Great ResetMens en Dier

Kijk: sprekers World Economic Forum grappen over ontvolking

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Er circuleert momenteel een filmpje op social media waarin verslaggever J. Carl Ganter en spiritueel denker Sadhguru op het World Economic Forum grappen over ontvolking.

Ganter zei dat er ‘een gevoel van opluchting’ heerste tijdens één van de sessies omdat hij openlijk over een onderwerp sprak waar anderen hun vingers niet aan durven te branden, namelijk ontvolking.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Minder zielen

“Dat is altijd het probleem geweest,” reageerde Sadhguru. “Alle religieuze groepen zijn tegen me omdat ik praat over de bevolking.”

“Zij willen meer zielen, ik wil minder op de planeet,” voegde Sadhguru toe, waarna de mannen in lachen uitbarstten.

Keurige club

In de Tweede Kamer zei premier Rutte dat het World Economic Forum een ‘inspirerend platform’ is en dat de jaarlijkse bijeenkomst in Davos ‘buitengewoon nuttig’ is.

Toen FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen hem erop wees dat Klaus Schwab opschepte hoe hij Young Global Leaders van het World Economic Forum gebruikt om kabinetten te penetreren, beet Rutte hem toe: “Dat citaat zegt helemaal niks. Ik ben het er gewoon niet mee eens. Het is gewoon een keurige club. Laten we nou ophouden met die conspiracyachtige dingen.”

[The Counter Signal]

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Ze weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn, wij weten het ondertussen ook…

Marc
Marc
1 maand geleden

Laat dit soort mensen die zich zo inzetten tegen de overbevolking en “minder mensen op de planeet” willen, dan zelf het goede voorbeeld geven. Maar helaas zal ook hier weer gelden dat het niet voor hun geldt maar voor het gewone volk.

Wel opvallend dat je “minder mensen op de planeet” telkens als rode draad in al dat soort organisaties terug ziet komen, weliswaar niet altijd expliciet uitgesproken, maar als je een beetje tussen de regels door leest en luistert.

A.jansen
A.jansen
1 maand geleden

Verschrikkelijk wat we allemaal lezen
kunnen ze niet van die filmpjes tonen in de kamer
en zien boezemden reageren

Rob1777
Rob1777
1 maand geleden

Geef het goede voorbeeld en begin bij jezelf…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

90
0
We lezen graag je reactie!x