Natuur en Milieu

Waarom klimaatmeisje Greta Thunberg en de wereldelite een hekel aan u hebben

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg zal volgende week van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten varen met een zeiljacht.

Ze gaat er een reeks klimaattoppen en -protesten bijwonen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Thunberg, bekend van haar stakingen voor het klimaat, tweette dat ze een ‘vaart aangeboden kreeg op de 18 meter lange Malizia II’.

Doel is om de VN-klimaattop op 23 september in New York bij te wonen. Daarnaast woont ze in december de jaarlijkse VN-klimaatconferentie in Santiago bij, de hoofdstad van Chili.

Elitarisme

De kapiteins van de Malizia II zijn de Duitse zeiler Boris Herrmann en Pierre Casiraghi, kleinzoon van wijlen prins Ranier III van Monaco en actrice Grace Kelly.

De boot heette ooit de Edmond de Rothschild, naar de geldbaron.

De trip die Greta gaat maken onthult het elitarisme dat schuilgaat achter haar activisme, stelt de Ierse journalist Graham Dockery.

Peperdure jacht

Ze zeilt de Atlantische Oceaan over in een peperdure jacht om de massa te vertellen dat ze hun auto moeten laten staan en niet meer per vliegtuig mogen reizen.

“Wij gewone mensen hebben geen toegang tot schepen zoals de Malizia II,” aldus Dockery. “In de utopie van Thunberg moeten we allemaal roeien.”

“En wie van ons kunnen het veroorloven om elk jaar twee weken op vakantie te gaan naar Amerika? Of om Monegaskische royals in te huren om de oversteek veilig te kunnen maken?” klinkt het.

Thunberg staat niet alleen. In de VS is er de Green New Deal, een wetsvoorstel dat gesteund wordt door 104 congresleden en dat de verbranding van fossiele brandstoffen tegen 2050 moet uitbannen.

Moederziel alleen

In een eerdere versie van diezelfde Green New Deal stond dat reizen per vliegtuig verboden moet worden en koeien geen scheten meer mogen laten.

De elite wil niet alleen bepalen hoe jij reist en hoe jij je huis verwarmt. Ze wil ook bepalen wat jij eet en hoe je je voortplant.

Sla een krant open, zet je tv aan, open een mainstream nieuwssite en je krijgt continu te horen dat je geen vlees meer mag eten en maar moet overstappen op insecten, niet meer mag vliegen en minder kinderen moet nemen.

Thunberg en de elite die haar steunt willen dat je moederziel alleen bent, je niet kunt verplaatsen en letterlijk insecten eet, besluit Dockery. En dat alles om het klimaat te redden natuurlijk.


[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
4 jaren geleden

“Je verwacht het niet”: een artikel waarin ze wordt gelinkt aan George Soros:

https://www.nyatider.nu/the-global-network-behind-greta-thunberg/?fbclid=IwAR3GddS47mwvZz335CdsQW4QO8TFXM-g6XtyxSwOg9QbuD-rNd-kctKupoE

“Greta Thunberg is nu 16 jaar en de dochter van beroemd opera zangeres en links liberaal activiste Marlena Erman, die haar dochter vanuit de achtergrond in het zadel heeft geholpen. Thunberg kreeg al snel haar eigen coach – een bekende Duitse klimaat activiste met de naam Luisa-Marie Neubauer. Hoe groot is de kans dat een jong meisje niet alleen in haar eentje een schoolstaking begint bij het Zweedse parlement, maar ook nog door allerlei andere kinderen in de hele wereld gehoord wordt om op hun beurt hetzelfde te doen? Hoe vaak gebeurt het dat een 16 jarige puber ook nog een eigen coach heeft?”

“Luisa-Marie Neubauer, die zeer vaak is vastgelegd op foto’s en in films samen met Greta als zij deelnamen aan klimaat stakingen overal in de wereld, is gelinkt aan de “One Foundation”. Deze organisatie is mede gefinancierd door bekende gezichten, zoals: Bono, Bill & Melinda Gates. En ook Multi Miljardair George Soros staat op deze lijst.”

Pjoter
Pjoter
4 jaren geleden

Dat wordt weer een karig insecten ontbijtje, met die chemtrails

Lieve
Lieve
4 jaren geleden

Volgens de Groenen moeten de koeien weg , voor het klimaat! Ondertussen gaat er 80000 ton vlees geimporteerd worden in Europa uit Brazilie en heeft Trump met Europa een overeenkomst gemaakt om meer rundsvlees in te voeren. Een zeer slechte evolutie die zeer grote gevolgen kan hebben.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Alleen om de elite te voorzien van de grondstoffen zodat ze hun gedistingeerd ten koste van de gewone mens verder kunnen zetten. Daarom wordt voorzien dat we ze niet voor de voeten lopen. Achteraf gezien zijn de socialistische partijen en GROEN daar goed in. Ze zorgen ervoor dat we niet sterven van de honger maar verarmen ons zodanig dat we ook geen poot meer kunnen verzetten. Waar je ze niet over hoort tenzij sporadisch in de propagandavoering voor de verkiezingen is dat 2% al meer dan 90% van alle rijkdom bezit.
Niet dat ik iets heb tegen kapitaal maar ze vliegen met privejets naar bijeenkomsten die ons leven bepalen en al zijn ze maar domme acteurs, computer specialisten tot ze van toeten of blazen wisten enz plots zijn zij de wetenschappers die ons leven eens zullen bepalen. Hoe meer ik er naar kijk hoe meer ik denk Groen en dierenrechten partijen etc zijn er vooral op gericht de gewone mens te beknotten in zijn vrijheid ten voordele van de happy few.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x