CoronaBuitenland

Kijk: Tientallen artsen roepen op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Meer dan 40 artsen roepen in een video op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren tegen corona. “Het enige waar ze goed voor zijn, is de portemonnee van Big Pharma. Ze zijn gevaarlijk,” stelt internist Bruce Boros, die al 41 jaar in het vak zit.

Arts Pierre Kory zegt dat er binnen drie weken na de uitrol al zo’n 200 sterfgevallen waren gemeld. Toen hadden we meteen aan de noodrem moeten trekken. Daarna is het een bloedbad geworden. Dit is een historische, humanitaire ramp, aldus Kory.

De Grote Leugen

“Het is allemaal gebaseerd op leugens,” zegt de Canadese arts Chris Shoemaker. “Ze blijven de Grote Leugen herhalen en als samenleving worden we erdoor genaaid. Daarom moeten we terugschreeuwen. We accepteren deze leugen niet langer. Ze beschadigen het immuunsysteem. De bestuurders, de bureaucraten geven geen zier om je.”

Kory voegt toe dat mensen dood neervallen op het strand in Italië en dat in Groot-Brittannië kinderen sterven tijdens het zwemmen. “Nooit eerder stierven er zoveel jonge mensen als nu. Dat komt door de vaccins,” zegt hij. “We moeten blijven strijden.”

Giftig

“Ze zijn onveilig en giftig,” zegt arts Ben Marble.

Arts Grams benadrukt dat dit geen vaccin is, maar een experimentele gentherapie. “Ze kunnen invaliditeit, sterfte en onvruchtbaarheid veroorzaken,” zegt ze.

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Conny!https://www.ninefornews.nl/wp-content/themes
Conny!https://www.ninefornews.nl/wp-content/themes
7 maanden geleden

De “bestuurders” en”buraucraten” begrijpen niet, wat het is,wat hun beweegt en, als zij het te weten komen, zijn zij ontzet en het resultaat is spijt!

Geen schaap
Geen schaap
7 maanden geleden

Zo. Komen de artsen er na 2 jaar eens achter wat van t begin al werd geroepd ? Een beetje laat nu de schade onherstelbaar is. Ze zijn medeplichtig.

Jessedepesse
Jessedepesse
7 maanden geleden

Gewoon niet nemen, klaar.

Maar kennelijk werkt het genocide spuitje minder goed dan de weffies dachten want de spuit dwang begint weer.

De laatste stuiptrekkingen van een criminele organisatie met psychopaten aan het roer. Een volk is uiteindelijk nooit te temmen.

Zacky
Zacky
7 maanden geleden

Wie nu nog deze gifspuiten laat zetten….met alles wat er al over geweten is ……moet achteraf niet komen klagen van de bijwerkingen of dodelijke afloop….🙄

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

118
0
We lezen graag je reactie!x