Mens en DierCorona

Rutte over coronadaden: ‘Als Van Haga gelijk heeft, dan moeten we een gezamenlijke gevangenis zoeken’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga vroeg premier Rutte donderdag of hij het zich kan voorstellen dat hij zich op een gegeven moment zal moeten verantwoorden voor een parlementaire enquête of misschien zelfs een rechter en dat daar misschien zelfs een straf uit voort zal komen.

“Een parlementaire enquête kan natuurlijk altijd, maar een strafrechtelijke vervolging heb ik niet op de radar staan, nee,” antwoordde Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van Haga verwees naar een rapport waaruit blijkt dat je met het instellen van een lockdown 620.000 levensjaren vernietigt en slechts 100.000 levensjaren wint. “Dat vind ik nogal wat. Als je dan moedwillig toch het besluit neemt om een lockdown in te stellen, dan denk ik dat een rechter zich daar op een gegeven moment wel over mag buigen.”

Dat bleek gewoon een leugen

Het Kamerlid wees er verder op dat er al anderhalf jaar niets is gedaan aan het opschalen van het aantal IC-bedden. “Dat vind ik ook een behoorlijk vergrijp.”

“We hebben in De Telegraaf kunnen lezen dat jongeren gewoon de coronavaccins in geshanghaaid zijn met dansen met Janssen nadat het OMT daarover had geadviseerd. Dat bleek gewoon een leugen. Het was helemaal geen OMT-advies, maar het bleek een kapotte koeling in Nieuwegein te zijn,” zei Van Haga.

“Ik kan me zo voorstellen dat er voldoende grond is om dat ook eens aan de rechter voor te leggen,” benadrukte hij.

Ik zou daar niet zo luchtig over doen

“Daar ga ik niet over. Maar als het eerste punt dat u maakt waar zou zijn, dan zit de hele Europese Raad dadelijk in de gevangenis. Dan kunnen we daar vergaderen, want dit geldt natuurlijk voor alle landen in Europa. We hebben allemaal lockdowns ingevoerd,” antwoordde Rutte.

“Als de heer Van Haga gelijk heeft, hoeven we niet meer naar Brussel, maar dan moeten we een gezamenlijke gevangenis zoeken en daar met 28 Europese regeringsleiders, of 27 thans nog, in gaan zitten. Dan combineren we de gevangenis en de Europese Raad,” zei de premier.

Van Haga: “Er zijn 520.000 levensjaren moedwillig vernietigd. Die beslissing is bewust genomen. Ik zou daar niet zo luchtig over doen.”

“Ik kan er helemaal niks mee,” zei Rutte.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Bwahahaha…EINDELIJK!!! HET GAAT BEGINNEN…Leger & Politie in Italië Spreken zich nu Hardop uit Tegen het COVID-1984-QE-VacciNazi-Paspoort!!! Die Elite-Parasieten zijn Klaar dit gaan Gegarandeerd Wereldwijde Staatsgrepen worden als dat Nazi-Ongedierte zo doorgaat

DIT IS EEN PERSBERICHT UIT ITALIË ONDERTEKEND DOOR MILITAIRE-& POLITIEVAKBONDEN

Aangezien we rotsvast overtuigd zijn van de Keuzevrijheid met betrekking tot de Vaccinatie van Burgers, Politieagenten en Soldaten, achten we de Groene Pass-maatregel niet nuttig, omdat het een Verwerpelijke, Vernederende en Discriminerende maatregel is de President van de Republiek heeft de invoering ervan NIET tegengehouden. Bovendien is het, zoals nu helaas bekend is, een HEIMELIJKE MAATREGEL die tot DOEL heeft Vaccinatie af te DWINGEN door gebruik te maken van het recht op werk en de Onschendbare Vrijheden van de Mens!

ONGRONDWETTELIJK & DISCRIMINEREND

Volgens o.a. Nationale secretariaat van de Federatie van Militaire Personeel, de vertegenwoordiging van alle strijdkrachten. Leger, Marine, Luchtmacht, Carabinieri, Guardia di Finanza en het Italiaanse Militaire Hulpkorps (vrijwilligers van het Rode Kruis, vrijwillige verpleegkundigen, Orde van Malta, Militair Ordinariaat).

https://www.veteranstoday.com/2021/09/23/military-police-unions-protest-against-italian-green-pass-abject-measure-to-force-vaccination/

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
2 jaren geleden

…en wij kunnen niks met rutte en zijn psychopatenkliek. Opsluiten, toegang dichtmetselen en niet meer naar omkijken. Weg ermee.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

” Van Haga verwees naar een rapport waaruit blijkt dat je met het instellen van een lockdown 620.000 levensjaren vernietigt en slechts 100.000 levensjaren wint. “Dat vind ik nogal wat. Als je dan moedwillig toch het besluit neemt om een lockdown in te stellen, dan denk ik dat een rechter zich daar op een gegeven moment wel over mag buigen.” “

Maar de rechter vond dat helemaal geen enkel probleem is gebleken op 31 augustus toen het hof uitspraak deed in de zaak van viruswaarheid tegen de staat over alle maatregelen.
Kennelijk is er alleen sprake van een evident onjuiste keuze door de staat als de treinen rijden.

Cletus
Cletus
2 jaren geleden

Wat een klapmongool is die Rutte toch ook. ‘Kan ik niks mee’ zegt ‘ie als hij om z’n oren wordt geslagen met z’n eigen rapporten over het veroorzaken van 520.000 vernietigde levensjaren. Drieduizend doden op 9/11 was genoeg om oorlogen te ontketenen, hier halen ze de schouders over op. Wat een tuig.

Back to top button
151
0
We lezen graag je reactie!x