CoronaMens en Dier

Kuipers erkent: coronavaccins doen niet wat overheid de bevolking eerder wijsmaakte

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers schreef op 15 februari in een brief aan de Gezondheidsraad dat hij een langetermijnstrategie voor Covid-19-vaccinatie wil ontwikkelen. Hij vraagt de Gezondheidsraad te adviseren over ‘een mogelijk structureel vaccinatieprogramma voor Covid-19’.

“Daarbij realiseer ik mij dat de ontwikkeling van het coronavirus SARS-CoV-2 op de lange termijn nog grote onzekerheden kent,” merkt Kuipers op.

De minister erkent in de brief dat de huidige vaccins niet doen wat de overheid het Nederlandse publiek eerder wijsmaakte: ze voorkomen geen transmissie en bieden geen robuuste bescherming tegen ernstige ziekte en sterfte, schrijft data-analist Daniël van der Tuin in een Twitterdraadje.

Experiment

“Mogelijk komen er in de komende maanden ook nieuwe vaccins beschikbaar die mogelijk de overdracht van het coronavirus beter tegengaan, beter werken tegen nieuwe varianten van het virus, en een robuustere bescherming bieden tegen ernstige ziekte en sterfte,” schrijft Kuipers.

Toch gaat de minister onverminderd door met het experiment. Hij vraagt de raad de beschikbare wetenschappelijke kennis in kaart te brengen.

Hoge prioriteit

“Vanwege het grote maatschappelijke belang en de voorbereiding in het kader van de uitvoering van een dergelijk vaccinatieprogramma, vraag ik u om deze adviesaanvraag met hoge prioriteit te behandelen. Indien mogelijk ontvang ik graag in de zomer van 2022 een advies over de te volgen strategie voor de lange termijn,” aldus Kuipers.

Waarom moet de aanvraag met ‘hoge prioriteit’ behandeld worden terwijl de case fatality rate, het aantal sterfgevallen als percentage van het aantal mensen dat ziek wordt, al geruime tijd rond de 0,01 procent ligt?

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louter
Louter
10 maanden geleden

Hoge prioriteit om sterfte van mensen na te streven, want dat is nog niet voldoende nagestreefd. Het zijn vuile smerige reptielen die doorgaan tot doodt en bederf nagestreefd is en dat gaat door tot met agenda 2030 en dan hebben we weer met een nieuwe dodelijke virus. Tot dat de mensheid uitgekristalliseerd is naar 500 miljoen

T,A
T,A
10 maanden geleden

WELLES NIETES SPELLETJE GAAT GEWOON DOOR!!!!!!!!

BIJNA NIEMAND GELOOFT NOG IN HET CORONAVERHAAL.
WEL STEEDS MEER IN MISLEIDING.

jan de wit
jan de wit
10 maanden geleden

Stilte voor de storm.

Yola
Yola
10 maanden geleden

Er hangt ons gewoon weer een nieuwe plandemie boven het hoofd.
Bill Gates heeft het immers voorspeld. En hoe kun je zoiets zo zeker weten als je niet zelf een heel dikke vinger in de pap hebt.
Dus kunnen ze ons weer nieuwe vaccins proberen door de strot te duwen en Kuipers zal al wel op de hoogte zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x