Buitenaards

Amerikaanse oud-politicus: Buitenaardsen zijn hier in de VS (video)

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel veel gesproken over de geheime ontmoetingen die de Amerikaanse oud-president Dwight D. Eisenhower zou hebben gehad met buitenaardsen.

In 2010 nam oud-vertegenwoordiger van de staat New Hampshire Henry McElroy junior een videoboodschap op waarin hij onthullingen deed over een geheim document dat bestemd was voor Eisenhower.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dit document bevatte volgens McElroy informatie over de aanwezigheid van buitenaardsen in de Verenigde Staten en dat Eisenhower ze kon gaan ontmoeten.

Hoop

“Het document bevatte, voor zover ik me kan herinneren, een gevoel van hoop en informeerde president Eisenhower over de aanhoudende aanwezigheid van buitenaardsen hier in de Verenigde Staten van Amerika,” zei McElroy in de video.

“De toon van het document gaf geen reden tot bezorgdheid omdat deze bezoekers in geen enkel opzicht schade toebrachten of de intentie hadden de openbare orde te verstoren, toen niet en in de toekomst niet,” legde hij uit.

Buitenaardse astronauten

McElroy gelooft dat dergelijke bijeenkomsten hebben plaatsgevonden alhoewel hij het tijdstip of de plaats waar de ontmoetingen tussen Eisenhower en de buitenaardse astronauten mogelijk hebben plaatsgevonden niet kon verifiëren.

Voormalig adviseur van het Amerikaanse Congres en het Pentagon Timothy Good zei tijdens het BBC-programma Frank Skinner’s Opinionated dat de 34ste president van de VS op een vliegbasis in Nieuw-Mexico sprak met buitenaardsen.

Hij voegde toe dat buitenaardsen contact hebben gelegd met duizenden mensen op aarde. Good beweerde dat vele regeringen door de jaren heen contact hebben onderhouden met buitenaardsen.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd: President Eisenhower had drie geheime ontmoetingen met buitenaardsen

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x