Homepagina » Het Complot » Politiemacht voor Bilderbergconferentie kost belastingbetaler miljoenen
Politiemacht voor Bilderbergconferentie kost belastingbetaler miljoenen

Politiemacht voor Bilderbergconferentie kost belastingbetaler miljoenen

De kosten voor de politiemacht die wordt ingezet tijdens de Bilderbergconferentie in Hertfordshire aankomende week zullen waarschijnlijk oplopen tot enkele miljoenen euro’s. Deze kosten worden verhaald op de belastingbetaler.

De laatste keer dat premiers, zakenlieden en lui van koninklijke bloede in Groot-Brittannië bijeenkwamen was in 1998.

De organisatoren van de conferentie, waaronder de Britse Lord Chancellor Ken Clarke, hebben geen gastenlijst vrijgegeven. De politie van Hertfordshire wilde niet zeggen hoeveel het evenement het korps zal gaan kosten. Wel is duidelijk geworden dat de politie in gesprek is met het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken over de ‘onverwachte en uitzonderlijke kosten’.

Domineren

De Bilderbergconferenties worden doorgaans bezocht door zo’n 140 leden van de internationale elite. Onder meer Henry Kissinger, David Rockefeller, prins Charles, Peter Mandelson, David Cameron en prinses Beatrix namen al eens deel aan de bijeenkomst.

Omdat het evenement met veel geheimzinnigheid is omgeven en journalisten niet welkom zijn, denken sommigen dat de Bilderbergers de wereld willen domineren.

De stuurgroep van de Bilderbergconferentie bestaat onder meer uit Ken Clarke, algemeen directeur van defensiebedrijf EADS Thomas Enders en de voorzitter van Goldman Sachs International Peter Sutherland.

Particulier beveiligingsbedrijf

In Watford, waar de bijeenkomst wordt gehouden, organiseren activisten een vreedzaam festival met sprekers, komedie, muziek, workshops, kunst en entertainment. Burgemeester van Watford Dorothy Thornhill vreest dat de top ook ‘geweld’ zou kunnen aantrekken.

De politie van Hertfordshire zei dat de Bilderberggroep zal bijdragen aan de veiligheidskosten, maar dat de belastingbetaler de rest van de rekening moet betalen. “De organisatoren van de bijeenkomst hebben een particulier beveilgingsbedrijf ingehuurd,” zei een woordvoerder. “Daarnaast zijn de organisatoren bereid bij te dragen aan de kosten voor de politiemacht.”

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

56 reacties

 1. Dat gaat wel een beetje ver! Als deze mensen een geheim clubje willen dan moeten ze zelf ook voor de beveiliging betalen!

  0 likes
 2. [quote name=”Knn”]Dat gaat wel een beetje ver! Als deze mensen een geheim clubje willen dan moeten ze zelf ook voor de beveiliging betalen![/quote]

  Zo geheim is die club niet.

  0 likes
 3. Ja natuurlijk draait de belastingbetaler er voor op. Wat dacht jij dan? Zij hebben toch het systeem gecreeerd? Zij regelen hun zaakjes wel. Wat doen wij zelf dan? Wij doen liever wat ons gezegd word te doen. Dus? Kop dicht en braaf zijn. Met de verkiezingen mag je weer behehehe roepen. Als we die al halen.We zijn bijna bij de slachtbank.

  0 likes
 4. Stelletje hypocriete leugenaars zijn het bij elkaar. Zij (én die anderen Rothschild etc) kunnen met hun geld ervoor zorgen dat alle armoede weg is in de wereld, iedereen een huis heeft, van kleding voorzien etc etc en dan nóg hebben zij zat geld over! Nu moet de gigantisch uitgemolken arme belastingbetaler zeker óók nog eens gaan meebetalen aan die bijeenkomsten waarvan we niet mogen weten wie er komen en wat er zoal wordt besroken? Bespottelijk!!

  0 likes
 5. [quote name=”Knn”]Dat gaat wel een beetje ver! Als deze mensen een geheim clubje willen dan moeten ze zelf ook voor de beveiliging betalen![/quo[quote name=”Knn”]Dat gaat wel een beetje ver! Als deze mensen een geheim clubje willen dan moeten ze zelf ook voor de beveiliging betalen![/quote]
  Boven het artikel staat toch “” het complot””.Dus mag de bevolking er voor opdraaien.

  0 likes
 6. Als belasting betaler,betalen wij dus mee aan de beveiliging,dan hebben wij ook het recht om te weten waar ze over vergaderen.

  0 likes
 7. Wat de mens vergeet is dat we met onze belasting alles betaald hebben!! Wij hebben het gele wereldtelefoon netwerk al meer dan 50x betaald en we blijven betalen. Dat is met alles om je heen, alles is al meerdere malen betaald en we gaan zien hoe dat gaat lopen als we de NWO gaan krijgen. Hopenlijk gaat dat snel!!

  0 likes
 8. “Daarnaast zijn de organisatoren bereid bij te dragen aan de kosten voor de politiemacht.”

  Welke ze vervolgens weer declareren bij hun eigen overheid. Welke dus uiteindelijk ook door de belastingbetaler betaald wordt, eveneens alle reis- en verblijfkosten.

  Betalen ze wel belasting? Ie er wel controle op?

  Moet je kijken wat voor info ik allemaal aan diverse instanties moet overleggen als ik een evenement organiseer met zo’n omvang waarbij miljoenen aan veiligheidskosten gemoeid zijn.

  Ik pleit voor een FIOD-inval 🙂

  0 likes
 9. TJA…Waar zijn zij bang voor!!! Een goed voorbeeld van MACHTSMISBRUIK. Hun gedachtengang is verkeerd en dat weten zij zelf maar al tegoed…

  0 likes
 10. [quote name=”legaal”]Als belasting betaler,betalen wij dus mee aan de beveiliging,dan hebben wij ook het recht om te weten waar ze over vergaderen.[/quote]
  Het enigste recht wat ons aangaat heet strafrecht.Beste Tineke.Wij bezitten nog niet eens het aanrecht.

  0 likes
 11. [quote name=”legaal”]Als belasting betaler,betalen wij dus mee aan de beveiliging,dan hebben wij ook het recht om te weten waar ze over vergaderen.[/quote]
  Ze gaan vergaderen over “Werelbelasting”en daarna komt bij toeval de bespreking met de G8.Als dit idee wordt goedgekeurd via de Bilderberg Conferentie, wat zal gebeuren, dan komt het later dit jaar op tafel bij de G8 die het ook zal goedkeuren. Als je een wereldbelasting invoert dan heb je ook het administratieve systeem/regering nodig om dat allemaal bij te houden. Daarom staat het invoeren van een wereldbelasting in feite gelijk met het installeren van een wereldregering.
  Het smerige, geniepige en achterbakse van het geheel is, dat het allemaal gebeurt zonder dat hier ook maar één wereldburger over mag meestemmen!!En dan hebben we het over wat geld voor beveiliging??TSJONG………

  0 likes
 12. Druk deze link eens in uw vertaler??http://www.globalresearch.ca/the-bilderberg-google-and-the-g8-new-global-tax-regime-already-in-the-works/5336719 Weet de lezer, waar lampje zijn info weghaalde.

  0 likes
 13. voor het laatst in 1998? ik dacht dat die gasten elk jaar bij elkaar komen? wat is het nou?

  0 likes
 14. [quote name=”adriaan”][quote name=”legaal”]Als belasting betaler,betalen wij dus mee aan de beveiliging,dan hebben wij ook het recht om te weten waar ze over vergaderen.[/quote]
  Het enigste recht wat ons aangaat heet strafrecht.Beste Tineke.Wij bezitten nog niet eens het aanrecht.[/quote]
  ——————————–

  gewoon soeverein worden dan heb je ook niks meer met het strafrecht te maken ;))

  0 likes
 15. Ik vraag mij af. Wanneer de wereldregering een feit is, wie ze dan weer eens tot vijand zullen bestempelen.

  0 likes
 16. [quote name=”adriaan”]Ja natuurlijk draait de belastingbetaler er voor op. Wat dacht jij dan? Zij hebben toch het systeem gecreeerd? Zij regelen hun zaakjes wel. Wat doen wij zelf dan? Wij doen liever wat ons gezegd word te doen. Dus? Kop dicht en braaf zijn. Met de verkiezingen mag je weer behehehe roepen. Als we die al halen.We zijn bijna bij de slachtbank.[/quote]
  Foute veronderstelling moet zijn Zij !!!zijn bijna bij de symbolische slachtbank.

  0 likes
 17. Zijn julie er moregen ook bij de grote actie dag in NL ? Dit is onze kans
  http://www.nujij.nl/algemeen/landelijke-demonstratie-zaterdag-1-juni-2013-den.23368348.lynkx

  Kijk de Duitsers hebben ook kloten !
  Kom op en laat zien dat wij grotere hebben !

  http://www.nujij.nl/algemeen/groot-protest-bij-banken-in-frankfurt.23364791.lynkx

  0 likes
 18. [quote name=”Diny”][quote name=”adriaan”][quote name=”legaal”]Als belasting betaler,betalen wij dus mee aan de beveiliging,dan hebben wij ook het recht om te weten waar ze over vergaderen.[/quote]
  Het enigste recht wat ons aangaat heet strafrecht.Beste Tineke.Wij bezitten nog niet eens het aanrecht.[/quote]
  ——————————–

  gewoon soeverein worden dan heb je ook niks meer met het strafrecht te maken ;))[/quote]
  Dan ook geen recht op uitkering.(statenloos)

  0 likes
 19. Iniden de buitenwereld zich niet zou bemoeien met een prive aangelegenheid, dan zou al die beveiliging ook niet nodig zijn. Maar in een wereld waar er zoveel afgunst is voor hen die meer hebben dan ik, is bescherming nodig, heropvoeding, waarin men respect leert te hebben, en leert te accepteren dat niet iedereen gelijk is(dit is vooral een socialitische wens die uitgevoerd leidt tot complete armoe voor iedereen die er aan blootgesteld is, met uitzondering van de staatspartij, en wanneer je wijst op die desastreuse uitkomsten komt men altijd met het non-argument, maar daar deden ze het fout…)zou alle beveiliging niet nodig zijn. Wat kan mij het schelen dat ze een onderonsje hebben, dat is hun goedrecht, dat is een prive aangelegeheid, waar elk ander zich gewoon ver buiten moet houden. En zonder bewijs over wat daar gebeurd, buiten wat conspiracy theorien die meer op wens denken dan op aangetoont bewijs steunen, hebben deze mensen gewoon alle recht om bij elkaar te zijn, zonder de menigte die hun neus maar in andermans zaken wil steken, omdat ze niet zijn uitgenodigt.

  De buren zulen je net zo vaak niet uitnodigen als deze mensen, echter daar weet je bij voorbaat al dat als ze een gezellig avondje willen, ze jou niet uitnodigen, omdat je altijd alles wilt weten van iedereen dat je niet aangaat!

  0 likes
 20. [quote name=”adriaan”]Ik vraag mij af. Wanneer de wereldregering een feit is, wie ze dan weer eens tot vijand zullen bestempelen.[/quote]
  Ik denk dat de westerse wereld het eerste slachtoffer wordt, met alles wat ze al bijna in hun greep hebben. Stap voor stap alle landen bankroet maken, en ieder land op het juiste moment confisceren, met de belangrijksten natuurlijk het eerst, zoals olielanden etc.

  0 likes
 21. [quote name=”M. Brandenburg”]Iniden de buitenwereld zich niet zou bemoeien met een prive aangelegenheid, dan zou al die beveiliging ook niet nodig zijn. /quote]
  Tsja, voor 1940 waren er goedgelovigen die zelfs vonden dat Hitler toch wel her en der een punt had. Mijn beste M. Brandenburg , het staat u vrij om in dit land een mening te hebben. Maar vrije zelfstandigdenkende mensen die niet alles voor zoete koek slikken weten uw mening op waarde te schatten. Gelukkig zijn wij niet allemaal makke schapen of struisvogels.

  0 likes
 22. [quote name=”M. Brandenburg”]Iniden de buitenwereld zich niet zou bemoeien met een prive aangelegenheid, dan zou al die beveiliging ook niet nodig zijn. Maar in een wereld waar er zoveel afgunst is voor hen die meer hebben dan ik, is bescherming nodig, heropvoeding, waarin men respect leert te hebben, en leert te accepteren dat niet iedereen gelijk is(dit is vooral een socialitische wens die uitgevoerd leidt tot complete armoe voor iedereen die er aan blootgesteld is, met uitzondering van de staatspartij, en wanneer je wijst op die desastreuse uitkomsten komt men altijd met het non-argument, maar daar deden ze het fout…)zou alle beveiliging niet nodig zijn. Wat kan mij het schelen dat ze een onderonsje hebben, dat is hun goedrecht, dat is een prive aangelegeheid, waar elk ander zich gewoon ver buiten moet houden. En zonder bewijs over wat daar gebeurd, buiten wat conspiracy theorien die meer op wens denken dan op aangetoont bewijs steunen, hebben deze mensen gewoon alle recht om bij elkaar te zijn, zonder de menigte die hun neus maar in andermans zaken wil steken, omdat ze niet zijn uitgenodigt.

  De buren zulen je net zo vaak niet uitnodigen als deze mensen, echter daar weet je bij voorbaat al dat als ze een gezellig avondje willen, ze jou niet uitnodigen, omdat je altijd alles wilt weten van iedereen dat je niet aangaat![/quote] Het gaat mij wel aan, aangezien ik als burger die gasten hun salaris betaal. En zij GEEN belasting betalen. Dus worden we dubbel genaaid. Dream on!

  0 likes
 23. [quote name=”Linda”][quote name=”adriaan”]Ik vraag mij af. Wanneer de wereldregering een feit is, wie ze dan weer eens tot vijand zullen bestempelen.[/quote]
  Ik denk dat de westerse wereld het eerste slachtoffer wordt, met alles wat ze al bijna in hun greep hebben. Stap voor stap alle landen bankroet maken, en ieder land op het juiste moment confisceren, met de belangrijksten natuurlijk het eerst, zoals olielanden etc.[/quote]
  Wat is iedereen toch weer lekker positief hier!
  Ik wist niet dat spiritualiteit en extreme zwartgalligheid hand in hand gaan?

  0 likes
 24. allemaal tegelijk stoppen met werken en in opstand komen hebben ze geen keus. of gooi er een bom op

  0 likes
 25. Toch slim geregeld. En ze zullen er weer mee wegkomen.

  0 likes
 26. kom op mensen laten we ons er niet voor op regen wij weten allemaal dat dit allemaal zielige figuren zijn die wat aandacht tekort komen en denken dat ze macht hebben ik weet dat het allemaal veel geld kost maar ja het blijven voor mij toch zielige figuren

  0 likes
 27. Gemauw over de beveiliging van een Bilderbergbijeenkomst is typisch weer hollands “kruideniersdenken”. Die mensen daar denken over veel grotere zaken na. Dit artikel lijkt wel welweer een soort “rookgordijn” over kosten van beveiliging om de daadwerkelijke agenda van mensen die zijn uitgenodigd op die Bilderbergbijeenkomst af te leiden. Hun agenda is namelijk controle over alles en iedereen. Dus effe geen gezeur over beveiliginskosten of zo. Kom tot de kern !

  0 likes
 28. [quote name=”M. Brandenburg”]Iniden de buitenwereld zich niet zou bemoeien met een prive aangelegenheid, dan zou al die beveiliging ook niet nodig zijn. Maar in een wereld waar er zoveel afgunst is voor hen die meer hebben dan ik, is bescherming nodig, heropvoeding, waarin men respect leert te hebben, en leert te accepteren dat niet iedereen gelijk is(dit is vooral een socialitische wens die uitgevoerd leidt tot complete armoe voor iedereen die er aan blootgesteld is, met uitzondering van de staatspartij, en wanneer je wijst op die desastreuse uitkomsten komt men altijd met het non-argument, maar daar deden ze het fout…)zou alle beveiliging niet nodig zijn. Wat kan mij het schelen dat ze een onderonsje hebben, dat is hun goedrecht, dat is een prive aangelegeheid, waar elk ander zich gewoon ver buiten moet houden. En zonder bewijs over wat daar gebeurd, buiten wat conspiracy theorien die meer op wens denken dan op aangetoont bewijs steunen, hebben deze mensen gewoon alle recht om bij elkaar te zijn, zonder de menigte die hun neus maar in andermans zaken wil steken, omdat ze niet zijn uitgenodigt.
  De buren zulen je net zo vaak niet uitnodigen als deze mensen, echter daar weet je bij voorbaat al dat als ze een gezellig avondje willen, ze jou niet uitnodigen, omdat je altijd alles wilt weten van iedereen dat je niet aangaat![/quote]

  het gaat niet om een prive onderonsje. Zo is de conferentie niet opgezet en genodigden worden ook niet geselecteerd op basis van de mate waarin men gezellig is, een schouder heeft om op uit te huilen of goede moppen kent.
  Het feestje is vanaf het prille begin al bedoeld om econom En als deze mensen zo’n hekel hebben aan mensen die dingen willen weten die hen niets aangaan, dan pleit ik ervoor dat zijen hun diensten tevens geen toegang hebben tot onze persoonsgegevens en andere zaken. Wie transparantie wil, moet immers zelf ook transparant zijn.

  0 likes
 29. “Bekken dicht, vee! De planeet en alles erop is van ons en blijft van ons.

  En nu aan je verrotte werk want anders …”

  ANGST verlamt, dus doet niemand (99%) iets hiertegen. En de overige 1% zit elkaar maar gek te maken, helaas.

  0 likes
 30. [quote name=”H. Liter”][quote name=”Linda”][quote name=”adriaan”]Ik vraag mij af. Wanneer de wereldregering een feit is, wie ze dan weer eens tot vijand zullen bestempelen.[/quote]
  Ik denk dat de westerse wereld het eerste slachtoffer wordt, met alles wat ze al bijna in hun greep hebben. Stap voor stap alle landen bankroet maken, en ieder land op het juiste moment confisceren, met de belangrijksten natuurlijk het eerst, zoals olielanden etc.[/quote]
  Wat is iedereen toch weer lekker positief hier!
  Ik wist niet dat spiritualiteit en extreme zwartgalligheid hand in hand gaan?[/quote]
  Extreme diefstal leidt tot zwartgalligheid , omdat wij nog niet de middelen bezitten om ons hiertegen te kunnen verweren.

  0 likes
 31. Als je nou eens doet dat je voor het eerst hoort over de Bilderbergers, alle negatieve verhalen negeert en ontleed wat deze mensen in belangrijke posities daar eigenlijk aan het bespreken zijn.

  – Jaarlijkse vergadering
  – Vaste leden
  – Vertegenwoordiging van grote bedrijven
  – Geen media toegestaan
  – Wij betalen mee
  – Hush hush cultuur

  Dan zie ik maar 2 mogelijkheden:

  – Zij willen het beste voor de mens en willen niet dat de plannen worden gedwarsboomd door de instanties die ze willen aanpakken, daarom laten ze niemand buiten de groep iets weten
  – Zij gaan voor de prioriteiten van deze grote bedrijven die ze representeren en willen niet dat de mensen daar teveel vanaf weten

  Kijken naar het feit dat iemand van Goldman Sachs in de stuurgroep zit, waar GS mede verantwoordelijk is voor de huidige crisis en GS de rechtzaken afkoopt, denk ik dat deze groep gaat voor het eigenbelang en daar geen stoorzenders bij kan gebruiken. Ik dank dat de complot denkers het bij het rechte eind hebben en het alleen draait om geld en macht, wij zijn gepeupel en kunnen niet voor onszelf denken, dus doen zij het voor ons.

  0 likes
 32. Ze moeten dat gebouw waar ze bijeen komen bombarderen. De mensen die daar komen zijn vrij metselaars van de hoogste rang. Als die dood zijn, hebben we een stuk van de illuminati kapot gemaakt. Ze zijn dan een stuk zwakker. Kom op Putin, maak ze kapot 😀

  0 likes
 33. [quote name=”Aardebewoner”]Gemauw over de beveiliging van een Bilderbergbijeenkomst is typisch weer hollands “kruideniersdenken”. Die mensen daar denken over veel grotere zaken na. Dit artikel lijkt wel welweer een soort “rookgordijn” over kosten van beveiliging om de daadwerkelijke agenda van mensen die zijn uitgenodigd op die Bilderbergbijeenkomst af te leiden. Hun agenda is namelijk controle over alles en iedereen. Dus effe geen gezeur over beveiliginskosten of zo. Kom tot de kern ![/quote]
  Deze kosten zijn idd kruimels.
  Neem bijv de kern van de gekende GROFschalige ontduiking van winstbelasting middels brievenbus constructies. Daar zullen ze elkaar op de bijeenkomst natuurlijk persoonlijk op aanspreken! Of zullen er eens smakelijk om lachen?

  Zolang het systeem van repressie gehandhaafd blijft, zullen de systeembepalende mechanismen daarop geent zijn. Deze mechanismen worden bepaald door de top van de piramide zolang de piramide staat. De piramide heeft echter een onontkoombare systeemfout: de piramide, analoog aan onze schulden economie, MOET blijven groeien! Dat is waar je als gepeupel moed uit kunt putten, want er zijn fysieke grenzen aan die groei en wellicht zijn die binnenkort echt bereikt en staat er serieus iets te gebeuren.

  Btw, waar las ik nou laatst dat de verschillen tussen arm en rijk in deze tijden zelfs groter zijn dan in de feodale tijd? Ik beweer zelf al een kleine 15 of 20 jaar dat we nog steeds in een feodaal stelsel leven, alleen heet het officieel niet zo.

  0 likes
 34. [quote name=”M. Brandenburg”]Iniden de buitenwereld zich niet zou bemoeien met een prive aangelegenheid, dan zou al die beveiliging ook niet nodig zijn. Maar in een wereld waar er zoveel afgunst is voor hen die meer hebben dan ik, is bescherming nodig, heropvoeding, waarin men respect leert te hebben, en leert te accepteren dat niet iedereen gelijk is(dit is vooral een socialitische wens die uitgevoerd leidt tot complete armoe voor iedereen die er aan blootgesteld is, met uitzondering van de staatspartij, en wanneer je wijst op die desastreuse uitkomsten komt men altijd met het non-argument, maar daar deden ze het fout…)zou alle beveiliging niet nodig zijn. Wat kan mij het schelen dat ze een onderonsje hebben, dat is hun goedrecht, dat is een prive aangelegeheid, waar elk ander zich gewoon ver buiten moet houden. En zonder bewijs over wat daar gebeurd, buiten wat conspiracy theorien die meer op wens denken dan op aangetoont bewijs steunen, hebben deze mensen gewoon alle recht om bij elkaar te zijn, zonder de menigte die hun neus maar in andermans zaken wil steken, omdat ze niet zijn uitgenodigt.

  De buren zulen je net zo vaak niet uitnodigen als deze mensen, echter daar weet je bij voorbaat al dat als ze een gezellig avondje willen, ze jou niet uitnodigen, omdat je altijd alles wilt weten van iedereen dat je niet aangaat![/quote]

  Je verhaal kan mensen bang maken, ben jij één van hen of toevallig uitgenodigd ?

  Voor mij ben je niet goed wijs, die ‘mensen’ hebben geen ‘gezellig onderonsje’ zoals mijn buren, die ‘mensen’ heersen over het volk en alles wat er op aarde leeft of bestaat.
  En daar is niks gezelligs aan !

  Open je ogen, en zie op wat voor planeet wij ‘leven’.

  0 likes
 35. [quote name=”Anoniem”]Ze moeten dat gebouw waar ze bijeen komen bombarderen. De mensen die daar komen zijn vrij metselaars van de hoogste rang. Als die dood zijn, hebben we een stuk van de illuminati kapot gemaakt. Ze zijn dan een stuk zwakker. Kom op Putin, maak ze kapot :D[/quote]
  Putin is ook een vrijmetselaar!! Je moet de werking van hun gereedschap gaan zien en wat dat met deze wereldbal te maken heeft. Als je dat ziet moet je zeker begrip krijgen voor hun werkwijze.

  0 likes
 36. skills of nature

  opdracht;

  zoek de verschillen tussen Oosterbeek
  en Oosterhout

  hint;

  het zit in mijn naam

  0 likes
 37. [quote name=”H. Liter”][quote name=”Linda”][quote name=”adriaan”]Ik vraag mij af. Wanneer de wereldregering een feit is, wie ze dan weer eens tot vijand zullen bestempelen.[/quote]
  Ik denk dat de westerse wereld het eerste slachtoffer wordt, met alles wat ze al bijna in hun greep hebben. Stap voor stap alle landen bankroet maken, en ieder land op het juiste moment confisceren, met de belangrijksten natuurlijk het eerst, zoals olielanden etc.[/quote]
  Wat is iedereen toch weer lekker positief hier!
  Ik wist niet dat spiritualiteit en extreme zwartgalligheid hand in hand gaan?[/quote]

  Wat voor jou zwartgaligheid is, is voor de ander misschien zien hoe het er in de wereld echt voor staat.

  Kijk om je heen en je ziet dat de wereld voor een groot gedeelte in brand staat.

  0 likes
 38. [quote name=”Pascal”][quote name=”Anoniem”]Ze moeten dat gebouw waar ze bijeen komen bombarderen. De mensen die daar komen zijn vrij metselaars van de hoogste rang. Als die dood zijn, hebben we een stuk van de illuminati kapot gemaakt. Ze zijn dan een stuk zwakker. Kom op Putin, maak ze kapot :D[/quote]
  Putin is ook een vrijmetselaar!! Je moet de werking van hun gereedschap gaan zien en wat dat met deze wereldbal te maken heeft. Als je dat ziet moet je zeker begrip krijgen voor hun werkwijze.[/quote]

  U mag best wel uw verstand eens gebruiken. Het zijn ook mensen (met mogelijke flauwe machtsdoelstellingen; dat kan zeker zijn). Het lijkt wel of er enige nijd in uw opmerking is. Een beetje de boel daar gaan bombarderen is wel idioot kinderachtig.

  0 likes
 39. days of our lives

  [quote name=”huisheks”]Het gaat mij wel aan, aangezien ik als burger die gasten hun salaris betaal. En zij GEEN belasting betalen. Dus worden we dubbel genaaid. Dream on![/quote]

  We betalen ook voor politie op straat, voor onderhoud van wegen, schoonhouden van straten en wijken en voor vermaak. Ook bij demonstraties en stakingen is extra politie op de been.

  Die kosten zijn zo hoog, omdat leden van het Koninklijk huis beveiligd worden. Of ze nou in een hotel zitten of thuis, die beveiliging is er altijd en daar betaal je sowieso aan mee. Overigens niet aan deze, hij vindt toch in Engeland plaats?

  De reden dat het een besloten karakter heeft, is dat als leden van koninklijke huizen hun mening ventileren die tegen politieke beleid ingaat en het wordt bekend, de premier of minister dan verantwoordelijk is en dit kan leiden tot kabinetscrisissen. Dit is in het verleden gebeurd.

  Dit soort bijeenkomsten zijn niet bedoeld voor niet-genodigden, net zo min als mijn verjaardagen en feestjes niet voor jou bedoeld zijn, tenzij ik jou daar toevallig tegenkom. Maar ik vertel ook niet alles aan iedereen en zou het niet waarderen als mijn persoonlijke mening in de krant kwam te staan.

  Ik ben zelf overigens geneigd te denken dat als er bepaalde zaken worden besproken die kwalijke maatschappelijke gevolgen hebben, dat die niet in zo’n bijeenkomst met veel publiciteit worden besproken. Dat zal toch gewoon in anonieme kantoortjes of in de huiskamer worden gedaan.

  0 likes
 40. [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Pascal”][quote name=”Anoniem”]Ze moeten dat gebouw waar ze bijeen komen bombarderen. De mensen die daar komen zijn vrij metselaars van de hoogste rang. Als die dood zijn, hebben we een stuk van de illuminati kapot gemaakt. Ze zijn dan een stuk zwakker. Kom op Putin, maak ze kapot :D[/quote]
  Putin is ook een vrijmetselaar!! Je moet de werking van hun gereedschap gaan zien en wat dat met deze wereldbal te maken heeft. Als je dat ziet moet je zeker begrip krijgen voor hun werkwijze.[/quote]

  U mag best wel uw verstand eens gebruiken. Het zijn ook mensen (met mogelijke flauwe machtsdoelstellingen; dat kan zeker zijn). Het lijkt wel of er enige nijd in uw opmerking is. Een beetje de boel daar gaan bombarderen is wel idioot kinderachtig.[/quote]
  Nou aardbewoner, van uw zijde staan me ook nog wel een aantal infantiele anekdotes bij. Maar bombarderen is niet kinderachtig maar harde realiteit aangezien de Bilderbergers/vrijmetselaars/Illuminati wellicht verantwoordelijk zijn voor de meeste oorlogen in deze wereld. De onschuldigen die dankzij de daarmee gepaarde bombardementen zijn verwond of gesneuveld zullen dit allerminst als kinderachtig bestempelen.

  0 likes
 41. days of our lives

  [quote name=”JW”]
  Nou aardbewoner, van uw zijde staan me ook nog wel een aantal infantiele anekdotes bij. Maar bombarderen is niet kinderachtig maar harde realiteit aangezien de Bilderbergers/vrijmetselaars/Illuminati wellicht verantwoordelijk zijn voor de meeste oorlogen in deze wereld. De onschuldigen die dankzij de daarmee gepaarde bombardementen zijn verwond of gesneuveld zullen dit allerminst als kinderachtig bestempelen.[/quote]

  Uitzonderlijke beweringen vereisen uitzonderlijk bewijs.

  Oproepen tot geweld of anderen de dood toewensen, is dat de weg naar een betere wereld? Dan ben je net zo erg als die mensen waarvan jij beweert dat ze zo erg zijn.

  0 likes
 42. [quote name=”days of our lives”][quote name=”JW”]
  Nou aardbewoner, van uw zijde staan me ook nog wel een aantal infantiele anekdotes bij. Maar bombarderen is niet kinderachtig maar harde realiteit aangezien de Bilderbergers/vrijmetselaars/Illuminati wellicht verantwoordelijk zijn voor de meeste oorlogen in deze wereld. De onschuldigen die dankzij de daarmee gepaarde bombardementen zijn verwond of gesneuveld zullen dit allerminst als kinderachtig bestempelen.[/quote]

  Uitzonderlijke beweringen vereisen uitzonderlijk bewijs.

  Oproepen tot geweld of anderen de dood toewensen, is dat de weg naar een betere wereld? Dan ben je net zo erg als die mensen waarvan jij beweert dat ze zo erg zijn.[/quote]
  Het wachten is denk ik op de eerste gast die deze illuminati info klakkeloos gelooft en een aanslag gaat plegen.

  0 likes
 43. [quote name=”days of our lives”][quote name=”JW”]
  Nou aardbewoner, van uw zijde staan me ook nog wel een aantal infantiele anekdotes bij. Maar bombarderen is niet kinderachtig maar harde realiteit aangezien de Bilderbergers/vrijmetselaars/Illuminati wellicht verantwoordelijk zijn voor de meeste oorlogen in deze wereld. De onschuldigen die dankzij de daarmee gepaarde bombardementen zijn verwond of gesneuveld zullen dit allerminst als kinderachtig bestempelen.[/quote]

  Uitzonderlijke beweringen vereisen uitzonderlijk bewijs.

  Oproepen tot geweld of anderen de dood toewensen, is dat de weg naar een betere wereld? Dan ben je net zo erg als die mensen waarvan jij beweert dat ze zo erg zijn.[/quote]

  Lees a.u.b. goed wat ik schrijf, namelijk “Wellicht verantwoordelijk”. En vervolgens doelde ik op de slachtoffers van daadwerkelijke bombardementen. Wat die er wel niet van zullen vinden. Ik heb nooit beweerd dat dergelijk geweld jegens wie dan ook goed of slecht is, dat laat ik maar in het midden. Ik heb alleen begrip voor mensen die dat graag zouden zien. Wist je trouwens dat bij elke terrorist die door onbemande “drones” wordt gedood gemiddeld 49 onschuldige burgers sneuvelen? Dat is nu de harde realiteit waar ik het over heb.

  0 likes
 44. [quote name=”Paulsater”][quote name=”M. Brandenburg”]Iniden de buitenwereld zich niet zou bemoeien met een prive aangelegenheid, dan zou al die beveiliging ook niet nodig zijn. /quote]
  Tsja, voor 1940 waren er goedgelovigen die zelfs vonden dat Hitler toch wel her en der een punt had. Mijn beste M. Brandenburg , het staat u vrij om in dit land een mening te hebben. Maar vrije zelfstandigdenkende mensen die niet alles voor zoete koek slikken weten uw mening op waarde te schatten. Gelukkig zijn wij niet allemaal makke schapen of struisvogels.[/quote]
  Hitler werd ondersteunt door het merdendeel van het Duitse volk, hij werd namelijk voor 1940 democratisch verkozen!! Maar het is veel zeggend, dat het enige argument een manke vergelijking vebtreft met Hitler. Op die voet kunnen we ook naar de PVDA, Groen Links, SP, VVD SOPN kijken, off komt de vergelijking nu te dicht bij huis? Bovengenoemde dwingen en willen Nederlanders dwingen tot het opgeven van de vrijheid. het zij van meer belasting betalen(werkenden betalen nu al meer 50% tot 80% belasting), het zij op kosten van een ander leven via een basis inkomen, immers moet iemand de rekening betalen. Zoalng deze groep niets aantoonbaar heeft gedaan, schat ik haar minder gevaarlijk in dan bovengenoemde partijen! Die aktief en aantoonbaar, de persoonlijke vrijheid van het individu willen inperken.

  0 likes
 45. [quote name=”Lampje”]Druk deze link eens in uw vertaler??http://www.globalresearch.ca/the-bilderberg-google-and-the-g8-new-global-tax-regime-already-in-the-works/5336719 Weet de lezer, waar lampje zijn info weghaalde.[/quote]
  De niueuwe werled belastingen zijn milieu-heffingen en carbon-tax of is die te moeilijk om te begrijpen??

  0 likes
 46. [quote name=”adriaan”][quote name=”Diny”][quote name=”adriaan”][quote name=”legaal”]Als belasting betaler,betalen wij dus mee aan de beveiliging,dan hebben wij ook het recht om te weten waar ze over vergaderen.[/quote]
  Het enigste recht wat ons aangaat heet strafrecht.Beste Tineke.Wij bezitten nog niet eens het aanrecht.[/quote]
  ——————————–

  gewoon soeverein worden dan heb je ook niks meer met het strafrecht te maken ;))[/quote]
  Dan ook geen recht op uitkering.(statenloos)[/quote]
  Ook geen belastingafdracht, geen extreme kosten voor zaken die veel goedkoper geregeld kunnen worden, geen hoge huren, bouwen tegen normale kosten, geen sociaal corntact dat de overheid negeert, alles wat u verdient is van u. Nu hebben enkel zij die niet meer gewend zijn voor zichzelf te zorgen een probleem, of we gaan ouderwets weer naar familie kijken voor hulp… Een verzekering zonder dwang zal uiteindelijk wel goedkoper worden daar de overheid niet de dekking, het eigen risico, de hoogte van uitkering, de hoogte van ingrepen en de hoogte van de winst bepaald. Ik woon niet meer in NEderlande n mijn ziektekosten verzekeirng die ik zelf heb afgesloten met een verzekeraar, welke meer dekt dan de Nederlandse verplichte zorgverzekeirng die voledig wordt bepaald door die overheid, kost mij minder en dekt meer… Echt privaatproduct, het is ongelofe,ijk dat zonder overheid de kostenw el dalen.

  Ik ben liever souverein, dan dat de overheid voor mij bepaald, misschien is dat ook de reden dat ik nog NOOIT afhabkelijk en geweest van anderen hun belastingafdrachten, dat terwijl het systeem mij al volledig heeft afkeurd volgens haar sociale wetten. Dat geeft te denken, maar pure trots die weigert afhankelijk te zijn, van medebelastingbetalers. Wanner één deur sluit open ik een andere, dat doe ik en heb ik geen hulçp op kosten van anderen voor nodig!

  0 likes
 47. [quote name=”huisheks”][quote name=”M. Brandenburg”][/quote] Het gaat mij wel aan, aangezien ik als burger die gasten hun salaris betaal. En zij GEEN belasting betalen. Dus worden we dubbel genaaid. Dream on![/quote]
  Buiten de konining om wie betaald er geen belasting dan? Europarlementariers, u weet wel die socialisten die alles willen bepalen en nu zelfs iet EU-landen wil verplichten om inkomsten belasting op te gaan halen, ondanks het feit dat deze landen het stuk voor stuk beter doen dan EUSSR-landen.

  Prachtig om te zien dat iedereen vergeet dat die multinationals, tot wel duizenden mensen van een baan voorzien, deze zijn allemaal belçast, daarnaast wordt alle winst belast, en betaald zij (heel verstandig) minder belastingen viw legale uitwijkprocedures, allemaal netjes volgens de wet, miljarden aan inkomsten hieruit laten uw bijdrage in het niets verdwijnen, daarbij mocht u afhankelijk zijn van een uitkering, dan leeft u al op andermans belçastingcenten, mocht u minder dan 34.000 Eur dan krijgt u bijna net zoveel terug als dat u afdraagt, uw bijdrage is dan net voldoende om uw (niet te) ontvangen AOW en AWBZ te financieren. Volgens het “Sociaal contract” is de overheid verantwoordelijk voor veiligheid, dat is een overéénkomst(waar ik niet volledig achtersta omdat de overheid dit contract niet respecteert, en mij niet beschermt tegen diezelfde overheid, en mij ook nog eens stopt in het beschermen van mijzelf) waar een ieder onder valt. Het feit dat dit soort zaken zo ernstig beveilgt dient te worden is een teken aan de wand dat de situatie momenteel dusdanig is dat men niet meer vrij samen kan komen, Waardoor de hoge kosten dus gerechtvaardigd zijn. Hoe duidelijk moet het gevaar van zij die alles willen weten wel niet is. Een bewaker aan de deur is niet meer voldoende om privacy te bewerkstelligen.

  0 likes
 48. [quote name=”Anoniem”]Ze moeten dat gebouw waar ze bijeen komen bombarderen. De mensen die daar komen zijn vrij metselaars van de hoogste rang. Als die dood zijn, hebben we een stuk van de illuminati kapot gemaakt. Ze zijn dan een stuk zwakker. Kom op Putin, maak ze kapot :D[/quote]
  Zie hier de vredelievendheid van hen die het beter voor hebben met de wereld, en men vraagt zich nog steeds af waarom er zoveel geld nodig is voor beveiliging, persoonlijk denk ik dat zij die zo fanatiek ergens tegen zijn een groter gevaar voor de vrede en persoonlijke vrijheid zijn, dan zij die zwaar bewaakt dienen te worden. IK wil Anoniempje graag bedanken, voor het maken van mijn punt.

  Mensen die andere mensen willen dwingen tot hun ideologie zijn veel gevaarlijker dan welke dictator dan ook, deze mensen maken een het mogelijk voor een dictator om op te staan!!

  Vandaar leiver souverein en geen gedwongen solidariteit. Solidair is trouwens enkel mogelijk zonder dwang, anders is het geen solidariteit meer. Voor velen moeilijk te begrijpen.

  0 likes
 49. [quote name=”RRR”][quote name=”M. Brandenburg”][/quote]

  Je verhaal kan mensen bang maken, ben jij één van hen of toevallig uitgenodigd ?

  Voor mij ben je niet goed wijs, die ‘mensen’ hebben geen ‘gezellig onderonsje’ zoals mijn buren, die ‘mensen’ heersen over het volk en alles wat er op aarde leeft of bestaat.
  En daar is niks gezelligs aan !

  Open je ogen, en zie op wat voor planeet wij ‘leven’.[/quote]
  Ik zie wat er op de wereld gebeurd, en daarom ben ik ook banger voor mijn medemens die mij zogenaamd democratisch wil dwingen hun ideologien te volgen. Want zij stemmen op de volgende partij die nog meer vrijheden afneemt, nog meer belastingen wil laten heffen en nog meer mensen afhnakelijk willen maken van de overheid. Mischien ben ik niet degene om wakker te worden en mijn ogen te openen.

  Wat is eerlijk en niet overheersend aan een bus, waarvan 20 inzittende linksaf willen om thuis te komen en 15 inzittende rechtsaf willen om thuis te komen, waarna de bus vervolgens linksaf gaat omdat daar de meeste stemmen voor zijn. Die 15 inzittenden zijn spontaan niet meer belangrijk, om dat het merendeel afhankelijk van die ene bus kiest om linksaf te gaan. Dat is democratie, het slaafs volgen van de meest afhankelijken… Iets om over na de denken.

  0 likes
 50. days of our lives

  [quote name=”JW”]
  Lees a.u.b. goed wat ik schrijf, namelijk “Wellicht verantwoordelijk”. En vervolgens doelde ik op de slachtoffers van daadwerkelijke bombardementen. Wat die er wel niet van zullen vinden. Ik heb nooit beweerd dat dergelijk geweld jegens wie dan ook goed of slecht is, dat laat ik maar in het midden. Ik heb alleen begrip voor mensen die dat graag zouden zien. Wist je trouwens dat bij elke terrorist die door onbemande “drones” wordt gedood gemiddeld 49 onschuldige burgers sneuvelen? Dat is nu de harde realiteit waar ik het over heb.[/quote]

  Bedankt voor de bevestiging, ik heb het dus goed gelezen. Waarom schrijf je niet “wellicht niet verantwoordelijk voor de meeste oorlogen”? Dan zeg je in wezen hetzelfde (je laat het ook dan in het midden).

  Ik heb zelf nogal veel moeite met het “herkennen” van de illuminati. Wie zijn dat eigenlijk? Wat doen ze? Is er ooit iemand geweest die zei “ik spreek namens de illuminati”?

  Ik mis een definitie. Nu lijkt het meer op een vaag vijandsbeeld van hooggeplaatste, fortuinlijke mensen die er “wellicht” mee te maken zouden kunnen hebben. Die dan “wellicht” betrokken zijn bij oorlogen en hongersnoden, en “wellicht” contact hebben met reptilians (wie zijn dat trouwens en waar wonen ze?), en “wellicht” meer.

  Wellicht is de waarheid minder spannend en zie je alledaagse problemen in jouw straat over het hoofd, doordat je teveel gefocust bent op een wellicht niet bestaande illuminati die wellicht verantwoordelijk is voor allerlei problemen?

  0 likes
 51. days of our lives

  [quote name=”H. Liter”]
  Het wachten is denk ik op de eerste gast die deze illuminati info klakkeloos gelooft en een aanslag gaat plegen.[/quote]

  Dan wordt het automatisch een false flag in opdracht van de overheid (Newtown, Boston, 9/11).

  Zo kun je je altijd achter je religie verschuilen en aanpassen aan de actualiteit.

  0 likes
 52. Het leven is hard. Wil je het beter krijgen? Dan moet je heel goed na gaan denken. Wil dat niet zo vlotten met die schapehersentjes? Dan is dat heel erg jammer.

  0 likes
 53. [quote name=”days of our lives”][quote name=”JW”]
  Lees a.u.b. goed wat ik schrijf, namelijk “Wellicht verantwoordelijk”. En vervolgens doelde ik op de slachtoffers van daadwerkelijke bombardementen. Wat die er wel niet van zullen vinden. Ik heb nooit beweerd dat dergelijk geweld jegens wie dan ook goed of slecht is, dat laat ik maar in het midden. Ik heb alleen begrip voor mensen die dat graag zouden zien. Wist je trouwens dat bij elke terrorist die door onbemande “drones” wordt gedood gemiddeld 49 onschuldige burgers sneuvelen? Dat is nu de harde realiteit waar ik het over heb.[/quote]

  Bedankt voor de bevestiging, ik heb het dus goed gelezen. Waarom schrijf je niet “wellicht niet verantwoordelijk voor de meeste oorlogen”? Dan zeg je in wezen hetzelfde (je laat het ook dan in het midden).

  Ik heb zelf nogal veel moeite met het “herkennen” van de illuminati. Wie zijn dat eigenlijk? Wat doen ze? Is er ooit iemand geweest die zei “ik spreek namens de illuminati”?

  Ik mis een definitie. Nu lijkt het meer op een vaag vijandsbeeld van hooggeplaatste, fortuinlijke mensen die er “wellicht” mee te maken zouden kunnen hebben. Die dan “wellicht” betrokken zijn bij oorlogen en hongersnoden, en “wellicht” contact hebben met reptilians (wie zijn dat trouwens en waar wonen ze?), en “wellicht” meer.

  Wellicht is de waarheid minder spannend en zie je alledaagse problemen in jouw straat over het hoofd, doordat je teveel gefocust bent op een wellicht niet bestaande illuminati die wellicht verantwoordelijk is voor allerlei problemen?[/quote]
  De illuminatie bestaat wel degelijk.O.a De rotchilds Kissinger rockefellers de Kennedys niet Robert en JFK.die zijn er uit gestapt en kijk wat er met ze is gebeurd hilery Clinten Monsato Busch Fam,dit zijn de bekenste oja en dan het Vatikaan.

  0 likes
 54. M.Brandenburg.die in Brazilie leeft,en die een aanhanger lijkt te zijn van Hitler,hier nu weer.De bilderbergers vergaderen ja ,met onze belasting geld word de veiligheid betaald,ja de wereld bevolking word wakker en pikken het niet langer meer.Ik vind dan ook dat wij recht hebben om te weten waarover ze vergaderen.U leeft in Brazilie en praat of U wel een voorstander bent van al dat geheime gedoe.Het gaat ons allemaal aan.Een NWO zit niemand op te wachten of denkt U dat U in Brazilie veilig bent?voor de NWO wand die Bilderberg groep die gaan vergaderen bespreken waarschijnlijk wel over onze wereld.Oja de helft van de wereld bevolking moet verdwijnen,en waarom de wereld bevolking is te groot en kunnen ze niet onder de duim houden vandaar ook een nieuwe vorm van wapen MONSATO.Heeft U een ticket om te mogen overleven,het kan ook zo maar zijn dat U een tak bent van de Elite Cabal.Tja wand dit is allemaal een uitvloeisel van Hitler samen met opa Busch zijn echte naam is SCHERF en samen met MENGELE zijn deze met nog meer Von BRAUN onder andere naar Amerika geimigreed,en zijn daar verder gegaan met de praktijken.Na de oorlog zijn de Amerikanen bij hun geboorte geimplanteerd om ze onder controle te houden,veel baby,s zijn ook in Europa geimplanteerd.Het kan zijn dat U ook een implantaat hebt,deze zijn moeilijk cirurgies te verwijderen.Heel veel mensen uit Amerika die ik dagelijks spreek hebben er last van.het belemmerd hun dagelijks leven.Bent U al wakker aan het worden?Ik kan wel door gaan met U wakker te maken,maar ik heb helaas geen tijd.
  Goeden dag.

  0 likes
 55. Hier nog een lijst met namen van mensen die bij de bilderberg conferentie aanwezig zijn,,,, waaronder nark rutte …….http://www.telegraph.co.uk/news/politics/10095943/Osborne-Clarke-and-Balls-to-attend-Bilderberg-Group-meeting.html

  0 likes
 56. [quote name=”legaal”]M.Brandenburg.die in Brazilie leeft,en die een aanhanger lijkt te zijn van Hitler,hier nu weer.De bilderbergers vergaderen ja ,met onze belasting geld word de veiligheid betaald,ja de wereld bevolking word wakker en pikken het niet langer meer.
  Goeden dag.[/quote]
  Uw constante verwijzing voor allen die een andere mening hebben naar Hitler is veelzeggend. Zoals hier op het forum al werd geopperd zouden deze lieden maar gebombardeert moeten worden, iets dat al aantoont dat de tolerante en open personen alhier niet zo tolerant en open zijn. Men is ziekelijk nieuwsgierig en ziet achter elke boom een spook, echter de problemen in Nederland die veroorzaakt zijn door het NEDERLANDSE stemgedrag, wordt wijselijk in de schoenen geschoven van een veronderstelde NWO. Begrijp mij niet verkeerd, ik weet dat er zaken gebeuren, echter het huilen over dit soort groeperingen, terwijl men lekker links stemt of SOPN welke bol staan van de vrijheidsbeperkende programma´s verzwijgt men liever. Daar ik zelf rechts op de politieke lijn sta is het al onmogelijk om sympatie te hebben voor de linkse Sociaal Nationalist Hitler, met zijn afkeer voor het kapitalisme en vrijheid om over het eigen leven te beslissen, echter voor diep geindoctrineerde figuren is dit nog moeilijk maar moeilijk te volgen. Ik ben voor persoonlijke vrijheid, dus een ieder die regels wil afdwingen om te vertellen wat ik mag of niet mag doen mij kokhalzen. Vandaar dat ik dus meer angst heb voor de mensen bijvoorbeeld hier op het forum die graag vanuit de igen ideolgie alles willen verbieden en de wederom eigen maakbare omgeving willen creeren, terwijl dit niet is te creeren, tenzij men vervalt in overheersing. Vanuit dat punt zo het misschien eens goed zijn wie dichter bij Hitler staat u of ik. Schrik vooral niet. Het vergelijk met Hitler is op zich l een dooddoener, meestal geplaatst door degene die maar niet wil horen dat er andere meningen zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ghislaine maxwell

Ghislaine Maxwell & Jeffrey Epstein zijn slechts het topje van de ijsberg. Dit gaat veel dieper

Ghislaine Maxwell heeft in de jaren negentig ...

farrakhan

Farrakhan beschuldigt Bill Gates ervan ‘de aarde te willen ontvolken’ met coronavaccin

De Amerikaanse politiek leider Louis Farrakhan was ...