Homepagina » Buitenland » Duitse arts Heiko Schöning weer op vrije voeten: ‘We zullen nooit zwichten’
duitse arts
Foto: Facebook/Marki Plays

Duitse arts Heiko Schöning weer op vrije voeten: ‘We zullen nooit zwichten’

Tijdens het coronaprotest in Londen afgelopen zaterdag arresteerde de politie de Duitse arts Heiko Schöning van Ärzte für Aufklärung. Hij is inmiddels weer op vrije voeten. Buiten het politiebureau werd Schöning onthaald door steunbetuigers. De arrestatie heeft hem standvastiger dan ooit gemaakt: “We zullen de waarheid blijven vertellen en nooit zwichten.”


Hij benadrukte op de stoep van het politiebureau dat hij onrechtmatig is gearresteerd. De politie nam ook een aantal items in beslag: zijn telefoon, zijn computer en een boek, de bestseller ‘Corona, Vals Alarm?’

“Ze zijn bang,” zei Schöning. “Ze zijn bang dat we met elkaar in contact komen en dus nemen ze mobiele telefoons in beslag. En ze zijn bang voor dit boek omdat het alle wetenschappelijke feiten bevat. Het is niet alleen gepubliceerd in het Duits, maar ook in het Engels.”

Grote Reset

De Duitse arts vervolgde: “Het goede nieuws is dat er geen sprake is van een pandemie. Je hoeft niet bang te zijn dat er een dodelijk virus rondwaart. Uit de gegevens blijkt dat het niet erger was dan de griep.”

Hij spreekt dan ook van een ‘plandemie’. Wie hebben dit alles georkestreerd? “Denk even terug aan de financiële crisis van 2008. Het financiële systeem domineert alles. Dit systeem crashte. Het was duidelijk wie de daders waren. De banken en hun eigenaren. Hebben we het systeem aangepast? Nee, dat hebben we niet gedaan. Ze stopten nog veel meer geld in dit gestoorde financiële systeem. En nu hebben ze weer een nieuw plan: een Grote Reset. Dit heeft niets met een pandemie of een virus te maken. Word wakker.”

Schöning zei dat er op 10 oktober weer een gigantisch coronaprotest zal zijn in Berlijn. Hij verwacht vele miljoenen betogers.

Beelden van de vrijlating van de arts zijn vrijwel gelijk van YouTube verwijderd.

5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
1 jaar geleden

Het is nog erger dan de grote “reset”

Het is de grote “controle”

De mens moet letterlijk gemuilkorfd worden. In China heeft men al de corona-app. Overheid heeft puntensysteem. De braafste burger scoort het hoogst en de ongehoorzame verliest toegang/ondersteuning/etc.

Uiteraard gaan er opstanden komen.
Maar uiteraard is daar rekening mee gehouden en staat de aardsvijand klaar. Dat is Rusland en Islam.
dus als de opstanden uit de handlopen zal WOIII officieel beginnen. Die is al begonnen, zoals ik al eerder schreef en kun je herkennen aan de censuur, optreden politie en volledig onder controle staande media.

Het zal de laatste oorlog zijn. En de Zionist, die dacht daar als winnaar uit te komen, gaat bedrogen uitkomen.

Jammer dat het zo moet, Maar dit is het voorspelde kwaad. Het zwelgt aan als een tornado en zal ongekend veel schade aanrichten. En pas dan komt het Goede. Uiteraard is het Goede onder ons en voor mij is dat God.

Kies wijs!!!!

rrr
rrr
1 jaar geleden

De video van Heiko Schöning na zijn arrestatie staat nog hier :
https://www.youtube.com/watch?v=tfEGifbaYWc
Zal wel snel verwijderd worden door youtube …

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
1 jaar geleden

Fantastisch om te horen, dat ook artsen zich bewust zijn, dat het niet gaat om het Covid-19 virus, dat zogenaamd verantwoordelijk wordt gehouden voor de fake-pandemie, maar dat de gedachte en workout van een RESET door een elitair groepje mensen, waar ook het NL- Kabinet en volksvertegenwoordigers zich aan schuldig maken door de plandemie niet te veroordelen, maar juist te ondersteunen, nu is uitgesproken door Heiko Schöning.

We gaan mogelijkerwijs een hete herfst/winter tegemoet, maar alle support, die noodzakelijk is om het elitaire systeem ten val te brengen op een vreedzame manier, heeft mijn steun. Dus blijf ik de berichtgeving via de alternatieve media volgen!!

Hartegroet voor de velen, die dit ook ondersteunen,
Harrie

rop
rop
1 jaar geleden

Waarschijnlijk willen ze eigenlijk net als in Noord-Korea totale volgzaamheid, waar de meeste Koreanen volgzaamheid en de leider als een soort god zien, dat willen ze eigenlijk in het nieuwe opkomende westerse wereld systeem ook ,aanbidding en gehoorzaamheid ,bek houden en luisteren, dat met gebruik van de angst en corona virus installeren, het lukt ze nog steeds aardig om vele meelopers achter zich te krijgen, deze zijn dan ook de mensen met een mondkapje op ,die als een slaaf gehoorzaamd, gelukkig zijn er mensen zoals deze Arts die tegen het hele gebeuren ingaat en vele mensen meer gaan wakker maken van de leugenachtige praktijken van onze door gedraaide Rutte en zijn kliek. Vanavond krijgt men nog met meer beperkingen aangeboden van deze psychopaten.

x

Check Also

corona

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe ...

journalist

Journalist: ‘Als er deze winter weer lockdowns komen, kun je toch wel stellen dat die vaccins niet de oplossing zijn’

Er is op grote schaal gevaccineerd, maar ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x