Binnenland

‘Het regeerakkoord ligt er allang. Klaus Schwab heeft het geschreven’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al meer dan een halfjaar wordt Nederland bestuurd door een demissionair kabinet, dat volgens het staatsrecht alleen voorzichtig op de winkel mag passen. Maar juist dit demissionaire kabinet maakt zich schuldig aan de grootste ondermijning van de onze grondrechten die we sinds de Tweede Wereldoorlog hebben gezien, zei Pepijn van Houwelingen (FVD) dinsdag in de Tweede Kamer.

Verplichte experimentele injecties met enorme risico’s

“Het gaat om grondrechten zoals de vrijheid van meningsuiting. Denk aan de nepnieuwspolitie van Ollongren en de jacht op ‘fake news’, of aan het recht op privacy, de QR-code en de mass surveillance,” lichtte Van Houwelingen toe. “Het recht op eigendom is niet meer veilig; zie de voorgenomen onteigening van de boeren. En zelfs de integriteit van het menselijk lichaam wordt met voeten getreden, door de verplichte experimentele injecties met enorme risico’s en bijwerkingen.”

Dat wil dus zeggen: de Great Reset

Van Houwelingen toonde een ‘visiedocument’ dat gepubliceerd is door VVD en D66. Belangrijke aandachtspunten daarin: de bestrijding van desinformatie, klimaatdoelen, een ruimhartig immigratiebeleid, meer EU, de Sustainable Development Goals en de Agenda 2030. “Dat wil dus zeggen: de Great Reset.”

Er is geen verschil

Tegen zijn ambtsgenoten zei Van Houwelingen: “Weet u waar we zo langzamerhand eigenlijk de meeste behoefte aan hebben? Dat u ophoudt met dat theaterspel, met dit artificiële om elkaar heen draaien en dit doen alsof er verschillen en tegenstellingen zijn. Kom er gewoon eerlijk voor uit dat jullie die Great Reset allemaal willen. Er is geen verschil. Het regeerakkoord ligt er allang. Klaus Schwab heeft het geschreven. Weet je, vorm dat Build Back Better-kabinet dan ook maar. Doe dat maar.”

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

In het totalitarisme heb je de ogenschijnlijke regering en de echte regering.
De ogenschijnlijke regering is Rutte & Co.
De echte regering is natuurlijk de Cabal, wie dat ook moge zijn.
De echte regering neemt de staat niet over zodat zij onder en boven de wet kunnen blijven staan.
De ogenschijnlijke regering is nodig voor het kapitalisme zodat het kapitaal van de elite beschermd is.

Adolf H zei ooit: ‘Het is niet de staat die ons beveelt, maar wij zijn het die de staat bevelen’.

Hannah Arendt – Totalitarisme

Once
Once
9 maanden geleden

Zo, dat is gezegd!

G vanPeet
G vanPeet
9 maanden geleden

Gezien de uitspraken van Robin Bullock…gaat er een rem op komen. De mainstream media gaat het zwaar krijgen, hoe Biden afgezet wordt en Donald weer president is.. Heeft consequenties voor Europa…Rutte moet dan een veilig heenkomen zoeken..geldt voor meer ” staatshoofden” die ” Wef” medewerkers… krijgen het zwaar…
Voor de jaarwisseling…
Profeten zijn geen prutsers…

Engelbracht
Engelbracht
9 maanden geleden

Als ik naar de mond van Klaus Schwap kijkt,dan kan ik mij er niet aan onttrekken,dat er alleen vergift uit komt,hoe is het mogelijk dat een mens zo verdorven karakter heeft.Dus de satan bestaat echt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x