Homepagina » Het Complot » Emirates-directeur: “Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370”
Emirates-directeur: "Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370"

Emirates-directeur: “Iemand heeft de controle overgenomen van vermiste vlucht MH370”

Sir Tim Clark, de topman van vliegmaatschappij Emirates Airways, gelooft niets van de officiële verklaring rondom de vermiste vlucht MH370. Hij gaat er van uit dat iemand de controle van het vliegtuig heeft overgenomen. Dat zegt hij in een interview met het Duitse weekblad Der Spiegel.

“Wie dat deed, blijft de grote vraag,” zei hij. “We moeten daarom precies weten wie er op dat vliegtuig zat. We moeten weten wat het vliegtuig met zich meedroeg. En we moeten iedereen die betrokken was bij de analyse van wat er gebeurd is, aan de mouw blijven trekken voor meer informatie. Ik zal tot ieders verveling vragen blijven stellen, zelfs wanneer anderen de zaak willen begraven.”

http://www.ghanavoice.com/wp-content/uploads/2014/10/Sir-Tim-Clark-president-emirates-airlines.jpg

Sir Tim Clark

Clark gelooft niets van de verklaring van het Australian Transport Safety Bureau dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines zo’n vijf uur op de automatische piloot zuidwaarts is gevlogen om uiteindelijk zonder brandstof neer te storten in zee.

De topman van Emirates twijfelt vooral aan het feit dat het trackingsysteem gewoon door de piloten, of iemand anders met de nodige kennis, in een Boeing 777 kan worden uitgezet.

Vlucht MH370 verdween op 8 maart dit jaar van de radar. Het toestel was op weg van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur naar Peking. Er is nog altijd geen spoor van het verdwenen vliegtuig gevonden.

Lees het interview met Sir Tim Clark hier in zijn geheel.

[AD]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rini
Rini
6 jaren geleden

Nederland Nederland wanneer staan jullie eens op tegen deze korupte zooi!
Mensen mensen je maakt mij toch niet wijs dat je mensen (familie,vrienden,geliefde,en nog veel meer)van dit vliegtuig,met het verhaal dat het een jaar gaat duren voordat er uitslag is.
Wat voor een mensen(dat zijn dan geleerde))die voor zoiets een zoeen lange tijd voor nodig hebben om te kunnen zeggen wat er met het vliegtuig gebeurd is,laat er een onwetent iemand naar kijken en leg hem voor,na wat vind je hier van,is dit vliegtuig neergeschoten door een raket of door kogels,WEET VOOR 1000000 %zeker dat een gewoon dom mens kan zeggen of het neer geschoten is door een raket of kogels.
Sorry dat ik het zeg,hoe dom kun je zijn om de regering te geloven met een JAAR wacht tijd.
En ons Rutentje,ik zal er alles aan doen, de onderste steen komt boven.
Geloof me dat meneer goed slaapt en zich SUPER niet druk maakt,meneer zijn zakjes worden een beetje bij gevult om zijn mondje dicht te houden,en aan zijn kopje te zien zit hij er niet mee.

van Eijk
van Eijk
6 jaren geleden

Lijkt een trend te worden…

Rini
Rini
6 jaren geleden

Slaap nederlanders slaap,daar buiten loopt Rutte het schaap,dat schaap met witte voetjes,die drinkt jullie BLOED zo zoetjes,slaap Nederlandertjes slaap daar buiten loopt onze Rutte het schaap!!!!!!!!!!!!!!

Stefan
Stefan
6 jaren geleden

Eindelijk iemand die nadenkt. Maar wees op je hoede. Er wordt ook bewust disinfo verspreid. Maak zelf onderscheid. http://Www.kendewaarheid.nl

x

Check Also

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...

mh17

MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

Op maandag is in de extra beveiligde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

51
0
We lezen graag je reactie!x