BinnenlandCorona

Advocaat confronteert De Jonge met ‘halve en hele onwaarheden’ over coronapas: ‘See you in court’

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge schrijft in een Twitterdraadje dat het doel van het coronatoegangsbewijs is om de kans op besmetting te verkleinen. “We willen weer – zonder de anderhalvemeterregel – samenkomen, maar te veel mensen zijn nog niet gevaccineerd. Dus moeten we de verspreiding remmen om te zorgen dat de zorg het aankan en om kwetsbare mensen te beschermen,” beweert De Jonge.

Hij krijgt van advocaat Bart Maes de wind van voren. “See you in court, Hugo de Jonge. Het coronatoegangsbewijs zal 0 – ik herhaal: nul – effect hebben. Enige doel is prikdrang. En dat is niet de eerste keer.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Geef ons onze vrijheid terug! Nu!

De Jonge zegt ook dat het coronatoegangsbewijs tijdelijk is. “Zodra we zonder kunnen, stoppen we ermee. De snelste manier om er vanaf te komen, is een hoge vaccinatiegraad.” Tweede Kamerlid Fleur Agema reageert fel: “De vaccinatiegraad is al zeer, zeer hoog! 98 procent van de 61-plussers heeft al antistoffen tegen corona. Geef ons onze vrijheid terug! Nu!”

Maes is een procedure gestart om de coronapas van tafel te krijgen. Het kort geding vindt op dinsdag 28 september plaats in Den Haag. Diverse media hebben hem benaderd met vragen over de rechtszaak, maar dat heeft hij tot nog toe even afgehouden om zich te kunnen richten op de inhoud van de zaak.

Persconferentie

Deze donderdag om 16.00 uur is er een persconferentie waarin onder meer toelichting zal worden gegeven op de aanleiding van de zaak, de inhoud van de dagvaarding en een vooruitblik op de zitting.

De persconferentie is live te volgen via Blckbx.tv. De Vrijheidsjurist heeft toegezegd de zaak te ondersteunen. Doneren kan hier. Je kunt ook helpen door hier de steunbetuiging in te vullen.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Hugo de Jonge is en blijft een smerige leugenaar. Deze man kan alleen nog maar liegen. Dat is, net als bij Mark Rutte, tot een hogere kunst verheven.
Ik hoop van harte, dat Bart Maes deze rechtszaak WEL wint. Helaas hebben zijn voorgangers tot nu toe bot gevangen.
Het lijkt net alsof het grootste deel van de rechters precies doen wat het World Economic Forum zegt. Dus, dat ze allemaal dezelfde baasjes hebben.
Maar wie weet! Misschien treft Bart een eerlijke rechter.
Natuurlijk zal het coronatoegangsbewijs helemaal NIETS helpen om besmettingen te voorkomen. IK denk zelfs dat het er méér zullen worden.
Dat komt omdat er de nodige mensen rondlopen met een valse pas, die dus overal naar binnen kunnen EN mensen die, terwijl ze positief testen, hun groene vinkje houden en dus gewoon naar binnen mogen.
Zal ik eerlijk zijn? Ik WIL niet eens naar gelegenheden, waar mensen in een soort schijnveiligheid elkaar kunnen besmetten.
Ik denk dat wij met z’n allen ervan overtuigd zijn, dat die ellendige pas NIETS maar dan ook NIETS met onze gezondheid te maken heeft.
Het is alleen maar bedoeld om een totalitair controlesysteem uit te rollen, net als in China. En dan met pluspunten of minpunten.

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Respect op de eerste plaats , succes op de twede en als derde…..maak hem maar helemaal af met zijn leugens…Mijn zegen heeft ie..

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
2 jaren geleden

Met alle respect, maar als Bart Maes denkt dat hij zijn/ons gelijk kan halen bij één van onze rechters, leeft hij in een onrealistische wereld.
Maar 28 sept. is hij weer een illusie armer en een openbaring rijker.
Het paard van de duivel, kent vele ruiters. (T.Reve)

Bezorgde Burger
Bezorgde Burger
2 jaren geleden

Deze Corona pas las ik ergens is een opstapje naar een digitale identiteit. Fysiek geld zal verdwijnen en er komt digitaal muntsoort voor in de plaats. Ook krijgen we een digitaal internet bewijs/ pas. Ben jij een ongehoorzame burger ( dus neem je geen injecties of wat so ever, wordt je toegang tot internet geweigerd. Dit alles heeft van Kaag onder andere op de agenda staan. Dus kun je zelfs online je boodschappen niet meer doen.
De prikken zijn toegang tot de nieuwe wereld orde… een wereldorde van totale controle !

Openbaring 13 in het woord van God : de Bijbel wordt steeds meer werkelijkheid. Schuil asjeblieft onder de vleugelen van onze Here…

Back to top button
130
0
We lezen graag je reactie!x