Het Complot

Politiemacht voor Bilderbergconferentie kost belastingbetaler miljoenen

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kosten voor de politiemacht die wordt ingezet tijdens de Bilderbergconferentie in Hertfordshire aankomende week zullen waarschijnlijk oplopen tot enkele miljoenen euro’s. Deze kosten worden verhaald op de belastingbetaler.

De laatste keer dat premiers, zakenlieden en lui van koninklijke bloede in Groot-Brittannië bijeenkwamen was in 1998.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De organisatoren van de conferentie, waaronder de Britse Lord Chancellor Ken Clarke, hebben geen gastenlijst vrijgegeven. De politie van Hertfordshire wilde niet zeggen hoeveel het evenement het korps zal gaan kosten. Wel is duidelijk geworden dat de politie in gesprek is met het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken over de ‘onverwachte en uitzonderlijke kosten’.

Domineren

De Bilderbergconferenties worden doorgaans bezocht door zo’n 140 leden van de internationale elite. Onder meer Henry Kissinger, David Rockefeller, prins Charles, Peter Mandelson, David Cameron en prinses Beatrix namen al eens deel aan de bijeenkomst.

Omdat het evenement met veel geheimzinnigheid is omgeven en journalisten niet welkom zijn, denken sommigen dat de Bilderbergers de wereld willen domineren.

De stuurgroep van de Bilderbergconferentie bestaat onder meer uit Ken Clarke, algemeen directeur van defensiebedrijf EADS Thomas Enders en de voorzitter van Goldman Sachs International Peter Sutherland.

Particulier beveiligingsbedrijf

In Watford, waar de bijeenkomst wordt gehouden, organiseren activisten een vreedzaam festival met sprekers, komedie, muziek, workshops, kunst en entertainment. Burgemeester van Watford Dorothy Thornhill vreest dat de top ook ‘geweld’ zou kunnen aantrekken.

De politie van Hertfordshire zei dat de Bilderberggroep zal bijdragen aan de veiligheidskosten, maar dat de belastingbetaler de rest van de rekening moet betalen. “De organisatoren van de bijeenkomst hebben een particulier beveilgingsbedrijf ingehuurd,” zei een woordvoerder. “Daarnaast zijn de organisatoren bereid bij te dragen aan de kosten voor de politiemacht.”

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Knn
Knn
10 jaren geleden

Dat gaat wel een beetje ver! Als deze mensen een geheim clubje willen dan moeten ze zelf ook voor de beveiliging betalen!

biko steve
biko steve
10 jaren geleden

[quote name=”Knn”]Dat gaat wel een beetje ver! Als deze mensen een geheim clubje willen dan moeten ze zelf ook voor de beveiliging betalen![/quote]

Zo geheim is die club niet.

adriaan
adriaan
10 jaren geleden

Ja natuurlijk draait de belastingbetaler er voor op. Wat dacht jij dan? Zij hebben toch het systeem gecreeerd? Zij regelen hun zaakjes wel. Wat doen wij zelf dan? Wij doen liever wat ons gezegd word te doen. Dus? Kop dicht en braaf zijn. Met de verkiezingen mag je weer behehehe roepen. Als we die al halen.We zijn bijna bij de slachtbank.

W..
W..
10 jaren geleden

Stelletje hypocriete leugenaars zijn het bij elkaar. Zij (én die anderen Rothschild etc) kunnen met hun geld ervoor zorgen dat alle armoede weg is in de wereld, iedereen een huis heeft, van kleding voorzien etc etc en dan nóg hebben zij zat geld over! Nu moet de gigantisch uitgemolken arme belastingbetaler zeker óók nog eens gaan meebetalen aan die bijeenkomsten waarvan we niet mogen weten wie er komen en wat er zoal wordt besroken? Bespottelijk!!

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x