Mens en Dier

Van Houwelingen wil opheldering over rol minister Schouten bij World Economic Forum

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week ontkende ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers dat demissionair minister Schouten heeft deelgenomen aan bijeenkomsten van het World Economic Forum. “Als een Zwitserse praatclub een foto van een Nederlandse bewindspersoon plaatst, betekent dat niet dat die bewindspersoon ‘lid’ is. Ze heeft nog nooit deelgenomen aan welke praatsessie van die club dan maar ook,” aldus Segers.

Op een Kamervraag of het klopt dat een aantal bewindslieden, waaronder Schouten, betrokken zijn bij het WEF antwoordde de regering echter: “Met uitzondering van minister Hugo de Jonge is het juist dat de door u genoemde bewindspersonen betrokken zijn (geweest) bij initiatieven en/of hebben deelgenomen aan bijeenkomsten georganiseerd door het WEF.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Precieze rol

Omdat wij bij FVD de beroerdste niet zijn, hebben we speciaal voor Segers de regering gevraagd naar de precieze rol van Schouten bij het WEF, laat Kamerlid Pepijn van Houwelingen weten.

“Bent u bekend met de verwarring die mogelijk is ontstaan bij de zeer gewaardeerde collega en ambtsgenoot Segers over uw rol binnen het WEF naar aanleiding van het antwoord dat door het kabinet is gegeven op een serie Kamervragen over het karakter van en de relaties van kabinetsleden met het WEF?” vraagt hij aan Schouten.

Opheldering

“Kunt u hierover duidelijkheid verschaffen en voor de huidige kabinetsperiode opheldering geven over uw precieze rol binnen het WEF, een overzicht verstrekken van de bijeenkomsten en/of initiatieven van het WEF waarbij u betrokken bent (of was) en alle bijbehorende documentatie sturen?” vraagt Van Houwelingen.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
2 jaren geleden

ik hoop zo dat die lui kaal worden geschoren en met een strontkar door de wijken getrokken

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Die Segers stinkt ook een uur in de wind.

frans
frans
2 jaren geleden

CU zijn judassen, en verraders net als dat andere zooitje in het kabinet.

Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Ik ben benieuwd hoe Schouten en Segers zich hieruit gaan liegen. Liegen is verheven tot kunst bij deze nepchristenen, net als bij de nepchristenen van het CDA. Satanisten draaien ook alles om…

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x