Homepagina » Buitenaards » Medewerker NASA: “Ik zag een alien in de vrachtruimte van de spaceshuttle”
Medewerker NASA: "Ik zag een alien in de vrachtruimte van de spaceshuttle"

Medewerker NASA: “Ik zag een alien in de vrachtruimte van de spaceshuttle”

Een voormalig medewerker van NASA zegt een 2,7 meter lang buitenaards wezen te hebben gezien in één van de Amerikaanse spaceshuttles. Hij keek naar eigen zeggen toe hoe het wezen een gesprek voerde met astronauten.

Diverse UFO-websites beweren dat dit onomstotelijk bewijs is voor een wereldwijde samenzwering waarbij onze leiders in het geheim samenwerken met aliens. Anderen zijn daar minder zeker van, zo meldt de Britse krant Metro.

Clark C. McClelland doet de uitspraak in een video die onlangs is opgedoken door de paranormale nieuwssite Inquisitr. Hij beweert 35 jaar voor NASA te hebben gewerkt, onder meer aan het Apolloprogramma.

Er is fotomateriaal van McClelland in een spaceshuttle en er is nog niemand geweest die heeft gezegd dat de man niet voor NASA heeft gewerkt. Hij volgde een spaceshuttlemissie vanuit het Kennedy Space Center, toen hij iets zag wat er niet hoorde te zijn: een slanke alien die in de vrachtruimte van de spaceshuttle een gesprek voerde met twee astronauten.

Hij zegt in de buurt van de spaceshuttle ook een buitenaards schip te hebben gezien. McClelland: “Ik herken een alien of een buitenaards schip gelijk. Ze zijn hier op aarde, ze leven onder ons. Ze zitten mogelijk zelfs in verschillende van onze aardse overheden.”

Meer informatie over McClelland is te vinden op zijn website Stargate Chronicles.

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • lalaland schreef:

  Ja ik kan ook zeggen dat ik Tommie en Ieniemienie in Sesamstraat ken…Trouwens, er is nieteens plek in de Space Shuttle voor aliens van 2,7 meter. Hoe is die dan binnengekomen als je weet dat de luiken maar om de zoveel tijden opengaan?

  16 likes
  • Peter C. schreef:

   Dat was in de laadruimte, meneer! Die alien stond te gesticuleren en te gebaren met de astronaut terwijl een driehoekig ruimtetuig tegen de shuttle aangemeerd lag. Clark kwam toevallig in het bureel binnen terwijl men deze filmopname aan het bekijken was. Dit is volledig in overeenstemming met hetgeen de Engelse hacker vertelt. Clark was technicus bij NASA en was verantwoordelijk voor het startklaar maken van de shuttles. Hij werd om de een of andere reden aan de deur gezet, zonder pensioen.
   Aliens van 2.4 m en veel langer zijn niets bijzonders. Het zijn niet altijd de grays van 4 voet. In de ‘Friendship case’, met ongeveer 80 Italiaanse getuigen, vind je meer details.
   Hier heb je nog een schoon voorbeeld hoe de Thomas zich verzet tegen alles wat nieuw is en wat hij verstandelijk niet kan/wil vatten.

   18 likes
  • Edwin schreef:

   Die kwamen door het kattenluikje naar binnen

   15 likes
 • Gezinusk schreef:

  Het onomstotelijk bewijs zal pas worden geleverd als een buitenaards wezen op CNN of ander internationaal mediastation aan de wereld word gepresenteerd, dood of levend.

  6 likes
  • Marcel schreef:

   Ja, want CNN is de maatstaf van wat waar is en wat niet!

   ????????? Are you for real?

   4 likes
   • bluffbloff schreef:

    Wel even goed lezen, Marcel. Gezinusk zegt ‘cnn OF ANDER INTERNATIONAAL MEDIASTATION’. Daar heeft hij helemaal gelijk in. Dat geneuzel van jullie hier onder elkaar over de verschillende soorten aliens inclusief lichaamslengte, orgaanopbouw, uiterlijke kenmerken etc.. Alsjeblieft zeg… wat een gelul.

    Gezinusk heeft helemaal gelijk. Als er nou één keer een ECHT, ONWEERLEGBAAR filmpje getoond kan worden van een ruimteschip of van aliens zelf, dan zou jij recht van spreken hebben. Het zal echter nooit gebeuren: Er zijn hier geen aliens, alleen homo sapiens.

    7 likes
    • EllenB schreef:

     Er zijn zat filmpjes van Aliens te vinden, als je de moeite zou nemen,
     maar ik denk niet dat jij daar al open voor staat.
     Op YouTube is zelfs een interview met een buitenaardse te zien.
     Zo echt als maar kan. Kreeg er zelfs tranen van in mijn ogen.
     (En ja, het is één van de ‘good guys’)

     Voor de mensen die iets ruimdenkender zijn dan @bluffbloff, hier de link:
     Link: https://www.youtube.com/watch?v=XNtg7M4nqt4
     (het werkelijke interview begint op: 31.50 min.)

     Hier de 58 verschillende rassen, die tot nu toe waargenomen zijn op aarde:
     https://www.youtube.com/watch?v=Na4OCgKNlEY
     (begin opsomming op 5.50 min.)

     6 likes
     • bluffbloff schreef:

      Beste Ellen, met de verwijzing naar dit soort filmpjes bevestig je precies wat ik bedoel….

      6 likes
     • Ronny schreef:

      youtube….zucht. de bijbel voor de aluhoedjes. lekker geloofwaardig spul wat daar allemaal te vinden is. doet je geloofwaardigheid aardig goed NOT.

      2 likes
     • Pete Del Fina schreef:

      Die geïnterviewde alien ziet er veel te ouderwets uit en heeft totaal niet de motoriek van een Grey. Uit de tijd dat ze nog werden aangeduid als extraterrestrial biological entities. Later werd deze meer en meer vervangen door interdimensional (astral) interfaces. Tis 2015 en niet 1955 ofzo. Lol.
      Heb wel gesmuld van het tweede filmpje. Mijn favoriete genre youtube filmpjes, maar in hoeverre ze waar zijn..??

      0 likes
     • flardinga schreef:

      Welles nietes daar doe ik niet aan, ten eerste respecteer ik jouw ontkennende gedachten of in ieder geval het kritische en vooral scyptische wat je hebt, kritisch denken dat doe ik ook, iemand die mij echt heeft overtuigd van Aliens is de persoon Clifford Stone met zijn boek Eyes only, maar ik zou zeggen beluister hem eens of lees het eens maar je moet niks en vooral ook niks te geloven, ik vind deze persoonlijk integer en geloofwaardig, we zijn of denken vooral vrij te zijn in ons denken, fijne dag verder!

      0 likes
 • Kalki schreef:

  ‘Aliens’ die met mensen communiseren, dat zouden ze vaker moeten doen. Als onze presidenten dat ook zouden doen en daarna zouden starten met de bouw van een Buitenaardse Ambassade, dat zou dan volmaakt zijn.

  10 likes
 • Dualis schreef:

  Aliens die meevliegen in de space shuttle ?? 2,4 meter past niet eens . En toevallig had deze charlatan zijn foto camera en/of smartphone thuis liggen . Wat een slap verhaal. Erg lachwekkend deze verzonnen verhalen. Kom eens met goede scherpe foto’s van aliens …

  6 likes
 • space scientific politics and monetary systems / exopolitics.org

  Er wordt te weinig aandacht besteedt aan de geschiedkundige feiten dat buitenaardse rassen hadden op de levensontwikkeling van en op de Aarde. De echte ruimtevaartvooruitgang is Aards mogelijk enkel via samenwerking met buitenaardse rassen die het verst gevorderd zijn voor ruimtevaartwetenschappen zelfs met zoveel mogelijk buitenaardse rassen, dat derden wat meer aandacht schenken aan het geheel inhouden van transhumanisme is de ruime zin van het woord, ET de nieuwste technologieën kunnen gebruiken om de “fouten” in het menselijk ras te herstellen en daarmee uiteindelijk afscheid kunnen nemen van ziekte, armoede en oorlog in het vooruitzicht van permanente vrede…

  5 likes
 • Hawks schreef:

  Bijzonder hoor. Als je de lijst met alle bemanningleden van alle Space Shuttle vluchten bekijkt, dan ontbreekt daar een naam, namelijk Clark C. McClelland. Heeft hij soms onder een andere naam meegevlogen?

  3 likes
 • Robert schreef:

  ” Hij beweert 35 jaar voor NASA te hebben gewerkt” dat moet toch geverifieerd kunnen worden?

  1 likes
 • wakker schreef:

  Ik vind ‘dit gesprek’ wat de astronaut gevoerd zou hebben een beetje twijfelachtig. Niet alleen vanwege de reden van de vorige reactie, maar ook omdat ik niet inzie hoe dat gesprek in het luchtledige plaats zou moeten vinden.

  2 likes
 • pietje schreef:

  Peter C , Ik heb fotos gezien van deze encounter en ze waren heel groot inderdaad in een laadruimte ! Maar weet niet meer waar ik ze gezien heb ! Maar ja waarom twijfelen ze zijn er gewoon !!! De vraag is zijn ze goed of kwaad ?????? Dat is de vraag !!!! Ik blijf hopen op goed !

  2 likes
 • luna schreef:

  hij zag
  hij dacht
  hij was daar
  hij kon alles zien
  hij weet…

  n a s a.. je weet wel.. die organisatie die het meest in Hollywood de grootste rollen krijgt

  maar.. dat ” ze ” al lang onder ons zijn is me wel duidelijk.. vooral een aantal lieden uit de v v d ..
  zeer lange, doorzichtige en groene lange vingers hebben ze die GRIJPEN EN GRAAIEN

  1 likes
 • Tim schreef:

  Hij is de enige die het zag…1 getuige….zegt niets. 2,7m groot worden, is dat het lot van toekomstige ruimtereizigers? Microzwaatekracht heeft vele effecten die men nog aan het bestuderen zijn…

  1 likes
 • jro schreef:

  In zoverre dat aliens geen holografische projecties zijn of buitenaardse verschijningen in de psychische voorstelling, heb ik er moeite mee om aliens als biologische entiteiten te zien, die zomaar op aarde rondlopen, onze vervuilde lucht van onze aardse bijzondere samenstelling kunnen inademen, ingesteld zijn op onze zwaartekracht,klimaat, geen last hebben van onze zonnestraling, maar bovenal immuun lijken voor alle bacteriële, virale en andere schadelijke microwezens, alsmede voor de biochemische samenstelling van onze biosfeer in ‘t algemeen, een proces van miljoenen jaren in de evolutie.
  Denk maar eens aan ‘t verhaal van H.G.Wells, “The War of the Worlds”, waarin die inkvissen van Mars na een tijdje ‘t loodje legden door simpele aardse bacteriën.
  Iemand hier met een steekhoudend argument waarom de buitenaardsen hier vrolijk kunnen rondlopen, tenzij ze zich na langere tijd biologisch aangepast hebben en wellicht al vele eeuwen lang leven in ondergrondse bases ?

  1 likes
 • pietje schreef:

  Emka Ik zou het graag willen delen maar weet niet meer waar ik het gezien heb….denk niburu maar weet het niet zeker ! Het was mooi om te zien dat deze “mensen” zooo groot waren en ze waren aan het praten met onze menselijke astronauten maar heel erg jammer dat ik het niet meer weet ! Maar ja de geschiedenis zal zich wel herhalen denk ik !Q

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  universiteit leiden

  Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

  De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

  >