Buitenaards

‘Kinderen leren meer in buitenaardse schepen dan op school’

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische verpleegkundige en advocate Mary Rodwell beklaagt zich over het feit dat ervaringen van mensen met buitenaardsen onjuist worden geïnterpreteerd door de media.

Het hoofd van het Australian Close Encounter Research Network zegt dat de media ook haar eigen woorden verdraaien.

Mensen zijn steeds minder geneigd hun ervaringen te delen met de pers. Ze hebben ervaringen die ze niet kunnen verklaren en de media doen het vaak af als onzin of ze maken het belachelijk, aldus Rodwell.

Muren

Het idee dat ongeïdentificeerde vliegende objecten de aarde al meer dan 50 jaar bezoeken wordt wel steeds meer geaccepteerd omdat astronauten als Neil Armstrong en Buzz Aldrin openlijk over hun ervaringen spraken, voegde ze toe.

“Buzz Aldrin sprak over bewijs dat ze aantroffen op de maan en Neil Armstrong filmde twee enorme UFO’s toen ze op de maan landden,” zei ze. Rodwell heeft in de 20 jaar dat ze onderzoek doet naar buitenaards contact gesproken met veel mensen die naar eigen zeggen zijn ontvoerd of wiens kinderen contact hebben met buitenaardsen.

“Ik heb kleine kinderen ontmoet die tegen me zeiden dat ze op weg naar het ruimteschip door muren konden gaan,” zei Rodwell. “Ze vertellen me dat ze het fijn vinden aan boord van de schepen omdat ze daar meer leren dan op school.”

Dolfijn

“Mensen van alle leeftijden hebben me verteld dat ze op weg naar de schepen door muren konden gaan alsof hun moleculen plotseling veranderden,” legde ze uit. “Een kind van vier vertelde me dat kleine zwarte buitenaardsen met hem speelden. Hij vond het niet erg omdat ze vriendelijk waren. Hun huid voelde aan als die van een dolfijn.”

“Een achtjarige vertelde me een keer dat hij eens per jaar samen met een paar klasgenootjes naar een schip gaat waar ze door buitenaardsen worden onderzocht,” ging ze verder.

Volgens Rodwell is er inmiddels een berg aan bewijs voor buitenaards contact. Ze heeft politieagenten, artsen, psychologen, piloten en psychiaters gehoord over UFO-waarnemingen en daarnaast verwijst ze naar het feit dat 12 landen inmiddels hun UFO-files hebben vrijgegeven.

Onderstaande video bevat de presentatie ‘De Nieuwe Mens – Sterrenkinderen & Indigo’s’ die Mary Rodwell op zondag 8 augustus 2010 gaf tijdens de Leeds Exopolitics Expo.

Bron: Northernstar.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

Nu ik dit lees..waar blijft de vertaling van SaLuSa?

roy
roy
10 jaren geleden

hier krijg ik hoofdpijn van. mensen die door een muur kunnen… pff! huid die aanvoeld als die van een dolfijn. kinderen vertellen van alles(fantasie) en die amerikanen moet je niet zo nou nemen.

meuron
meuron
10 jaren geleden

Ik begin hoe langer hoe meer op de “ongelovige Thomas” te lijken, maar zolang er geen tastbare bewijzen zijn doe ik alles af als fantasie of een kwakkel. Er is ons immers al genoeg voorgelogen de laatste jaren, zowel door de reguliere media als de alternatieve . . .

GreenDream
GreenDream
10 jaren geleden

Alles is energie!! dus alles is mogelijk.. alleen je eigen fantasie is de grens..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x