Homepagina » Mens en Dier » Klimaatwetenschappers en sterren: Jullie mogen niet ‘terug naar normaal’
klimaatwetenschappers

Klimaatwetenschappers en sterren: Jullie mogen niet ‘terug naar normaal’

Een aantal steenrijke beroemdheden – waaronder Madonna en Robert de Niro – klimaatwetenschappers en Nobelprijswinnaars willen niet dat we na de coronalockdowns ‘teruggaan naar normaal’. Zij pleiten voor een ‘radicale verandering om de planeet te redden’.

Ook Hollywoodsterren Cate Blanchett, Jane Fonda, Marion Cotillard en Monica Bellucci hebben hun naam gezet onder een open brief die in de Franse krant Le Monde is gepubliceerd.

“Het is ondenkbaar dat we ‘terugkeren naar normaal’,” aldus de brief. “Aanpassingen zijn niet genoeg. Het probleem is structureel.”

Niet te overzien

De auteurs waarschuwen dat de gevolgen van een wereldwijde ecologische ineenstorting niet te overzien zullen zijn.

De 200 ondertekenaars roepen leiders op onze economieën op de schop te gooien, en onze doelen en waarden te herzien.

We houden ons volgens de sterren en klimaatwetenschappers te veel bezig met consumentisme en productiviteit, waardoor we de planten, dieren en mensen uit het oog zijn verloren.

Kantelpunt

“Door vervuiling, klimaatverandering en de vernietiging van onze resterende natuurgebieden is de wereld op een kantelpunt aangekomen,” schrijven de auteurs.

Kom er maar in, Frans Timmermans.

Hij wil dat het Europese herstelplan voor de economie groen wordt. “We moeten niet terug naar een koolstof spuwende economie,” schreef de Eurocommissaris onlangs in een open brief.

[AFP]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
9 maanden geleden

OHh een cluppie van die zeer fijnmazige mafkezerigge alles wat groeit en bloeit idioten wederom .

MdeFilosoof
MdeFilosoof
9 maanden geleden

Hahaha wat een groteske van die beroemdheden we ons teveel bezig met productiviteit en consumentisme. Madonna, robert de Nero hebben allemaal hun zakken flink gevuld door die consumentisme. En bu zij de visjes op het droge hebben mag het gepeupel in de lockdown. Dit is arrogantie, hypocrisie en egoïsme van de bovenste plank.

wolfje
wolfje
9 maanden geleden

Door corona kwam de zaak in één keer helemaal plat te liggen. Het kwam ze op zijn zachtst gezegd niet slecht uit.

Petrus
Petrus
Reactie op  wolfje
9 maanden geleden

Deze lijst bevat een aantal namen van verdachte figuren i.v.m. praktijken zoals pedofilie, verkrachting, en andere niet zo frisse bezigheden.
Dus ongeloofwaardig.

exegese
exegese
9 maanden geleden

“We moeten niet terug naar een koolstof spuwende economie,” schreef de Eurocommissaris onlangs in een open brief.

De man weet niet wat hij zegt. Koolstof is net als water een eerste voorwaarde om leven überhaupt mogelijk te maken. Zonder water of koolstof is er niets, het is een onmisbaar basiselement en de bovengrens voor die aanwezigheid is allerminst bereikt, sterker nog het is in vergelijking over een langere tijdspanne zelfs aan de lage kant. Het is zoals zoveel tegenwoordig een smerige hoax, ongefundeerde bangmakerij.

Willem
Willem
9 maanden geleden

Haha miljonairs op leeftijd die ons gaan vertellen dat we last hebben van overconsumptie, kan het nog gekker?

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Ja Willen,

Zelf hebben ze alles maar blijven kopen en verkopen, dure huizen en auto´s en juwelen, en zelfs echtgenoten kochten ze.
Ze verhuisden net zo makkelijk naar een andere man of vrouw alsof ze een pakje boter kochten.

Aad
Aad
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Hij gaat voortaan lopen naar Brussel.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@Willem. Inderdaad. Miljonairs en illuminati sterren die hun ziel hebben verkocht voor roem, macht en geld. Ze hebben zelf alle middelen die volgens hen ‘vervuilend’ werken. Er zijn al veel berichten geweest dat ALLE sterren, zowel in de filmindustrie als in de muziekindustrie, illuminti zijn. Ze hebben zelf ook bloedoffers gedaan om erbij te horen. Laat ze maar oppassen, sterren kunnen vallen of doven. Er zijn al veel namen genoemd, waaronder o.a. bovenstaande namen. De uitstoot is een leugen, ook alleen maar om meer macht te pakken. Het zou misschien wel anders kunnen maar dan moet de hele mensheid letterlijk een andere dimensie van bewustzijn ervaren. Dan zou de wereld ook heel anders zijn. Maar zolang alles nog 3D is is de uitstoot een leugen. Dan nog, wie heeft de massa productie bedacht waar dat door gebeurt? Het kapitalisme/ globalisme. Ze zijn dus zelf de oorzaak van waar ze anderen van beschuldigen. Weer de bekende tactiek: geef een ander de schuld van wat je zelf doet. Maar ze zijn van mening dat zij de enigen zijn die recht hebben op vrij reizen en de natuur. Daarom zijn ze alleen maar bezig de mens te beperken en de welvaart weg te nemen. Daar hebben ze de leugens voor nodig want waarheid kennen ze niet.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

Dat dit occulte clubje hiermee komt is niet vreemd. Worden immers al jaren gebruikt voor hun extreem links wereldprogramma.

Ziekelijk!

Het nieuwe verzet.

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

Je kan het ook net zo goed rechts noemen; het maakt niets uit.

Willem
Willem
9 maanden geleden

Huisarts Rob Elens: “Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.”

https://www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg&t=1309s

Willem
Willem
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Hier ook heel apart, allemaal andere nieuwskoppen, het zijn er meer nee het zijn er minder nee het zijn er net zo veel het gaat werkelijk nergens meer over
Lichte daling aantal coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen | Coronavirus
Donderdag zijn zo’n 60 nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in de Brabantse ziekenhuizen. Ongeveer evenveel patiënten werden ontslagen.
Eindhovens Dagblad
2 uur geleden
Brabantse ziekenhuizen: ‘Versoepelen van de coronamaatregelen is begrijpelijk, maar ook riskant’
Het versoepelen van de overheidsmaatregelen is begrijpelijk, maar ook riskant. Dat zegt Bart Berden van het Regionaal Overleg Acute Zorg (ROAZ) in Brabant.
Omroep Brabant
Gisteren
Aantal (verdachte) coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen stijgt weer licht
De afgelopen 24 uur zijn er zo’n 75 nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in de Brabantse ziekenhuizen. Daar tegenover staan ongeveer vijftig …
BD.nl
Gisteren
Fors meer nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in Brabantse ziekenhuizen dan ontslagen
De afgelopen 24 uur zijn er zo’n 75 nieuwe (verdachte) coronapatiënten opgenomen in de Brabantse ziekenhuizen. Daar tegenover staan ongeveer vijftig …
Eindhovens Dagblad
Gisteren

frans
frans
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@ Willem”
Inderdaad het lijkt erop dat ze de aanslag met corona hebben overschat met miljoenen en miljoenen meer doden.
Dat is dus niet gelukt, dus roven ze nu tijd om te doen alsof het virus nog steeds actief rondwaard. En krijgen we iedere dag die leugen/uitspraken van dat RIVM die het volk, de mensen zelf niet kan controleren op waarheid.
Ze roven tijd en rekken de tijd op om hun plannen er door te drukken.
Maar echt mensen dat gebeurt helemaal niet!
Het wereldwijde vaccinatieplan verplicht en afgedwongen of niet, gaat helemaal niet door! Gewoon omdat zij, ja zij, in paniek zijn en ook in angst zijn omdat het is mislukt!
Ze ervaren nu zelf angst. En dat zijn ze niet gewend!
Mensen denk regenbogen. Stel je regenbogen voor die er alleen kunnen zijn doordat wit licht breekt doorheen glas in schitterende regenboogkleuren.
Als jij zelf voor 90 % uit water bestaat, en de uitbundige Zon beschijnt jou dan ben jij zelf de regenboog, de hoop, het vertrouwen , de kracht . om de duisternis te verlichten en te verjagen.

Gezinusk
Gezinusk
9 maanden geleden

Ik sta vierkant achter deze boodschap. Het grootste gevaar zijn de mensen die nog steeds in een droomwereld leven opdat alles vanzelfsprekend en oneindig is, als het om consumeren gaat. Vraag me af of de steenrijke beroemdheden zelf het goede voorbeeld geven door te minderen in plaats van meer, meer, en nog veel meer te willen bezitten.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Dus voor jou is de NWO een geschenk? 🤔

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

Dat zeg ik niet. Maar uiteindelijk ontkomen we er niet aan want de wereld word steeds kleiner. Dus je hebt globaal in zekere mate bestuur nodig maar niet in de huidige vorm van een plutocratie. Dat is een groot gevaar voor democratie en maakte al meer kapot dan je denkt.

GeenNL
GeenNL
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Gezinusk, doorzie je niet het spel? Eerst de economieën opblazen om vervolgens in te laten zakken en dat alles voor een zoveelste maal. Orde uit chaos.

Het probleem is niet de economie, deze had over decennia nog kunnen worden uitgesmeerd en geïnnoveerd. Het probleem is ook niet de natuur, het klimaat of de doorsnede van de bevolking, maar een selecte groep mensen die ons heeft gebruikt en nu gaat afmaken. En vergeet niet, hoe de wereld ook wordt opgebruikt of zogenaamd gesloopt, de natuur zal als de mensheid is verdwenen weer verder woekeren. De natuur is als onkruid.
Niets aan de hand, de natuur wint aan het eind uiteindelijk altijd.

Wat er wel aan de hand is dat er nu zelfs dus openlijk gepromoot wordt door pedo en cokesnuivend Hollywood de wereldbevolking afgemaakt moet worden.

Als je denkt, Gezinusk, iets voor de natuur te moeten doen en je laat je het idee aanleunen dat de natuur belangrijker is dan het individu, de mensheid en onze economische activiteit, dan pak alvast maar een touw en boom. Harde uitspraak misschien, maar zo willen de politici en sterren het graag hebben, dat jij jezelf offert.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  GeenNL
9 maanden geleden

Niets aan toe te voegen.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Oh mijn god, ze hebben je te pakken 🙈

Niks globaal, niet op die manier. Dit zijn links fascisten.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

Laat je niet beïnvloeden,

”Ze hebben me te pakken?”’

Slaat helemaal nergens op wat je hier zegt want iedereen word beïnvloed. Jij ook.

bert raadhuis
bert raadhuis
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

“Niks globaal, niet op die manier”

Dat zégt Gezinus ook helemaal niet!

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Als we geen import aan “gelukszoekers” hadden gehad zou de Nederland bevolking tegen 2050 tot zo’n 13 miljoen teruggelopen zijn. Het natuurlijke proces dat hier gaande was dus na babyboom vergrijzing en dan dus een terugloop in bevolkingsaantallen geeft toch zoiets aan dat (door een paar die zichzelf beter dan de rest achten) menselijk ingrijpen niet nodig is, de natuur regelt dat zelf wel.

Het gaat die cabal lui er veel meer om dat ze hun veel te grote deel vd welvaart willen behouden. Met een toenemende populatie wordt het gewoon steeds minder houdbaar om als klein groepje zowat de hele taart op te eten. Daarom willen ze de bevolking terugdringen. Hoeven ze tenminste niet zaken eerlijk te verdelen.

Overigens als je de hele wereldbevolking gelijk zou verdelen over de landmassa dan zou ieder mens zo’n 8000m² krijgen. Daar passen 123 gemiddelde Nederlandse huizen op.

Willem
Willem
9 maanden geleden

Ik ga trouwens steeds meer waarde hechten aan het depopulatieprogramma zoals vermeld op de Georgia Guidestones. Iedereen MOET een vaxxin, het gaat niet om genezen, we laten ons toch zeker niet afslachten als makke schapen?

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Nee meer als lemmings.

johan den haag
johan den haag
9 maanden geleden

Als dat clubje sterren nu eerst dan hun vermogen inleveren en in een tiny house gaan wonen, wil ik nog wel eens nadenken over hun gebral.
Maar het gaat om heersen waarom zou je anders een ster willen worden, die heersen toch.

Ik kan hier nog heel veel andere argumenten opnoemen, maar dit is het wel in de kern.

Het zijn de Jinekjes van deze tijd. Hypocriet blerren maar wel de miljoenen opstrijken
Ooit stelde ik: vroeger had je 1 duidelijke gevaarlijke Hitler.
nu heb je 1000den globalistische kleine Hitlers.
Kies uw kwaad, want het goed is dood.

Om toch nog iets positiever te eindigen, volg uw hart! Lees minder (alternatief) nieuws. Het brengt uw niets

x

Check Also

land

Dit land trekt zich niets aan van corona

Om het virus eronder te krijgen, moeten ...

praktijk

Duitse artsenpraktijk gesloten: personeel valt uit na vaccinatie

Een artsenpraktijk in Viersen-Süchteln in de Duitse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

43
0
We lezen graag je reactie!x