Gezondheid

Klokkenluider GlaxoSmithKline onthult misstanden (video)

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee medewerkers van farmagigant GlaxoSmithKline doen een boekje open over de criminele activiteiten waar het concern zich schuldig aan maakt.

Onlangs betaalde de firma 3 miljard dollar om diverse Amerikaanse fraudeonderzoeken af te sluiten. De schikking betrof drie geneesmiddelen die illegaal werden aangeprezen. Ook veiligheidsgegevens werden achtergehouden.

Blair Hamrick beschrijft hoe artsen worden omgekocht, hoe medicijnen worden aangeprezen voor niet-geregistreerd gebruik, hoe kindermedicatie op illegale wijze op de markt wordt gebracht en hoe 80 procent van de artsen zich voor het karretje van big pharma laat spannen.

Medische maffia

Uit de fraudezaken is gebleken dat GSK wist van de criminele praktijken, maar grote winsten verkoos boven de veiligheid van de patiënten. Voor klokkenluiders Hamrick en Gregory Thorpe zijn het 10 slopende jaren geweest. Het tweetal spande de rechtszaak aan tegen Smith Kline Beecham en GlaxoSmithKline die leidde tot de grootste schikking ooit.

Hamrick onthult hoe GSK artsen tot 6000 dollar per dag betaalt om drie lezingen van een half uur te geven. Intussen heeft het farmacieconcern een netwerk van zo’n 49.000 doktoren gevormd die worden betaald om bepaalde medicijnen voor te schrijven aan mensen, zo blijkt uit rechtbankdocumenten.

Meestal zijn die medicijnen niet goedgekeurd door toezichthouders, zijn ze niet bedoeld voor de aandoening waarvoor ze worden gebruikt en worden de bijwerkingen stilgehouden. Een kijkje achter de schermen van de criminele medische maffia die we kennen als big pharma.

Topmannen van GSK die betrokken zijn bij de illegale praktijken zijn bestuursvoorzitter J.P. Garnier, David Stout, Robert A. Ingram, Stan Hull, Mike Bennett en Arjun Rajaratnam.

Bron: Naturalnews.com

Lees ook: Big Pharma criminality no longer a conspiracy theory: Bribery, fraud, price fixing now a matter of public record

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Moondust
Moondust
9 jaren geleden

Ik juich onthullingen van harte toe, mits ze op waarheid berusten en dus geen manipulatiemiddel zijn. Dat de waarheid naar buiten mag komen en de donkerste hoeken van de aarde mag verlichten.

c
c
9 jaren geleden

Kijk DIT soort mensen moeten per direct achter slot en grendel ,want het gaat/ging wel over mensenlevens ,schandalig gewoon.

Mark van de Ven
Mark van de Ven
9 jaren geleden

De macht van big farma brokkelt af, en zij weten dat. Men heeft de laatste jaren extreem gefocust op marketing, en heeft te weinig gedaan om nieuwe medicijnen in de pijplijn te krijgen. Men vlucht nu massaal in joint ventures met gentechnische bedrijven om straks als laatste troef genetische manipulatie uit te spelen. Maar ook hier vallen de resultaten tegen, simpelweg omdat de geneticalisering niet blijkt te kloppen. Genen blijken niet te regeren maar te reageren. Lees desnoods het boek “Voorbij de Erfzonde – de dood op z’n retour?”. Helaas wordt de eindstrijd van de farma industrie uitgespeeld over de ruggen van de patiënten.

Marcel
Marcel
9 jaren geleden

U meent dit niet dat het farma alleen maar om geld om macht gaat ?!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x