Straling

Code rood, 5G wordt onze dood. Zo verliep het protest tegen dit supersnelle netwerk in Den Haag

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldwijd groeit het verzet tegen de uitrol van 5G. Zo ook in Nederland. Gisteren werd in Den Haag door honderden mensen gedemonstreerd tegen deze nieuwe technologie.

Ze hielden borden omhoog met teksten als ‘code rood, 5G wordt onze dood’, ‘5G = gif’, ‘wij zijn geen proefdieren’ en ‘technologie ontspoort in massamoord’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de betogers zijn de gezondheidsrisico’s van de elektromagnetische straling uit de antennes te groot.

Onwetendheid

Daarnaast zijn ze het niet eens met het ‘ondemocratische karakter’ van de besluitvorming over het uitrollen van het 5G-netwerk.

Eén van hen, Maroesja van den Berg van Stralingbewust 5G Noordoostpolder, zei: “Als ik in de buurt van een mast kom, merk ik het meteen. Ik krijg een enorme druk op mijn hoofd.”

“Er zijn 16 actiegroepen zoals de onze,” voegde ze toe. “De politiek houdt onwetendheid over 5G in stand.”

Geen luisterend oor

Neurobioloog Hugo Schooneveld heeft dagelijks last van straling. Hij zegt dat de politiek geen luisterend oor heeft.

Hij sloot zich aan bij een groep van tientallen wetenschappers die de VN opriepen tot het stopzetten van de uitrol van 5G tot er onderzoek is gedaan naar de gezondheidsrisico’s.

Actiegroep Stop 5G liet weten dat ‘238 erkende wetenschappelijke experts stellen dat de huidige limieten voor 2G, 3G en 4G burgers niet genoeg beschermen tegen risico’s als hoofdpijn, slaapproblemen, toename van onvruchtbaarheid en kanker’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[EenVandaag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
4 jaren geleden

Even een bedenking als je iets afweet van Rife. Stel dat de goede bacterien in de darmen vernietigd worden door de freqeuntie 5G. De inwendige bloedingen en eventuele vergiftyigingen zonder uitwendige tekenen van besmetting zijn meteen verklaard.
Zelf heb ik thuis een magnetiseerapparaat. Wat staat er in de gebruiksaanwijzing?Stand 2. De bijhorende draaiknop bij mensen met hartklachten niet lager instellen dan 4.5. Frequentie 4.5 Spoelplaatsing liezen en flanken, keel. Geeft verhoogde doorbloeding en bloedstuwing met beinvloeding van de bloedvaten. Stand 5.85 betere doorbloeding van de spieren. Dit is therapeutisch en voor korte tijd.
Wat is het resultaat door langere blootstelling?
De frequentie in Hz ken ik niet en dit is slechts een bedenking.

Egetal
Egetal
4 jaren geleden

Wat een dom wijf haha… minder gevaarlijk door gericht te stralen? haha

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Brussel krijgt een boete van de EU van €5000 per dag omdat het weigert 5G als eerste in gebruik te nemen zonder uitvoerig onderzoek naar de veiligheid ervan. Dat maakt dan ook weer overduidelijk dat we zo snel mogelijk af moeten van een zeer onbetrouwbare organisatie als de EU.

Bernard
Bernard
4 jaren geleden

Best wel bijzonder dat iedereen alles gelooft wat er gezegd word want de overheid of organisaties van de overheid liegen niet, of toch wel??? Ik zie ook hier dat de mens nog steeds niet voor zichzelf kan denken.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x