green certificate kunnen we in Europa weer vrij reizen deze zomer, met vaccinatie of negatieve test,” schrijft ze.

Freelance journalist Arno Wellens reageert: “Het vaccinpaspoort is in 2019 bedacht door de Europese Commissie. In 2020 zijn we zonder deze gruwel, maar met beperkingen op vakantie gegaan en in 2022 moet iedereen geprikt zijn, exit corona. Deze maatregel is niet ‘tijdelijk’ en heeft niets met corona te maken. Trap er niet in.”

Routekaart

De Europese Commissie publiceerde begin 2019 een routekaart waarin de plannen rond een dergelijk vaccinatiepaspoort zijn uitgewerkt. Deze routekaart vermeldt dat de commissie in 2022 een vaccinatiepaspoort aan Europese burgers zal uitgeven.

Na publicatie van de routekaart werd een Global Vaccination Summit gehouden, georganiseerd door de Europese Commissie en de WHO. Deze top vond enkele maanden voor de corona-uitbraak plaats. Onder de aanwezigen waren Nanette Cocero van Pfizer, Seth Berkley van Gavi, The Vaccine Alliance en Joe Cerrell van de Bill & Melinda Gates Foundation.

4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
1 jaar geleden

Het is een voorstel, dus nog geen conclusies trekken. Het is de bedoeling dat we geen angst zaaien en ik vind dat dit wel gebeurt met dit bericht. Zorg dat het voorstel ook bij de MSM terecht komt!

D'n dieje
D'n dieje
1 jaar geleden

worden we nu dan allemaal ongehoorzame burgers of gaan we zitten wachten tot het overgaat? wie kan zo iets organiseren wat zijn de mogelijkheden om nederland te mobiliseren?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Natuurlijk heeft dit niets met cojona te maken maar alles met totalitarisme.
Niemand is veilig jegens het groene reiscertificaten / paspoort, dus is het totalitarisme want sommige beweren dat je van Hannah Arendt pas van totalitarisme mag spreken als niemand meer veilig is. Maar als iedereen aan die pseudovaccin moet, dan is er toch niemand meer veilig?
https://vimeo.com/509217291 Hannah Arendt ingekleurd – afl. 1 Arendt als inspiratie
https://vimeo.com/510217313 Hannah Arendt ingekleurd – afl. 2 Arendt in essentie

Alwine
Alwine
1 jaar geleden

Weer die vuile D666

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x