Homepagina » Mens en Dier » Zien: Coronaminister De Jonge krijgt moeilijke vragen op het Binnenhof
de jonge
Foto: Defensie CC0 1.0

Zien: Coronaminister De Jonge krijgt moeilijke vragen op het Binnenhof

Premier Rutte en coronaminister Hugo de Jonge beantwoordden woensdag via Facebook en YouTube ‘prangende’ vragen van Nederlanders over het coronabeleid. Het vertrouwen in dat beleid heeft een flinke deuk opgelopen, meldde het RIVM eerder deze week. Tegenstanders demonstreren geregeld tegen de coronamaatregelen.

“Iedereen mag vragen stellen bij wat we als kabinet doen en iedereen mag kritiek hebben. Het zou gek zijn als dat niet mag. Dat brengt ons verder en daar staan we voor open,” zei premier Rutte. Hij zei het belangrijk te vinden om te praten met ‘gewone’ Nederlanders over de regels en de effecten ervan op de samenleving.

Wat wordt er verstaan onder ‘kritische vragen’? De premier las meerdere keren een vraag voor of hij kon bewijzen dat de sessie live was. Dat was misschien wel de meest kritische vraag die aan bod kwam. De sessie was vooral een herhaling van zetten: afstand houden en handen wassen, alleen testen bij klachten en groepsimmuniteit kan geen doel zijn.

Wat gebeurt er als Rutte en De Jonge echt worden geconfronteerd met kritische vragen? Tinus Koops van protestbeweging Nederland in Opstand besloot coronaminister De Jonge in een live video op Facebook aan de tand te voelen op het Binnenhof.

Hoe valt dat te rijmen?

Op een gegeven moment zei De Jonge, die werd omringd door beveiligers, tegen iemand die met hem meeliep dat vaccinaties altijd vrijwillig zijn. Tegenover Koops benadrukte hij nog maar eens dat het vaccin ons uiteindelijk gaat helpen om echt beschermd te zijn tegen het virus.

Koops stelde hem een moeilijke vraag over de spoedwet en zei dat het inmiddels wel duidelijk is dat het virus buiten niet zo besmettelijk is als aanvankelijk gedacht. “De 1,5 metermaatschappij is dus onhoudbaar.” De Jonge zei: “Dat denk ik niet. In alle andere landen gebeurt dat ook. Het is juist belangrijk om die 1,5 meter afstand te houden zodat het virus niet kan overspringen.”

Heeft minister De Jonge al eens naar Zweden gekeken? Dat land ging niet op slot, daar was het niet verplicht om afstand te houden en het Zweedse RIVM denkt dat het ergste voorbij is.

De Jonge zegt dus dat vaccinaties ‘altijd vrijwillig zijn’. Dat terwijl de minister onlangs nog in gesprek met videokanaal Hallo Thuis van zorginstelling Philadelphia zei dat ‘we beginnen met [het vaccineren] van ouderen, zwakkeren en mensen met een beperking, en dan de rest’. “Maar uiteindelijk moeten we allemaal.” Hoe valt dat te rijmen met zijn uitspraak gisteren op het Binnenhof?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
8 maanden geleden

Waarschijnlijk wordt het volk misleid. Vaccinaties zijn (uiteindelijk) niet vrijblijvend. Volgens het tijdschrift The Economist 2021 kunnen we volgend jaar nog rampen verwachten.

Rob
Rob
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

The Economist is Rothschild. Als er al daadwerkelijk rampen komen dan worden die rampen georganiseerd door de Cabal en hun trekpoppen. Natuurrampen zijn er wat dat betreft niet.

Teun
Teun
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Exact Rob,

Het kwaad heeft een erecode. In bepaalde geheime berichten (tijdschriften en films/series) geven ze hun plannen weer. Ga er maar eens op letten als je een film/serie bekijkt. Natuurrampen zijn ook gerelateerd aan HAARP/Cern etc.

PRAVDA
PRAVDA
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Nibiru, Hercolusbulus, Nemesis, Katchina…The Red Dragon of the I-Cheng, etc. (de verwoester, de verlosser en vernieuwer)….lees de Kolbrin Bible

Elise
Elise
Reactie op  PRAVDA
8 maanden geleden

Zijn het menselijke toedoen rampen of natuurrampen of beide? Vraag die bij mij al 15 jaar speelt. En waarom en waarvoor?
Waarom al die satellieten etc.? bv.
1 van de theorieën is, dat we met teveel zijn. Waarom dan niet eerder iets gedaan aan teveel mensen(mensen behandelen bij kanker(zelf wel gehad, maar waarom dan nog mensen redden/ivf enz. bv.)?
Blijft toch allemaal vaag.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Dag Elise, blij dat je er weer bent.Was je even ‘ kwijt’ en maakte me beetje zorgen n.a.v. een eerdere post.

Calvin
Calvin
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

Waar kan ik de Economist 2021 cover vinden?
Graag een linkje.

salvar
salvar
8 maanden geleden

foto goed bekeken nou een stelletje generaals uit de sowjet tijd zijn er niets bij.

William
William
8 maanden geleden

De beste vaccinatie is je immuunsysteem en geen spuitje met rotzooi, die je bijna zeker zieker maakt dan ooit. Gezond (bio) eten, veel groente en fruit, veel bewegen en heel veel mensen knuffelen en je hebt t beste vaccin tegen wat voor “virus” dan ook…

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  William
8 maanden geleden

William for minister van volksgezondheid en andere gezonde zaken : )

wilco
wilco
8 maanden geleden

Dat hele coronavirus bestaat niet en is regelrechte datazwendel en bedoeld om ons er onder te krijgen, want Trump, opstanden en andere criminele plannen. Als die Gates, Rockefeller, Soros en de bilderberg al 10 jaar geleden hun plannen uitgerold hebben met dit scenario en daar ook vrij openlijk over geweest zijn, welke betonnenplaat zit hier dan nog! Het werd een plandemie nadat Trump bij de VN in zijn toespraak had gezegd dat globalisme niet de toekomst is en socialisme eveneens niet! Toen werd uitgerold wat ze normaliter over jaren heen hadden uitgesmeerd. Daarbij klimagezeik wat eerst niet hielp, Corona eerste, tweede golf, toen raciale rellen, hoeveel bewijs heeft iemand hier nog nodig.
Het zijn criminele oorlogsmisdadigers en ze zijn in paniek, vandaar hun gaspedaal. Als het uitkomt en dat gebeurd ook hoop ik dat ze allemaal opgehangen worden, zo ook hun handlangers.

G van peet
G van peet
Reactie op  wilco
8 maanden geleden

Gelijk heb je. Lukasjenko deed er niet aan mee, geen anderhalve meter regel geen mondkapjes etc. Kon een lening krijgen. Voorwaarden …fout. Nu proberen ze hem weg te krijgen. Zweden.. corona maakte het land niet kapot, dan maar… koran verbranden..ook rellen. De nwo regelt wel een nieuw opstandje. Werkt het bij ons niet meer, wat krijgen we dan voor nieuwe ellende? Rutte regelt wat met blm en kozp? Oost Europa…voor zover ik kan zien, Albanië bijvoorbeeld…ook geen coronamaatregelen zichtbaar…mag je niet weten van de media!

ben
ben
Reactie op  wilco
8 maanden geleden

” zo ook hun handlangers.”

en tot op het laagste nivo, ook die agenten die er geen probleem mee hebben oude mensen te knuppelen wil ik ook zien hangen.
en tevens wil ik de gehele msm/npo/nos zien hangen, want zonder hun angst-invasie was en is een lockdown helemaal niet mogelijk….

robert
robert
8 maanden geleden

en ondertussen verknalt meneer al onze opgebouwde welvaart, haalt een berg kansloze buitenlanders binnen en geeft al ons spaargeld weg.. af en toe denk ik wel eens, doe mij die spuit maar.. spuit me maar dood. ik zo een land en een wereld wil ik niet leven.

jani
jani
Reactie op  robert
8 maanden geleden

Da’s nou net de bedoeling robert, dat onze opgebouwde welvaart naar de filisteine gaat. ‘We’ worden veel te bijdehand. Een volk met maatschappelijke en financiële zorgen is veel makker!!
En…kom op, géén spuit!!!☺

salvar
salvar
Reactie op  robert
8 maanden geleden

@robert
geen spuit , niet doen.
ze zitten te wachten dat mensen zelfmoord plegen.
beter vechtend ten onder.

Kramer
Kramer
8 maanden geleden

Er werd simpel gvrrrraagd (Minister ) de Jonge aan het RIVM tijdens de rechtszaak naar het wetenschappelijke bewijs voor de 1,5 meter, wat in de VS 1,8 meter is ?
De rrrrechtzaak is afgewezen Minsiter deJonge en het bewijs voor de luiers die mensen moeten dragen tegen bescherming is er ook niet, dus ook afgewezen . Dit zegt alles over de rechtszaken en de rrrrest Jonge !!

Kramer
Kramer
8 maanden geleden

Het is geen complot theorie als je het bewijs hebt ..
Waar moet ik beginnen, bij welke.

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Ik smijt deze er maar in.
Hard maar kan er niets anders meer van maken.
Minister De Jonge is de nieuwe Josef Mengele geworden.
Dat is precies wat De Jonge doet. Het volk gebruiken als proefkonijn om zijn achterlijke cojonavaccinatiebeleid te testen met alle nadelige gezondheidsgevolgen van dien.
Ach een ruggenmergontstekinkje? Wat maakt het uit.

Reguliere Media = virus.
Gisteren in Op1 was het weer eens raak.
Een wiskundige zat waarschijnlijk 15 minuten te propageren dat iedereen moet worden opgesloten. Ik heb bij voorbaat het geluid maar uitgezet.
Toen kwam een immunologe en die zei: het vaccin doe je niet voor jezelf maar om een ander te beschermen.
Toen heb ik de TV maar uitgezet.
Deze immunologe houdt dus kennelijk een heel ander verhaal dan Pierre Capel (emeritus hoogleraar experimentele immunologie).
Van de Op1 immunologe vraag ik mij af: weet zij niet beter of liegt zij doelbewust (al dan niet in opdracht van een derde)?

En het gaat maar door.

Tony
Tony
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Er is tot in elke hoek van de samenleving, en dus ook de media, smeergeld betaald. En dat terwijl een virus, en het Coronavirus al helemaal, niet zoals de meeste mensen denken, bestaat.

Het woord immunoloog zegt het al, zij liegt, maar dan in de verleden tijd.

Dat politici, media medewerkers en mensen die in de gezondheidszorg werken zich zelf voor de gek houden is hun keuze, maar om dan bewust de andere mensen in Nederland voor de gek te houden en beperkingen op te leggen, is absurd.

In dit geval staan de beste stuurlui aan wal, zij weten het beter, want zij zijn onafhankelijk en hebben het vermogen onafhankelijk onderzoek te doen en conclusies te trekken. Zij worden alleen niet serieus genomen. De waarheid is hard, maar intussen komt er geen verbetering in de situatie. Leugens regeren de wereld.

remi
remi
8 maanden geleden

1 troost zij horen ook niet bij de 500 miljoen die het zullen overleven op deze uiteindelijk nog triestere hel wordende planeet, georga guidestones. hoe triest werkend aan je eigen ondergang, en dat niet inzien.
in een stappen plan zullen ze de wereld bevolking terug brengen, dus jullie die dit lezen horen er ook niet bij. mensen moeten gaan beseffen dat ze daadwerkelijk met de dood bedreigt worden, een nare langzame.
en dat mensen die nog steeds de overheid geloven, een zeer grote bedreiging zijn, voor ons overleven.
alleen massaal niet meewerken, gaat hun plannen dwarsbomen, en dan rustig aan gaan kijken wie de volksverraders zijn en deze straffen.
de huidige maatschappij structuur qua regelgeving totaal vernietigen want deze is occult van oorsprong. mocht het ze toch gaan lukken, ben ik blij dat ik weet dat er ook nog leven is na de dood, ik ga ze dan vangen deze volksverraders, en zo diep in het magnetisch veld (de hel) wegstoppen, dat ze daar als een donkergrijs kauwgompjes voor triljarden jaren vastgeplakt zullen zitten, zodat ik weet dat deze hun eigen ziel verradende triestelingen voorlopig niet meer kunnen incarneren.
ja ik vind mensen die hun ziel verraden echt walgelijk.

Exegese
Exegese
Reactie op  remi
8 maanden geleden

[email protected], iedereen die nu nog steeds gelooft en verkondigt dat de overheid het beste met ons voor heeft is een gevaar voor de volksgezondheid, voor de toekomst van onze kinderen. Ik zal ze zoveel mogelijk hier aan herinneren als het niet meer te ontkennen valt. De sukkels !

salvar
salvar
Reactie op  remi
8 maanden geleden

@remi
zo is het en niet anders

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
8 maanden geleden

Quote…”Een greep uit de wat minder vleiende termen: toneelspel, Teletubbies, rariteitenkabinet, leugenaars, hufters en komisch duo….”

Last but not least: het zijn dienaren van de farizeeërs en moordenaars. Kabinet Rutte heeft daarbij in het Midden-Oosten terroristen gesteund die vechten tegen soevereine landen en duizenden burgers hebben omgebracht. En dit soort lage kalibers in de politiek willen 17 miljoenen beschermen tegen een zogenaamd killer verkoudheidsvirus met een toxyspuit? In Wahun, kletsmajoren en zio puppets is men feest aan het vieren, na een maandenlange corona theatervoorstelling te hebben gegeven. En hier durven jullie eenzelfde theatervoorstelling tot het bittere einde verder te spelen voor de farmaceutische maffia!? Opgemerkt moet wel dat degenen die de mierzoete praatjes met slangetongen slikken en steunen, de werkelijke veroorzakers zijn van veel en vooral de huidige desastreuze economische en maatschappelijke ellende.

x

Check Also

omt

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ...

gouverneur

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

De staat Florida verleent gratie aan iedereen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x