Homepagina » Gezondheid » Officiële transcripten: vaccinatieprogramma gebaseerd op leugens
Vaccinaties

Officiële transcripten: vaccinatieprogramma gebaseerd op leugens

Dr. Lucija Tomljenovic van de Universiteit van Brits-Columbia in Canada heeft een grootschalig onderzoek naar de werking van het Britse zorgstelsel afgerond.

Haar conclusies? De overheidsorganen die het vaccinatiebeleid bepalen verbergen al decennialang de waarheid over de gevaren van vaccins en dringen doelbewust onveilige vaccins op aan burgers.

Uit geheime documenten van de Britse Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI), een onafhankelijk orgaan dat het vaccinatiebeleid in Groot-Brittannië helpt vormgeven, blijkt dat onafhankelijke gegevens over het gevaar van vaccins worden genegeerd. Daarentegen ondersteunt het orgaan twijfelachtige data die worden aangeleverd door de makers van vaccins.

Verzwijgen

De groep heeft ook geen oog voor onderzoek waarin wordt getwijfeld aan de veiligheid van vaccins. Er wordt structureel gelogen tegen ouders om meer te kunnen vaccineren.

“De JCVI doet alles in haar macht om belangrijke data over bijwerkingen van vaccins of contra-indicaties te verzwijgen voor ouders en artsen om de kudde-immuniteit te bereiken, een concept dat niet wordt onderbouwd met wetenschappelijk bewijs,” schrijft Dr. Tomljenovic in haar rapport.

Tenminste 30 jaar

“Uit officiële documenten van het Britse ministerie van Volksgezondheid en de JCVI blijkt dat de Britse gezondheidsinstanties zich al tenminste 30 jaar schuldig maken aan dit soort praktijken om het nationale vaccinatieprogramma te kunnen beschermen,” ging ze verder.

De adviescommissies die inspraak hebben in het vaccinatiebeleid zitten in de regel vol met zogenaamde experts die worden betaald door de industrie. Ze prijzen vaccins aan hoewel uit wetenschappelijk bewijs blijkt dat ze gevaarlijk zijn. De documenten onthullen dat tenminste vanaf het begin van de jaren 1980 op deze manier wordt gewerkt.

Hersenschade

“De JCVI weet al sinds 1981 dat het mazelenvaccin wordt geassocieerd met neurologische schade en sterfte,” legde Dr. Tomljenovic uit. “Er is bewijs dat de JCVI al lange tijd weet van permanente hersenschade bij kinderen als gevolg van vaccins in het vaccinatieprogramma.”

Uit de studie van Dr. Tomljenovic blijkt ook dat de JCVI op de hoogte was van de hersenschade die kan worden veroorzaakt door het BMR-vaccin. Een transcript van een bijeenkomst in 1990 tussen de JCVI en een commissie van het Britse ministerie van Volksgezondheid onthult dat het BMR-vaccin in verband werd gebracht met tenminste 10 bekende gevallen van hersenvlies- en hersenontsteking.

De JCVI kaartte de kwestie in 1991 aan, maar de informatie kwam nooit naar buiten. Het volledige 45 pagina’s tellende rapport van Dr. Tomljenovic is hier te lezen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

91 reacties

 1. Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.

  0 likes
 2. Dit is dus een (dood)serieuze zaak, zo’n klein menselijk wezentje wordt al in de eerste maanden van zijn/haar leven vol gepompt met wel te verstaan verzwakte ernstige ziektekiemen. Het kind moet op de eerste plaats wennen aan de wereld, de voeding en daarbij ook nog groeien. Dan wordt er ook nog eens meerdere malen een cocktail geïnjecteerd van ‘n aantal dodelijke ziekten.
  Een grote misdaad tegen de mensheid is dat.

  0 likes
 3. Dus als ik het goed begrijp is het wederom de overheid die verantwoordelijk is en niet de kapitalistische farmaceutische industrie, die zich moet houden aan overheidswetgeving, prachtig hoe telkens weer de waarheid komt bovendrijven wanneer er problemen zijn. Zonder uitzondering speelt de Roverheid daar consequent een hoofdrol in. Eerst de bankencrisis toen de schuldencrisis en nu wordt de gemiddelde burger zich ook bewust dat in de zorg de overheid nog steeds de spelregels bepaald. IN nederland hoeft men alleen maar de zorgwet te lezen om te zien dat de Roverheid alles bepaalt, van dekking tot eigen risico, van maximale winst voor verzekeraars tot prijzen van vergoedingen en prijzen van ingrepen. Nu moet alleen de burger nog voldoende zelfinitiatief krijgen om deze zaken zelf te willen uitvinden alvorens te klagen over de verkeerde instantie.

  0 likes
 4. Diago, BRAVO houden zo jouw mooie babytje heeft een prachtig immumsysteem dat moet hem of haar verdedigen en dat zal het ook doen zonder die troep !
  Groetjes en ga zo door !

  0 likes
 5. Helaas is het zo dat nogal wat “vaccins” in je worden geprikt wanneer je nog niet in staat bent om je eigen keuze te maken, omdat je nog niet in staat bent om je uit te spreken. Je kan nog niet praten en anderen voor jou maken de beslissing dat het goed voor je is. Best wel lullig.

  0 likes
 6. M. Brandenburg, uit de vele commentaren die je plaatst kan iedereen opmaken dat je – terecht – een vreselijke hekel hebt aan overheid en overheidsinstanties. Corruptie viert immers hoogtij, leugens en bedrog komen daar uit voort en het belang van de gewone burger telt voor de overheid totaal niet meer. Wat ik echter ook lees is dat je de gehele verantwoordelijkheid voor de misdadige praktijken met en rondom vaccinaties bij de overheid wil leggen en daarmee de farmaceutische industrie enigszins vrij wil pleiten. Ik stel voor dat jij zelf eens iets meer over de praktijken van de farmacie gaat ontdekken. Je zult er achter komen dat de wortel van ongelooflijk veel kwaad bij hun te vinden is. Hun motto is: Aan gezonde mensen valt niet te verdienen. En daarom doen zij er alles aan om met giftige vaccinaties en giftige medicijnen ons zo ziek mogelijk te houden. Daar slagen ze behoorlijk goed in. Klagen over hun en hun handelwijze is dus volkomen terecht!

  0 likes
 7. [quote name=”pietje”]Diago, BRAVO houden zo jouw mooie babytje heeft een prachtig immumsysteem dat moet hem of haar verdedigen en dat zal het ook doen zonder die troep !
  Groetjes en ga zo door ![/quote]

  Tot dat je baby Polio krijgt. Hoe moet jij je dan voelen als ouder?

  Ik heb zelf een zoontje van bijna 5 maand, en ik heb hem toch laten vaccineren. Want wie of wat moet je geloven? Weet je hoe verwarrend dit soort berichten zijn?

  Wil ik geloven in mensen die door en door slecht zijn. Is de mensheid dan door en door verrot dat we onze kinderen onze, toekomst laten vergiftigen? Ik kan het gewoon niet geloven. Zo wil ik niet zijn.

  Maar het valt me zwaar dit soort keuzes. Want stel dat het wel zo is.

  0 likes
 8. Beste Sander, Je hebt gedaan wat jij het beste vond. Niemand kan en mag jou iets verwijten. Misschien kun je toch proberen de mensen die tegen vaccineren zijn te begrijpen. Onder hen zijn ervaringsdeskundigen en verder zijn er velen die hun overtuiging uitdragen en mijns inziens terecht proberen aan de praktijken van de farmacie een eind te maken. Jij kunt zelf ook in actie komen. Ga op zoek op internet en als iets goed voelt, is dat meestal ook de waarheid. Als ouder die twijfelt, heb je eigenlijk ook de plicht om op zoek te gaan, je baby kan dat niet. Je zult veel vinden en waarschijnlijk geschokt zijn. Succes er mee. Tot slot: Als jouw baby polio krijgt, zorg dan dat jouw baby hoge doses vitamine C toegediend krijgt. Gegarandeerd dat volleige genezing zal plaatsvinden. Lees er hier over: http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/haal-jij-wel-die-vitale-hoge-c/ Een prachtig verhaal over een geweldige arts en een volkomen natuurlijk medicijn. Misschien ook een goed onderzoeksstartpunt.

  0 likes
 9. [quote name=”Diago”]Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.[/quote]

  Hulde.Ik bewonder jullie moed.
  Geen geprik,

  dat is heel goed!

  0 likes
 10. Er waren eens 2 leerlingen in een Zen klooster. Op een dag was het hun beurt om met de kar de lange weg naar de markt te maken en de voorraden voor de komende tijd te gaan inkopen. Op de terugweg werd hen door een oude man aangeraden om een andere weg te nemen, omdat ze op de gangbare weg zeker belaagd zouden worden door rovers. Ze namen de raad van de oude man ter harte en gingen op weg. Echter halverwege thuis werden ze beroofd. Het was duidelijk dat de oude man hen had opgelicht. Thuisgekomen en na het verhaal te hebben verteld vroeg de meester de jongens wat ze van het voorval hadden geleerd. Een zei meten: “Dat ik niemand kan vertrouwen!” De tweede dacht even na, keek in zijn hart en zei: “Dat ik het kaf van het koren moet leren scheiden!”

  Open je ogen, informeer je en kies zelf. Laat je niks opdringen. Natuurlijk ga je voor de poliospuit. Maar laat de crap uit je lijf. Kies bewust.

  0 likes
 11. Bert, nee die pleit ik helemaal niet vrij. Echter in de basis wordt alles mogelijk gemaakt met wetgeving. Het zijn namelijk niet die farmaceutische bedrijven die een vacinatieprogramma mogelijk maken. Hoewel zij de medicijnen mogelijk maken is het de overheid die blind alles doorvoert. Dit op een manier waarbij je je vraagtekens mag zetten, immers de overheid weigert om onafhankelijke adviseurs met kennis van zaken aan te stellen. Of het nu milieu is daar heb je de milieu maffia, elke vooruitgang wordt grond tegen gewerkt en de activisten zijn vaak niet eens wetenschappers maar presenteren zich wel zo. Als het over vaccinaties gaat is de adviseur nota bene iemand met aandelen in één van de laboratoriums die het vaccin verstrekken. En zo is de lijst enorm lang. Men heeft altijd adviseurs met belangen. Men zal bijvoorbeeld Hans labohm nooit als adviseur vragen, terwijl die geen belangen heeft. Problemen pak je aan in de basis, overheden bestrijden echter zelfgecreëerde symptomen!

  0 likes
 12. [quote name=”Myrabeau”]
  “Dat ik het kaf van het koren moet leren scheiden!”

  Open je ogen, informeer je en kies zelf.

  Helemaal mee eens!

  Eerlijk en oprecht zijn hoeft niemand te leren, dat is de basis van je hart. Tijdens het leven kan dat hart verstenen door tal van negatieve omstandigheden, daar moet je voor waken bij jezelf en bij anderen.

  0 likes
 13. [quote name=”Maria”]Dit is dus een (dood)serieuze zaak, zo’n klein menselijk wezentje wordt al in de eerste maanden van zijn/haar leven vol gepompt met wel te verstaan verzwakte ernstige ziektekiemen. Het kind moet op de eerste plaats wennen aan de wereld, de voeding en daarbij ook nog groeien. Dan wordt er ook nog eens meerdere malen een cocktail geïnjecteerd van ‘n aantal dodelijke ziekten.
  Een grote misdaad tegen de mensheid is dat.[/quote]
  Nee het is kiezen tussen het ene kwaad, en het andere kwaad!!Een keuze DIE U ALS OUDER MOET MAKEN VOOR UW KIND!!

  0 likes
 14. Het is allemaal een questie van risico’s afwegen. Ik ben me er terdege van bewust dat er risico’s kleven aan het toedienen van vaccins, echter dat risico is dermate klein dat ik dat verwaarloosbaar acht ten opzichte van de gevolgen wanneer mijn dochter polio of mazelen zou krijgen.

  Ik heb er voor gekozen mijn dochter dus wel in te laten enten en persoonlijk vind ik het zeer zeer onverantwoord om het niet te doen en eigenlijk vind ik dat ouders die dat niet doen ook zelf op mogen draaien voor de ziektekosten wanneer hun kind ziek mocht worden.

  0 likes
 15. En de gemiddelde geconditioneerde Nederland blijft lekker spuiten halen.

  Ondanks dat het zo giftig is als wat en leidt tot velerlei ziektes. Dan zien je weer zo’n dreumes rondlopen met een gezicht vol stippen en dan denk je, zijn mensen nu echt zo dom?

  Er hoeven geen ziektes te zijn als zonder schadelijke elektronische apparaten, additieven in voedsel en vaccins.

  Maar de gemiddelde Nederlander is tot de kern geprogrammeerd, gehersenspoeld. Blijft net als religie vastklampen aan het oude vertrouwde.

  0 likes
 16. [quote name=”Diago”]Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.[/quote]
  Bij de hielprik wordt bloed afgenomen en bekeken op een bepaalde ziekte.En de injectie,s worden u nog aangeboden op het consultatiebureau!!Ik ben nieuwschierig wat en hoe erover u gepraat wordt als u daar die injectie,s weigert.En vooral die van Polio die vroeger ook niet werd genomen door streng christelijke groepen maar waarvan er verscheidene polio hebben gekregen.Een vacinatie is kiezen tussen het ene kwaad, of het andere, EN KAN DE REST VAN JE LEVEN GAAN BEPALEN.

  0 likes
 17. Sipco,
  Men moet het vaccinatieprogramma onderzoeken en herzien. Er zitten enorm veel nadelen aan vast, er is vast wel een alternatief dat afdoende is om deze kinderziekten te bestrijden. En vooral de ouders goed voorlichten (dat nu dus niet gebeurd).

  0 likes
 18. die JCVI zijn dus moordenaars
  laten we ook maar bij deze mensen gaan schikken wat die zijn natuurlijk ook to big to fail
  @M. Brandenburg: vergis je niet, de farmaceutische industrie verdient hier maar al te graag op

  0 likes
 19. Het is goed om je bewust te zijn van de eventuele gevolgen van de vaccinaties. Waarom kinderen een BMR geven? Dit zijn normale kinderziektes. Gun je kind deze ziektes zelf door te maken en zelf de antistoffen op te bouwen. Maar ja een ziek kind, betekend dat de moeder of vader niet kan werken (erg vervelend voor de maatschappij….) Ik heb een zoon van 3, hij is voor sommige zaken gevaccineerd omdat ik nog niet beter wist, wel pas na de borstvoeding (6 maanden gestart met het programma en als hij maar een beetje snotterig was liet ik niet prikken). Nu ik zwanger ben van de tweede weet ik dat ik dit kind niet zal laten vaccineren! De arts van het consultatiebureau deed helemaal niet moeilijk hierover, zolang ik er zelf maar goed over na gedacht had.

  0 likes
 20. 2. Bij de hielprik heb ik ook grote vraagtekens. Hoe kun je met zo weinig bloed zoveel te weten komen? Terwijl je zelf heel wat buisjes bloed moet af laten nemen bij een regulier bloedonderzoek… Verder worden de gegevens bewaard (DNA Bank???)

  0 likes
 21. [quote name=”Wesley”]Het is allemaal een questie van risico’s afwegen. Ik ben me er terdege van bewust dat er risico’s kleven aan het toedienen van vaccins, echter dat risico is dermate klein dat ik dat verwaarloosbaar acht ten opzichte van de gevolgen wanneer mijn dochter polio of mazelen zou krijgen.

  Ik heb er voor gekozen mijn dochter dus wel in te laten enten en persoonlijk vind ik het zeer zeer onverantwoord om het niet te doen en eigenlijk vind ik dat ouders die dat niet doen ook zelf op mogen draaien voor de ziektekosten wanneer hun kind ziek mocht worden.[/quote]
  Ik neem aan dat je dan ook vindt dat rokers voor hun ziektekosten op moeten draaien evenals mensen die te dik zijn door te veel eten en bijv. tieners die soms grote risico’s nemen met hun gezondheid. Glad ijs…
  Wel eens gelezen over de sterfte en blijvende schade door het enten voor HPV bij tiernermeisjes??

  0 likes
 22. [quote name=”Diago”]Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.[/quote]

  zouden meer mensen moeten doen! Het is veel beter om het immuunsysteem op natuurlijke wijze anti stoffen te laten aanmaken wanneer men ziek is. Is mijn visie iig.

  0 likes
 23. Ik snap dat de keuze voor een moeder best wel moeilijk is. Maar er lopen ook mensen rond, die nooit gevaccineerd zijn en kerngezond zijn. Vergeet niet, dat de mensen ook bang gemaakt worden. Bang voor: ‘Wat als’? Maar er is geen ‘wat als’. Achter iedere ziekte zit een emotie. Daar is door een belgische mevrouw een heel mooi boek over geschreven. Alle ziektes staan erin. Als je je gedachtes omvormt, genees je. En als je in harmonie blijft met jezelf en je omgeving, geen angst hebt voor wat dan ook, word je niet ziek. Laat je dus niet bang maken. En laat dus je kind niet vaccineren.

  0 likes
 24. [quote name=”Sipco”][quote name=”Diago”]Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.[/quote]
  Bij de hielprik wordt bloed afgenomen en bekeken op een bepaalde ziekte.En de injectie,s worden u nog aangeboden op het consultatiebureau!!Ik ben nieuwschierig wat en hoe erover u gepraat wordt als u daar die injectie,s weigert.En vooral die van Polio die vroeger ook niet werd genomen door streng christelijke groepen maar waarvan er verscheidene polio hebben gekregen.Een vacinatie is kiezen tussen het ene kwaad, of het andere, EN KAN DE REST VAN JE LEVEN GAAN BEPALEN.[/quote]
  Polio is geen bacterie geen virus,is ontstaan door landbouw gif dat de neurologische afwijkingen veroorzaakten.Men is zogenaamd een vaccin gaan maken om er geld aan te verdienen,dus weer een leugen altijd alles shecken ,ze verzinnen de gekste dingen.Maar dat ze een gif hebben toegestaan waarvan ze wisten dat je er ziek van kon worden dat zullen ze niet toegeven.

  0 likes
 25. [quote name=”Bert”]Hun motto is: Aan gezonde mensen valt niet te verdienen. En daarom doen zij er alles aan om met giftige vaccinaties en giftige medicijnen ons zo ziek mogelijk te houden. Daar slagen ze behoorlijk goed in. Klagen over hun en hun handelwijze is dus volkomen terecht![/quote]
  Dat is het zeer zeker,ze zijn nu weer bezig met een tweede vogelgriepvirus te fabriceren.Men heeft het vermoeden dat dit word uitgesproeit boven Londen.Dan verspreid het zich snel over de hele wereld.De vaccinaties zullen dan op gang komen met nog meer troep erin ,dus NIET nemen.Het geeft drie dagen een griep gevoel en dan verdwijnt het weer.En wie verdient er weer aan onze eigen ab oosterhaus en consorten.

  0 likes
 26. Ik lees dat er een aantal mensen het er niet mee eens zijn, en zaaien gelijk “hun” grootst “aangepraten” angst in de ronde.

  Ik voel die angst, maar ik weiger ervoor te knikken, ik weiger me kind te laten “veranderen”
  Heel weinig mensen weten wat er in die spuiten zit, en nog minder weten precies de uitwerkingen op het menselijk brein als volwassenen.
  Ik heb geen vertrouwen in het inzicht van de politiek die zig deze injecties laat “verkopen” zonder het bestaan van hard bewijs in documenten.
  Mexicaanse griep fasade is de laatste afgang, 2 injecties per nederlander kochten ze en die waren totaal niet nodig, de zichtbare schade is wel gedocumenteerd, de logiesche onzichtbare!?
  Lieve mensen als er KWIK in een injectie zit als conserveringmissel voor je kleine kwetsbaar hulpeloze babytje,
  moet er een belletje gaan rinkelen.
  ps
  Wesley , je dochter heeft net zo veel kans op de bof/mazelen/waterpokken/rode hond.

  Doe eens wat research.

  0 likes
 27. [quote name=”Sipco”][quote name=”Diago”]Heb een prachtig kindje van 6 weken, geen hiel prik, geen injecties.[/quote]
  Bij de hielprik wordt bloed afgenomen en bekeken op een bepaalde ziekte.En de injectie,s worden u nog aangeboden op het consultatiebureau!!Ik ben nieuwschierig wat en hoe erover u gepraat wordt als u daar die injectie,s weigert.En vooral die van Polio die vroeger ook niet werd genomen door streng christelijke groepen maar waarvan er verscheidene polio hebben gekregen.Een vacinatie is kiezen tussen het ene kwaad, of het andere, EN KAN DE REST VAN JE LEVEN GAAN BEPALEN.[/quote]

  Ik maak mij geen zorgen over “hoe mensen daar over mij praten”
  Ik heb een basis voor deze instelling, en zei zitten er interesant te doen met een prik diploma, terwijl ze niet eens door hebben dat ze mogelijk kinderen voor de rest van hun leven beschadigen.

  0 likes
 28. @ magdalena. Hoe kom je aan deze informatie? Heb je bronnen zodat wij dat ook kunnen checken?

  0 likes
 29. [quote name=”magdalena”][quote name=”Bert”]Hun motto is: Aan gezonde mensen valt niet te verdienen. En daarom doen zij er alles aan om met giftige vaccinaties en giftige medicijnen ons zo ziek mogelijk te houden. Daar slagen ze behoorlijk goed in. Klagen over hun en hun handelwijze is dus volkomen terecht![/quote]
  Dat is het zeer zeker,ze zijn nu weer bezig met een tweede vogelgriepvirus te fabriceren.Men heeft het vermoeden dat dit word uitgesproeit boven Londen.Dan verspreid het zich snel over de hele wereld.De vaccinaties zullen dan op gang komen met nog meer troep erin ,dus NIET nemen.Het geeft drie dagen een griep gevoel en dan verdwijnt het weer.En wie verdient er weer aan onze eigen ab oosterhaus en consorten.[/quote]
  Vogelgriep virus geeft drie dagen een griep gevoel??Ik zou me toch beter informeren als ik u was, want dit virus kan je jaren en jaren parten spelen.FF onder google kijken A.U.B.

  0 likes
 30. #Magdalena: Uw woorden: Polio is geen bacterie geen virus,is ontstaan door landbouw gif dat de neurologische afwijkingen veroorzaakten.M en is zogenaamd een vaccin gaan maken om er geld aan te verdienen,dus weer een leugen altijd alles shecken ,ze verzinnen de gekste dingen.Maar dat ze een gif hebben toegestaan waarvan ze wisten dat je er ziek van kon worden dat zullen ze niet toegeven………………..Dan nu mijn woorden:Poliomyelitis, ook wel kinderverlamming of verkort polio genoemd, is een virusziekte. (Grieks: polio=grijs, myelitis=ontsteking van het ruggenmerg). Het is een ontsteking van de grijze stof in het ruggenmerg. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het poliovirus, dit is een enterovirus behorend tot de picornaviridae (pico-rna-viridae: kleine RNA-virussen). Het virus wordt via de ontlasting van besmette personen uitgescheiden. Door slechte hygiëne kan het virus van de ene op de andere mens worden overgebracht.

  0 likes
 31. Gemiddeld wezen wat op aarde geboren wordt, wordt vol gestopt met poedermelk, vaccins en krijgt niet de liefde die het zou moeten hebben.
  Ze worden bij de opvang gedumpt, gaan naar school en worden gek gemaakt en bestempeld.

  Vindt je het gek dat er zoveel verwarde zielen rond dwalen op deze planeet ?

  Er moet heel gauw iets veranderen.

  Ik ben van mening dat vaccins niet nodig zijn en de werking is ook nooit bewezen.

  Maar, als zo’n ziel zoals hierboven beschreven een kind verwekt, hoe gezond kan zo’n kind dan zijn ?

  Keuze’s maken is moeilijk, kies je er toch voor om je zelf of je kind te laten vaiccineren laat je dan op zn minst ontgiften, hier kun je het een en ander over vinden. ik kan hier geen namen noemen die dat kunnen.

  Luister naar je hart, laat je niet beinvloeden door de rest.

  0 likes
 32. [quote name=”sas”]2. Bij de hielprik heb ik ook grote vraagtekens. Hoe kun je met zo weinig bloed zoveel te weten komen? Terwijl je zelf heel wat buisjes bloed moet af laten nemen bij een regulier bloedonderzoek… Verder worden de gegevens bewaard (DNA Bank???)[/quote]
  Nee joh dat is pleegzusterbloedwijn en daar zijn ze verzot op.Verdiep je eerst maar eens in wat er met aL DAT BLOED IN HET LABORATORIUM WORDT GEDAAN.iK HOU NIET VAN SPOOKVERHALEN ZONDER SPOOK!!

  0 likes
 33. [quote name=”Hulle”]Ik neem aan dat je […]gelezen over de sterfte en blijvende schade door het enten voor HPV bij tiernermeisjes??[/quote]
  Je argument wat betreft rokers heb je gelijk in.

  wat betreft sterfgevallen, iedere vaccinatie kan een sterfgeval met zich meebrengen. Toch is het risico om te sterven aan de vaccinatie kleiner dan het risico om te sterven aan de ziekte wanneer je niet gevaccineerd wordt. Of dat in het specifieke geval van HPV ook zo is weet ik niet maar voor mazelen en polio zeer zeker.

  Ik laat mijn cochter dus vaccineren en daarmee accepteer ik het risico. Jij doet dat misschien niet en accepteert het risico op bijv polio. Ik vraag me af hoe je aan je verlamde kind uitlegt dat jij hem kom vaccineren maar dat bewust niet deed.

  0 likes
 34. [quote name=”magdalena
  Polio is geen bacterie geen virus,is ontstaan door landbouw gif dat de neurologische afwijkingen veroorzaakten.Men is zogenaamd een vaccin gaan maken om er geld aan te verdienen,dus weer een leugen altijd alles shecken ,ze verzinnen de gekste dingen.Maar dat ze een gif hebben toegestaan waarvan ze wisten dat je er ziek van kon worden dat zullen ze niet toegeven.[/quote]
  Hoe kom je er nu weer bij dat het geen virus is?
  Laat je bronnen eens zien.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Poliovirus

  0 likes
 35. [quote name=”magdalena”][quote name=”Bert”]Hun motto is: Aan gezonde […]in. Klagen over hun en hun handelwijze is dus volkomen terecht![/quote]
  Dat is het zeer zeker,ze zijn nu weer bezig met een tweede vogelgriepvirus te fabriceren.Men heeft het vermoeden dat dit word uitgesproeit boven Londen.Dan verspreid het zich snel over de hele wereld.De vaccinaties zullen dan op gang komen met nog meer troep erin ,dus NIET nemen.Het geeft drie dagen een griep gevoel en dan verdwijnt het weer.En wie verdient er weer aan onze eigen ab oosterhaus en consorten.[/quote]
  Oosterhaus lijkt me ook niet helemaal zuiver. Maar hoe weet jij dat er een nieuw virus wordt ontwikkelt en hoe weet je zelfs waar het wordt uitgesproeid? Bronnen en onderbouwing graag.

  0 likes
 36. [quote name=”Diago”]
  Wesley , je dochter heeft net zo veel kans op de bof/mazelen/waterpokken/rode hond.

  Doe eens wat research.[/quote]
  waterpokken worden ze niet voor ingeent. En dat ze net zoveel kans heeft om besmet te raken met de rest is logisch. Verdiep je eens in hoe een vaccin werkt. Het verschil is dat mijn dochter wanneer ze besmet wordt reeds antistoffen heeft waardoor haar afweer sneller op gang komt waardoor ze geen of milde klachten heeft en een niet gevaccineerde moet eerst nog antistoffen aanmaken waardoor de ziekte veel heftiger en mogelijk fataal is.

  Laatste mazelenepidimieen:
  2008: antroposofische gemeenschap (lage vaccinatiegraad)
  1999-2000: bijbelgordel (lage vaccinatiegraad, 3 overleden kinderen)

  3 kinderen dood door niet vaccineren de laatste 15 jaar. Hoeveel zijn er gestorven door wel vaccineren de laatste 15 jaar in Nederland? Doe zelf eens research!

  0 likes
 37. Een beslissing als wel of niet vaccineren nemen ouders niet zomaar. Daar gaat een constant gevecht van je gevoel en verstand aan vooraf. Bij mij nog steeds, al zegt mijn intuitie heel duidelijk NIET vaccineren. Ik kan dat niet negeren. Ik heb mijn zoon laten vaccineren toen hij 2 maanden was. ‘s Middags kreeg ik hem niet wakker, lag slap in mijn armen en had een grauwe kleur. Ik ben mij helemaal dood geschrokken. Sindsdien ben ik veel gaan lezen over vaccinatie’s en heb hem tot nu toe niet verder laten vaccineren. Hij is nu 16 maanden bijna. Het is een lastig onderwerp ook want verder heeft bijna iedereen zijn kind(eren) laten vaccineren. In die zin is het een eenzaam gevecht waarbij je vaak op een muur stuit. Gelukkig reageren een hoop mensen wel begripvol, zelfs de arts van het consultatiebureau.

  0 likes
 38. Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark (je kunt deze ook zelf maken als je een beetje handig bent). Een makkelijk apparaatje, die pijnloos werkt en de parasieten, bacteriën en virussen als ware in ons lichaam laat ontploffen. Met een paar glazen water voer je de rommel af. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.

  0 likes
 39. Helaas zijn er door het vaccineren te veel kinderen nutteloos gestorven en invalide geworden. Geen drie maar honderden als het geen duizenden zijn. Ook in mijn kennissenkring, niet een maar meerdere. De doktoren ontkennen natuurlijk. Ook de media laat alleen zien wat zij belangrijk vinden of waar zij opdracht voor krijgen. Onze eigen Cotinho is er een voorbeeld van met zijn misselijkmakende niet-werkende griepvaccinaties. Wat krijgen wij te zien? Bijvoorbeeld: 3 overleden kinderen door niet vaccineren. Niet de kinderen die zijn overleden door vaccinaties. Hier gaan vele miljarden dollars en euro’s in om. Een open-minded research is op zijn plaats. Wij mensen moeten proberen buiten de beïnvloeding van buitenaf te durven denken en beoordelen.

  0 likes
 40. [quote name=”Sonnie”]Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark (je kunt deze ook zelf maken als je een beetje handig bent). Een makkelijk apparaatje, die pijnloos werkt en de parasieten, bacteriën en virussen als ware in ons lichaam laat ontploffen. Met een paar glazen water voer je de rommel af. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.[/quote]
  Zappers zijn pure onzin… kijk maar eens op http://skepp.be/apparatuur/clark-zapper

  Je bent duidelijk opgelicht!

  0 likes
 41. [quote name=”Sonnie”]Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark (je kunt deze ook zelf maken als je een beetje handig bent). Een makkelijk apparaatje, die pijnloos werkt en de parasieten, bacteriën en virussen als ware in ons lichaam laat ontploffen. Met een paar glazen water voer je de rommel af. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.[/quote]
  Dus je hele darmflora is naar zijn grootje!!Fijn zo,n zapper(vuuraansteker).-D:)))))Weer iemand die zich in de luren laat leggen!!!

  0 likes
 42. Iedereen weet diep van binnen dat vacineren niet nodig is, en zelfs niet goed is.

  Echter heeft angst dusdanig veel invloed dat mensen kiezen voor ‘veiligheid’, veiligheid geboden in de vorm van een spuit, vol gif en kwik.

  0 likes
 43. [quote name=”Christian”]Iedereen weet diep van binnen dat vacineren niet nodig is, en zelfs niet goed is.

  Echter heeft angst dusdanig veel invloed dat mensen kiezen voor ‘veiligheid’, veiligheid geboden in de vorm van een spuit, vol gif en kwik.[/quote]
  Iedereen weet dat zonder vacineren (zie geschiedenis) je een snellere dood staat te wachten!!Feitelijk bent u geen slachtoffer, maar degene die profiteerd door langer te leven.Tot de dag komt, en regeringen bewust mensen plat gaan spuiten!!En dat is het griezelige van het verhaal.

  0 likes
 44. [quote name=”Wesley”][quote name=”magdalena”][quote name=”Bert”]Hun motto is: Aan gezonde […]in. Klagen over hun en hun handelwijze is dus volkomen terecht![/quote]
  Dat is het zeer zeker,ze zijn nu weer bezig met een tweede vogelgriepvirus te fabriceren.Men heeft het vermoeden dat dit word uitgesproeit boven Londen.Dan verspreid het zich snel over de hele wereld.De vaccinaties zullen dan op gang komen met nog meer troep erin ,dus NIET nemen.Het geeft drie dagen een griep gevoel en dan verdwijnt het weer.En wie verdient er weer aan onze eigen ab oosterhaus en consorten.[/quote]
  Oosterhaus lijkt me ook niet helemaal zuiver. Maar hoe weet jij dat er een nieuw virus wordt ontwikkelt en hoe weet je zelfs waar het wordt uitgesproeid? Bronnen en onderbouwing graag.[/quote]
  Het heeft op meerdere sites gestaan,maar als je nederlands lezen gemakkelijker vind kijk even in het archief van de klokkenluideronline van You tube is het binnen 2 dagen alweer verdwenen.

  0 likes
 45. Iedereen weet dat zonder vacineren (zie geschiedenis) je een snellere dood staat te wachten!!Feitel ijk bent u geen slachtoffer, maar degene die profiteerd door langer te leven.Tot de dag komt, en regeringen bewust mensen plat gaan spuiten!!En dat is het griezelige van het verhaal.

  En waar haal jij die wijsheid vandaan?

  0 likes
 46. [quote name=”Wesley”][/quote]
  Hoe kom je er nu weer bij dat het geen virus is?
  Laat je bronnen eens zien.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Poliovirus%5B/quote%5D
  In 2003 ging ik me verdiepen in alle natuurlijke geneeswijzen omdat je moet weten waardoor iets ontstaat ga je op zoek.Na veel onderzoek ,werd ik een groot fan van Dr.Rauni Kilde heb zowat al haar ervaringen van 30 jaar gevolgd en dit was ook een van die dingen die ze ontdekt had en nog zoveel meer.
  Als mensen alles zouden weten dat zich heeft af gespeeld dan zouden er veel psychoses ontstaan vandaar dat alles mondjes maat naar buiten moet komen.

  0 likes
 47. [quote name=”Sonnie”]Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.[/quote] Geavanceerder is de resonantie ipv de bioresonantie. De grondleggers zijn George Lakhovsky, Nikola Tesla, Royal Rife, Wilhelm Reich, Hulda Clark en Antoine Prioré. Google ngc Veldhoven.

  0 likes
 48. [quote name=”magdalena”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Hoe kom je er nu weer bij dat het geen virus is?
  Laat je bronnen eens zien.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Poliovirus%5B/quote%5D
  In 2003 ging ik me verdiepen in alle natuurlijke geneeswijzen omdat je moet weten waardoor iets ontstaat ga je op zoek.Na veel onderzoek ,werd ik een groot fan van Dr.Rauni Kilde heb zowat al haar ervaringen van 30 jaar gevolgd en dit was ook een van die dingen die ze ontdekt had en nog zoveel meer.
  Als mensen alles zouden weten dat zich heeft af gespeeld dan zouden er veel psychoses ontstaan vandaar dat alles mondjes maat naar buiten moet komen.[/quote]
  Ontzettende zwamneus! Eerst zeggen dat Polio geen virus is, en nu ben je plots ook nog bij een homeopaat in de leer, en je kwam uit een klooster die kleding uitdeeld, wat het leger des heils deed!Ik neem u met een steeds groter wordend korreltje zout!!Sorry maar je roept het over jezelf af!!

  0 likes
 49. Iedereen weet dat zonder vacineren (zie geschiedenis) je een snellere dood staat te wachten!!Feitelijk bent u geen slachtoffer, maar degene die profiteerd door langer te leven.ha,ha,ha, wat een onzin zeg, mensen gingen vroeger eerder dood door andere zaken.
  En dat mensen nu langer in ‘leven’ worden gehouden is omdat de mens verdient aan iemand die in ‘leven’ wordt gehouden.
  Oude mensen slikken alles als zoete koek, letterlijk en figuurlijk.
  Want, de dokter zei . . . . .dus ik heb dat maar genomen….. hij is dokter, ik ben maar een ‘simpele’.
  Ga jij eens naar een bejaardenhuis, er loopt/ligt/hangt 80% van de mensen in een stoel of bed die meermaals per dag zeggen dat het niet meer hoeft van hun.
  En toch braaf alle pilletjes slikken, en als proefpersoon gebukt gaan.
  Open je ogen, en kom niet met babbels dat mensen langer leven met vaccins.

  0 likes
 50. [quote name=”Momo”]Iedereen weet dat zonder vacineren (zie geschiedenis) je een snellere dood staat te wachten!!Feitel ijk bent u geen slachtoffer, maar degene die profiteerd door langer te leven.Tot de dag komt, en regeringen bewust mensen plat gaan spuiten!!En dat is het griezelige van het verhaal.

  En waar haal jij die wijsheid vandaan?[/quote]
  Heb ik op school geleerd Mavo 4. Tijdens de middeleeuwen werd de gemiddelde mens rond de 50 a 60 jaar,en dachten dat oude lappen stof, muizen voort bracht!!

  0 likes
 51. [quote name=”Sipco”][quote name=”magdalena”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Ontzettende zwamneus! Eerst zeggen dat Polio geen virus is, en nu ben je plots ook nog bij een homeopaat in de leer, en je kwam uit een klooster die kleding uitdeeld, wat het leger des heils deed!Ik neem u met een steeds groter wordend korreltje zout!!Sorry maar je roept het over jezelf af!![/quote]

  Zoals ik al vroeg, waar haal jij dan jouw waarheid vandaan? En beetje meer respect zou wel op zijn plaats zijn!

  0 likes
 52. [quote name=”Sonnie”]Helaas zijn er door het vaccineren te veel kinderen nutteloos gestorven en invalide geworden. Geen drie maar honderden als het geen duizenden zijn. Ook in mijn kennissenkring, niet een maar meerdere. De doktoren ontkennen natuurlijk. Ook de media laat alleen zien wat zij belangrijk vinden of waar zij opdracht voor krijgen. Onze eigen Cotinho is er een voorbeeld van met zijn misselijkmakende niet-werkende griepvaccinaties. Wat krijgen wij te zien? Bijvoorbeeld: 3 overleden kinderen door niet vaccineren. Niet de kinderen die zijn overleden door vaccinaties. Hier gaan vele miljarden dollars en euro’s in om. Een open-minded research is op zijn plaats. Wij mensen moeten proberen buiten de beïnvloeding van buitenaf te durven denken en beoordelen.[/quote]
  Honderden of zelfs duizenden kinderen gestorven?

  Nou kom maar op met je bronnen. Wedden dat je die niet geeft?

  0 likes
 53. [quote name=”magdalena”]
  Het heeft op meerdere sites gestaan,maar als je nederlands lezen gemakkelijker vind kijk even in het archief van de klokkenluideronline van You tube is het binnen 2 dagen alweer verdwenen.[/quote]De site van Micha Kat? Die man heeft last van ernstige psychoses en waanbeelden en heeft nog nooit iets anders op zijn website gepubliceerd dan ongefundeerd, niet onderbouwd gezwatel met de meest krankzinnige samenzweringstheoriën.

  Maar goed, als jij zegt dat het bewijs
  daar staat ben ik best benieuwd. Geef me maar een linkje naar het bewijs of citeer het hier.

  En bewijs is iets wat controleerbaar en niet te weerleggen is. Als meneer Kat zegt dat iets is zoals het is zonder daar objectief bewijs bij te leveren is het dus niets meer dan gezwatel.

  Ik ben benieuwd naar het “bewijs”.

  0 likes
 54. [quote name=”magdalena”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Hoe kom je er nu weer bij dat het geen virus is?
  Laat je bronnen eens zien.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Poliovirus%5B/quote%5D
  In 2003 ging ik me verdiepen in alle natuurlijke geneeswijzen omdat je moet weten waardoor iets ontstaat ga je op zoek.Na veel onderzoek ,werd ik een groot fan van Dr.Rauni Kilde heb zowat al haar ervaringen van 30 jaar gevolgd en dit was ook een van die dingen die ze ontdekt had en nog zoveel meer.
  Als mensen alles zouden weten dat zich heeft af gespeeld dan zouden er veel psychoses ontstaan vandaar dat alles mondjes maat naar buiten moet komen.[/quote]
  En op basis van welke onderzoeken en welk bewijs concludeert zij dat polio geen virus is?Zijn haar conclusies peer reviewed?

  Waar kan ik dat vinden. Geef eens een linkje.

  0 likes
 55. quote]
  Ontzettende zwamneus! Eerst zeggen dat Polio geen virus is, en nu ben je plots ook nog bij een homeopaat in de leer, en je kwam uit een klooster die kleding uitdeeld, wat het leger des heils deed!Ik neem u met een steeds groter wordend korreltje zout!!Sorry maar je roept het over jezelf af!![/quote]
  Dat geeft niet,ik heb een homeopathie opleiding achter de rug maar ook aura en chakra healing,counseling therapie en nog veel meer.Ik begeleid mensen binnen het ascentie proces.Geloof je het niet mag je een kijkje nemen op mijn site medicalnature.nl groetjes Magdalena

  0 likes
 56. Nu heb ik zelf niet zo een probleem met vaccineren, zoals ik ook weet dat Polio bijvoorbeeld ook voorkomt in landen alwaar die giftige stoffen nooit zijn gebruikt. Dat zou toch te denken moeten geven.

  Echter wat mij het meest tegenstaat is dat wanneer men feiten wil onderbouwen dat men op de proppen komt met youtube….. of Wikipidia…… laten dit beide nu geen bronnen zijn om naar te verwijzen, men kan nooit verwijzen naar degene die het onderzoek heeft gedaan. Er is altijd veel verdachtmaking maar nooit een officiele bronvermelding. Juist het ontbreken van een bronvermelding maakt dat het zijn geloofwaardigheid verliest. Wikipedia, dezelfde informatiebron waar je tot voor kort kon lezen over Huricane Bawbag, iet s dat terplekke verzonnen is en er een jaar heeft opgestaan. Bawbag is netjes vertaald scrotum. let wel netjes!! Iedereen mag alles op Wikipedia zetten en de moderatorse ontbreekt het aan kennis(en hoeveelheid) om feiten te checken.

  0 likes
 57. [quote name=”Knaagdier”]Nog een link voor Sonnie: http://www.quackwatch.org/search/webglimpse.cgi?ID=1&query=clark

  Je bent genaaid![/quote]
  Dat is wat jij er van vindt. Ik weet zelf wel beter. Net als ik mag jij natuurlijk ook een mening hebben.

  0 likes
 58. [quote name=”Wesley]
  Laatste mazelenepidimieen:
  2008: antroposofische gemeenschap (lage vaccinatiegraad)
  1999-2000: bijbelgordel (lage vaccinatiegraad, 3 overleden kinderen)

  3 kinderen dood door niet vaccineren de laatste 15 jaar. Hoeveel zijn er gestorven door wel vaccineren de laatste 15 jaar in Nederland? Doe zelf eens research![/quote]

  3 dode kinderen staan volgens mij niet gelijk aan Millioenen kinderen met zicht en onzichtbare “hersenbeschadiging” en of “onderontwikkelin” op wat voor gebied dan ook, door een “innent” beuk voor hun kanis als baby…

  Met andere woorden.
  Van de 10 kinderen die autistisch worden verklaard zijn er tiental duizenden die de rest van hun leven met wazige klachten rond lopen die hen belemeren in het leven en nooit worden gevonden nog aangetoont.

  Success met je kleine, je hoeft je niet schuldig te voelen als het wel de mazelen krijgt.., jij hebt immers gedaan als elk ander.

  0 likes
 59. [quote name=”Sipco”][quote name=”Sonnie”]Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark (je kunt deze ook zelf maken als je een beetje handig bent). Een makkelijk apparaatje, die pijnloos werkt en de parasieten, bacteriën en virussen als ware in ons lichaam laat ontploffen. Met een paar glazen water voer je de rommel af. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.[/quote]
  Dus je hele darmflora is naar zijn grootje!!Fijn zo,n zapper(vuuraansteker).-D:)))))Weer iemand die zich in de luren laat leggen!!![/quote]
  Haha mijn darmen werken perfect hoor en zo ook de rest van mijn lichaam. Zonder vaccinaties èn met zapper.

  0 likes
 60. [quote name=”Sipco”][quote name=”Momo”]Iedereen weet dat zonder vacineren (zie geschiedenis) je een snellere dood staat te wachten!!Feitel ijk bent u geen slachtoffer, maar degene die profiteerd door langer te leven.Tot de dag komt, en regeringen bewust mensen plat gaan spuiten!!En dat is het griezelige van het verhaal.

  En waar haal jij die wijsheid vandaan?[/quote]
  Heb ik op school geleerd Mavo 4. Tijdens de middeleeuwen werd de gemiddelde mens rond de 50 a 60 jaar,en dachten dat oude lappen stof, muizen voort bracht!![/quote]

  I rest my case!

  0 likes
 61. # Magdalena: U bent niet eerlijk geweest door te zeggen dat u in een klooster bent opgegroeid, en kleren droeg tweede hands, terwijl je op je site zegt:In 1958 ben ik geboren in zuid Limburg als oudste dochter in een mijnwerkers gezin.

  Beiden ouders waren hoog sensitief en opa van vaders kant was paranormaal begaafd.

  Na zes jaar kreeg ik een zusje en vier jaar later nog een.

  Op mijn tiende verloor ik mijn moeder door zelfmoord.

  Vanaf die tijd verzorgde ik mijn vader en twee jongere zusjes
  M.a.w charlatan!!!U heeft voor mij afgedaan!!

  0 likes
 62. [quote name=”sonnie”][quote name=”Knaagdier”]Nog een link voor Sonnie: http://www.quackwatch.org/search/webglimpse.cgi?ID=1&query=clark

  Je bent genaaid![/quote]
  Dat is wat jij er van vindt. Ik weet zelf wel beter. Net als ik mag jij natuurlijk ook een mening hebben.[/quote]Dat noemen ze nu een placebo effect.

  Mocht je je geld terugwillen dan kan dat, daar heeft de rechter inmiddels een uitspraak over gedaan.

  Overigens claimde Hulda Clark ook dat de zapper kanker kon genezen. Hilarisch, tragisch en ironisch genoeg is ze zelf aan kanker overleden.

  0 likes
 63. @Wesley, jij wilt dat de mensen met bewijs komen zodat jij het op jouw manier weer kan weerleggen. Je hoeft alleen je ogen en oren maar open te houden en dan weet je genoeg. Maar dat is voor jou waarschijnlijk niet zo belangrijk en ik durf bijna te wedden dat jij bij of voor een pharmaceut werkt. Want je zit er wel erg mee dat mensen veel lezen en een eigen mening geven.

  0 likes
 64. [quote name=”Wesley”]
  Ik laat mijn cochter dus vaccineren en daarmee accepteer ik het risico. Jij doet dat misschien niet en accepteert het risico op bijv polio. Ik vraag me af hoe je aan je verlamde kind uitlegt dat jij hem kom vaccineren maar dat bewust niet deed.[/quote]

  Ik ga het nu toch zeggen, de berichtjes die jij rond stuurt, ik vind ze erg vies.
  Bij voorbaat praat je mense nbloed aan hun handen aan, omdat zei zig niet laten leiden door schaap achtige angst, zoals jij dat wel doet, lafaard.

  Ik vraag me af hoe jij je kind uitlegt Dat zij nooit een voledig leven leid door

  Duizenden mogelijke allergies en of stofwisselings storingen.
  Niet kan sporten door luchtwegen problemen incl astma.

  Of wat zeg je tegen je vrouw als je kindje magisch aan “wiegendood” overleid. Toevallig een week of 2 na de grote innenting.Overleid aan het magische wiegen dood 3 weken na inenting…

  Hoe voeld dit nu? . . .

  0 likes
 65. Hier komt een link met een conclusie over de relatie kindersterfte en hogere vaccinatiegraad

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/hogere-kindersterfte-bij-hogere-vaccinatiegraad/

  0 likes
 66. Brichtje 65 heeft een dubbele zin onderin, beetje heet gebakend geschreven!!

  SPIRIT!
  Ik hou ervan! 🙂

  0 likes
 67. deze mensen behoren meteen opgepakt te worden en de gevangenis in omdat zij een poging tot moord tot hun diensten hebben en ook in nederland behoren zulke mensen achter slot en grendel te zitten !!laat aan de natuur over .wie een gezond leven lijd zal oud worden wie dat niet doe zal een ziekbed kennen waar eigenlijk alleen de natuur wat mee mag doen . niets of niemand anders .

  0 likes
 68. [quote name=”Wesley”][quote name=”sonnie”][quote name=”Knaagdier”]Nog een link voor Sonnie: http://www.quackwatch.org/search/webglimpse.cgi?ID=1&query=clark

  Je bent genaaid![/quote]
  Dat is wat jij er van vindt. Ik weet zelf wel beter. Net als ik mag jij natuurlijk ook een mening hebben.[/quote]Dat noemen ze nu een placebo effect.

  Mocht je je geld terugwillen dan kan dat, daar heeft de rechter inmiddels een uitspraak over gedaan.

  Overigens claimde Hulda Clark ook dat de zapper kanker kon genezen. Hilarisch, tragisch en ironisch genoeg is ze zelf aan kanker overleden.[/quote]
  Dat is wat de media over Hulda Clark schrijft. Was hetzelfde met het Atkins dieet. Atkins was te ‘dik’ bij zijn dood, na zijn ernstig ongeluk. Het was vocht door zijn ongeluk. Wat een flauwekul; zijn de troeven van de farmaceuten en de media op of zo?!

  0 likes
 69. Ik vind het merkwaardig hoe de reacties hier meer en meer persoonlijke kritieken worden die geleidelijk aan het schelden naderen. Is het moeilijk om de verschillende meningen over vaccinaties te bespreken zonder de persoon aan te vallen?

  0 likes
 70. [quote name=”sonnie”][quote name=”Sipco”][quote name=”Sonnie”]Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark (je kunt deze ook zelf maken als je een beetje handig bent). Een makkelijk apparaatje, die pijnloos werkt en de parasieten, bacteriën en virussen als ware in ons lichaam laat ontploffen. Met een paar glazen water voer je de rommel af. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.[/quote]
  Dus je hele darmflora is naar zijn grootje!!Fijn zo,n zapper(vuuraansteker).-D:)))))Weer iemand die zich in de luren laat leggen!!![/quote]
  Haha mijn darmen werken perfect hoor en zo ook de rest van mijn lichaam. Zonder vaccinaties èn met zapper.[/quote]
  …Totdat je ineens achter 4 planken ligt…

  0 likes
 71. [quote name=”Knaagdier”][quote name=”sonnie”][quote name=”Sipco”][quote name=”Sonnie”]Wie bang is om besmet te worden met een gevaarlijk (griep)virus of bacterie kan ook eens lezen over de ZAPPER die ontwikkeld is door Dr. Hulda Clark (je kunt deze ook zelf maken als je een beetje handig bent). Een makkelijk apparaatje, die pijnloos werkt en de parasieten, bacteriën en virussen als ware in ons lichaam laat ontploffen. Met een paar glazen water voer je de rommel af. Ik gebruik de ZAPPER al jaren en ik ben er erg content mee.[/quote]
  Dus je hele darmflora is naar zijn grootje!!Fijn zo,n zapper(vuuraansteker).-D:)))))Weer iemand die zich in de luren laat leggen!!![/quote]
  Haha mijn darmen werken perfect hoor en zo ook de rest van mijn lichaam. Zonder vaccinaties èn met zapper.[/quote]
  …Totdat je ineens achter 4 planken ligt…[/quote]
  Wat een rare, nutteloze, irrationele reactie?!

  0 likes
 72. “First they ignore you, then they ridicule you, then they “fight” you, then you win.”
  -Mahatma Gandhi

  0 likes
 73. Ik zeg vaccinaties NEE!!!! Als onwetende deed ik het jammer genoeg bij de eerste twee kids gedwee, mijn derde en laatste kind is deels bespaard gebleven. Kijk ik terug dan zie ik de twee oudsten gedwee met de maatschappij meelopen en bij de derde ‘viel’ het kwartje maar steeds niet. Ik vermoed dat het komt omdat de jongste nog grotendeels zuiver is gebleven. Ik ben blij die omkering wel te hebben gedaan bij de jongste.
  Geen onderbouwing, geen feitenmateriaal, gewoon naar mijn instinct geluisterd. Dat ontbreekt nog wel eens bij de mensen. Niet dat volgen wat volgens de wetenschappers alleen maar goed is maar gewoon naar het stemmetje van je hart luisteren.

  0 likes
 74. [quote name=”mcjeany”]Ik zeg vaccinaties NEE!!!! Als onwetende deed ik het jammer genoeg bij de eerste twee kids gedwee, mijn derde en laatste kind is deels bespaard gebleven. Kijk ik terug dan zie ik de twee oudsten gedwee met de maatschappij meelopen en bij de derde ‘viel’ het kwartje maar steeds niet. Ik vermoed dat het komt omdat de jongste nog grotendeels zuiver is gebleven. Ik ben blij die omkering wel te hebben gedaan bij de jongste.
  Geen onderbouwing, geen feitenmateriaal, gewoon naar mijn instinct geluisterd. Dat ontbreekt nog wel eens bij de mensen. Niet dat volgen wat volgens de wetenschappers alleen maar goed is maar gewoon naar het stemmetje van je hart luisteren.[/quote]

  Tegek, bij durven leren met de jaren en dan zo een grote stap anders te maken dan voorheen.

  Powerfull, jean.

  0 likes
 75. [quote name=”mcjeany”]Ik zeg vaccinaties NEE!!!! Als onwetende deed ik het jammer genoeg bij de eerste twee kids gedwee, mijn derde en laatste kind is deels bespaard gebleven. Kijk ik terug dan zie ik de twee oudsten gedwee met de maatschappij meelopen en bij de derde ‘viel’ het kwartje maar steeds niet. Ik vermoed dat het komt omdat de jongste nog grotendeels zuiver is gebleven. Ik ben blij die omkering wel te hebben gedaan bij de jongste.
  Geen onderbouwing, geen feitenmateriaal, gewoon naar mijn instinct geluisterd. Dat ontbreekt nog wel eens bij de mensen. Niet dat volgen wat volgens de wetenschappers alleen maar goed is maar gewoon naar het stemmetje van je hart luisteren.[/quote]

  Sluit ik me volledig bij aan!

  0 likes
 76. [quote name=”Momo”][quote name=”mcjeany”]Ik zeg vaccinaties NEE!!!! Als onwetende deed ik het jammer genoeg bij de eerste twee kids gedwee, mijn derde en laatste kind is deels bespaard gebleven. Kijk ik terug dan zie ik de twee oudsten gedwee met de maatschappij meelopen en bij de derde ‘viel’ het kwartje maar steeds niet. Ik vermoed dat het komt omdat de jongste nog grotendeels zuiver is gebleven. Ik ben blij die omkering wel te hebben gedaan bij de jongste.
  Geen onderbouwing, geen feitenmateriaal, gewoon naar mijn instinct geluisterd. Dat ontbreekt nog wel eens bij de mensen. Niet dat volgen wat volgens de wetenschappers alleen maar goed is maar gewoon naar het stemmetje van je hart luisteren.[/quote]

  Sluit ik me volledig bij aan![/quote]
  Ik ook en dat er meer zullen volgen.

  0 likes
 77. [quote name=”Diago”][quote name=”Wesley]

  3 kinderen […]research![/quote]

  3 dode kinderen staan volgens mij niet gelijk aan Millioenen kinderen met zicht en onzichtbare “hersenbeschadiging” en of “onderontwikkelin” op wat voor gebied dan ook, door een “innent” beuk voor hun kanis als baby…

  Met andere woorden.
  Van de 10 kinderen die autistisch worden verklaard zijn er tiental duizenden die de rest van hun leven met wazige […]gedaan als elk ander.[/quote]
  Dus bij iedereen met “vage klachten” is vastgesteld dat het door vaccineren komt? Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen geen “vage klachten” hebben? Hersenbeschadiging komt altijd door vaccineren? Je hebt werkelijk niet eens een splinter bewijs om je vage claims te onderbouwen.

  0 likes
 78. [quote name=”sonnie]Dat is wat de media over Hulda Clark schrijft. Was hetzelfde met het Atkins dieet. Atkins was te ‘dik’ bij zijn dood, na zijn ernstig ongeluk. Het was vocht door zijn ongeluk. Wat een flauwekul; zijn de troeven van de farmaceuten en de media op of zo?![/quote]
  Daar komt het complot weer om de hoek!

  Op deze site:
  http://www.huldaclark.net/ (haar eigen website) heeft 6 maanden lang het volgende gestaan:

  “Later she was scheduled for neck surgery, but preoperative blood tests found hypercalcemia and further evaluation led to the diagnosis of multiple myeloma.”

  Oftewel kanker. Heeft er 6 maanden gestaan.

  0 likes
 79. [quote name=”Wesley”][quote name=”Diago”][quote name=”Wesley]

  3 kinderen […]research![/quote]

  3 dode kinderen staan volgens mij niet gelijk aan Millioenen kinderen met zicht en onzichtbare “hersenbeschadiging” en of “onderontwikkelin” op wat voor gebied dan ook, door een “innent” beuk voor hun kanis als baby…

  Met andere woorden.
  Van de 10 kinderen die autistisch worden verklaard zijn er tiental duizenden die de rest van hun leven met wazige […]gedaan als elk ander.[/quote]
  Dus bij iedereen met “vage klachten” is vastgesteld dat het door vaccineren komt? Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen geen “vage klachten” hebben? Hersenbeschadiging komt altijd door vaccineren? Je hebt werkelijk niet eens een splinter bewijs om je vage claims te onderbouwen.[/quote]
  @Wesley. Lees eerst nou eens bovenstaand rapport voordat je oordeelt.

  0 likes
 80. [quote name=”Wesley”]
  Dus bij iedereen met “vage klachten” is vastgesteld dat het door vaccineren komt? Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen geen “vage klachten” hebben? Hersenbeschadiging komt altijd door vaccineren? Je hebt werkelijk niet eens een splinter bewijs om je vage claims te onderbouwen.[/quote]

  Als jij voorgekauwd ‘bewijs’ nodig hebt om de giftigheid van KWIK aan te tonen, en het slopende effect daar dan van op de hersenen (laat staan een weerloos baby breintje) moet je je zelf maar eens afvragen of jij instaat bent te denken, laat staan rationeele beslissingen te maken.

  Success in de vee trein, ik zie jou er niet snel vanaf springen, en gezien je onderhandse reacties naar andere mensen, vind ik dat ook prima in orde.

  Sterkte.

  0 likes
 81. Deze discussie is zinloos want de beste doctor in dit artikel geeft in haar rapport aan dat er een verband is tussen vaccins en aandoeningen.

  Onveilige troep dus. Zij werkt voor een gerenommeerde universiteit. Wetenschappelijk bewijs. Basta. Gif. Middeleeuwse methoden.

  Binnen nu en een paar jaar komt de massa erachter en dan hebben we over een tijdje toch geen vaccins meer van de medische maffia. Het gaat allemaal vanzelf.

  0 likes
 82. [quote name=”Diago”]
  Als jij […]rationeele beslissingen te maken.

  Success in de vee trein, ik zie jou er niet snel vanaf springen, en gezien je onderhandse reacties naar andere mensen, vind ik dat ook prima in orde.

  Sterkte.[/quote]
  Ten eerste is er geen stof op de wereld die NIET giftig is. Ook water en ook zuurstof zijn giftig en beiden hebben we nodig om te overleven. Het gaat allemaal om de dosering.

  Ten tweede, laten we aannemen dat kwik in die kleine dosering giftig is. Is daarmee aangetoond dat er miljoenen kinderen hersenschade en vage klachten (waar je niet eens een fractie bewijs van overlegd maar dat terzijde) wordt veroorzaakt door kwikvergiftiging?

  Jij verwijt mij kuddegedrag terwijl jijzelf iedere nonsens die door de eerste de beste charlatan het internet op wordt geslingerd voor waar aanneemt zolang het je eigen wereldbeeld bevestigd.

  0 likes
 83. [quote name=”sonnie”][quote name=”Wesley”][quote name=”Diago”][quote name=”Wesley]

  3 kinderen […]research![/quote]

  3 […]”innent” beuk voor hun kanis als baby…

  Met andere woorden.
  Van de 10 kinderen die autistisch worden verklaard zijn er tiental duizenden die de rest van hun leven met wazige […]gedaan als elk ander.[/quote]
  Dus bij iedereen met “vage klachten” is vastgesteld dat het door vaccineren komt? Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen geen “vage klachten” hebben? Hersenbeschadiging komt altijd door vaccineren? Je hebt werkelijk niet eens een splinter bewijs om je vage claims te onderbouwen.[/quote]
  @Wesley. Lees eerst nou eens bovenstaand rapport voordat je oordeelt.[/quote]
  In bovenstaand rapport wordt een relatie aangetoond, geen oorzaak.

  Correlatie is geen causaliteit, dat is het eerste wat je leert op de universiteit.

  0 likes
 84. 3 kinderen dood door niet vaccineren de laatste 15 jaar. Hoeveel zijn er gestorven door wel vaccineren de laatste
  Echter heeft angst dusdanig veel invloed dat mensen kiezen voor ‘veiligheid’, veiligheid geboden in de vorm van een spuit, vol gif en kwik.[/quote]
  Iedereen weet dat zonder vacineren (zie geschiedenis) je een snellere dood staat te wachten!!Feitelijk bent u geen slachtoffer, maar degene die profiteerd door langer te leven.Tot de dag komt, en regeringen bewust mensen plat gaan spuiten!!En dat is het griezelige van het verhaal.[/quote]

  Sipco, Hoe wil je aantonen dat iemand daadwerkelijk langer leeft??? Is niet aan te tonen en daardoor een onzinnige stelling. Feit is dat de ziektes al een sterke daling lieten zien al voordat er gevaccineerd werd.

  0 likes
 85. [quote name=”Wesley”]

  Sterkte.[/quote]
  Ten eerste is er geen stof op de wereld die NIET giftig is. Ook water en ook zuurstof zijn giftig en beiden hebben we nodig om te overleven. Het gaat allemaal om de dosering.

  Ten tweede, laten we aannemen dat kwik in die kleine dosering giftig is. Is daarmee aangetoond dat er miljoenen kinderen hersenschade en vage klachten (waar je niet eens een fractie bewijs van overlegd maar dat terzijde) wordt veroorzaakt door kwikvergiftiging?

  Jij verwijt mij kuddegedrag terwijl jijzelf iedere nonsens die door de eerste de beste charlatan het internet op wordt geslingerd voor waar aanneemt zolang het je eigen wereldbeeld bevestigd.[/quote]

  Discussie was al gesloten, success in je papieren wereldje, robotje.

  0 likes
 86. Op een serieuze noot.

  Die Wesley is volgens mij een beetje Schitso, hij corrigeerd zigzelf de hele tijd, en trolled daarme het forum.

  Ban waardig Niburu.

  0 likes
 87. [quote name=”Wesley”][quote name=”sonnie”][quote name=”Wesley”][quote name=”Diago”][quote name=”Wesley]

  3 kinderen […]research![/quote]

  3 […]”innent” beuk voor hun kanis als baby…

  Met andere woorden.
  Van de 10 kinderen die autistisch worden verklaard zijn er tiental duizenden die de rest van hun leven met wazige […]gedaan als elk ander.[/quote]
  Dus bij iedereen met “vage klachten” is vastgesteld dat het door vaccineren komt? Mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen geen “vage klachten” hebben? Hersenbeschadiging komt altijd door vaccineren? Je hebt werkelijk niet eens een splinter bewijs om je vage claims te onderbouwen.[/quote]
  @Wesley. Lees eerst nou eens bovenstaand rapport voordat je oordeelt.[/quote]
  In bovenstaand rapport wordt een relatie aangetoond, geen oorzaak.

  Correlatie is geen causaliteit, dat is het eerste wat je leert op de universiteit.[/quote]

  Wat jij wil … mij best.

  0 likes
 88. [quote name=”Diago”]Op een serieuze noot.

  Die Wesley is volgens mij een beetje Schitso, hij corrigeerd zigzelf de hele tijd, en trolled daarme het forum.

  Ban waardig Niburu.[/quote]
  Sneu. Al je argumenten worden weerlegd en wat doe jij? Mij op de man aanvallen, me uitmaken voor schizofreen en vervolgens nog aan de redactie vragen mij te bannen.

  Als er al reden om te bannen is is dat als je iemand op de man aanvalt. Maar goed, je moet natuurlijk wat als je argumentatie wankelt aan alle kanten.

  0 likes
 89. [quote name=”Wesley”][quote name=”Diago”]Op een serieuze noot.

  Die Wesley is volgens mij een beetje Schitso, hij corrigeerd zigzelf de hele tijd, en trolled daarme het forum.

  Ban waardig Niburu.[/quote]
  Sneu. Al je argumenten worden weerlegd en wat doe jij? Mij op de man aanvallen, me uitmaken voor schizofreen en vervolgens nog aan de redactie vragen mij te bannen.

  Als er al reden om te bannen is is dat als je iemand op de man aanvalt. Maar goed, je moet natuurlijk wat als je argumentatie wankelt aan alle kanten.[/quote]

  Mijn argument wankeld niet hoor 🙂
  Jou lukt het gewoon niet voor jezelf te denken, je kan niets zonder een papiertje voor je om te “herhalen”.

  Papagaai.

  ps

  heb je al een papiertje gevonden waarop staat dat Kwik je hersenen kappot maakt?
  Hahaha!

  0 likes
 90. Any way!!!

  vandaag eerlijk waar, voor het eerst bij het consultatie bureau geweest, direct verteld dat ik erg critisch ben als het gaat om anti virus stoffen in mijn kleine babytje te spuiten.

  De doctor was plots niet meer geintereseerd en ronde de “consulatie” af.
  (damn…no sale)

  En wat zijn wij trots.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...