Buitenland

Vraagtekens rondom aanval op Israël: ‘Heel veel dingen kloppen er niet’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Hamas lanceerde zaterdag een grootschalige aanval op Israël. Daarbij kwamen veel mensen om het leven. De Israëlische premier Netanyahu heeft oppositiepartijen gevraagd een ‘brede noodregering’ te vormen.

Steeds meer mensen zetten vraagtekens bij de aanval. Wall Street Silver, die meer dan een miljoen volgers heeft op X, heeft twijfels bij het narratief.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij wijst erop dat de grens één van de zwaarst bewaakte op aarde is, met overal camera’s. Toch slaagden honderden soldaten van Hamas erin de grens over te steken zonder enige reactie van het Israëlische leger. Vervolgens gijzelden ze Israëlische burgers en keerden ze weer terug naar Gaza.

Wat voert Netanyahu in zijn schild?

“Wilden bepaalde mensen binnen de Israëlische overheid dat dit zou gebeuren zodat ze een oorlog konden starten?” vraagt Wall Street Silver.

Volgens de in Zürich gevestigde financiële blogger Russian Market zit er een addertje onder het gras. “Het ging te gemakkelijk. Wat voert Netanyahu in zijn schild?” vraagt hij.

Ook in Nederland zitten mensen met veel vragen. Topmodel Lonneke Engel vraagt zich af hoe het met al die inlichtingendiensten in de wereld mogelijk is dat niemand dit aan zag komen. “Dit lijkt goed georganiseerd te zijn.”

Het lijkt op afgesproken werk

“Los van de schok van wat er ineens gebeurt – Hamas heeft dit duidelijk tot in de punten gepland, goed uitgevoerd en daarna alles filmen, op extreem pijnlijke wijze, dus bewijs tegen jezelf verzamelen terwijl je de reactie kunt raden. Waarom beginnen ze hieraan?” vraagt financieel journalist Arno Wellens.

Het lijkt op afgesproken werk, zegt onderzoeksjournalist Patrick Savalle. “Een false flag. Heel veel dingen kloppen er niet.”

4.6 224 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
6 maanden geleden

Zoals zoveel dingen, die er de laatste tijd gebeuren, van aardbevingen, overstromingen, grote branden en noem maar op, LIJKT het er op, dat ook dit vreselijke drama weer te maken heeft met pure opzet.

En WIE zijn er weer de slachtoffers? Natuurlijk de gewone mensen, of ze nu Palestijns of Israëlisch zijn. Dat doet er, althans wat mij betreft niet toe. Ieder mensenleven is door God gegeven en daarom belangrijk.

Het zijn de door de duivel bezetenen, die ook HIER aan het werk zijn.

Schijnbaar lopen hun duivelse plannen niet zo goed als waar ze op gehoopt hadden.

Ik denk dan aan de prikcampagnes, ontstaan door ongelooflijk veel angst te zaaien. Natuurlijk zijn er heel veel mensen voor gevallen, maar….. NIET GENOEG.

Dan natuurlijk het hele Oekraïneverhaal: OOK weer voor de gewone burgers, of ze nu Russisch of Oekraïens zijn: het blijft een drama.
Maar…. aan de andere kant wordt er door de donkere, (nog) machtige kant kapitalen “verdiend” aan deze oorlog.

Dan het verhaal over het klimaat: IK denk dat dat ook niet zo fijn verloopt als wat de bedoeling was. Verre van EN er komt steeds meer weerstand vanuit de gewone bevolking.

DUS….. wordt het volgende weer uit de hoge (satanische) hoed getoverd: OORLOG.

Naar mijn bescheiden mening klopt er inderdaad allemaal geen hout van: Israël dat al vanaf 1948 te maken heeft met aanvallen, met de allerbeste verdedigingsmethodes en de beste inlichtingendienst…. zou zich zomaar laten overvallen?

Ook DIT is weer doelbewust georkestreerd.

En….. de gewone bevolking is alweer de klos.

jaapaap
jaapaap
6 maanden geleden

By way of deception thou shalt do war.
mossad.

Kan het nog duidelijker, ze zeggen t zelf.
Die gasten hebben een geschiedenis van false flags.

Hans
Hans
6 maanden geleden

Mijn eerste gedachte toen ik dit bericht over de aanval van Hamas las: heel vreemd, dit klopt niet, en die Netanyahu is altijd al agressief bezig geweest

Engelbert
Engelbert
6 maanden geleden

Om overal wat achter te zoeken, is flauwekul. De plotselinge aanval van Rusland op Oekraïne kan je dan ook als ‘verdacht’ beschouwen.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x