Homepagina » Natuur en Milieu » Waarom klimaatmeisje Greta Thunberg en de wereldelite een hekel aan u hebben
Waarom klimaatmeisje Greta Thunberg en de wereldelite een hekel aan u hebben

Waarom klimaatmeisje Greta Thunberg en de wereldelite een hekel aan u hebben

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg zal volgende week van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten varen met een zeiljacht.

Ze gaat er een reeks klimaattoppen en -protesten bijwonen.

Thunberg, bekend van haar stakingen voor het klimaat, tweette dat ze een ‘vaart aangeboden kreeg op de 18 meter lange Malizia II’.

Doel is om de VN-klimaattop op 23 september in New York bij te wonen. Daarnaast woont ze in december de jaarlijkse VN-klimaatconferentie in Santiago bij, de hoofdstad van Chili.

Elitarisme

De kapiteins van de Malizia II zijn de Duitse zeiler Boris Herrmann en Pierre Casiraghi, kleinzoon van wijlen prins Ranier III van Monaco en actrice Grace Kelly.

De boot heette ooit de Edmond de Rothschild, naar de geldbaron.

De trip die Greta gaat maken onthult het elitarisme dat schuilgaat achter haar activisme, stelt de Ierse journalist Graham Dockery.

Peperdure jacht

Ze zeilt de Atlantische Oceaan over in een peperdure jacht om de massa te vertellen dat ze hun auto moeten laten staan en niet meer per vliegtuig mogen reizen.

“Wij gewone mensen hebben geen toegang tot schepen zoals de Malizia II,” aldus Dockery. “In de utopie van Thunberg moeten we allemaal roeien.”

“En wie van ons kunnen het veroorloven om elk jaar twee weken op vakantie te gaan naar Amerika? Of om Monegaskische royals in te huren om de oversteek veilig te kunnen maken?” klinkt het.

Thunberg staat niet alleen. In de VS is er de Green New Deal, een wetsvoorstel dat gesteund wordt door 104 congresleden en dat de verbranding van fossiele brandstoffen tegen 2050 moet uitbannen.

Moederziel alleen

In een eerdere versie van diezelfde Green New Deal stond dat reizen per vliegtuig verboden moet worden en koeien geen scheten meer mogen laten.

De elite wil niet alleen bepalen hoe jij reist en hoe jij je huis verwarmt. Ze wil ook bepalen wat jij eet en hoe je je voortplant.

Sla een krant open, zet je tv aan, open een mainstream nieuwssite en je krijgt continu te horen dat je geen vlees meer mag eten en maar moet overstappen op insecten, niet meer mag vliegen en minder kinderen moet nemen.

Thunberg en de elite die haar steunt willen dat je moederziel alleen bent, je niet kunt verplaatsen en letterlijk insecten eet, besluit Dockery. En dat alles om het klimaat te redden natuurlijk.


[RT]

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
1 jaar geleden

“Je verwacht het niet”: een artikel waarin ze wordt gelinkt aan George Soros:

https://www.nyatider.nu/the-global-network-behind-greta-thunberg/?fbclid=IwAR3GddS47mwvZz335CdsQW4QO8TFXM-g6XtyxSwOg9QbuD-rNd-kctKupoE

“Greta Thunberg is nu 16 jaar en de dochter van beroemd opera zangeres en links liberaal activiste Marlena Erman, die haar dochter vanuit de achtergrond in het zadel heeft geholpen. Thunberg kreeg al snel haar eigen coach – een bekende Duitse klimaat activiste met de naam Luisa-Marie Neubauer. Hoe groot is de kans dat een jong meisje niet alleen in haar eentje een schoolstaking begint bij het Zweedse parlement, maar ook nog door allerlei andere kinderen in de hele wereld gehoord wordt om op hun beurt hetzelfde te doen? Hoe vaak gebeurt het dat een 16 jarige puber ook nog een eigen coach heeft?”

“Luisa-Marie Neubauer, die zeer vaak is vastgelegd op foto’s en in films samen met Greta als zij deelnamen aan klimaat stakingen overal in de wereld, is gelinkt aan de “One Foundation”. Deze organisatie is mede gefinancierd door bekende gezichten, zoals: Bono, Bill & Melinda Gates. En ook Multi Miljardair George Soros staat op deze lijst.”

Freba
Freba
Reactie op  mike
1 jaar geleden

Neubauer is weer een Joodse naam. De Zionisten hebben zich “In het Groene Gestort”. Eerst de oliehandel, goudhandel, Filmindustrie, Big Farma, Filmwereld, Word Press, Oorlogsindustrie, etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etcetc.etc.etc.etc.etc.etc.etc.etc., en dan nu weer een nieuw duur speeltje. Man met het kleine snorretje uit de vorige eeuw heeft volledig gelijk gehad. Tip: Lees zijn boek maar… Alle koningshuizen -incl. de Oranjes, vallen onder gezag van Vader Jacob Rothschild, de koning der Joden; dus niet Jezus.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Freba
1 jaar geleden

Jezus was dan ook geen ‘jood’.😉🤔

Margie
Margie
Reactie op  mike
1 jaar geleden

De ex van de amazon eigenaar heeft ook miljoenen geschonken… Of Warren het miljarden 🙂 je raakt de kluts nog kwijt
EU 350.000 euro ter beschikking gesteld van Greta de koe
Zo worden alle schapen uiteindelijk uitgemolken

Pjoter
Pjoter
1 jaar geleden

Dat wordt weer een karig insecten ontbijtje, met die chemtrails

Lieve
Lieve
1 jaar geleden

Volgens de Groenen moeten de koeien weg , voor het klimaat! Ondertussen gaat er 80000 ton vlees geimporteerd worden in Europa uit Brazilie en heeft Trump met Europa een overeenkomst gemaakt om meer rundsvlees in te voeren. Een zeer slechte evolutie die zeer grote gevolgen kan hebben.

Freba
Freba
Reactie op  Lieve
1 jaar geleden

Trump is een slimme zakenman. Niemand wil de niet goed vliegende JSF hebben in Europa. Alleen een paar domme NL-ers. 45 totaal. Daarmee laat hij de VS doelen bombarderen door “onze jongens”. En dan achter-af een beetje onderhoudt. Levert ontzettend veel PENSIOEN-geld op. Komt hij toch nog aan zijn 2% BNP op jaarbasis, dat iedere staat zou moeten doen. En waarvoor? Hoe anders kan het bedrijf van de Joodse familie Bauer – Lockheed eigenaren- aan een omzet van 1.100.000.000.000 dollar per jaar komen.

Onbekend
Onbekend
Reactie op  Lieve
1 jaar geleden

De Groenen (de Linksen) en de Rechtsen zijn de Linker – en de Rechter kant van hetzelfde zwaard. Ze kunnen niet normaal doen.

Margie
Margie
Reactie op  Onbekend
1 jaar geleden

Twee duivels op 1 kussen

Faya
Faya
Reactie op  Lieve
1 jaar geleden

Zo gek is dat niet Lieve, Brazilie heeft veel meer ruimte voor vee, een koe kan zomaar 10 km ter beschikking hebben bij wijze van spreken, zo groot is dat land.
Dus krijgen we voortaan alleen nog biologisch vlees en geen met hormonen ingespoten voer meer, of sudderlapjes met plastic zenen en een plastic randje.

Faya
Faya
Reactie op  Faya
1 jaar geleden

O ja, natuurlijk mogen ze wel een aantal koeien in weiden in het hele land laten staan voor de melk en de decoratie.
Geef de koeien die er dan zijn een goed leven en een waardige oude dag.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Faya
1 jaar geleden

Nou dat ben ik zeer met jou eens hoor, we krijgen dan geen ingespoten(dat hebben ze daar uitgevonden) voer meer, maar nog veel erger, bespoten vlees en groenten met middelen die ze hier verboden hebben maar daar niet, en we deze naar hartelust gaan importeren, zodat onze biologische bewuste bevolking (zonder dat ze er erg in hebben) toch nog die troep (in vele hogere getale) binnen gaat krijgen. Plus het feit dat de Nederlandsche economie achteruit zal gaan vliegen i.p.v. dat tempo waar het nu mee gaat, en Brazilië en haar regenwouden er helemaal supersnel zonder deze bossen meer, uit zal gaan zien als kaal Nederland, ok hun economie zal er zeer bij gaan floreren dus zorg er dan ook maar voor dat dan al die vluchtelingen en zodiak-toeristen, daar ook dan maar naar toe gezonden gaan worden, daar dat voor ons land zonder productie meer, niet meer op te brengen is. Kortom Faya, je lult als een kip zonder kop. De midellen die zelfs met vergunning verboden zijn, zijn daar vrij voor iedereen verkrijgbaar.

Faya
Faya
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Lees je eens in Strijdervoorvrijheid, laten we eens kijken…

https://www.agro-eni.nl/brazilie/

” Brazilie is een zeer groot land (207x Nederland) met grote mogelijkheden voor een rendabele agrarische productie tegen wereldmarktprijzen.
Het grote voordeel van Brazilie is het klimaat waardoor er zeer veel verschillende gewassen kunnen worden verbouwd
In heel Brazilie kunnen twee gewassen per jaar geteeld worden en met beregening zelfs drie!
Het is de grootst producent ter wereld van vruchtensappen en rundvlees, en ook de productie van kippen en varkens neemt jaarlijks fors toe. Dat is mogelijk door de grote lokale beschikbaarheid van kwaliteitsvoer zoals o.a. mais, soja, sorghum, gerst etc.

Je kunt van heel Brazilie wel een groot oerwoud willen maken maar die 175 miljoen inwoners willen we graag wat te eten en dat kan makkelijk.
Dan nog blijft er genoeg over om te exporteren en zelfs daarna blijft er nog voldoende oerwoud over.

Margie
Margie
Reactie op  Faya
1 jaar geleden

En…beste Faya wordt de Amazone gekapt voor jouw stukje vlees!!!
Raken ‘echte mensen’ hun land kwijt, de indegenious
Ga je daar eens in verdiepen….
je kunt er veel wijsheid en rijkdom mee vergaren
Geen geld… Dat heb je namelijk niet nodig,
Rijkdom in je hart…wel dat stuk vlees ontberen.
Krijg je meer energie van en minder dokterskosten.

Faya
Faya
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

Beste aanwezigen, leest u zich allen eerst eens in voor de verandering voordat u hier reageert.
Uit eigen ervaring weet ik dat Braziliaans vlees wat mij betreft het lekkerste en mals-ste vlees ter wereld is. Om over de Braziliaanse home grow weed maar te zwijgen!
Zo’n klein stukje vlees zonder tierelantijnen en als toetje een kruidensigaretje van Braziliaanse wiet, mmm ze tillen je net als sommige kunst en goede muziek even boven het dagelijkse leven uit.
Helaas kan hier niet over ingelezen worden want dat zijn onoverdraagbare ervaringen.
Het zijn alweer de zwaar bevooroordeelden, kakelen als een kip zonder kop, maar hier desondanks luidruchtig en heerserig van zich laten horen.

Margie
Margie
Reactie op  Faya
1 jaar geleden

https://www.channelnewsasia.com/news/world/brazil-deforestation-climbs-67-through-july-as-government-11783988

Goed idee beste Faya…
Lees je eens in…niet in artikelen waarin de slager zijn eigen vee keurt uiteraard, doe eens wat werkelijke kennis op.
Wist je trouwens dat Brazilie op de tweede plaats staat wat betreft GMO food?
Ach, wat kan het mij eigenlijk schelen of je het weet of niet… De een zijn brood is de andere zijn dood.

Arm rundvee…volgepropt met van alles behalve gras om de grootste gemeenschappelijke dealer wederom vol te proppen
Een gebed zonder end
Hoogste tijd voor verandering, transformatie
Open je hart!

Rietwiet
Rietwiet
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

Margie, mens waar heb je het allemaal over?
” Rijkdom in je hart…stukje vlees ontberen”……??
Maar gewoon laten kakelen.
Ik wens je verder veel wijsheid ofwel innerlijke rijkdom toe.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Alleen om de elite te voorzien van de grondstoffen zodat ze hun gedistingeerd ten koste van de gewone mens verder kunnen zetten. Daarom wordt voorzien dat we ze niet voor de voeten lopen. Achteraf gezien zijn de socialistische partijen en GROEN daar goed in. Ze zorgen ervoor dat we niet sterven van de honger maar verarmen ons zodanig dat we ook geen poot meer kunnen verzetten. Waar je ze niet over hoort tenzij sporadisch in de propagandavoering voor de verkiezingen is dat 2% al meer dan 90% van alle rijkdom bezit.
Niet dat ik iets heb tegen kapitaal maar ze vliegen met privejets naar bijeenkomsten die ons leven bepalen en al zijn ze maar domme acteurs, computer specialisten tot ze van toeten of blazen wisten enz plots zijn zij de wetenschappers die ons leven eens zullen bepalen. Hoe meer ik er naar kijk hoe meer ik denk Groen en dierenrechten partijen etc zijn er vooral op gericht de gewone mens te beknotten in zijn vrijheid ten voordele van de happy few.

Elise
Elise
1 jaar geleden

We belanden met alles uiteindelijk tot een climax. De vraag is: wanneer? Denk dit jaar. 31-11-2019 drie maal drie is negen, ieder zingt zijn eigen lied. Niemand meer de baas. 1 grote chaos.
Verhaal in de bijbel eindigt met vuurbollen uit de lucht. Vraag blijft: zijn dit wapens of stenen uit de ruimte?

Jopie
Jopie
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

31-11-2019 bestaat niet 🤔

Elise
Elise
Reactie op  Jopie
1 jaar geleden

Ja, dat klopt haha. was een gevoels ingeving. 21-12-2019 bestaat wel. Turningpunt. kortste dag. Is ook nog op een zaterdag.(saturnus). Misschien begint dan nu toch de perfecte storm. Maar dat ie komt is vrijwel zeker. Gewoon, omdat het gestuurd wordt. Via geoengeneering/agenda21/30 etc. De natuurwetten blijven altijd bestaan: + en +=+,- en -=+, + en -=+ Die plus is de climax. Zowel bij natuur als menselijke gemaakte energieën.

Elise
Elise
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

Filmindustrie heeft weer een horor film gemaakt.(midsommar) Ze maken hier de noordse mythologie belachelijk. Terwijl het puur over natuurlijke energieën gaat.(die natuurlijke klok) Werkelijk alles doen ze om alles te doen te vergeten(je steeds verder afbrengen van de natuur) om die NWO(technologie) op te zetten. oa 1 religie creëren. De zombie religie.

Margie
Margie
Reactie op  Elise
1 jaar geleden

De bijbel…wie schreef dat verhaal ook alweer om het uiteindelijk unit the latent komen, zolang de schapen blijven volgen en geloven. Geloof is een geloof niet meer dan dat.
Bewust zijn!!!

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Doel is om de VN-klimaattop op 23 september in New York bij te wonen. Daarnaast woont ze in december de jaarlijkse VN-klimaatconferentie in Santiago bij, de hoofdstad van Chili.

20 sept. bestormen aria 51
21 sept. leegdrinken loch van lochnes

best druk eind van deze maand, overige dagen zet ik in de agenda als rustdagen.. om eens te kijken hoe mensen naar elkaar luisteren, daarbij te lezen wat ze maatschappelijk wenselijk schrijven in niet zijnde hun eigen inzichten..

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Het zal mij niet verbazen als deze 16 jarige bastaard mongool gewoon in een vliegtuig wordt gepropt en de laatste paar zeemijlen op de zeilboot verder gaat.. wat een sektarische en zelfingenomen deugmensjes op één hoop zullen elkaar daar van achteren bestijgen… Vreten en zuipen zeker allemaal klimaatneutraal, de vuile hypocrisie druipt ervan af. Is er geen islamitische terrorist toevallig in de buurt die het feestje wat kan opleuken?

Lieve
Lieve
1 jaar geleden

Faya, je bent niet goed op de hoogte. Er worden daar wel hormonen gebruikt. Natuurlijke, zodat ze het hier niet kunnen vinden. Ze worden intensief opgekweekt met GMO voeder en er worden pesticiden gebruikt die hier al jaren verboden zijn. Nergens beter vlees dan hier.

Faya
Faya
Reactie op  Lieve
1 jaar geleden

Lieve, misschien ben jij niet goed op de hoogte, maar ieder zijn eigen waarheid kan ook toch?
Nederlands vlees lust ik echt niet, te taai, niet gaar te krijgen. Gehakt gaat nog net maar dan alsnog zo weinig mogelijk.

freddy
freddy
1 jaar geleden

die journalist komt wat jalours over.
nergens in de media wordt je verplicht insecten te gaan eten of te stoppen met vliegen, die macht heeft de media niet eens. ze maken je hooguit ergens bewust van en dat is helemaal niet zo slecht.

Margie
Margie
Reactie op  freddy
1 jaar geleden

Slaap rustig door…

Kalki
Kalki
1 jaar geleden

Wat ze willen is genocides plannen dmv. het veroorzaken/in stand houden van Alzeimer onder de mensen tot aan een (een -[bijna]- alles vernietigende)3e wereld oorlog aan toe.

x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

rutte

Rutte legt uit wat hij bedoelt met Build Back Better (Grote Reset)

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x