Homepagina » Buitenland » Duitse arts Heiko Schöning weer op vrije voeten: ‘We zullen nooit zwichten’
duitse arts
Foto: Facebook/Marki Plays

Duitse arts Heiko Schöning weer op vrije voeten: ‘We zullen nooit zwichten’

Tijdens het coronaprotest in Londen afgelopen zaterdag arresteerde de politie de Duitse arts Heiko Schöning van Ärzte für Aufklärung. Hij is inmiddels weer op vrije voeten. Buiten het politiebureau werd Schöning onthaald door steunbetuigers. De arrestatie heeft hem standvastiger dan ooit gemaakt: “We zullen de waarheid blijven vertellen en nooit zwichten.”


Hij benadrukte op de stoep van het politiebureau dat hij onrechtmatig is gearresteerd. De politie nam ook een aantal items in beslag: zijn telefoon, zijn computer en een boek, de bestseller ‘Corona, Vals Alarm?’

“Ze zijn bang,” zei Schöning. “Ze zijn bang dat we met elkaar in contact komen en dus nemen ze mobiele telefoons in beslag. En ze zijn bang voor dit boek omdat het alle wetenschappelijke feiten bevat. Het is niet alleen gepubliceerd in het Duits, maar ook in het Engels.”

Grote Reset

De Duitse arts vervolgde: “Het goede nieuws is dat er geen sprake is van een pandemie. Je hoeft niet bang te zijn dat er een dodelijk virus rondwaart. Uit de gegevens blijkt dat het niet erger was dan de griep.”

Hij spreekt dan ook van een ‘plandemie’. Wie hebben dit alles georkestreerd? “Denk even terug aan de financiële crisis van 2008. Het financiële systeem domineert alles. Dit systeem crashte. Het was duidelijk wie de daders waren. De banken en hun eigenaren. Hebben we het systeem aangepast? Nee, dat hebben we niet gedaan. Ze stopten nog veel meer geld in dit gestoorde financiële systeem. En nu hebben ze weer een nieuw plan: een Grote Reset. Dit heeft niets met een pandemie of een virus te maken. Word wakker.”

Schöning zei dat er op 10 oktober weer een gigantisch coronaprotest zal zijn in Berlijn. Hij verwacht vele miljoenen betogers.

Beelden van de vrijlating van de arts zijn vrijwel gelijk van YouTube verwijderd.

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
4 maanden geleden

Het is nog erger dan de grote “reset”

Het is de grote “controle”

De mens moet letterlijk gemuilkorfd worden. In China heeft men al de corona-app. Overheid heeft puntensysteem. De braafste burger scoort het hoogst en de ongehoorzame verliest toegang/ondersteuning/etc.

Uiteraard gaan er opstanden komen.
Maar uiteraard is daar rekening mee gehouden en staat de aardsvijand klaar. Dat is Rusland en Islam.
dus als de opstanden uit de handlopen zal WOIII officieel beginnen. Die is al begonnen, zoals ik al eerder schreef en kun je herkennen aan de censuur, optreden politie en volledig onder controle staande media.

Het zal de laatste oorlog zijn. En de Zionist, die dacht daar als winnaar uit te komen, gaat bedrogen uitkomen.

Jammer dat het zo moet, Maar dit is het voorspelde kwaad. Het zwelgt aan als een tornado en zal ongekend veel schade aanrichten. En pas dan komt het Goede. Uiteraard is het Goede onder ons en voor mij is dat God.

Kies wijs!!!!

salvar
salvar
Reactie op  johan den haag
4 maanden geleden

@johan den haag
wat is er met rusland?
na de val kan ik me niet herinneren dat ze expansie drift hebben gehad?
je kan beter je pijlen op de idioten die hier rondlopen in de EU zoals van balen en de belg met zijn vette kuif.
kijk naar olongren en kaag.
dit zijn figuren die nederland en het liefst de hele wereld ontwrichten.
kijk liever naar het psychopaten duo die ons willen knechten.

Johan Leijen
Johan Leijen
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

@Salvar, U leest het verkeerd!

De EU/VS/NATO hebben de vijand klaar staan! en dat is voor hen dan Rusland/Islam
Zodat de huidige domme mensen dan als kanonnenvoer afgevoerd kunnen worden.

Roel
Roel
Reactie op  johan den haag
4 maanden geleden

klopt Johan, dit is bestemd ,lees de profetie van Johannes, Daniel

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  johan den haag
4 maanden geleden

Keurig Johan, zo zit het!

Tigron
Tigron
Reactie op  johan den haag
4 maanden geleden

Beste Johan,

Ik begrijp niet waarom jij Rusland als aartsvijand ziet.
Toen Putin voor de eerste keer president werd heeft hij meteen het geld terug betaald aan de Rothchildbank die in de tijd van de Sovjetperiode geleend/gekregen is.
Putin is nergens ‘n oorlog gestart i.t.t. de VS/NAVO
Putin heeft Monsanto uit Rusland gegooid en ook geen GMO proefvelden toegestaan.
Putin heeft militairen naar het poolgebied gestuurd om het afval uit het Sovjettijdperk op te laten ruimen en het gebied terug te geven aan de natuur.
Putin heeft voorgesteld om de verdragen, die volgend jaar aflopen, met de VS te verlengen ter voorkoming van ‘n nieuwe kernwapen wedloop waarop de VS tot op heden geen reactie op heeft gegeven.
Putin heeft zijn legers niet langs de grenz met de VS gestationeerd i.t.t. de VS in oost Europa.
Dit is zijn slechts enkele zaken die niet wijzen op ‘n aartsvijand.

salvar
salvar
Reactie op  Tigron
4 maanden geleden

@Tigron
klopt als een bus.

Willem
Willem
Reactie op  Tigron
4 maanden geleden

Poetin wil ook geen oorlog , je leest het verkeert volgens mij .

Het westen wil oorlog en heeft Rusland als aartsvijand aangewezen alles wijst in die richting , er gaat een grote confrontatie komen , Poetin wordt altijd als crimineel weggezet , wat dacht je van al die uitlokkende oefeningen van de Navo aan de Russische grens en MH17 dat is alleen bedoelt om Rusland als schuldige aan te wijzen , de Europese bevolking denkt nog steeds te positief over Rusland , dat moet eerst veranderen . De Amerikaanse bevolking wou ook geen oorlog in het midden oosten na 911 dachten ze er ineens heel anders over …………

rrr
rrr
4 maanden geleden

De video van Heiko Schöning na zijn arrestatie staat nog hier :
https://www.youtube.com/watch?v=tfEGifbaYWc
Zal wel snel verwijderd worden door youtube …

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
4 maanden geleden

Fantastisch om te horen, dat ook artsen zich bewust zijn, dat het niet gaat om het Covid-19 virus, dat zogenaamd verantwoordelijk wordt gehouden voor de fake-pandemie, maar dat de gedachte en workout van een RESET door een elitair groepje mensen, waar ook het NL- Kabinet en volksvertegenwoordigers zich aan schuldig maken door de plandemie niet te veroordelen, maar juist te ondersteunen, nu is uitgesproken door Heiko Schöning.

We gaan mogelijkerwijs een hete herfst/winter tegemoet, maar alle support, die noodzakelijk is om het elitaire systeem ten val te brengen op een vreedzame manier, heeft mijn steun. Dus blijf ik de berichtgeving via de alternatieve media volgen!!

Hartegroet voor de velen, die dit ook ondersteunen,
Harrie

rop
rop
4 maanden geleden

Waarschijnlijk willen ze eigenlijk net als in Noord-Korea totale volgzaamheid, waar de meeste Koreanen volgzaamheid en de leider als een soort god zien, dat willen ze eigenlijk in het nieuwe opkomende westerse wereld systeem ook ,aanbidding en gehoorzaamheid ,bek houden en luisteren, dat met gebruik van de angst en corona virus installeren, het lukt ze nog steeds aardig om vele meelopers achter zich te krijgen, deze zijn dan ook de mensen met een mondkapje op ,die als een slaaf gehoorzaamd, gelukkig zijn er mensen zoals deze Arts die tegen het hele gebeuren ingaat en vele mensen meer gaan wakker maken van de leugenachtige praktijken van onze door gedraaide Rutte en zijn kliek. Vanavond krijgt men nog met meer beperkingen aangeboden van deze psychopaten.

Tony
Tony
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Reken er maar op dat de buikriem steeds strakker wordt aangehaald. Dat zijn feitelijke gebeurtenissen op een virus dat fantasie is en ons voorgelogen wordt. Er zijn mensen vergiftigd, oftewel vermoord. Dat is de realiteit. Kijk maar eens naar artikelen op het internet van Li-Meng Yan, met o.a. Patrick Bet-David.

Wanneer wordt dit nou eens publiekelijk gemaakt. Veel mensen weten dat er iets niet klopt, maar toch blijven zij de kranten lezen en het mainstream nieuws volgen. Dan vraag je er ook om, om achter de feiten aan te blijven lopen. Maar dat doet onze regering al sinds de uitbraak van deze epidemie, die nooit een epidemie geweest is. De oorzaak ligt bij het RIVM en het OMT, die feitelijk de macht in dit land hebben overgenomen. Dat voorspelt niet veel goeds.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Koreanen kun je als volk heel makkelijk onderdrukken, dat is hun aard, maar dat gaat je niet lukken bij andere volkeren. Dat pikken ze niet. Ieder volk is anders. Je kunt niet ineens Eskimo’s naar Afrika brengen en vice versa.

Alex
Alex
4 maanden geleden

Heiko Schöning, wise man!

Harold Mulder
Harold Mulder
4 maanden geleden

Bij een van de korte interviews met Heiko Schöning kort na zijn vrijlating te London, sprak hij over zijn interview dat hij heeft gehad met Ken Jebsen in september 2019. Daarin, volgens Heiko, vertelde hij al met wat ons te wachten staat in de nabije toekomst.

Snel dat gesprek opgezocht en ik herkende het meteen dat ik dat in 2019 heb gezien/gehoord.

Het is een lang maar verbazingwekkend gesprek dat begint met de – in vergetelheid geraakte – Anthrax ‘aanslagen’ rondom 9/11 2001.
Heiko heeft n.a.v. een voorval van een ‘zelfmoord’ geval zich eens verdiept in deze hele materie en wat er allemaal tevoorschijn kwam. Hij heeft dat in een boek ondergebracht wat hij bij KenFm voor de eerste keer naar voren bracht om erover te praten. Probleem was echter dat hij op dat moment (september 2019 dus) geen uitgever kon vinden die het uit wilde brengen. Niemand wilde zich de vingers er aan branden blijkbaar.

Ik heb Heiko zojuist, wel via Ärzte für Aufklärung, gevraagd of het inmiddels wel is gelukt om een uitgever te vinden. In de hoop dat ik antwoord krijg….hij zal het wel enorm druk hebben.

Het gesprek bij KenFm uit 2019 is in onderstaande link helemaal te horen/zien:

https://kenfm.de/heiko-schoening/
Speelduur: 108 minuten

Gaat er maar eens goed voor zitten.

Explosief materiaal voor wie Duits begrijpt.

Harold Mulder
Nijmegen

x

Check Also

praktijk

Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie

Een artsenpraktijk in Viersen-Süchteln in de Duitse ...

rutte

Campagnefilmpje Rutte valt niet in goede aarde

Demissionair premier Rutte plaatste gisteren een campagnefilmpje ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x