UFO

Klokkenluider doet opzienbarende onthullingen over Antarctica: dit is wat ze verbergen

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

In 1939 zetten de nazi’s een geheime basis op Antarctica op, Nieuw-Zwabenland geheten. Na de Tweede Wereldoorlog werden naziwetenschappers in het diepste geheim overgebracht naar de Verenigde Staten. Dit gebeurde als onderdeel van Operatie Paperclip.

Deze naziwetenschappers werden aan het werk gezet door het militair-industrieel complex. In 1946 leidde admiraal Richard Byrd een militaire expeditie naar de Zuidpool – Operatie Highjump – om de basis Nieuw-Zwabenland en andere bases te lokaliseren.

Na de operatie vertelde de admiraal aan de media dat de VS bij een nieuwe oorlog geconfronteerd zouden worden met vaartuigen die in een oogwenk van pool naar pool kunnen vliegen. Sindsdien duiken er geregeld filmpjes op waarin nazi-UFO’s te zien zouden zijn.

Gericht energiewapen

Wat is er in de tussentijd allemaal op Antarctica gebeurd? Dr. Steven Greer introduceerde maandag tijdens een persconferentie in de National Press Club klokkenluider Erick Hecker, die werkzaam was voor wapenfabrikant Raytheon en in 2010 naar de Zuidpool werd gestuurd, waar hij een jaar verbleef.

Hij kreeg daar volledige toegang tot de faciliteiten. “Wat ik leerde van deze unieke ervaring moet worden gedeeld met de hele wereld,” zei Hecker.

Het IceCube Neutrino Observatory, kortweg IceCube, is officieel een neutrinodetector op de Zuidpool, maar in werkelijkheid veel meer dan dat, onthulde de klokkenluider.

Hecker heeft documenten getoond waaruit blijkt dat de 5160 zogeheten DOMs (Digital Optical Modules) die zich in het ijs van de Zuidpool bevinden, een directed-energy weapon (DEW) oftewel gericht energiewapen vormen.

Sneller dan het licht

(Ruimte)vaartuigen blijken ook neutrino’s te produceren, wat het Zuidpoolstation een soort verkeerstoren maakt, vertelde Hecker.

Het systeem kan niet alleen neutrino’s en exotische vaartuigen detecteren, maar wordt ook gebruikt om sneller te communiceren dan het licht, stelde de klokkenluider. Hierover heeft hij ook de nodige documenten.

Als we vaartuigen hebben die sneller dan het licht kunnen reizen, moeten we ook sneller dan het licht kunnen communiceren. Dat gebeurt op de Zuidpool, aldus Hecker.

Aardbevingen opwekken

Hij was erbij toen het systeem werd opgestart. Het gevolg daarvan was dat zich in Christchurch in Nieuw-Zeeland een krachtige aardbeving voordeed. “Er waren twee incidentele schokken voordat ze het goed hadden afgesteld.”

Met dit systeem kunnen aardbevingen worden opgewekt, benadrukte Hecker. “Dit zijn de oorlogswapens waar we nu mee te maken hebben en wat Raytheon verbergt.”

De klokkenluider zag ook hoe een krachtige groene laser werd afgevuurd in de kosmos. Hij vermoedt dat dit een communicatie- of defensiesysteem is.

4.4 229 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
M M
M M
5 maanden geleden

Mooi, eindelijk druppelt er wat naar buiten. Nu de rest nog.

ralf
ralf
5 maanden geleden

ze verbergen daar wel meer, dat staat wel vast.
de nazi’s (die van toen, niet die van nu) hebben er wat uitgevroten, de amerikanen zijn er met een hele vloot geweest die abrupt het hazenpad koos, admiraal Byrd moest plotseling stoppen met het delen van zijn ervaringen.
en niemand mag daar komen

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 maanden geleden

Ja echt waar…het wordt wel druk met al die klokkenluiders.

Sarcoff
Sarcoff
5 maanden geleden

Communiceren sneller dan het licht kijkt mij mogelijk, gezien het feit dat we al lang gepaarde deeltjes ontdekt hebben. Twee deeltjes die oneindig snel van elkaar afweten. Volgens Einstein onmogelijk, maar met een experiment van de TU Delft blijkt het nu toch .

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x