Bewustzijn

Kosmische straling en licht veranderen het DNA

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén streng van de welbekende dubbele helix bevat de code die nodig is om een geheel organisme te klonen.

Met behulp van de kwantummechanica probeert men aan te tonen dat DNA begint als een golfvorm in plaats van een molecuul.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het universum lijkt te bestaan uit een onnoemlijk groot netwerk van golfvormen waaruit materie ontstaat door de uitoefening van een microzwaartekracht. Op molecuulniveau trekt informatie in de vorm van golven atomen en moleculen aan, waaruit meer complexe vormen ontstaan zoals DNA. Als deze patronen zichtbaar zouden zijn, verscheen de lege ruimte als een vloeiend geometrisch patroon. Dergelijke patronen zouden atomen aantrekken en een fysieke replica van de golfvorm produceren.

Geteleporteerd

Nobelprijswinnaar Luc Montagnier creëerde DNA uit niets anders dan water. Hij zette twee reageerbuizen naast elkaar. De buizen, die geen onderling contact hadden, werden blootgesteld aan een elektromagnetisch veld van 7 Hz. Eén buis bevatte een fragment DNA, in de andere zat alleen water.

Na 18 uur onderzocht Montagnier beide reageerbuizen. Met behulp van enzymen die DNA kopiëren werd gezocht naar DNA. In beide reageerbuizen bleek DNA te zitten. Dit was een grote verrassing omdat water bestaat uit water- en zuurstof en een DNA-molecuul veel complexer is.

Het leek erop alsof het DNA van de ene naar de andere buis was ‘geteleporteerd’ en was verbonden door middel van een onbekende kracht. Kan dit experiment aantonen dat krachten in het universum constant proberen om overal waar mogelijk leven te vormen?

Onbekende kracht

In 1984 ontdekte de Russische wetenschapper dr. Peter Gariaev dat iedere DNA-streng van nature de neiging heeft om honderdduizenden fotonen of lichtdeeltjes aan te trekken en op te slaan. Dr. Gariaev plaatste DNA in een bakje van kwarts en zag tot zijn verbazing dat het DNA ieder lichtdeeltje in de ruimte absorbeerde. Aangezien licht wordt gebogen onder invloed van de zwaartekracht, lijkt het experiment van Gariaev te wijzen naar een verborgen microzwaartekracht.

Toen dr. Gariaev het DNA uit het bakje haalde bleven de fotonen die door het DNA waren geabsorbeerd achter in de vorm van het DNA zelf. Er leek een onbekende kracht te zijn die de fotonen op hun plaats hield. Gariaev bestookte de fotonen met stikstofgas om ze uit elkaar te drijven, maar binnen enkele minuten werden ze weer teruggetrokken naar dezelfde plek en vormden ze opnieuw de ‘spookvorm’ van het DNA.

Informatiegolven

Het lukte de Italiaanse wetenschapper Pier Luigi Ighina om een levende abrikozenboom te veranderen in een appelboom door er DNA-informatie op af te vuren. Hij vuurde daarnaast DNA-informatie van een kat af op een rat, waarna de rat binnen enkele dagen een kattenstaart kreeg.

Deze experimenten lijken erop te wijzen dat DNA wordt gevormd uit informatiegolven en dat onze evolutie beïnvloed is door kosmische straling die gecodeerde informatie bevatte van onze zon.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Timmm
Timmm
10 jaren geleden

wow.

lynn mctaggert – The Field voor mensen die hier dieper op door willen gaan.

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Mooi, en zoals ik al in mijn eerdere reacties al op doelde. ADHD bestaat hierdoor in 2014 of eerder niet meer maar ook Kanker en vele andere ziektes zullen verdwijnen. Ook gaan we veel ouder worden.

Met geluid is dus alles te genezen maar ook alles te vernietigen. Ik heb Steven Greer wel eens horen zeggen dat het uurwerk van sterrenbeelden systeem op Orionsbelt ligt die dus de sterrenbeelden en geluiden zou uitzenden. Je zou dus kunnen zeggen dat zij deze Melkweg beheren. Nu de vraag wie zijn zij. Pfff veel meer vragen!! Succes.

loesje
loesje
10 jaren geleden

Jahoor altyd geweten,dat onze evolutie in het heelal begonnen is, van dna is nog weinig bekend,het is niet statisch en dus beinvloedbaar, en ja ook daar zal men in de toekomst stoffen uit de ruimte vinden…..informatie golven zijn energie golven…nu krijgen we dus alle onwetende over ons heen,die graag alles willen verklaren via dna en andere (niet)bewezen stellingen…..

Dr. Why
Dr. Why
10 jaren geleden

pseudowetenschap 🙂

Maar er komt “kwantum” in voor, dus is het wel goed 🙂

En die abrikozenboom die plots een appelboom werd is natuurlijk uitvoerig gedocumenteerd? Alleen, waar, natuurlijk…

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x