Mens en Dier

Van Houwelingen wil opheldering over rol minister Schouten bij World Economic Forum

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week ontkende ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers dat demissionair minister Schouten heeft deelgenomen aan bijeenkomsten van het World Economic Forum. “Als een Zwitserse praatclub een foto van een Nederlandse bewindspersoon plaatst, betekent dat niet dat die bewindspersoon ‘lid’ is. Ze heeft nog nooit deelgenomen aan welke praatsessie van die club dan maar ook,” aldus Segers.

Op een Kamervraag of het klopt dat een aantal bewindslieden, waaronder Schouten, betrokken zijn bij het WEF antwoordde de regering echter: “Met uitzondering van minister Hugo de Jonge is het juist dat de door u genoemde bewindspersonen betrokken zijn (geweest) bij initiatieven en/of hebben deelgenomen aan bijeenkomsten georganiseerd door het WEF.”

Precieze rol

Omdat wij bij FVD de beroerdste niet zijn, hebben we speciaal voor Segers de regering gevraagd naar de precieze rol van Schouten bij het WEF, laat Kamerlid Pepijn van Houwelingen weten.

“Bent u bekend met de verwarring die mogelijk is ontstaan bij de zeer gewaardeerde collega en ambtsgenoot Segers over uw rol binnen het WEF naar aanleiding van het antwoord dat door het kabinet is gegeven op een serie Kamervragen over het karakter van en de relaties van kabinetsleden met het WEF?” vraagt hij aan Schouten.

Opheldering

“Kunt u hierover duidelijkheid verschaffen en voor de huidige kabinetsperiode opheldering geven over uw precieze rol binnen het WEF, een overzicht verstrekken van de bijeenkomsten en/of initiatieven van het WEF waarbij u betrokken bent (of was) en alle bijbehorende documentatie sturen?” vraagt Van Houwelingen.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
1 jaar geleden

ik hoop zo dat die lui kaal worden geschoren en met een strontkar door de wijken getrokken

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Die Segers stinkt ook een uur in de wind.

frans
frans
1 jaar geleden

CU zijn judassen, en verraders net als dat andere zooitje in het kabinet.

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Ik ben benieuwd hoe Schouten en Segers zich hieruit gaan liegen. Liegen is verheven tot kunst bij deze nepchristenen, net als bij de nepchristenen van het CDA. Satanisten draaien ook alles om…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x