Homepagina » Het Complot » Emirates-directeur: “Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370”
Emirates-directeur: "Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370"

Emirates-directeur: “Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370”

Sir Tim Clark, de topman van vliegmaatschappij Emirates Airways, gelooft niets van de officiële verklaring rondom de vermiste vlucht MH370. Hij gaat er van uit dat iemand de controle van het vliegtuig heeft overgenomen. Dat zegt hij in een interview met het Duitse weekblad Der Spiegel.

“Wie dat deed, blijft de grote vraag,” zei hij. “We moeten daarom precies weten wie er op dat vliegtuig zat. We moeten weten wat het vliegtuig met zich meedroeg. En we moeten iedereen die betrokken was bij de analyse van wat er gebeurd is, aan de mouw blijven trekken voor meer informatie. Ik zal tot ieders verveling vragen blijven stellen, zelfs wanneer anderen de zaak willen begraven.”

http://www.ghanavoice.com/wp-content/uploads/2014/10/Sir-Tim-Clark-president-emirates-airlines.jpg

Sir Tim Clark

Clark gelooft niets van de verklaring van het Australian Transport Safety Bureau dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines zo’n vijf uur op de automatische piloot zuidwaarts is gevlogen om uiteindelijk zonder brandstof neer te storten in zee.

De topman van Emirates twijfelt vooral aan het feit dat het trackingsysteem gewoon door de piloten, of iemand anders met de nodige kennis, in een Boeing 777 kan worden uitgezet.

Vlucht MH370 verdween op 8 maart dit jaar van de radar. Het toestel was op weg van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur naar Peking. Er is nog altijd geen spoor van het verdwenen vliegtuig gevonden.

Lees het interview met Sir Tim Clark hier in zijn geheel.

[AD]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rini schreef:

  Nederland Nederland wanneer staan jullie eens op tegen deze korupte zooi!
  Mensen mensen je maakt mij toch niet wijs dat je mensen (familie,vrienden,geliefde,en nog veel meer)van dit vliegtuig,met het verhaal dat het een jaar gaat duren voordat er uitslag is.
  Wat voor een mensen(dat zijn dan geleerde))die voor zoiets een zoeen lange tijd voor nodig hebben om te kunnen zeggen wat er met het vliegtuig gebeurd is,laat er een onwetent iemand naar kijken en leg hem voor,na wat vind je hier van,is dit vliegtuig neergeschoten door een raket of door kogels,WEET VOOR 1000000 %zeker dat een gewoon dom mens kan zeggen of het neer geschoten is door een raket of kogels.
  Sorry dat ik het zeg,hoe dom kun je zijn om de regering te geloven met een JAAR wacht tijd.
  En ons Rutentje,ik zal er alles aan doen, de onderste steen komt boven.
  Geloof me dat meneer goed slaapt en zich SUPER niet druk maakt,meneer zijn zakjes worden een beetje bij gevult om zijn mondje dicht te houden,en aan zijn kopje te zien zit hij er niet mee.

  15 likes
  • FredvdSanden schreef:

   Ik ben al opgestaan tegen die corrupte zelfverrijkers, ben gestopt met werken, en dus met belasting betalen, voor mij één van de weinige mogelijkheden om tegen het systeem in te gaan. Vrienden en familie snappen het wel, maar zeggen allemaal hetzelfde; je MOET toch werken?! Waar betaal je anders je huis van?

   En toch ben ik gestopt. Weet niet hoe het verder gaat, maar één ding weet ik wel; ik kan mijn kinderen recht in de ogen kijken, en uitleggen dat dit niet de wereld is waarin ik ze wilde laten opgroeien, en dat ik heb geweigerd om het koster verder te voeden.

   Wat kan ik anders? Van mijn geld geen (al dan niet uitgelokte) oorlog. Zijn ze nou helemaal besodemieterd, met die 2 Mafkezen voorop, Rutte en Timmermans!!!

   Als nu eens wat meer mensen het bijltje er bij neer zouden gooien, dan zouden we een duidelijk signaal kunnen geven: tot hier en niet verder! Maar helaas, velen vinden het autootje, de flatscreen en plofkip nog belangrijker dan de toekomst van hun (klein)kinderen. Angst regeert, ergens begrijpelijk als je dat propaganda kastje altijd aan hebt staan…

   Iedereen succes op zijn of haar pad!
   En voor de schapen: Oogjes dicht, en (vooral) snaveltjes toe. Slaap lekker!!

   47 likes
   • Ronny schreef:

    mag ik vragen waar je nu van leeft dan???? uitkering toevallig ??? zo ja, dan zou ik maar niet zo hoog van de toren blazen. schoppen tegen een systeem maar wel de centjes ontvangen. daarvan hebben we er al meer dan genoeg binnen gehaald de afgelopen jaren.
    zo niet, dan sterkte……….

    10 likes
    • FredvdSanden schreef:

     Niet zo hoog van de toren blazen? Dat valt nogal mee denk ik.

     Ik heb ruim 20 jaar netjes alle belastingen, premies, heffingen ed betaalt. Zoals het er nu uit ziet, kan ik naar mijn pensioen fluiten, als ik dat al haal. Het was mijn opzet om ontslag te nemen, zonder recht op uitkering. Mijn “baas” was het daar niet mee eens, dus heb ik nu ontslag gekregen, met “recht” op WW. Niet mijn bedoeling, en het zal niet voor lang zijn, want ik solliciteer niet, en ga dat ook niet doen.

     Die uitkering zie ik dan ook slechts als een kleine vergoeding voor alles wat mij en mijn gezin de laatste jaren is afgenomen, en onjuist besteed is. Het zijn mijn eigen verdiende euro’s die ik nu terug pak/krijg, zolang ik kan.

     Niet netjes misschien, maar het is wel goed geweest. Welke partij speelt er wel netjes volgens de regels? En zodra de uitkering stopt,zien we wel verder.

     In plaats van het systeem te voeden, trek ik het mee leeg/onderuit. Vertel me anders maar hoe het in jouw ogen zou moeten, ik ben benieuwd…

     30 likes
     • Ruud schreef:

      Maar Fred,
      Die ww stort je toch onmiddelijk terug dan?
      Maar je vindt stelen van andere, wel belastingbetalende nederlanders blijkbaar een betere keuze .
      Je noemt het alleen nu een vergoeding voor “leed”wat je is aangedaan

      Yeah..right…. zucht….

      9 likes
     • tinus schreef:

      Moedig besluit Fred, ik begrijp het wel. Niet stemmen en gewoon niet meer meedoen is een sterk signaal.

      Succes met alles, maar wees positief en kijk wat je kan doen voor de mensen om je heen.Want daar gaat het uit eindelijk om in het leven volgens mij, dus niet te boos maar kijk met een frisse blik hoe je toch nog een positieve bijdrage kan leveren.

      Je moet ergens VOOR staan en niet alleen maar tegen zijn.

      6 likes
     • Ronny schreef:

      hm. goedpraten zolang het in je straatje past. verder sluit ik me voor 100% aan bij het commentaar van Ruud. als je “echt” zo tegen het systeem bent dan zou ik die uitkering per omgaande terug geven. dan maak je een statement. zo niet…….. hoop blablabla om aandacht.

      5 likes
    • Rob ter Horst schreef:

     Als je in Nederland belasting betaald, heb je toch ook “recht” op een uitkering, toch?
     Of is u iemand die weer eens tegen uitkeringsgerechtigden loopt te schoppen, vanwege het misverstand dat deze economische “crisis” de schuld is van de werkelozen.
     Hoeveel jaar was het trouwens geleden, dat de werknemer zelf ww-premie betaalde, en wie heeft ervoor gezorgd dat dat niet meer hoefde, zogenaamd omdat er genoeg geld in de ww-pot zat.

     11 likes
     • Ronny schreef:

      toen waren er nog niet zo veel van die mee-eters die nu binnen komen en stelselmatig de pot leeg eten (om het maar netjes te zeggen)

      3 likes
   • Roy schreef:

    Persoonlijk vindt ik het een waardeloze boodschap richting je kinderen. Als je het dan goed wilt doen verkoop je je hele hebben en houden en ga je in een ander land wonen waar ze het “volgens jou” wel goed doen en ga je daar op zoek naar een baan..

    8 likes
    • FredvdSanden schreef:

     Gelukkig denken mijn kinderen er anders over! Ik woon trouwens niet meer in NL, en ben bezig mijn hele hebben en houwen weg te doen, dus oordeel niet te snel…En dat andere land, waar ze het wel doen; ten eerste bestaat dat niet, en ten tweede, moet ik me hier weg laten jagen? Dacht het niet, het roer moet hier om, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. (Mijn manier…) Maar blijven jullie maar lekker werken en betalen, ik geniet wel van het leven voor het te laat is!

     12 likes
     • Strijdervoorvrijheid schreef:

      Een moedig besluit Fred, de gene die dat niet doet die houden dus gewoon het systeem in stand. En voor die gene die zo tegen Fred reageren, er maar een iemand die jullie allen heeft gewaarschuwd hiervoor met de woorden: U mag betalen. en hoe : Daar komen jullie nog wel achter. En waarvoor : Zie mijn reacties in Cocaineschandaal CIA in verband met drugs smokkel. Wordt wakker, they piss you off.

      5 likes
     • Roy schreef:

      Er zijn ook mensen die niet te beroerd zijn om te werken en die hun werk daadwerkelijk leuk vinden..Als jij vindt dat je een slaaf van de maatschappij bent heb je het verkeerde vak gekozen..

      3 likes
     • Ronny schreef:

      …. ik zou ontzettend “trots” zijn op jezelf man……. mijn god. lekker voorbeeld voor je kinderen ben je ook zo. voor de rest ben je het me eigenlijk niet waard om aandacht aan te besteden. succes met de roep om aandacht.

      3 likes
     • blissellen schreef:

      je bent snel zoals andere nederlanders de grens overgestoken richting België?

      0 likes
   • Kalki schreef:

    [email protected]: Je had beter uberhaupt geen kinderen op deze wereld kunnen zetten die het niet waard is.

    4 likes
    • FredvdSanden schreef:

     20 jaar geleden zag mijn wereldbeeld er iets anders uit, die van jou niet? En achteraf is het natuurlijk makkelijk oordelen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ik een betere toekomst wil voor onze kinderen. (en ouderen, en onszelf)

     13 likes
   • Koolmees schreef:

    Beste FredvdSanden, ik begrijp uw verhaal en argumenten volkomen en vindt het heel dapper van u. Ik hoop dat velen dit u na durven te doen en zal in mijn eigen realiteit kijken of ik hierin ook een steentje kan bijdragen.
    Ik hoop dat u uw intuïtie blijft volgen en een signaal blijft afgeven naar de corrupte overheid, instanties en bedrijven. Ik sta er volledig achter u en hopelijk velen met u.
    Applaus !!!

    8 likes
   • FredvdSanden schreef:

    Koster=monster….

    2 likes
  • DennisdeB schreef:

   Ik begrijp je helemaal. Mijn facebookpagina is zo erg toegewijd aan het blootleggen van al deze foutjes, maar ik moet wel zeggen dat dit niet over de MH17 gaat, MH370 is het eerste vliegtuig wat verdween. MH17 is het vliegtuig wat mogelijk is neer gehaald in Oekraine.

   Mensen in nederland zijn echt de weg kwijt of het interesseert de meesten niet wat buiten hun familie afspeelt.
   Als voorbeeld: het medicijn wat grotendeels kanker kan genezen. Wat alleen voor de rijken is bedoeld volgens Marijn Dekkers topman binnen Bayer Duitsland ( https://www.ninefornews.nl/bayer-kankermedicijn-alleen-bedoeld-voor-de-rijken/ )

   Weet je wat mensen zeggen? “ja misschien maar beter, anders krijgen we teveel mensen op de wereld” :S
   Ik zeg ok, uhm dat is dus ok?
   Heb je kinderen? Ja 2 kindjes. ” Ok, dan stel je eens voor dat zij nu ineens terminaal kanker hebben en binnen 1 maand dood gaan” Helaas is dat medicijn niet bedoeld voor jou omdat het 67000 per jaar kost, dag kindjes, maakt niet uit he? Want ja, er zijn toch te veel mensen op de wereld!”
   Dan die blikken van die mensen, van ja he, nee zo bedoel ik het niet….. Nee dan INEENS niet!

   Ander voorbeeld is dat iedereen klaagt over de oveheid, zorg en andere dingen en ik spreek ze daar op aan om er iets aan te doen.
   Antwoord van hun: “Ja maar daar kan je toch niks aan doen.” Ik zeg dan “Hoezo kan je daar niks aan doen?” Want als je zo denkt dan gebeurt er natuurlijk niks!
   Als iedereen nou eens samen op staat dan kunnen we werkelijk ALLES!
   Ik ben zelf al naar verschillende demonstraties geweest, 18 oktober weer in a’dam van break the system.
   Vriendin van mij heb ik eindelijk weten te overtuigen en zag ook dat er meer bij mij in de buurt ook gaan 😀
   Maar mijn vriendin zegt: Ik ga mee om te kijken of het werkt, als het niet werkt, dan ga ik nooit meer..
   (??????)
   Precies hetzelfde! Ga 1 x, ga 2x totdat de demonstraties groter worden, wat heb je nu aan 1 x gaan?

   Nouja, een beter begin begint bij jezelf, zelf wakker worden en anderen wakker proberen te maken.
   Maar ik vind het eng hoe mensen denken of alles maar over zich heen laten gaan. TOTDAT het voor hun deur staat en dan is het waarschijnlijk te laat.

   22 likes
   • Rini schreef:

    thnx dennis!
    En ja je hebt gelijk.
    Weet je wat het echte probleem is bij heeeeel maar dan ook heeeeeel veel mensen?
    Dat is die EGO,dat maakt alles kapot,ik ik ikke, en de rest weet je zelf wel in te vullen.
    Nee deze mooie bol is verot,en moet grondig heeeeel grondig onderhanden genomen worden,het is echt nog niet te laat.
    Grtjesssss

    5 likes
  • Fox Mulder schreef:

   Beste Rini,

   Noem a.u.b. niemand dom terwijl jezelf een ramp verwisseld met de andere. Google eens op MH17 en MH370. Gebruik daarnaast eens wat vaker de interpunctie goed. Je frustratie level slaat door en dit moet wel haast veel invloed op je eigen gesteldheid en daardoor levensgeluk hebben. Dat gun ik je niet. Eet wat meer fruit en sluit je na morgen een tijdje online af, dat zal al een grote verbetering voor je opleveren. Nog een erg fijne dag gewenst.

   Case closed.

   10 likes
   • Rini schreef:

    Ja je hebt gelijk heb deze twee door elkaar gegooit,sorry.
    Maar sta wel achter wat ik schreef,en achter dat liedje sta ik ook nog 🙂
    En als je dat niet vind dan kijk eens naar die mensen die er alles aan doen om voor aan in het rijtje te staan om onze lieve koning en koningen te kunnen zien,en nog staan te zwaaien ook.
    Ja sorry kerel die liggen nog in een hele diepe slaap mag ik wel zeggen.
    En ja die tip over even geen internet is niet zoeen slecht iedee,maar wil hier op Niburu alles graag bij houden,in de hoop dat er verbetering komt,das mijn probleem.
    Want ja,wordt van dat slecht gedoe op deze mooie bol soms super sober en soms gestrest.
    Grtjes en jij ook nog een mooie dag gewenst!

    6 likes
  • Infinite schreef:

   Beste Rini, zware avond gehad? Ik zou zeggen lees het artikel nog eens door. Indien het kwartje dan nog niet valt raad ik je dringend een bezoek aan je huisarts aan!

   On topic: Interessant artikel. Ben benieuwd hoe dit zich verder zal ontwikkelen!

   3 likes
  • Klaas schreef:

   Je hebt gelijk wat betreft MH17 maar dit verhaal gaat over MH370 het vliegtuig wat spoorloos is verdwenen een tijdje voor de ramp in Oekraine.

   3 likes
  • Ronny schreef:

   Rini…. ik denk dat je een beetje in het warretje bent en twee verschillende zaken door elkaar haalt………

   1 likes
 • Krisssie schreef:

  @FredvdSanden: Ik neem aan dat je ook geen uitkering of wat dan ook ontvangt? Je hebt de kinderbijslag afgezegd? Heel stoer dat je weigert te werken omdat je niet met het systeem wil meegaan, maar doe dat dan op alle fronten en niet slechts waar het je uitkomt.

  2 likes
  • FredvdSanden schreef:

   Waarom niet? Moet ik me het leven onmogelijk (laten) maken als ik tegen het systeem wil schoppen? Nogmaals, zeg me dan hoe het wel moet volgens jou. Voorlopig protesteer ik op mijn manier, voorlopig met uitkering, zonder kinderbijslag (dat hebben ze al gestopt).
   Ik zet mensen in mijn omgeving in ieder geval aan het denken, op mijn manier. Ieder zijn ding.

   8 likes
   • marco schreef:

    @FredvdSanden: beetje hypocriete houding me dunkt – je bent nog steeds afhankelijk van het systeem – en hoe je het dan wel had moeten doen dat had je moeten bedenken voor je eruit stapte want nu laat je de andere werkenden opdraaien voor jou

    6 likes
    • FredvdSanden schreef:

     Precies, jij weet dus ook geen betere manier. Dus doe ik het op de manier die mij en mijn naasten goeddunkt, wat anderen er ook van denken. En mag ik ook een keer van mijn eigen belasting centen genieten?

     Of je werkt, en laat anderen van jou profiteren, of je werkt niet meer en profiteert van de werkenden. Een duivels dilemma, maar na wat ik de laatste jaren voor mijn kiezen heb gehad, weet ik het wel! Ik kies voor mezelf, en probeer zoveel mogelijk voor anderen terug te doen. En jij, als ik vragen mag?

     5 likes
     • Marc schreef:

      Ik wens je succes met je keuze, ik wens niet te oordelen over je motieven, maar er is moed nodig om het roer om te gooien. Voor jouzelf is het zonder twijfel belangrijk dat je het roer hebt omgegooid en waarschijnlijk is dit ook gepaard gegaan met inzicht.

      1 likes
    • roland schreef:

     Uitkering ik noem het bassisinkomen! Das iedereen zijn goed recht! Juist als je tegen heilige huisjes aan wil schoppen. De rekeningen moeten toch betaald worden.

     2 likes
   • Ronny schreef:

    ja, en betaald door anderen. tsjonge………….. wat een “krachtig” besluit…..zucht

    2 likes
 • Rini schreef:

  Slaap nederlanders slaap,daar buiten loopt Rutte het schaap,dat schaap met witte voetjes,die drinkt jullie BLOED zo zoetjes,slaap Nederlandertjes slaap daar buiten loopt onze Rutte het schaap!!!!!!!!!!!!!!

  12 likes
 • dennis schreef:

  Hoi aan iedereen die een bericht heeft achter gelaten n.a.v. dit artikel of een ander artikel.
  Ik vindt het heel jammer om zo vaak te moeten lezen dat ondanks dat je een bericht plaats via deze site je heel vaak nog omvergetrapt wordt door anderen die ook wakker zijn! Diegene die dit doen zijn volgens mij niet zo heel wakker maar hebben vooral last van hun ego die denkt dat het wakker is. En dat is naar mijn idee nog steeds vanuit een slaapmodus werken. Als iemand de wereld wil veranderen om zich heen verandert diegene eerst zijn eigen wereld want daarmee verandert de wereld mee.
  Wees lief en begripvol voor elkaar en gun elkaar om wakkerder te worden zonder elkaar te hoeven afkraken. want afkraken valt onder een hele andere resonantie/trilling dan lief en begripvol zijn.

  4 likes
  • FredvdSanden schreef:

   Inderdaad, wat een geoordeeld en veroordeel door sommigen. De mensen die mij begrijpen (en die zoveel Duimpjes geven!) bedank ik voor het begrip. De anderen wens ik veel sterkte en wijsheid toe, ik dacht (nog niet zo lang geleden) er hetzelfde over als jullie. Nu denk ik aan mezelf, mijn naasten, en iedereen voor wie ik echt iets kan beteken.

   En voor diegene die denkt dat ik te lui ben om te werken; je kent me dus echt niet, haha!!

   Groeten, Fred

   1 likes
   • days of our lives schreef:

    Ik zie niet in waardoor je je naasten een beter leven gaat geven door niet te werken, geen uitkering te ontvangen (waar ik moeite mee heb dat aan te nemen) en daardoor je hele gezin in gevaar brengt.

    Wie wil bijdragen om het systeem te veranderen, kan dat alleen van binnenuit, niet door je ervan te distantiëren. Ik vind je een lafaard.

    3 likes
 • Michael schreef:

  George Bush heeft direct na 9-11 de maatregel aangekondigd om alle vliegtuigen te voorzien van een systeem waarmee de besturing -in geval van calamiteiten- vanaf de grond kon worden overgenomen. De piloten zouden dit systeem eenmalig en onomkeerbaar kunnen inschakelen. Het kon alleen worden terug gedraaid nadat het vliegtuig veilig was geland.
  Het is de vraag of deze maatregel alleen voor dit nobele doel is ingevoerd of ook om vliegtuigen, waar bijvoorbeeld bepaalde personen / uitvindingen aan boord waren, uit de lucht te halen / te ontvreemden.
  John Lehman (911 Commission) stelde vast dat zowel Amerika als Israel reeds geruime tijd voor 9-11 over aanverwante technologie beschikten. http://www.youtube.com/watch?v=uLizu_J2BRA

  5 likes
 • alo schreef:

  Ik raad je aan om te gaan voor self-sustainability, geld is nog altijd een betaalvorm, en omdat de elite het grootste gedeelte in handen heeft, betekent dat niet dat ik me door hun laat opjagen, zodra mijn huis op mijn eigen stuk land staat, en ik organic farming volledig kan toepassen, mijn waterput er staat en een filtermachine, zonnepanelen en wat er nog meer bij komt kijken, heb ik ook deze site niet meer nodig.
  hard werken is leuk, maar doe het voor jezelf als je niet in het systeem wil zitten, of verhuis naar een land waar een stuk grond goedkoop is, en ze laten je heus wel met rust. @ fred

  3 likes
 • IIS schreef:

  Sir Tim Clark zal binnenkort wel de eeuwige jachtvelden gaan bezoeken. Als de man blijft doordrammen en opheldering wil over wat er precies is gebeurd en waar het toestel is gebleven dan zullen de zionistische kopstukken wel even zorgen dat meneer binnenkort een toontje lager zingt of voor altijd zal zwijgen. Een ongeluk zit in een klein hoekje of een hartfalen is ontstaan.

  MH370 is niet toevallig met MH17 verwisseld en op de grond tot explosie gebracht? Klinkt allemaal onrealistisch, maar wat is tegenwoordig nog realiteit en fantasie? Als een Alfred Jodocus Kwak een zuurstofkap weet tevoorschijn te toveren, dan waarom zou men niet gelijk een heel vliegtuig kunnen omtoveren tot een ander toestel? De wereld is toch totaal rijp voor het gekkenhuis en WOIII. En indien men nog beweert dat het toestel niet is omgeswitcht dan zou men toch vragen moeten gaan beantwoorden die men nu -nog- niet wil beantwoorden. We beginnen met het aan de wereld laten horen van de black box opnames van MH17 met de bijbehorende verklaring waarom dit toestel vloog boven oorlogsgebied en wie daarvoor verantwoordelijk zijn. En daarna graag daarop een reactie van alle psychopatische bestuurders en politici en vooral een reactie van de zionistische satangebroed en geldwolven die denken dat het goedgelovige publiek nog gekker is dan het paard van christus en alles maar slikken voor zoete koek.

  Vond een artikel (zie link) in aansluiting in het geheel der dingen en wel goed om te begrijpen dat wij, piepeltjes, in de ogen van de dienaren van god(god/satan = satan/god = Goldman Sachs & al het aanverwante grote geld en judasbanken die het werk van god doen!!…) en die zichzelf als uitverkorenen hebben beschreven in door henzelf geschreven literatuur en zo ook menen het vieze werk van god te moeten doen en geld als een beloning met bijhorende goddelijke macht zien voor het brengen, maken en onderhouden van list, leugens en bedrog met de daarbij behorende moord. lynch en slachtpartijen. http://www.goedenieuws.nl/vandaag/zionisten-voeren-oorlog

  5 likes
 • Stefan schreef:

  Eindelijk iemand die nadenkt. Maar wees op je hoede. Er wordt ook bewust disinfo verspreid. Maak zelf onderscheid. http://Www.kendewaarheid.nl

  4 likes
 • densie schreef:

  wat wordt er hier over een weer gepingpongd…..
  weinig wakkerheid en begrip voor elkaar…
  jammer….
  ja, ‘t wordt tijd voor een basisinkomen voor een ieder…hebben we dit gehad…
  al dat oordelen en beter weten….

  4 likes
 • richard schreef:

  Ieder zijn ding [email protected] , De gedachte achter het uitkering’s stelsel in ons land is volgens mij opgezet voor mensen welke geen werk kunnen vinden terwijl ze daar niets aan kunnen doen , dus niet voor luie mensen . Ik vind het schandalig dat er zoveel mensen misbruik van maken waardoor de echt behoevende er steeds meer op achteruit gaan . dan nog blijft dit natuurlijk de schuld van de wetten dat wel.

  Ik vind het geen helden actie in ieder geval eerder laf tuurlijk iedereen wil genieten van zijn of haar gezin beter dan werken , door die gedachte verdwijnt dus ook het respect van mensen voor elkaar je moet nu eenmaal iets doen om voor je gezin te zorgen . thuis hangen is dus niet voor je gezin zorgen maar is erg ego . als er geen geld zou zijn zou je nu dus dood gaan van de honger en heel je gezin ga op jacht naar voedsel dan pas kan je trots zijn lijkt mij . dat systeem niet werkt op deze manier ben ik het wel mee eens maar verbeter de wereld en begin bij jezelf is niet een uitkering trekken .

  Het verdwijnen van een heel toestel is echter wel extreem bizar natuurlijk ze kunnen alles vanuit de ruimte bekijken tot het kleinste detail en niets gevonden dat klopt voor geen kanten natuurlijk . zal wel een hoger doel hebben gehad welke wij niet mogen weten of iets dergelijks . een slechte zaak .

  Bizar voor de nabestaanden die daarmee moeten leven wij vragen ons af dat het niet klopt laat staan hen die er bij betrokken zijn pfff

  2 likes
 • van Eijk schreef:

  Lijkt een trend te worden…

  1 likes
 • Kalki schreef:

  Er is een theorie die zegt dat ‘ Buitenaardsen ‘ het vliegtuig hebben over genomen.

  1 likes
 • Pascal schreef:

  Hahahaha die staat op Nibiru en daar liggen de Aardlingen aan het strand met een Nibiruans Coconnoot met een rietje!!

  0 likes
 • Ben schreef:

  die foto zegt genoeg, kijk hem glunderen. Zit er gewoon tot zijn nek bij in.

  0 likes
 • x

  Check Also

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  mh17

  MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

  Op maandag is in de extra beveiligde ...

  >