Buitenaards

Medewerker NASA: “Ik zag een alien in de vrachtruimte van de spaceshuttle”

Help mee door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalig medewerker van NASA zegt een 2,7 meter lang buitenaards wezen te hebben gezien in één van de Amerikaanse spaceshuttles. Hij keek naar eigen zeggen toe hoe het wezen een gesprek voerde met astronauten.

Diverse UFO-websites beweren dat dit onomstotelijk bewijs is voor een wereldwijde samenzwering waarbij onze leiders in het geheim samenwerken met aliens. Anderen zijn daar minder zeker van, zo meldt de Britse krant Metro.

Clark C. McClelland doet de uitspraak in een video die onlangs is opgedoken door de paranormale nieuwssite Inquisitr. Hij beweert 35 jaar voor NASA te hebben gewerkt, onder meer aan het Apolloprogramma.

Er is fotomateriaal van McClelland in een spaceshuttle en er is nog niemand geweest die heeft gezegd dat de man niet voor NASA heeft gewerkt. Hij volgde een spaceshuttlemissie vanuit het Kennedy Space Center, toen hij iets zag wat er niet hoorde te zijn: een slanke alien die in de vrachtruimte van de spaceshuttle een gesprek voerde met twee astronauten.

Hij zegt in de buurt van de spaceshuttle ook een buitenaards schip te hebben gezien. McClelland: “Ik herken een alien of een buitenaards schip gelijk. Ze zijn hier op aarde, ze leven onder ons. Ze zitten mogelijk zelfs in verschillende van onze aardse overheden.”

Meer informatie over McClelland is te vinden op zijn website Stargate Chronicles.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lalaland
lalaland
7 jaren geleden

Ja ik kan ook zeggen dat ik Tommie en Ieniemienie in Sesamstraat ken…Trouwens, er is nieteens plek in de Space Shuttle voor aliens van 2,7 meter. Hoe is die dan binnengekomen als je weet dat de luiken maar om de zoveel tijden opengaan?

wakker
wakker
7 jaren geleden

Ik vind ‘dit gesprek’ wat de astronaut gevoerd zou hebben een beetje twijfelachtig. Niet alleen vanwege de reden van de vorige reactie, maar ook omdat ik niet inzie hoe dat gesprek in het luchtledige plaats zou moeten vinden.

Rasecht Berensiroop
Rasecht Berensiroop
7 jaren geleden

space scientific politics and monetary systems / exopolitics.org

Er wordt te weinig aandacht besteedt aan de geschiedkundige feiten dat buitenaardse rassen hadden op de levensontwikkeling van en op de Aarde. De echte ruimtevaartvooruitgang is Aards mogelijk enkel via samenwerking met buitenaardse rassen die het verst gevorderd zijn voor ruimtevaartwetenschappen zelfs met zoveel mogelijk buitenaardse rassen, dat derden wat meer aandacht schenken aan het geheel inhouden van transhumanisme is de ruime zin van het woord, ET de nieuwste technologieën kunnen gebruiken om de “fouten” in het menselijk ras te herstellen en daarmee uiteindelijk afscheid kunnen nemen van ziekte, armoede en oorlog in het vooruitzicht van permanente vrede…

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

‘Aliens’ die met mensen communiseren, dat zouden ze vaker moeten doen. Als onze presidenten dat ook zouden doen en daarna zouden starten met de bouw van een Buitenaardse Ambassade, dat zou dan volmaakt zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

34
0
We lezen graag je reactie!x