Mens en Dier

Laura Aboli: ‘Het einddoel is het uitroeien van de mensheid zoals we die kennen’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Het einddoel is het uitroeien van de mensheid zoals we die kennen, zei ondernemer Linda Aboli eerder dit jaar op de Way Better Conference in het Engelse Bath. Ze heeft maandag een deel van haar speech op Telegram gezet.

We worden al decennia onderworpen aan psychologische conditionering, genetische manipulatie, culturele grooming en indoctrinatie op school om een posthumanistische toekomst te accepteren, aldus Aboli.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er is veel fysiek en emotioneel misbruik nodig om een intelligente soort zoals de onze zover te krijgen dat hij instemt met zijn eigen ondergang.

Hypergecontroleerde Matrix

Het meeste, zo niet alles wat er de afgelopen 60 jaar heeft plaatsgevonden, is gericht geweest op de acceptatie van een dergelijke dystopische toekomst, benadrukte Aboli.

Ze wees erop dat we in een ‘hypergecontroleerde Matrix’ leven, waarin onze perceptie van de realiteit wordt beïnvloed om ons in de gewenste richting te manoeuvreren. En die richting is een posthumanistische wereld.

Om dit te bereiken, moesten ze de mensheid eerst op alle mogelijke manieren destabiliseren, dehumaniseren en demoraliseren: de verkruimeling van het gezin als hoeksteen van de samenleving, indoctrinatie van kinderen door de overheid, abortus, het schrappen van God en spiritualiteit uit de schoolboeken, leven in megasteden, weg van de natuur, giftig voedsel en water, giftige lucht, social media die menselijk contact en menselijke interactie vervangen, gecreëerde financiële crises en belastingen, eindeloze oorlogen en enorme migratiestromen, stress, angst, depressie, drugs en alcohol, continu angst zaaien, moreel relativisme als de nieuwe religie, somde ze op.

Kwaadaardige psyop

“En zo kan ik nog wel even doorgaan over de manier waarop de mensheid is beïnvloed en weggeleid van alle dingen die ons kracht, veiligheid, zin en betekenis geven.”

Een zwakke, immorele, ontwortelde, onwetende en ongezonde bevolking is een gemakkelijk doelwit voor de volgende fase: de creatie van een complete generatie androgyne wezens. Mannelijkheid ligt onder vuur, zowel psychologisch, cultureel als biologisch. Vrouwen worden vervangen door mannen die doen alsof ze vrouw zijn. En kinderen worden op school geïndoctrineerd dat gender een keuze is.

De transgenderbeweging is afkomstig van de top en heeft niets te maken met de vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Het is een kwaadaardige psyop, zei Aboli. Er schuilt een agenda achter: ons dichter in de buurt brengen van het transhumanisme.

Dit moet stoppen

Genderideologie is de rekensom 2 + 2 = 5 uit het dystopische boek 1984 van Orwell. Het is de laatste test om te kijken of we de meest absurde partijlijn richting onze eigen ondergang zullen volgen, voegde ze toe.

“Maar 2 + 2 = 4. Het maakt niet uit hoe je jezelf kleedt of noemt, of hoe je je uiterlijk verandert, daar breng je geen verandering in. De trieste realiteit is dat ze door middel van gaslighting om ons dichter in de buurt te brengen van een posthumanistische toekomst, steeds meer kinderen en jonge mensen mentaal en fysiek beschadigen. “En het wordt alleen maar erger. Dit moet stoppen,” besloot Aboli.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 238 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
C.J. van der Nagel
C.J. van der Nagel
5 maanden geleden

Helemaal eens dezelfde visie

Vlinder
Vlinder
5 maanden geleden

Het leven is al heel lang een horrorverhaal! Hoe krijg je dit in het bewustzijn van vele burgers!

P.M.
P.M.
5 maanden geleden

Ik had het niet beter kunnen zeggen. De kudde schapen zullen in een diep zwart gat vallen.

Hugo
Hugo
5 maanden geleden

Wij mensen die NFN lezen en andere alternatieve zenders zoals blckbx.nl en ook Robert Jensen, en de andere krant, en ook de gezond verstand krant lezen weten dat dit gaande is….Maar hoe krijgen we de slapers uit hun winterslaap. Ik betaal via belastingen mee aan mijn eigen ondergang, doordat de staat de MSM betalen, en die vertellen wat zij opgedragen krijgen van de staat. Ik burger van Nederland eist dat de MSM hun eigen broek op gaan houden, en niet via belastingen.

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x