Paranormaal

Heeft jouw huisdier een beschermengel?

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diana Cooper is expert op het gebied van engelen en heeft duizenden mensen geleerd hoe ze zich kunnen verbinden met onzichtbare wezens die ons in het dagelijks leven kunnen helpen. Dat schrijft de Britse krant Daily Express.

Volgens Cooper hebben zowel mensen als dieren een beschermengel. Ze zegt dat engelen dieren helpen beschermen. “Honden hebben twee beschermengelen, mensen hebben er maar één,” zei ze. “Dat komt denk ik omdat dieren meer begeleiding nodig hebben. Toen ik mijn hond Venus kreeg was onze band zo sterk dat onze beschermengelen versmolten zodat we elkaar nog beter konden begrijpen.”

Diana heeft zelfs een boek over het dier geschreven. “We hebben een telepathische verbinding, wat betekent dat ik veelal intuïtief voel wat Venus denkt,” zei ze. De 73-jarige Diana heeft zich niet altijd met dit onderwerp beziggehouden. Dertig jaar geleden was ze ongelukkig getrouwd en zag ze voor het eerst een engel.

“Tijdens de scheiding verschenen de engelen voor het eerst aan me,” legde ze uit. “Ik was helemaal niet bezig met het spirituele en voelde me zo ellendig.” Plotseling verscheen er een engel als een grote lichtbol. Diana volgde daarop een opleiding tot hypnotherapeut. Tien jaar later werd ze opnieuw bezocht door engelen.

“Ze wilden dat ik mensen zou gaan vertellen over engelen,” zei ze. “Ik zei: ‘Geen denken aan, mensen zullen denken dat ik gek ben’, maar ze wisten me te overtuigen. Ze vertelden me dat we allemaal een beschermengel hebben, maar dat ze ons niet kunnen helpen tenzij we erom vragen.”

Sinds dat moment heeft Diana verschillende boeken over het onderwerp geschreven en verscheen ze al eens op televisie. In één van de boeken vertelt Diana dat de geest van een andere hond in haar huis rondwaarde en ervoor zorgde dat Venus steeds ontsnapte. “Het bleek dat zijn baasje, ook een geest, niet wilde dat hij zonder hem zou overgaan, dus we hebben ze samen geholpen,” zei Diana. Sindsdien glipt Venus, die volgens Diana in een vorig leven in het oude Egypte de hond van een koningin was, niet meer naar buiten.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

Wat zegt de beschermengel van een muis tegen de beschermengel van mijn kat die de muis probeert te pakken? Hebben *alle* dieren een beschermengel, dus ook pantoffeldiertjes of bacteriën? En zo niet, waarom dan niet?
En als alles en iedereen een beschermengel heeft, wat is dan nog de waarde? Alles sterft uiteindelijk of wordt gegeten…

Edwin
Edwin
7 jaren geleden

Als dieren geen beschermengel zouden hebben…Zou ik heeeeeel erg teleurgesteld zijn in God/het Goddelijke of hoe je “het/hij/zij”ook zou willen noemen.

Enne trouwens…..hoe vaak komt het niet voor dat dieren ZELF voor ons mensjes als beschermengelen fungeren?

Nicolas I. Beemster
Nicolas I. Beemster
7 jaren geleden

Haha, cool verhaal! 🙂

RickerLick
RickerLick
7 jaren geleden

“Heeft jouw huisdier een beschermengel?” Ja natuurlijk…Ik! En ik ben een engelachtige verschijning….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x