CoronaBuitenland

Kijk: Tientallen artsen roepen op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Meer dan 40 artsen roepen in een video op om onmiddellijk te stoppen met vaccineren tegen corona. “Het enige waar ze goed voor zijn, is de portemonnee van Big Pharma. Ze zijn gevaarlijk,” stelt internist Bruce Boros, die al 41 jaar in het vak zit.

Arts Pierre Kory zegt dat er binnen drie weken na de uitrol al zo’n 200 sterfgevallen waren gemeld. Toen hadden we meteen aan de noodrem moeten trekken. Daarna is het een bloedbad geworden. Dit is een historische, humanitaire ramp, aldus Kory.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Grote Leugen

“Het is allemaal gebaseerd op leugens,” zegt de Canadese arts Chris Shoemaker. “Ze blijven de Grote Leugen herhalen en als samenleving worden we erdoor genaaid. Daarom moeten we terugschreeuwen. We accepteren deze leugen niet langer. Ze beschadigen het immuunsysteem. De bestuurders, de bureaucraten geven geen zier om je.”

Kory voegt toe dat mensen dood neervallen op het strand in Italië en dat in Groot-Brittannië kinderen sterven tijdens het zwemmen. “Nooit eerder stierven er zoveel jonge mensen als nu. Dat komt door de vaccins,” zegt hij. “We moeten blijven strijden.”

Giftig

“Ze zijn onveilig en giftig,” zegt arts Ben Marble.

Arts Grams benadrukt dat dit geen vaccin is, maar een experimentele gentherapie. “Ze kunnen invaliditeit, sterfte en onvruchtbaarheid veroorzaken,” zegt ze.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Conny!https://www.ninefornews.nl/wp-content/themes
Conny!https://www.ninefornews.nl/wp-content/themes
1 jaar geleden

De “bestuurders” en”buraucraten” begrijpen niet, wat het is,wat hun beweegt en, als zij het te weten komen, zijn zij ontzet en het resultaat is spijt!

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Zo. Komen de artsen er na 2 jaar eens achter wat van t begin al werd geroepd ? Een beetje laat nu de schade onherstelbaar is. Ze zijn medeplichtig.

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Gewoon niet nemen, klaar.

Maar kennelijk werkt het genocide spuitje minder goed dan de weffies dachten want de spuit dwang begint weer.

De laatste stuiptrekkingen van een criminele organisatie met psychopaten aan het roer. Een volk is uiteindelijk nooit te temmen.

Zacky
Zacky
1 jaar geleden

Wie nu nog deze gifspuiten laat zetten….met alles wat er al over geweten is ……moet achteraf niet komen klagen van de bijwerkingen of dodelijke afloop….🙄

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x