Gezondheid

Officiële transcripten: vaccinatieprogramma gebaseerd op leugens

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Lucija Tomljenovic van de Universiteit van Brits-Columbia in Canada heeft een grootschalig onderzoek naar de werking van het Britse zorgstelsel afgerond.

Haar conclusies? De overheidsorganen die het vaccinatiebeleid bepalen verbergen al decennialang de waarheid over de gevaren van vaccins en dringen doelbewust onveilige vaccins op aan burgers.

Uit geheime documenten van de Britse Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI), een onafhankelijk orgaan dat het vaccinatiebeleid in Groot-Brittannië helpt vormgeven, blijkt dat onafhankelijke gegevens over het gevaar van vaccins worden genegeerd. Daarentegen ondersteunt het orgaan twijfelachtige data die worden aangeleverd door de makers van vaccins.

Verzwijgen

De groep heeft ook geen oog voor onderzoek waarin wordt getwijfeld aan de veiligheid van vaccins. Er wordt structureel gelogen tegen ouders om meer te kunnen vaccineren.

“De JCVI doet alles in haar macht om belangrijke data over bijwerkingen van vaccins of contra-indicaties te verzwijgen voor ouders en artsen om de kudde-immuniteit te bereiken, een concept dat niet wordt onderbouwd met wetenschappelijk bewijs,” schrijft Dr. Tomljenovic in haar rapport.

Tenminste 30 jaar

“Uit officiële documenten van het Britse ministerie van Volksgezondheid en de JCVI blijkt dat de Britse gezondheidsinstanties zich al tenminste 30 jaar schuldig maken aan dit soort praktijken om het nationale vaccinatieprogramma te kunnen beschermen,” ging ze verder.

De adviescommissies die inspraak hebben in het vaccinatiebeleid zitten in de regel vol met zogenaamde experts die worden betaald door de industrie. Ze prijzen vaccins aan hoewel uit wetenschappelijk bewijs blijkt dat ze gevaarlijk zijn. De documenten onthullen dat tenminste vanaf het begin van de jaren 1980 op deze manier wordt gewerkt.

Hersenschade

“De JCVI weet al sinds 1981 dat het mazelenvaccin wordt geassocieerd met neurologische schade en sterfte,” legde Dr. Tomljenovic uit. “Er is bewijs dat de JCVI al lange tijd weet van permanente hersenschade bij kinderen als gevolg van vaccins in het vaccinatieprogramma.”

Uit de studie van Dr. Tomljenovic blijkt ook dat de JCVI op de hoogte was van de hersenschade die kan worden veroorzaakt door het BMR-vaccin. Een transcript van een bijeenkomst in 1990 tussen de JCVI en een commissie van het Britse ministerie van Volksgezondheid onthult dat het BMR-vaccin in verband werd gebracht met tenminste 10 bekende gevallen van hersenvlies- en hersenontsteking.

De JCVI kaartte de kwestie in 1991 aan, maar de informatie kwam nooit naar buiten. Het volledige 45 pagina’s tellende rapport van Dr. Tomljenovic is hier te lezen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Diago
Diago
10 jaren geleden

Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.

Maria
Maria
10 jaren geleden

Dit is dus een (dood)serieuze zaak, zo’n klein menselijk wezentje wordt al in de eerste maanden van zijn/haar leven vol gepompt met wel te verstaan verzwakte ernstige ziektekiemen. Het kind moet op de eerste plaats wennen aan de wereld, de voeding en daarbij ook nog groeien. Dan wordt er ook nog eens meerdere malen een cocktail geïnjecteerd van ’n aantal dodelijke ziekten.
Een grote misdaad tegen de mensheid is dat.

M. Brandenburg
M. Brandenburg
10 jaren geleden

Dus als ik het goed begrijp is het wederom de overheid die verantwoordelijk is en niet de kapitalistische farmaceutische industrie, die zich moet houden aan overheidswetgeving, prachtig hoe telkens weer de waarheid komt bovendrijven wanneer er problemen zijn. Zonder uitzondering speelt de Roverheid daar consequent een hoofdrol in. Eerst de bankencrisis toen de schuldencrisis en nu wordt de gemiddelde burger zich ook bewust dat in de zorg de overheid nog steeds de spelregels bepaald. IN nederland hoeft men alleen maar de zorgwet te lezen om te zien dat de Roverheid alles bepaalt, van dekking tot eigen risico, van maximale winst voor verzekeraars tot prijzen van vergoedingen en prijzen van ingrepen. Nu moet alleen de burger nog voldoende zelfinitiatief krijgen om deze zaken zelf te willen uitvinden alvorens te klagen over de verkeerde instantie.

pietje
pietje
10 jaren geleden

Diago, BRAVO houden zo jouw mooie babytje heeft een prachtig immumsysteem dat moet hem of haar verdedigen en dat zal het ook doen zonder die troep !
Groetjes en ga zo door !

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x