Homepagina » Mens en Dier » Koeien slaan op hol in Gelderland. Is 5G de boosdoener?
koeien

Koeien slaan op hol in Gelderland. Is 5G de boosdoener?

De koeien van een boer uit het Gelderse Hernen zijn al een tijdje onrustig. Op Koningsdag renden ze opeens naar de stal en wilden ze niet meer naar buiten. Volgens zijn voeradviseur en agrarisch adviesbureau Agrivak is er mogelijk een verband met het testen van 5G in Nederland, schrijft website Melkvee.nl.

Een onafhankelijk adviseur van Agrivak stelt dat 5G een negatieve invloed heeft op het welzijn van de koe.

Het adviesbureau pleit dan ook voor meer onderzoek naar de invloed van 5G op koeien.

Eigen onderzoek

Agrivak probeert door middel van eigen onderzoek een verband aan te tonen tussen de onrust onder koeien en 5G-technologie.

Dat valt niet mee, aangezien commerciële partijen weigeren de testgegevens vrij te geven.

Koeien moeten steeds langer buiten blijven, maar tegelijkertijd adviseert de overheid boeren meer moderne technologieën te gebruiken.

Friesland

Vorig jaar was het raak in Friesland. Twee keer in twee jaar tijd raakten 500 koeien van veehouders uit Menaldum helemaal in paniek. Ook in Oudehorne lieten koeien afwijkend gedrag zien.

Later bleek dat er in beide gevallen 5G-testen waren gedaan met een nabijgelegen zendmast. “Wij achten de kans groot dat daar de oorzaak ligt.”

De site merkt op dat er op dit moment nog veel onbekend is over de gevolgen van 5G op de gezondheid van mens en dier.

[Melkvee]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
11 maanden geleden

Tuurlijk geven ze de testgegevens niet vrij. Die testen zijn natuurlijk niet gedaan.

Willem
Willem
Reactie op  André
11 maanden geleden

Of vallen zeer negatief uit voor mens en dier

Philip
Philip
Reactie op  André
11 maanden geleden

Heel waarschijnlijk zijn die testen wel gedaan, maar was de uitkomst zo rampzalig, dat ze die testen niet kunnen/willen vrijgeven!!

salvar
salvar
11 maanden geleden

Het adviesbureau pleit dan ook voor meer onderzoek naar de invloed van 5G op koeien.
niet op mensen dan?

salvar
salvar
11 maanden geleden

De site merkt op dat er op dit moment nog veel onbekend is over de gevolgen van 5G op de gezondheid van mens en dier.
er is niets onbekend op dit gebied , bestaat al sinds WO11
alles valt samen de puzzel is bijna compleet.
corona (leugen)
economische crisis (veroorzaakt )
mensheid in gevangenschap (is al)
vaccineren (kapot maken van de mensheid ) komt eraan als er niets gebeurt.

er is een gezegde zo vrij als een vogel maar niet meer voor ons.

Willem
Willem
Reactie op  salvar
11 maanden geleden

Ja en de mensen die zich wel bewust zijn worden weg gezet als complot denkers , kan zelfs je buurman zijn of je vrouw die zo over je denkt .

Het woord complotdenker schijnt bij de CIA vandaan te komen , destijds met 9\11 werd het gebruikt om mensen die te dicht bij de waarheid kwamen monddood te maken , dat het zo goed zou werken hadden ze zelfs ook niet verwacht !!

Martijn
Martijn
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Complot denken is al van heel ver voor die tijd…

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Martijn
11 maanden geleden

Het begrip complotdenker is in januari 1967 door de afdeling Desinformatie van de CIA gemunt, omdat een significant deel van het Amerikaanse volk zich niet kon verenigen met de bevindingen van de Warren Commission uit 1964 over de moordaanslag (eigenlijk een staatsgreep) op president Kennedy.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  salvar
11 maanden geleden

Er gaat je ook steeds meer opvallen van hoe beperkt onze vrijheid al was. Zo is er hier bv een visvijver in de buurt. Vrij toegankelijk maar wel redelijk afgebakend. Hoe dan ook staat er zo’n bordje van verboden je hond te laten poepen maar tegelijkertijd light het daar nu helemaal vol met eenden/ganzenpoep. Eigenlijk heel krom wanneer je bedenkt dan je als mens minder vrijheid hebt dan als dier in ‘t wild.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  salvar
11 maanden geleden

Misschien stiekem testje crowd control met verboden[wink,wink] frequenties ? Gewoon heel even kijken.Het mag natuurlijk niet maar even kijken of het werkt bij een kudde dieren[proef] of wat een buitenlandse kwaadwillende overheid ermee zou kunnen doen.
Nooit meer koffie nodig?
Mvrg,Marcel

Willem
Willem
11 maanden geleden

Net zoals met vaccins is er geen enkel grootschalig onderzoek dat aangeeft of het wel of niet goed voor je is , ik denk dat er wel onderzoek gedaan wordt maar wanneer de uitslag niet bevalt gaat de hele boel de papier versnipperaar in .

Honderden kleine onderzoeken tonen aan dat er genoeg mankeert aan die hele bende , maar deze worden gewoon genegeerd alsof ze nooit gedaan zijn .

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Ik denk dat de kans groter is dat koeien op hol slaan door een UFO dan door 5G.

Ik begrijp die hetze tegen 5G niet.

Alle communicatie via de ether verloopt via elektromagnetische golven. De draagfrequentie waarin een signaal wordt gemoduleerd.
Draagfrequentie zoals bij autoradio, FM, loopt van 87.5MHz tot 108 MHz en die zendantenne’s stralen heel wat aan vermogen uit.
4G zit bijvoorbeeld op een draagfrequentie van 2,6GHz. Is overigens ook een veel gebruikte klokfrequentie in CPU’s (tot aan rond de 5GHz). https://nl.wikipedia.org/wiki/4G

5G zit vooralsnog ook op 2,6GHz en zal in de toekomst 3,5GHz worden. De golflengte is hiervan korter. Hoe langer de golf, hoe makkelijker het om objecten heen kan buigen. Dit maakt dat 2,6GHz over het algemeen verder reikt dan 3,5GHz, vandaar dat er voor 5G meer masten nodig zijn.

4G lijkt mij gevaarlijker dan 5G om reden dat 4G=2,6GHz dichter bij de waterresonatie zit (2,4GHz) waarop magnetrons werken. Wij bestaan uit water.
Echter het zendvermogen van een mobieltje is zodanig laag dat wij er niet van gaan koken (anders zou trouwens de batterij in mum van tijd leeg zijn).

Enige reden om tegen 5G te zijn is dat wij dag en nacht zullen worden gevolgd inclusief de coördinaten waargenomen door de grotere hoeveelheid zendmasten. Maar dit heeft dan niets met de elektromagnetische straling te maken maar alles met een onbetrouwbare overheid.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

Zendfrewuentie oke. Maar de bandwijdte is een stukje breder dan dat wat je nodig hebt voor dataverbindingen op je phone. Waar gaan ze dat voor gebruiken? Daarnaast gebruikt 5g een abusievelijk hogher straalvermogen. Waarom? En dat alles om internet 0,2 sec sneller te maken. Nee natuurlijk niet. Dit heeft alles met TIOAT, the internet of all things te maken. SingularityID2030. Het aan elkaar verbinden van mens en machine onder alle omstandigheden op alle tijdstippen. Als ke daar blij mee bent dan snap ik dat je daar voorstander van bent.
Alle andere mensen met gezond verstand adviseer ik eerst eens je te verdiepen, waarom overheid dit zo pusht en waarom partijen hier voor de rest geen onafhankelijk onderzoek naar willen.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  MdeFilosoof
11 maanden geleden

Precieze vermogens weet ik niet maar in wikipedia artikel staat: “Hoewel het vermogen van deze kleinere zenders voor 5G lager zal zijn, wordt het totale energieverbruik meer. ”
Dus is er minder zendvermogen dan in vergelijking met 4G al zou het kunnen zijn dat een veld van 4G vanaf een bepaalde afstand zwakker is dan dat van 5G om reden dat 5G meer antennes heeft.
https://nl.wikipedia.org/wiki/5G
Wikipedia wordt over het algemeen vrij betrouwbaar geacht. Dus als u andere concrete bronnen heeft waarin het vermogen expliciet staat vermeld dan verneem ik dat gaarne.

“SingularityID2030. Het aan elkaar verbinden van mens en machine onder alle omstandigheden op alle tijdstippen.”
In de laatste alinea “Enige reden om tegen 5G te zijn is dat wij dag en nacht zullen worden gevolgd inclusief de coördinaten waargenomen door de grotere hoeveelheid zendmasten” gaf ik reeds aan dat dat het argument zou kunnen zijn om tegen 5G te zijn met name dat alles en iedereen kan worden gevolgd.

vladi
vladi
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

ooh wikipedia.
nu snap ik je reacties.
ik adviseer je wat andere bronnen te onderzoeken.
zodat je kunt ontdekken hoe er op gebied van info 2 werelden zijn.

het blijft jouw keuze wat je wil geloven.
maar van 5G technologie heb jij geen kaas gegeten.
wat 5G werkelijk is doe jij gegarandeerd af als een complottheorie.

ik noem het research en logisch denken.

fff

Tjibbe Ettema
Tjibbe Ettema
Reactie op  vladi
11 maanden geleden

Ik ben wel geïnteresseerd in die 2e wereld van info eigenlijk. Heb je een paar voorbeelden?
Ik zou graag willen weten waar jij je research doet.

Optimaforma
Optimaforma
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

5G frequenties kunnen oplopen tot 300ghz, en rond de 60ghz vind je de resonantie van zuurstof. Op dit moment draaien de 5g masten op lage frequenties, misschien dat er af en toe even gas wordt gegeven en dat op dat moment beesten al de kolder in de kop krijgen. 5G is ook nog eens een keer hoog energetisch, de EU norm is zonder onderzoek opgehoogd naar 14,5 volt per meter. Er zit letterlijk stroom in de lucht, ikzelf ervaar de laatste tijd veel statische elektriciteit. Stroomstoten als je iets of iemand vastpakt.

Bovenstaande kan allemaal onzin zijn. Voorstanders van 5g zeggen, terecht, dat er geen onderzoek is die bewijst dat het onveilig is. Er is echter ook geen tegenonderzoek dat het wél veilig is. En dus weet het volk niets. Ik zou graag verder discussiëren maar er is geen gedegen onderzoek.

Ik zit eraan te denken iets meer te leren over elektriciteit en binnenkort een metalen waslijn aan het balkon te hangen en er een gloeilamp aan te hangen. Als er iemand is die dit idee compleet kan afbranden heel graag, ik zal wel nog techniek nodig hebben om daadwerkelijk het lampje te laten branden. Maar met zoveel power in de lucht moet het toch mogelijk zijn het systeem te kraken? Schiet maar raak het is toch veel te saai in deze corona tijd

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Optimaforma
11 maanden geleden

“5G frequenties kunnen oplopen tot 300ghz, en rond de 60ghz vind je de resonantie van zuurstof.”
Ik begrijp niet hoe u daarbij komt hoewel het zuiver theoretisch mogelijk is, echter in de praktijk zal dat worden afgekapt daar het anders de andere kanalen zal storen.
Communicatie vindt digitaal plaats. 0 of 1. In het ideale geval zijn dat blokgolven. Een blokgolf bestaat volgens de fourieranalyse uit meerdere harmonischen, d.w.z. sinussen. Dat maakt dat het zuiver theoretisch tot in het oneindige doorloopt, echter zoals geschreven, dan zal het de andere kanalen storen, dus met andere woorden na een paar harmonischen zal het worden afgekapt.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Fourierreeks
Stel dat maximale snelheid 100 Mbit is. Frequentie blokgolf is dan maximaal 50 MHz. 3de harmonsiche is 150 MHz. 5de harmonische 250MHz, etc. De amplitude neemt achtereenvolgend af met 1/3 en 1/5, etc.

vladi
vladi
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

oooh wikipedia…..

fff

zonderland
zonderland
Reactie op  Optimaforma
11 maanden geleden

Idd alles is energie ook het licht en dat is om te zetten naar voor ons bruikbare energie
Wat is de golflengte? die is van 100mhz 3 meter, dat noemt men de 3 meter band en waarom?
De snelheid van het geluid is 300.000 meter per seconde en dat gedeeld door de frequentie is dan 3 meter, de optimale antenne daarvoor is 0,86 x golflengte
Golflengte van een magnetron is ca 11,5 mm je hebt een glazen deurtje met daarin een raster met gaat van 1mm , dat wil dan zeggen die golven gaan daar niet door heen maar het licht wat een hogere frequentie heeft gaat er wel doorheen. immers je kunt erin kijken.
Kun je de energie uit de ether halen? ja dat kan en daarmee je accu opladen.
Nog wat anders, kun je een corona app namaken en dan valse info versturen, ja dat kan.
Kun je een vaccin paspoort namaken en of een chip, ja dat kan alles is te kraken een mens is slim genoeg.
Kun je Ziggo plat leggen zodat hun jou niet meer lastig kunnen vallen met straling, ja dat kan simpel met een ddos aanval, al die techniek die ons moet gaan gijzelen is zo lek als een mandje , of denk jij net als zoveel mensen ik kan er niets aan veranderen en ze drukken er toch door wat ze willen
Wil je geen slaaf zijn reageer dan niet als een slaaf
Niet kijken naar beperkingen maar naar de mogelijkheden.

Alex99
Alex99
Reactie op  Optimaforma
11 maanden geleden

Dat gloeilampje gaat niets doen. Wat wel werkt is een tl-buis nemen en onder een hoogspanningslijn gaan staan (gewoon op de grond, niet in masten gaan klimmen uiteraard). https://www.dumpert.nl/item/7161285_648844a9

Emile
Emile
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

Ik ben het helemaal met je eens.
in de 90’s was er de angst dat door mobiel verkeer wat opkwam men een hersentumor zou kunnen krijgen bij lang gebruik, we zijn nu 20 jaar verder en niets daarvan.
3G/4G zou duivels zijn en ook dat draait al jaren en nu is het 5G
En hebben alle tegenstanders van 5G een meetapparaat ? , want 5G word al op veel meer plekken getest in de afgelopen jaren, maar zolang de mens er geen weet van heeft word er schijnbaar niet geklaagd op die plekken, merkwaardig !
En denkt men nou werkelijk dat Vodafone , T-Mobile , KPN , Deutsche Telecom, AT&T etc..etc.. miljarden investeren in 5G om het vervolgens aan te zetten om erachter te komen dat koeien wereldwijd lijp worden, of dat ze een massamoord plegen onder vogels die spontaan dood uit de lucht vallen , of dat mensen bij bosjes dood neervallen op straat !!!!!
25 jaar mobiele telefonie en deze onzin blijft maar bestaan.
Ja er bestaan micro wave tanks, croud control etc.. , sommig frequenties zijn uiteraard schadelijk voor de mens, maar inderdaad niet de frequenties die jij benoemd.

800Mhz/900Mhz/1850Mhz/1900Mhz gaan ons kapot maken, maar nee, en toen GPRS/3G/4G , miljoenen routers op 2,4 of 5 ghz, maar nee , geen massale sterfte.
Dus nu maar 5G de boosdoener maken, ik begrijp niet dat men al 20 jaar of langer achter zo’n theorie kan staan want ondertussen gaan de G’s gewoon door en hebben we inmiddels hele andere zorgen aan ons hoofd.
En het bevreemd mij hoe velen een korte termijn geheugen hanteren bij dit soort onderwerpen, alsof de vorige theorieen die nooit een feit zijn geworden niet meer goed uitkomen.
En het beangstigd me hoe snel miljoenen aangewakkerd kunnen worden terwijl ze eigenlijk nooit wat hebben gemerkt bij alle voorgangers dus waar baseer je je huidige theorie/angst op , op een site of youtube filmpje ?
Ik hou het maar op kuddegedrag !

Martijn
Martijn
Reactie op  Emile
11 maanden geleden

Dat heeft mij ook zorgen, hoe kunnen zo veel mensen hier nu in meelopen. De frequenties zijn al langer in gebruik geweest en niks is er gebeurd. Maar goed dit zullen dezelfde mensen zijn die ooit tegen de stoomtrein waren omdat de koeien gek gingen doen en ons mensenlichaam die snelheid niet aankon.

Ik merk vaker op in dit soort dingen dat veel mensen niets snappen van eenheden en maten. Water is gezond! Drink 5liter op een uur en je bent dood. een paar liter sojasaus is ook snel fataal.
‘mercury in vaccins’.. ja hoeveel zit erin? En hoeveel zit in borstmelk? Juist ja. Geen probleem dus.

Elise
Elise
Reactie op  Emile
11 maanden geleden

Ik liep langs een zendmast en er kwam een jongen aangefietst. Zijn mobiel ging af en op het moment dat hij opnam, klapte mijn oor dicht. Ik liep dus tussen de zendmast en hem in. Ik heb nog steeds last van dat oor. Dus zeg me niet, dat het niet schadelijk is. Dit was ongeveer 2 jaar geleden.

peter
peter
Reactie op  Emile
11 maanden geleden

LOL kuddegedrag!

Loop anders eens een dagje mee op de afdeling oncologie. Het gaat helemaal top met jouw grote wereldkudde!

Tijn
Tijn
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

De mensen die zich zorgen maken over 5G maken zich volgens mij niet zozeer zorgen over de thermale effecten. Persoonlijk ben ik wel voor meer onderzoek naar eventuele gevolgen van al die straling maar maak me meer zorgen over zaken die 5G mogelijk .

Elise
Elise
Reactie op  Tijn
11 maanden geleden

Ik maak me zorgen om beide.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  ProAsfalt
11 maanden geleden

Het RF gevaar was allang bekend voor 5G wat gewoon nog fouter is dan wat er nu al aan blootstelling is.
https://www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/83

Een kleine greep uit wat er zoal te lezen valt via onderstaande link.
In 2015 sloegen 215 wetenschappers afkomstig uit 41 landen alarm. Zij meldden de
Verenigde Naties (UN) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)9 dat “meerdere recente
wetenschappelijke publicaties hebben aangetoond dat elektromagnetische velden (EMF) levende
wezens beïnvloeden bij een niveau dat ruim onder de meeste nationale en internationale
richtlijnen ligt.” Meer dan 10.000 peer-reviewed wetenschappelijke studies laten schade aan de
gezondheid zien door RF straling. 10,11De schadelijke effecten zijn onder meer:
• Hartritmestoornissen12
• Veranderingen in genexpressie13
• Veranderingen in metabolisme14
• Gewijzigde stamcel ontwikkeling15
• Kanker16
• Hart- en vaatziekten17
• Cognitieve stoornissen18
• DNA schade19
• Negatieve invloed op het algemeen
welzijn20
• Toegenomen vrije radicalen21
• Problemen met leren en het
geheugen22
• Verminderde spermakwaliteit23
• Miskramen24
• Neurologische schade25
• Obesitas en diabetes26
• Oxidatieve stress27

Effecten bij kinderen zijn autisme,
28 ADHD (attention deficit hyperactivity disorder)29,30 en
astma.
31

De schade beperkt zich echter niet tot het menselijk ras, aangezien er overvloedig bewijs is
van schade aan diverse planten, wilde dieren32,33 en laboratoriumdieren, waaronder:
• Mieren34
• Vogels35,36
• Bossen37
• Kikkers38
• Fruitvliegjes39
• Bijen40
• Insecten41

• Zoogdieren42
• Muizen43,44
• Planten45
• Ratten46
• Bomen47

Negatieve microbiologische effecten48 zijn ook waargenomen.
https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5dbf71f45dce6b050beca19f/1572827640489/Internationale_oproep_om_5G_op_aarde_en_in_de_ruimte_te_stoppen.pdf

Rob
Rob
11 maanden geleden

Vodafone heeft onlangs in ruim de helft van Nederland zijn 5G netwerk geactiveerd. Er waren al eerdere tests waarbij tegelijkertijd in de testomgeving volgens dood uit de boom vielen. In Oostenrijk hadden koeien zichzelf in een afgrond gestort bij zo’n test. En zo zijn er meer berichten geweest. Gisteren las ik ook een bericht dat er in West Tokyo ook weer vogels dood uit de boom zijn gevallen bij een 5G test. Aan de hand van de berichten van de afgelopen tijd kan het dus best zijn dat het gevaarlijk is voor het leven. Misschien niet zo heel erg bij lagere frequenties maar er zijn al diverse berichten en video’s geweest waarin werd gezegd dat de frequentie enorm kan worden opgevoerd. 60 GHz werd al genoemd er zijn ook al berichten geweest dat het tot 100 GHz of zelfs hoger kan worden opgevoerd.

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Rob
11 maanden geleden

Waar helaas trouwens wel altijd aan voorbij wordt gegaan is dat ook al voor 5G praktijken er veel schade werd aangericht. Zo was er bv dat voorbeeld van dat eilandje met radioantenne erop waar vervolgens zo’n beetje de insecten zijn uitgestorven.

remi
remi
11 maanden geleden

misschien is dit interresant, op you tube is een docu die heet “the grounded” en gaat er over, doordat we geisoleerd leven van het aardoppervlak, kusstoffen, plasic zolen, het elektromagnetisch veld, wat in de lucht hangt, op je lichaam blijft staan.
wat ik begrepen heb is dat het aardoppervlak nul volt is, er onder min negatief geladen word ivm negatief geladen ionen.
van het aardoppervlak omhoog, loopt de spanning positief geladen op, tot bv ongeveer op 50 km hoogte, plus 300.000 volt.

onze aarde is niet alleen op een aantal gaslagen na, eigenlijk ook een enorm filter, en is opgebouwt uit allemaal elementen, mineralen, die para, dia magnetische eigenschappen heeft, piezo electrische, en spintronics eigenschappen, met specifieke permabilitijdswaarden, (zachtdoordringbaarheid) en dus hoogfrequente energie omzet, absorbeert, of uit fase parkeerd.

onze cellen hebben een negatiefe waarde van -0.25 volt nodig bij reperatie -0.50 volt, hierdoor zijn er bv zoveel chronische ontstekingen, maar ook onze ph waarde verandert erdoor, want deze vertelt over spanning die staat op een vloeistof.
ph neutraal 7.35 ongeveer is dus 0 volt. ook waterstof elementen polariseren, anders onder negatiefe -0.23 volt of positiefe lading, vanaf + 0.52 volt, dna geeft andere eigenschappen als het elektromagnetisch veld in de omgeving verandert. ziekte!
plus voltage steelt electronen, negatief voltage geeft electronen, glutaminezuur, glutomaat, een belangrijke neurotransmitter voor het zenuwstelsel, en de hersenen, verandert ook al bij laagfrequente velden vanaf 45 micro tesla, je 230 volt netwerk.

wie de eu maatregelen er op na houd, omtrent veiligheid werknemers, onder emi en rfi omstandigheden, staat er eigenlijk zolang de zintuigen bv het oog het schroefje ziet, de spieren geen spierspasmes krijgen, schroevendraaier kan vasthouden, de pacemaker niet op hol slaat is het goed, qua metingen dat er alleen een exacte meting kan worden verricht in een kooi van faraday, en buiten ivm temperatuur, luchtvochtigheid, en reflexies niet, dus we zijn aan de goden overgelevert.

ik heb nu thuis 2 muggenhoor matten gemaakt, 1 voor op de bank, en 1 voor op het bed, zodat ik daar nu +0.20 volt ben, dit komt omdat ik er nog een stukje stof tussen heb zitten, anders ben ik nul volt, welke ik met een kabel heb aangesloten op randaarde, of nog beter op die gemetaliseerde draaden die bv uit je badkamervloer komen, of sla een apparte aardpen.
mijn chronische rugpijn is na 3 maanden overgegaan precies zoals verteld in the grounded, en kan weer trainen om straks de volksveradders te gaan straffen, als ik daar de kans voor ga krijgen, als we met genoeg wakker gaan worden.

ik denk dat zo’n nul volt mat je nog enigzins kan gaan beschermen, zodat je lichaam nog een beetje de kans krijgt om te herstellen, gezond eten proberen te halen, lever en nieren kuur doen, zodat je lichaam kan ontgiften, alle ziektes zitten al in jouw, het zijn giffen latijns voor virus, zware metalen, die je lichaam aantasten, waardoor er een parasieten, bacterie, en hun uitscheidingsproducten, micotoxinen, onbalans ontstaat die je ziek maken, en ons stralingsveld aan antennes zijn ook debet.

Straalmans
Straalmans
11 maanden geleden

Iemand heeft de mens ooit wijs gemaakt dat stilstand achteruitgang is. Je moet vooruit, vooruit, vooruit, zelfs al ga je richting de afgrond. Of je nieuwe technologie echt nodig hebt of niet maakt voor de ontwikkelaars niet uit. Je moet het door je strot krijgen. Het zal en moet!

Sjazon
Sjazon
11 maanden geleden

Als die lieve koeien vaak bang en angstig worden, gaan ze minder melk geven. Of de boeren daar zo blij mee zullen zijn? Melk (een afvalproduct, al het goede is ervan afgeroomd) is nu al zo duur. Straks wordt het nog onbetaalbaar.

Alex99
Alex99
11 maanden geleden

“Agrivak probeert door middel van eigen onderzoek een verband aan te tonen tussen de onrust onder koeien en 5G-technologie”

Sorry, maar dat kun je toch geen onderzoek meer noemen? Onderzoek doen betekent dat je zo objectief mogelijk bent en je een vraagstuk probeert op te lossen. Dat is heel wat anders als “zeker weten dat het zus en zo zit” en dat proberen aan te tonen. Dat noem je bias. Het verschil tussen “wie heeft de misdaad begaan?” en “ik weet zeker dat Kees A. het was en dat ga ik aantonen!” dus.

Los daarvan vraag ik me af hoe die koeien 5G kunnen detecteren wanneer dit vooralsnog op precies dezelfde frequenties zit als 4G.

Elise
Elise
Reactie op  Alex99
11 maanden geleden

Het probleem speelde ook al met 4 g. Graag een beetje meer respect voor dieren. Dieren voelen gevaar/veranderingen aan. Veel eerder dan een mens. bv. bij natuurrampen.(wetenschap)
Meten gaat moeilijk in de buitenlucht. Gewoon, omdat er natuurlijke energieën zijn en die verplaatsen zich continu. Kom dit in aanraking met menselijke gemaakte energieën, dan kan dat kortsluiting/convectie geven.
Is gewoon logica.

x

Check Also

gates

Bill Gates zei het echt: ‘We hebben een digitaal vaccinatiepaspoort nodig’

Volgens de media en de factcheckers heeft ...

arts

Arts klaagt over ‘verbod’ op corona-autopsies: ‘Dit is een heel groot probleem’

Gisteren waren er bijna 200 nieuwe coronapatiënten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x