CoronaMens en Dier

Schwab: ‘Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Klaus Schwab bepaalt de komende jaren in belangrijke mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

Er circuleert momenteel een filmpje op social media waarin hij enkele opmerkelijke uitspraken doet. De beelden zijn begin vorig jaar gemaakt tijdens de Davos Agenda, een virtuele bijeenkomst als alternatief voor het World Economic Forum, dat jaarlijks plaatsvindt in het Zwitserse skioord Davos.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Draconische maatregelen

Tijdens de virtuele bijeenkomst zei de geestelijk vader van de Grote Reset onder meer: “Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is.”

Schwab bedacht recentelijk nog een aantal draconische maatregelen om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt Schwab met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen.

Agressieve Duitser

Freelance journalist Arno Wellens zag het filmpje ook en reageert: “Mensen snappen gewoon niet dat basale rechten er met een reden zijn. Die kun je niet enkel in stand houden als de gelegenheid het toelaat: ze zijn altijd absoluut, of nooit, er zit niks tussen. Er komt elke eeuw namelijk wel een agressieve Duitser die wil dat je zijn boek leest.”

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Schwab is slechts een Puppet, een uitvoerder die wellicht gelooft in een bepaalde ideologie maar die slechts uit is op de inherente logiciteit daarvan.

Het gaat erom wat de massa gaat doen die nog steeds door een overvloed aan propaganda bevangen is aan die ideologie.

https://www.youtube.com/watch?v=D9DlG–nsRo De psychologie van totalitarisme | Interview Professor Mattias Desmet door Pieter Stuurman

ludo
ludo
7 maanden geleden

hij is een ezel zonder de oren, dus een gedrocht!!

Pieter1
Pieter1
7 maanden geleden

Schwab: ‘Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is’ Wappies: Niemand is veilig zolang WEF bestaat.

roadrunner
roadrunner
7 maanden geleden

opsluiten die psycho !!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

147
0
We lezen graag je reactie!x