BinnenlandCorona

Massaal protest tegen coronapas: ‘Als we niet nu in actie komen, komen we hier nooit meer uit’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag vond in Amsterdam een massaal protest plaats tegen het coronabeleid van het kabinet. Het protest ‘Samen voor Nederland’ was een initiatief van 80 organisaties. Omroep ON! deed verslag van de demonstratie.

Verslaggever Jonathan Krispijn vroeg aan oprichter van Café Weltschmerz Max von Kreyfelt hoe hij de situatie waarin we ons bevinden zou willen omschrijven. “Toch een dictatuur,” zei hij. “Opgeroepen en georganiseerd vanuit Europa door de Nederlandse regering.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het zijn puzzelstukjes die bij elkaar komen,” voegde hij toe. “Het is goed voorbereid. Ze hebben een enorme voorsprong als het gaat om wat wij ervaren – dus ze anticiperen wel heel slim op alle protesten – maar er is ook heel veel onzekerheid bij het kabinet zelf. Dus dit houden ze gewoon niet vol.”

Dat heet apartheid

Vooral het QR-codepaspoort is auteur Ab Gietelink een doorn in het oog, zei hij voor de camera van omroep ON!

“Formeel is het zo dat iemand die niet gevaccineerd is of die geen voldoende bewijs heeft – en dat is ongeveer 20 procent van de bevolking – die mag niet in een hotel, die mag niet in een restaurant, die mag niet in een café, die mag niet in een club, die mag niet bij een voetbalwedstrijd, die mag niet in een theater en die mag niet in een bioscoop. Dat heet apartheid,” aldus Gietelink, wiens zoon drie dagen na zijn tweede Pfizer-vaccin een gezichtsverlamming kreeg.

Dit is niet meer te stoppen

“Ik ben ongelooflijk optimistisch als ik dit zie,” zei FVD-kopman Thierry Baudet bij het protest. “Zoveel mensen die vrijheid willen, geen verplichte vaccinaties, geen QR-code. Dit is niet meer te stoppen. Dit is ook een signaal, niet alleen naar de Haagse politiek, maar in de hele wereld. Dit zien mensen ook in Australië, ook in Canada en hopelijk gaan die hier moed uit putten.”

“Twee weken to flatten the curve. Het gaat maar door. Het moet nu gewoon stoppen,” benadrukte Baudet, die zei dat de coronapas niet tijdelijk is. “Er komt nu alweer een derde prik aan, een vierde prik aan. Als we niet nu in actie komen, komen we hier nooit meer uit.”

4.6 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

WIJ worden langzaam maar zeker een maatschappij ingerommeld, die niemand van ons wil. En dat uiteraard met leugens en bedrog.
Altijd maar weer die opmerkingen van de Tweede Kamerleden over dat wij de huidige situatie niet mogen vergelijken met de Tweede Wereldoorlog. Bullshit! Er is maar weinig verschil met die periode.
Diegenen die zo verstandig zijn om die gevaarlijke, experimentele prikken NIET te nemen, worden nu beschouwd als tweederangs burgers.
Dat ZIJN wij niet. Wij zijn mensen die de afgelopen periode uitgebreid onderzoek hebben gedaan, ondanks het feit dat de meesten van ons natuurlijk geen viroloog of arts zijn. Maar ik durf zonder meer te beweren, dat wij inmiddels méér kennis hebben verzameld dan de gemiddelde arts.
De meeste artsen hebben (dat idee heb ik althans) geen flauw benul van de catastrofale uitwerking van deze prikken.
Anders kan ik mij niet voorstellen, dat zij het met hun ooit gedane belofte om mensen niet moedwillig pijn te doen en juist hun leed te verzachten, zouden doen. Als zij het WEL weten, dan hebben zij hun geweten inmiddels uitgeschakeld.
Fantastisch dat ook Forum voor Democratie er weer bij was. Zij zijn inmiddels de ECHTE luizen in de pels van de Nederlandse regering en natuurlijk van de laffe meelopers in de Tweede Kamer.
Even off topic:
Ankie Broekers-Knol is zwaar aangevallen over haar interview wat betreft de Afghanen. Normaal heb ik helemaal niets met deze oude doos, maar deze keer vind ik dat ze groot gelijk heeft. Als er al 300.000 woningen te kort zijn, ga je er niet nog ik weet niet hoeveel mensen bijhalen. In ieder geval de zoveelste smet op het demissionaire kabinet. Zij heeft inmiddels alweer spijt betuigd.
Verder is er een mini rel in de maak wat betreft Wopke Hoekstra. Dat gaat over de Pandora Papers. Daar had hij sowieso ook een vinger in de pap. Eén zootje corrupte politici. Allemaal geldhaaien voor eigen belang.
Het gaat goed zo: het ene schandaal na het andere.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Als we onze (klein)kinderen in de ogen willen blijven kijken mogen we niet verzaken nu.

Mike
Mike
2 jaren geleden

Vandaar dat ik van ab gietelink al een tijdje geen video’s heb gezien.vond zijn verhalen altijd erg goed!sterkte!

René
René
2 jaren geleden

Het is al te laat, teveel schapen en teveel macht. Alleen veel vaccin slachtoffers kan het tij nog keren.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x