Homepagina » Mens en Dier » Klimaatwetenschappers en sterren: Jullie mogen niet ‘terug naar normaal’
klimaatwetenschappers

Klimaatwetenschappers en sterren: Jullie mogen niet ‘terug naar normaal’

Een aantal steenrijke beroemdheden – waaronder Madonna en Robert de Niro – klimaatwetenschappers en Nobelprijswinnaars willen niet dat we na de coronalockdowns ‘teruggaan naar normaal’. Zij pleiten voor een ‘radicale verandering om de planeet te redden’.

Ook Hollywoodsterren Cate Blanchett, Jane Fonda, Marion Cotillard en Monica Bellucci hebben hun naam gezet onder een open brief die in de Franse krant Le Monde is gepubliceerd.

“Het is ondenkbaar dat we ‘terugkeren naar normaal’,” aldus de brief. “Aanpassingen zijn niet genoeg. Het probleem is structureel.”

Niet te overzien

De auteurs waarschuwen dat de gevolgen van een wereldwijde ecologische ineenstorting niet te overzien zullen zijn.

De 200 ondertekenaars roepen leiders op onze economieën op de schop te gooien, en onze doelen en waarden te herzien.

We houden ons volgens de sterren en klimaatwetenschappers te veel bezig met consumentisme en productiviteit, waardoor we de planten, dieren en mensen uit het oog zijn verloren.

Kantelpunt

“Door vervuiling, klimaatverandering en de vernietiging van onze resterende natuurgebieden is de wereld op een kantelpunt aangekomen,” schrijven de auteurs.

Kom er maar in, Frans Timmermans.

Hij wil dat het Europese herstelplan voor de economie groen wordt. “We moeten niet terug naar een koolstof spuwende economie,” schreef de Eurocommissaris onlangs in een open brief.

[AFP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Haha miljonairs op leeftijd die ons gaan vertellen dat we last hebben van overconsumptie, kan het nog gekker?

  56 likes
  • Sjaakie van den Hoek

   Ja Willen,

   Zelf hebben ze alles maar blijven kopen en verkopen, dure huizen en auto´s en juwelen, en zelfs echtgenoten kochten ze.
   Ze verhuisden net zo makkelijk naar een andere man of vrouw alsof ze een pakje boter kochten.

   33 likes
  • @Willem. Inderdaad. Miljonairs en illuminati sterren die hun ziel hebben verkocht voor roem, macht en geld. Ze hebben zelf alle middelen die volgens hen ‘vervuilend’ werken. Er zijn al veel berichten geweest dat ALLE sterren, zowel in de filmindustrie als in de muziekindustrie, illuminti zijn. Ze hebben zelf ook bloedoffers gedaan om erbij te horen. Laat ze maar oppassen, sterren kunnen vallen of doven. Er zijn al veel namen genoemd, waaronder o.a. bovenstaande namen. De uitstoot is een leugen, ook alleen maar om meer macht te pakken. Het zou misschien wel anders kunnen maar dan moet de hele mensheid letterlijk een andere dimensie van bewustzijn ervaren. Dan zou de wereld ook heel anders zijn. Maar zolang alles nog 3D is is de uitstoot een leugen. Dan nog, wie heeft de massa productie bedacht waar dat door gebeurt? Het kapitalisme/ globalisme. Ze zijn dus zelf de oorzaak van waar ze anderen van beschuldigen. Weer de bekende tactiek: geef een ander de schuld van wat je zelf doet. Maar ze zijn van mening dat zij de enigen zijn die recht hebben op vrij reizen en de natuur. Daarom zijn ze alleen maar bezig de mens te beperken en de welvaart weg te nemen. Daar hebben ze de leugens voor nodig want waarheid kennen ze niet.

   16 likes
  • Hij gaat voortaan lopen naar Brussel.

   13 likes
 2. “We moeten niet terug naar een koolstof spuwende economie,” schreef de Eurocommissaris onlangs in een open brief.

  De man weet niet wat hij zegt. Koolstof is net als water een eerste voorwaarde om leven überhaupt mogelijk te maken. Zonder water of koolstof is er niets, het is een onmisbaar basiselement en de bovengrens voor die aanwezigheid is allerminst bereikt, sterker nog het is in vergelijking over een langere tijdspanne zelfs aan de lage kant. Het is zoals zoveel tegenwoordig een smerige hoax, ongefundeerde bangmakerij.

  46 likes
 3. Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.”

  https://www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg&t=1309s

  39 likes
  • Hier ook heel apart, allemaal andere nieuwskoppen, het zijn er meer nee het zijn er minder nee het zijn er net zo veel het gaat werkelijk nergens meer over
   Lichte daling aantal coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen | Coronavirus
   Donderdag zijn zo’n 60 nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in de Brabantse ziekenhuizen. Ongeveer evenveel patiënten werden ontslagen.
   Eindhovens Dagblad
   2 uur geleden
   Brabantse ziekenhuizen: ‘Versoepelen van de coronamaatregelen is begrijpelijk, maar ook riskant’
   Het versoepelen van de overheidsmaatregelen is begrijpelijk, maar ook riskant. Dat zegt Bart Berden van het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ) in Brabant.
   Omroep Brabant
   Gisteren
   Aantal (verdachte) coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen stijgt weer licht
   De afgelopen 24 uur zijn er zo’n 75 nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in de Brabantse ziekenhuizen. Daar tegenover staan ongeveer vijftig …
   BD.nl
   Gisteren
   Fors meer nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in Brabantse ziekenhuizen dan ontslagen
   De afgelopen 24 uur zijn er zo’n 75 nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in de Brabantse ziekenhuizen. Daar tegenover staan ongeveer vijftig …
   Eindhovens Dagblad
   Gisteren

   2 likes
   • @ Willem”
    Inderdaad het lijkt erop dat ze de aanslag met corona hebben overschat met miljoenen en miljoenen meer doden.
    Dat is dus niet gelukt, dus roven ze nu tijd om te doen alsof het virus nog steeds actief rondwaard. En krijgen we iedere dag die leugen/uitspraken van dat RIVM die het volk, de mensen zelf niet kan controleren op waarheid.
    Ze roven tijd en rekken de tijd op om hun plannen er door te drukken.
    Maar echt mensen dat gebeurt helemaal niet!
    Het wereldwijde vaccinatieplan verplicht en afgedwongen of niet, gaat helemaal niet door! Gewoon omdat zij, ja zij, in paniek zijn en ook in angst zijn omdat het is mislukt!
    Ze ervaren nu zelf angst. En dat zijn ze niet gewend!
    Mensen denk regenbogen. Stel je regenbogen voor die er alleen kunnen zijn doordat wit licht breekt doorheen glas in schitterende regenboogkleuren.
    Als jij zelf voor 90 % uit water bestaat, en de uitbundige Zon beschijnt jou dan ben jij zelf de regenboog, de hoop, het vertrouwen , de kracht . om de duisternis te verlichten en te verjagen.

    1 likes
 4. Laat je niet beïnvloeden

  Dat dit occulte clubje hiermee komt is niet vreemd. Worden immers al jaren gebruikt voor hun extreem links wereldprogramma.

  Ziekelijk!

  Het nieuwe verzet.

  32 likes
 5. Door corona kwam de zaak in één keer helemaal plat te liggen. Het kwam ze op zijn zachtst gezegd niet slecht uit.

  20 likes
  • Deze lijst bevat een aantal namen van verdachte figuren i.v.m. praktijken zoals pedofilie, verkrachting, en andere niet zo frisse bezigheden.
   Dus ongeloofwaardig.

   3 likes
 6. Als dat clubje sterren nu eerst dan hun vermogen inleveren en in een tiny house gaan wonen, wil ik nog wel eens nadenken over hun gebral.
  Maar het gaat om heersen waarom zou je anders een ster willen worden, die heersen toch.

  Ik kan hier nog heel veel andere argumenten opnoemen, maar dit is het wel in de kern.

  Het zijn de Jinekjes van deze tijd. Hypocriet blerren maar wel de miljoenen opstrijken
  Ooit stelde ik: vroeger had je 1 duidelijke gevaarlijke Hitler.
  nu heb je 1000den globalistische kleine Hitlers.
  Kies uw kwaad, want het goed is dood.

  Om toch nog iets positiever te eindigen, volg uw hart! Lees minder (alternatief) nieuws. Het brengt uw niets

  19 likes
 7. Ik ga trouwens steeds meer waarde hechten aan het depopulatieprogramma zoals vermeld op de Georgia Guidestones. Iedereen MOET een vaxxin, het gaat niet om genezen, we laten ons toch zeker niet afslachten als makke schapen?

  17 likes
 8. Een van de ´ster´ – ondertekenaars hierboven genoemd, reist zoveel in de lucht dat deze ongeveer woont in vliegtuigen. Heeft zelf ook een vliegtuig, dus gaat makkelijk dan. Hoe hypocriet ben je dan, om de rest van de mensheid de maat te nemen en resticties op te leggen…

  17 likes
 9. Echt te ziek voor woorden dat zulke mensen vanuit hun ivoren torentjes even met hun vingertje denken te kunnen zwaaien.
  En zelf doen ze niets anders dan overconsumeren enz.
  Stel gestoorde hypocrieten.

  14 likes
 10. “Klimaatwetenschappers en sterren: Jullie mogen niet ‘terug naar normaal’”

  Dat is gemakkelijk gezegd door mensen die in een kasteel van huizen wonen, een heel assortiment aan wagen/motor/vlieg en vaartuigen bezitten en kunnen kopen wat en waar ze willen!!

  12 likes
 11. Ik sta vierkant achter deze boodschap. Het grootste gevaar zijn de mensen die nog steeds in een droomwereld leven opdat alles vanzelfsprekend en oneindig is, als het om consumeren gaat. Vraag me af of de steenrijke beroemdheden zelf het goede voorbeeld geven door te minderen in plaats van meer, meer, en nog veel meer te willen bezitten.

  11 likes
  • Laat je niet beïnvloeden

   Dus voor jou is de NWO een geschenk? 🤔

   13 likes
   • Dat zeg ik niet. Maar uiteindelijk ontkomen we er niet aan want de wereld word steeds kleiner. Dus je hebt globaal in zekere mate bestuur nodig maar niet in de huidige vorm van een plutocratie. Dat is een groot gevaar voor democratie en maakte al meer kapot dan je denkt.

    1 likes
    • Laat je niet beïnvloeden

     Oh mijn god, ze hebben je te pakken 🙈

     Niks globaal, niet op die manier. Dit zijn links fascisten.

     10 likes
     • Laat je niet beïnvloeden,

      ”Ze hebben me te pakken?”’

      Slaat helemaal nergens op wat je hier zegt want iedereen word beïnvloed. Jij ook.

      0 likes
     • “Niks globaal, niet op die manier”

      Dat zégt Gezinus ook helemaal niet!

      0 likes
    • Gezinusk, doorzie je niet het spel? Eerst de economieën opblazen om vervolgens in te laten zakken en dat alles voor een zoveelste maal. Orde uit chaos.

     Het probleem is niet de economie, deze had over decennia nog kunnen worden uitgesmeerd en geïnnoveerd. Het probleem is ook niet de natuur, het klimaat of de doorsnede van de bevolking, maar een selecte groep mensen die ons heeft gebruikt en nu gaat afmaken. En vergeet niet, hoe de wereld ook wordt opgebruikt of zogenaamd gesloopt, de natuur zal als de mensheid is verdwenen weer verder woekeren. De natuur is als onkruid.
     Niets aan de hand, de natuur wint aan het eind uiteindelijk altijd.

     Wat er wel aan de hand is dat er nu zelfs dus openlijk gepromoot wordt door pedo en cokesnuivend Hollywood de wereldbevolking afgemaakt moet worden.

     Als je denkt, Gezinusk, iets voor de natuur te moeten doen en je laat je het idee aanleunen dat de natuur belangrijker is dan het individu, de mensheid en onze economische activiteit, dan pak alvast maar een touw en boom. Harde uitspraak misschien, maar zo willen de politici en sterren het graag hebben, dat jij jezelf offert.

     9 likes
    • Als we geen import aan “gelukszoekers” hadden gehad zou de Nederland bevolking tegen 2050 tot zo’n 13 miljoen teruggelopen zijn. Het natuurlijke proces dat hier gaande was dus na babyboom vergrijzing en dan dus een terugloop in bevolkingsaantallen geeft toch zoiets aan dat (door een paar die zichzelf beter dan de rest achten) menselijk ingrijpen niet nodig is, de natuur regelt dat zelf wel.

     Het gaat die cabal lui er veel meer om dat ze hun veel te grote deel vd welvaart willen behouden. Met een toenemende populatie wordt het gewoon steeds minder houdbaar om als klein groepje zowat de hele taart op te eten. Daarom willen ze de bevolking terugdringen. Hoeven ze tenminste niet zaken eerlijk te verdelen.

     Overigens als je de hele wereldbevolking gelijk zou verdelen over de landmassa dan zou ieder mens zo’n 8000m² krijgen. Daar passen 123 gemiddelde Nederlandse huizen op.

     5 likes
 12. kan de niro niet terug in zijn kist kruipen?
  kan het satanische gedrocht madonna niet opzouten.
  eigenlijk moeten aan deze idioten geen woord vuil maken maar ja af en toe kan je je niet inhouden.

  8 likes
 13. Artikel 11: Onaantastbaarheid lichaam
  Dit artikel hoort bij artikel 10 (Recht op privacy). Iedereen is de baas over zijn eigen lichaam. De overheid mag niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Ook anderen mogen niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Niemand mag je bijvoorbeeld pijn doen. Ook mag niemand je medicijnen geven, als je dat niet wilt. Zelfs medische keuring, of het knippen van je haren mag niet, als je daarvoor geen toestemming geeft.

  7 likes
  • Je kunt je wel beroepen op de Grondwet maar het kan geen rechtzaak worden omdat de rechter niet bevoegd is om een wet aan de Grondwet te toetsen. Dit moet en kan een taak van de Eerste en Tweede Kamer zijn en bij de huidige stand van zaken zal partij dit durven aan te kaarten.

   2 likes
 14. OHh een cluppie van die zeer fijnmazige mafkezerigge alles wat groeit en bloeit idioten wederom .

  6 likes
 15. Jammer, maar deze mensen vergeten dat de mens niet alleen een kuddedier is maar ook een gewoontedier
  Daarom alles wordt weer normaal zoals normaal is

  5 likes
 16. Volgens mij was het voor de corona crisis al niet normaal meer. menselijkheid was al ver te zoeken door technocratisch systeem enz.
  Sterren, die zich laten gebruiken voor propaganda/reclame deugen sowieso al niet.
  Hoe het wel moet? Tja, is lastig. Begin eerst maar eens met de beurzen opdoeken, of in ieder geval de werking ervan te veranderen.

  5 likes
 17. Hahaha wat een groteske van die beroemdheden we ons teveel bezig met productiviteit en consumentisme. Madonna, robert de Nero hebben allemaal hun zakken flink gevuld door die consumentisme. En bu zij de visjes op het droge hebben mag het gepeupel in de lockdown. Dit is arrogantie, hypocrisie en egoïsme van de bovenste plank.

  4 likes
 18. Beroemd geworden door het voetvolk , maar dat voetvolk kan jullie ook terug kraken. Egoisme ten top.!!!

  4 likes
 19. Ik word zo kotsbeu van die “sterren” die zogenaamd zo links liberaal gedrag vertonen maar in werkelijk smerige graaiers zijn.
  Wonend in paleizen, vliegen de hele wereld rond en slapen in de duurste hotels, en dan ook nog het gore lef hebben om zich overal mee te bemoeien?
  Die slangenkop van die Madonna veroorzaakt bij mij altijd een enorme weerzin, echt, dat mormel is echt een wanstaltige diva, gedraagt zich als een koningin en eist de meest vreemde dingen als ze ergens moet kweelen.
  Robert de Niro moet zich ook nergens mee bemoeien, die woont in een kasteel..
  Gewoon negeren us het beste …

  4 likes
  • “Ik word zo kotsbeu van die “sterren” die zogenaamd zo links liberaal gedrag vertonen maar in werkelijk smerige graaiers zijn.
   Wonend in paleizen, vliegen de hele wereld rond en slapen in de duurste hotels, en dan ook nog het gore lef hebben om zich overal mee te bemoeien?”

   In werkelijkheid dus extreem rechtse graaiers, toch?

   Maar rechts/links, wat maakt het uit? Niets!
   (Aan hun dáden zul je hen [en niet “ze”] herkennen.)

   0 likes
 20. Waar staat mijn privéjet?

  2 likes
 21. Koffiedik kijkers en dobbelsteengooiers zeggen juist dat alles weer wordt zoals het vroeger was en heffen dan een glas en doen hun plas

  1 likes
 22. Die verhuizing van Harry en Meghan (+ baby Archie) of Sussex vanuit het domein van Windsor via Vancouver Island naar Beverly Hills vind ik uiterst opmerkelijk. Vergeet niet dat Harry een ingewijde is op het gebied van satanisme (Baphomet) en vele foto’s zijn daarvan een belangrijke getuige; o.a. met voormalig first lady van de VS Michelle – Michael – Obama. Mijn intuïtie zegt dat we hier te maken hebben met ‘n cover up-actie. We gaan het zien.

  1 likes
 23. Mensen die ieder jaar met vlaggetjes staan te wuiven, kijk/lees eens wat een hypocrieten!!

  Harry en Meghan stiekem (en in peperdure privéjet) naar woning in Beverly Hills overgevlogen

  Meghan Markle en Prins Harry verlieten in het geheim hun huis op Vancouver Island in Canada op een vroege ochtend in maart om volgens naar Beverly Hills te vliegen. Dat schrijft de Daily Mail. Naar verluidt hebben ze de privé jet van 140 miljoen euro van acteur Tyler Perry gebruikt om in te trekken in zijn gigantisch herenhuis.

  De Embraer-E190, de jet van Hollywoodster Tyler Perry, zou op 24 maart om 1u35 de basis in Georgia verlaten hebben om Meghan, Harry en hun eenjarige zoon Archie op te pikken. Het vliegtuig, dat zo’n 124 mensen kan vervoeren,

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200509_04952514

  0 likes
 24. Ach, doe gewoon wat je wilt. Als je de gevangenis in moet, so what? Duizenden mensen in Nederland belanden jaarlijks in de gevangenis. Zo’n ramp is dat niet. De echte gevangenis zal buiten de gevangenis blijken te zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europese commissie

Europese Commissie komt met doodeng document. We mogen niet meer zelf denken

De Europese Commissie heeft net een doodeng ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...