Buitenland

Spaanse ‘veiligheidswet’ stelt overheid in staat eigendom burgers te confisqueren tijdens ‘gezondheidscrisis’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Spaanse overheid overweegt een ‘veiligheidswet’ in te voeren die burgers dwingt om ‘tijdelijk’ hun rechten op te geven in het geval van een eventuele gezondheidscrisis of noodtoestand zoals de coronapandemie. Dat schrijft de krant El País.

Als de wet er komt – en dat is allerminst zeker – moeten alle burgers de instructies opvolgen die worden gegeven door de autoriteiten. Website Zero Hedge spreekt van een ‘zeer alarmerend scenario’. Het is bijvoorbeeld niet duidelijk wanneer er precies sprake is van een dergelijke ‘crisis’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens de pandemie hebben we al op een aantal plekken in Europa en in Canada gezien hoe overheden veel macht naar zich toetrokken door burgers te dwingen om zich aan te passen. Nu overweegt Spanje om dit scenario permanent vast te leggen in de wet.

Orwelliaans voorstel

Hoever dit Orwelliaanse voorstel gaat, blijkt uit de volgende passage: in het geval van een crisissituatie kunnen de Spaanse autoriteiten ook tijdelijk beslag leggen op alle soorten eigendom of alle soorten activiteiten stilleggen.

Niet alleen burgers, maar ook bedrijven en rechtspersonen zouden dan moeten samenwerken met de autoriteiten om de crisis te bezweren. De tekst is gebaseerd op artikel 30 van de Spaanse grondwet, dat stelt dat ‘Spanjaarden het recht en de plicht hebben om Spanje te verdedigen’. Hetzelfde artikel heeft betrekking op de dienstplicht, die in Spanje in 2001 is afgeschaft.

Cruciaal detail: de media

Een ander cruciaal detail gaat over de Spaanse media, die in dit geval ‘tijdelijk’ zouden worden ingeschakeld om staatspropaganda te maken en ‘Spanje te verdedigen’. In het geval van een ‘crisis’ moeten de media namelijk ‘samenwerken met de autoriteiten bij de verspreiding van informatie’.

Het voorstel werd op 22 juni gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van de ministerraad. Als Spanje deze forse uitbreiding van de overheidsmacht vanwege een vage ‘crisis’ doorzet, zullen andere Europese landen hoogstwaarschijnlijk snel volgen.

[Zero Hedge]

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

COVID-19 IS EEN BIO-WAPEN van de ELITE-PARASIETEN voor het DECIMEREN & TOTALE CONTROLE over de Hersenloze Kudde….Iedereen moet straks zijn Persoonlijke Bezittingen inleveren volgens de Duivelse Plannen van Klaus Schwalbe & Co

Onze eigen Terroristen in Den Haag veroorzaken op dit moment een “Stijging” van de DELTA-Variant, waardoor de Plandemie & de Dictatuur in stand wordt gehouden…

Met de DELTA-Variant zijn we slechts één Variant verwijderd van een nog Potentere & Krachtiger Uitvoering van COVID-19 die door de huidige Experimentele Nood-Vaccins heen zal breken, met als gevolg massale sterfte door:

Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)

Het gaat niet zozeer om de DELTA-Variant, maar om de daaropvolgende Variant, die “AFKOMSTIG” zal zijn van Geïnfecteerde ONGEVACCINEERDEN…

“Door de opkomst van de DELTA-Variant, de snelle versoepelingen en het feit dat veel, met name JONGE MENSEN, nog NIET GEVACCINEERD zijn, kan volgens Tostmann het aantal besmettingen snel gaan toenemen.”

Nederland kan binnenkort in ieder geval een volledig Gefingeerde & Gemanipuleerde stijging tegemoet zien van gevallen van de “zeer besmettelijke” DELTA-Variant in de Doelgroepen waar de Vaccinatiegraad LAAG is…Zodat MSM, Herr Rüttler & Doktor Hugo Mengele de schuld kunnen geven aan de Ongevaccineerden….

https://www.veteranstoday.com/2021/07/04/exclusive-did-us-funded-research-lead-to-the-covid-pandemic/

Spooked
Spooked
2 jaren geleden

You will own nothing (and not be happy)…

Bert
Bert
2 jaren geleden

Burgers moeten zich gaan bewapenen en zich verenigen!!!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ook in dit geval zal de Spaanse overheid zijn instructies krijgen van het World Economic Forum. DAT is namelijk HET instituut dat aan de touwtjes trekt. De afzonderlijke regeringen en hun regeringsleiders hebben totaal NIETS meer te vertellen. Dat komt natuurlijk omdat het hele financiële systeem in heel Europa failliet is. Het geld is compleet in handen van de cabal. En dat geeft ze onbeperkte macht.
ALS Spanje hiermee begint, dan is het hetzelfde als het bekende schaap dat over de dam gaat… dan volgen de andere Europese landen vanzelf.
Hoe lang zal het duren… die gijzeling van ons allemaal?
Even off topic: vanmiddag ben ik met mijn man in ’s Gravenzande geweest, aan het strand. Daar was een event met Forum voor Democratie. Ondanks het slechte weer was er een behoorlijke opkomst. Dat geeft de burger moed. Thierry vertelde dat er per dag 50 nieuwe leden bij kwamen. De mensen beginnen door te krijgen dat ze het van het partijkartel niet moeten hebben. Die zitten er uitsluitend nog voor zichzelf.
O ja, over twee weken komt Forum in Purmerend. Als je lid bent hoef je niets te betalen. Als niet lid is het 5 euro.
Wij zullen met z’n allen de ENIGE partij in Nederland die er nog voor ons is, moeten steunen waar wij maar kunnen.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x