Buitenland

Kijk: Tucker Carlson kraakt propaganda over verwoeste Oekraïense dam

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

Tucker Carlson is terug, en hoe. De eerste aflevering van ‘Tucker on Twitter’ werd in minder dan een halve dag ruim 50 miljoen keer bekeken.

Carlson nam geen blad voor de mond en kraakte de propaganda over de Kakhovka-dam. Die zou volgens de westerse media door Poetin zijn opgeblazen. Want hij is kwaadaardig en kwaadaardige mensen doen nu eenmaal kwaadaardige dingen, zo redeneren de media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Al meer dan een jaar

De dam is overigens in de jaren vijftig gebouwd door de toenmalige Sovjet-Unie, en bevindt zich al meer dan een jaar aan het front. De grootste kerncentrale van Europa, Zaporizja, en het schiereiland de Krim zijn voor water afhankelijk van het Kakhovka-reservoir.

Nadat Rusland in 2014 de Krim annexeerde, eiste het land herhaaldelijk dat de irrigatiesystemen die water leveren aan de Krim open zouden blijven.

Voorgelogen

Maar wij moeten nu geloven dat Poetin het heeft gedaan. “Je moet jarenlang zijn voorgelogen om tot dergelijke conclusies te komen en uiteraard is dat ook het geval,” legde Carlson uit.

Bill Kristol, de man die ooit beweerde dat Saddam Hoessein verantwoordelijk was voor 9/11, noemde Poetin een ‘oorlogscrimineel’ en vergeleek hem met Donald Trump.

4.8 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Denk de oekries aan het verliezen zijn ,en daarom die dam hebben opgeblazen om rusland de schuld te geven,het is en blijven vieze nazi’s snuifduif ZELENSKI zal niet de eerste keer zijn dat hij zn eigen bevolking aan het uitmoorden is,geen drinkwater is een eerste levensbehoefte namelijk.

malion
malion
10 maanden geleden

Ja en zo gaat dat als je maar lang genoeg in je hersenen gestampt krijgt dat iemand slecht is dan geloof je het, dan ben je echt gehersenspoeld. De meeste mensen doen zelf geen onderzoek en blaten alles na en ze geloven het ook nog. Zo wordt de mensheid in slaap gehouden en ondertussen gebeuren de vreselijkste dingen door de vijand die de goede mensen de vijand noemen. Ja dan zijn we zelf schuld omdat we hebben zitten slapen.

Simon
Simon
10 maanden geleden

Ijzersterk Tucker: laat Twitter de kortegolfzender van vroeger worden.

Ron
Ron
10 maanden geleden
Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x