Homepagina » Gezondheid » Doorbraak in onderzoek naar hart- en vaatziekten. Dit is één van de meest bekeken medische lezingen in Europa
Doorbraak in onderzoek naar hart- en vaatziekten. Dit is één van de meest bekeken medische lezingen in Europa

Doorbraak in onderzoek naar hart- en vaatziekten. Dit is één van de meest bekeken medische lezingen in Europa

Jaarlijks overlijden miljoenen mensen aan de gevolgen van hartaanvallen, beroertes en andere cardiovasculaire aandoeningen.

De belangrijkste reden waarom een ziekte de mensheid op een dusdanig grote schaal kan blijven teisteren, is omdat de oorsprong niet volledig – of geheel niet – begrepen wordt.

Volgens het heersende wetenschappelijke dogma worden hart- en vaatziekten veroorzaakt door een hoog cholesterolgehalte dat de bloedvaten beschadigt.

Gebrek aan vitamine C

Er is echter iets fundamenteel mis met dit model: als een hoog cholesterolgehalte inderdaad leidt tot aderverkalking, dan zouden onze bloedvaten in alle organen in gelijke mate verstopt moeten raken.

Dit is duidelijk niet het geval.

Een nieuw concept is al geïntroduceerd door dr. Matthias Rath en tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.

Volgens hun theorie is aderverkalking een vroege vorm van scheurbuik, een aandoening die veroorzaakt wordt door een gebrek aan vitamine C.

Niet bewust

De vaatwanden verzwakken en de aderen verkalken als een poging van het lichaam om de verzwakte vaatwanden te herstellen.

Dieren lijden niet aan hartaanvallen omdat ze zelf in grote hoeveelheden vitamine C aanmaken en daarmee hun bloedvaten beschermen.

Zolang we ons niet bewust zijn van deze feiten blijft de mensheid op epidemische schaal lijden aan hartaanvallen en beroertes.

Bevochten

Deze revolutionaire theorie werd voor het eerst gepubliceerd in 1992 en is de afgelopen decennia genegeerd en bevochten door de makers van cholesterolverlagers (lees: Big Pharma).

In de lente van 2015 presenteerde dr. Rath zijn werk tijdens een lezing op de Universiteit van Maastricht.

Status quo

Al snel kwam er een reactie van de vertegenwoordigers van de status quo. Zo eiste de Vereniging tegen de Kwakzalverij excuses van de rector.

Inmiddels, twee jaar later, is de lezing van dr. Rath meer dan 200.000 keer bekeken op YouTube. Dat maakt het één van de meest bekeken medische lezingen in Europa.

Bekijk de lezing hieronder:

[Dr. Rath Health Foundation]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

Hopelijk gaat de reguliere geneeskunde eindelijk eens begrijpen hoe het echt zit. Hoe hardleers kun je zijn ten koste van al die mensenlevens en ellende. Geld, geld geld is alles wat telt.

De Waarheid
De Waarheid
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Ze weten hoe het echt zit, maar aan gezonde mensen valt niets te verdienen…..

exegese
exegese
Reactie op  De Waarheid
3 jaren geleden

Soms, heel soms wordt er in de msm een tipje van de sluier opgelicht van het criminele fundament waar de hele farmaceutische gangsterkliek op voort borduurt, ten koste van onze gezondheid en vele mensenlevens. Na de wapenhandel is dit de sector waar verreweg het meeste geld in omgaat. Dat staat garant voor voor het misdadige en smerige karakter die het inmiddels sinds jaar en dag heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=vBR42kkZlyM

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
Rob ter Horst
Rob ter Horst
3 jaren geleden

Dieren lijden niet aan hartaanvallen?

exegese
exegese
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

Bedoeld worden de dieren die volledig op natuurlijke wijze in het wild leven. Niet de doorgefokte en verminkte (ras) huisdieren die vaak ook nog met onze totaal ongezond pot meevreten en nauwelijks bewegen.

Frans2
Frans2
Reactie op  Rob ter Horst
3 jaren geleden

David Attenborough laat in het algemeen geen zieke en verminkte dieren zien, dat trekt geen kijkers.
Heleboel ziektes ontwikkelen zich ook in dieren voordat ze naar de mens overspringen.
Vroeger had je de “edele wilde” zoals de amerikaanse indianen die zogenaamd in harmonie met de natuur leefden. Zij stierven bv aan longkanker door open vuren en vredespijpen.
Tegenwoordig doen we aan Paleo en denken we dat “dieren die volledig op natuurlijke wijze in het wild leven” allemaal 100% gezond zijn. De zoveelste mythe, de natuur is gruwelijk wreed en slordig, voor een schaap met 5 poten draait ze haar hand niet om.

Dit (dierenleed) laat David Attenborough ons niet zien:
https://www.google.nl/search?client=firefox-b-ab&biw=1209&bih=676&tbm=isch&sa=1&q=wild+animals+with+abnormalities&oq=wild+animals+with+abnormalities&gs_l=psy-ab.3…53015.62280.0.63073.24.22.0.0.0.0.286.2439.5j14j1.20.0….0…1.1.64.psy-ab..5.2.263…0i19k1.f6NE9CLxxHs

Van mensen bestaan overigens dezelfde gruwelijke plaatjes, maar dat is natuurlijk allemaal de schuld van big farma /sarcasme

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

klopt, het is niet dankzij de mens en zijn invloed dat bijna alle dieren in het wild over een perfecte gezondheid beschikken maar ondanks de invloed van de mens. Althans zij die grote invloed uitoefenen en werkelijk schijt hebben aan alles, eigenlijk is het een Godswonder dat er nog verreweg het meeste goed gaat in de natuur.. Het is bijna niet te doen om alle factoren die de mens op zijn geweten heeft die de natuur in al zijn facetten ontwricht. De getoonde beelden zijn inderdaad te triest voor woorden en en nergens voor nodig bovendien.

Frans2
Frans2
Reactie op  exegese
3 jaren geleden

Accepteer nu maar dat alle levende wezens/dingen een evolutionair schepsel zijn dat net goed genoeg is geëvolueerd om als soort de meeste ziektes en kwaadaardige schepsels te kunnen overleven, niet als individu, die is totaal onbelangrijk.
Bestand tegen de meeste gevaren van concurrerende dieren en kwaadaardige virussen en parasieten, maar niet tegen alle, althans niet meteen. Zo’n HIV duurt een tijdje voordat iedereen daar afweer tegen heeft, mazelen is ook pas 1000 jaar oud.
Daarom gaat verreweg het meeste fout in de wilde natuur, moeder eend verliest zomaar 5 van de 7 pulletjes, zonder moderne middelen verliest een mensenmoeder ook de meeste van haar jongen voordat ze 5 jaar oud zijn.
Dat kun je nog steeds zien bij stammen die afgezonderd zijn van de moderne wereld en geen moderne geneeskunde kennen.
Dat is de rauwe “paleo” werkelijkheid die hier door velen wordt aanbeden, maar dan wel lekker in de veiligheid van je luie stoel achter de computer in plaats van in een berevel met een vuurstenen beitel in een vochtige hut of grot.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

accepteer nu maar dat er zo veel meer tussen hemel en aarde is dan de wetenschap überhaupt kan/mag bevroeden. Het zoeken naar antwoorden als je weigert het geheel te overzien is als een autist in rondjes redeneren en blijven hangen is wat met beperkt zicht het waarschijnlijkst lijkt. Eigenlijk weet men bijzonder weinig tot niets. Daar gaat ook in feite het bovenstaand artikel over. Het vast bijten in halve waarheden die goed geld opleveren maar voor de gezondheid desastreus zijn. Als je het geheel niet overziet weet je eigenlijk niets, maar er zijn krachten/machten die dat prima vinden dat dat zo blijft, die er alles voor doen om dat zo te laten, dat is ook waar jij zo driftig aan meewerkt. Vooral het in tact laten en beschermen van alle complotten die ons dom moeten houden. Jammer voor hen, want dat blijft zo niet.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Altijd als jij in het nauw komt ga je het over geld hebben.
En iets wat niet bestaat kan ik ook niet beschermen.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

De illusie Frans2, de illusie van het geld is wat jij o.a. koste wat kost beschermt, zo ook de illusie die allerlei complotten teweeg moeten brengen. Het is de reguliere medische wetenschap overduidelijk niet om gezondheid te doen maar om geld, dat moge toch onderhand wel duidelijk zijn.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

We hadden het over het wel of niet perfect zijn van dieren en mensen, maar jij gaat altijd wegens gebrek aan argumenten weer zeuren over geld en big pharma. Dieren, waaronder mensen zijn krakkemikkige wezens die net aan als soort kunnen overleven met veel individueel leed en ellende.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

het zou een waanzinnige wereld en heelal zijn als karma niet bestond. , als mensen het leven van anderen konden verwoesten en zelf buiten schot blijven. Zo werkt de natuur niet. De mens is in zijn diepste innerlijk een god; en omdat hij zowel met de goddelijke elementen als met alle andere elementen van het heelal is verbonden, reageert de natuur op alles wat hij doet. Hij heeft een vrije wil en oogst dus de gevolgen van alles wat hij denkt en doet en is. De hele evolutiestroom van de natuur staat achter iemand die werkt voor broederschap en vriendelijkheid; dat brengt kracht en licht en leidt tot een kosmische uitbreiding van zijn innerlijke vermogens. Het onberekenbare gewicht van de hele natuur drukt op de mens die haat, die werkt voor zelfzuchtige doeleinden en met zijn nietige wil ingaat tegen de stroom van evoluerende levens. Zo handelen betekent onvolmaaktheid, disharmonie en daarom kwaad.

Daar zijn wij dus ooit in beland, dat is waar wij in gevangen gehouden worden, dat is wat jij bewust of onbewust in stand tracht te houden, dat is waar de wetenschap zich geen zier van aantrekt, doet alsof het niet bestaat. Nogmaals : er is zo veel meer tussen hemel en aarde waar de wetenschap angstvallig bij vandaan blijft, daar heeft zij namelijk geen enkele bestaansrecht, is zij volstrekt overbodig omdat ooit zal blijken dat alle denkbare informatie al lang bij ons aanwezig is, alleen wordt hij bij ons vandaan gehouden door list en bedrog, door massahypnose, door een aaneenrijging van complotten die ons bij de werkelijkheid vandaan moeten houden. Maar dat gaat dus veranderen en zeker voor kosmische begrippen zeer spoedig.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

“De mens is in zijn diepste innerlijk een god; ”

Aaah, daar zit het pijnpunt; jij denkt dat je een god bent en mijn opvattingen over dieren (inclusief dus mensen die ook piesen en poepen, jij ook dus) die tasten jouw god-zijn aan.

Ik kan net als velen niks met jouw fantasieën die nergens op gestoeld zijn. Als jij je daar lekker bij voelt, soit, maar ga anderen die jouw levenshouding onzin vinden niet wegzetten als complotteurs en gevangenhouders.

[ voor kosmische begrippen zeer spoedig. ]
Nou, dan is over een miljoen jaar ook zeer snel voor kosmische begrippen… Maar dit ga jij en anderen roepen zolang als ze leven.

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Ah jij bent dus van mening dat complotten niet bestaan ? Dat de mensheid niet gevangen gehouden wordt in list, bedrog, oorlog en zintuiglijke manipulaties ? Dat het geld niet wordt aanbeden boven alle goden uit ? Hoe verklaart jouw wetenschap dat mensen in een terminaal stadium van kanker, met tumoren als sinaasappelen zo groot plotseling volledig kunnen genezen puur op een neppilletje, puur op gedachtenkracht ?
Hoe kan het dat mensen onder hypnose in staat zijn tot bovennatuurlijke prestaties of juist bewogen kunnen worden om bepaalde vermogens geheel te verliezen ? Waarom zijn wij slechts in staat een fractie van onze hersenen echt te gebruiken ? Nogmaals er is zoveel meer tussen hemel en aarde dan de wetenschap kan verklaren en dat is geen fantasie. Ook de complotten zijn er altijd geweest en zijn zeker geen fantasie. De mens is hier lang geleden in verzeild geraakt en is zich op dit moment hieraan aan het ontworstelen en dat is absoluut geen fantasie maar dagelijks zichtbaar. Het zelfgenezend vermogen op basis van “placebo-effect” neemt op onverklaarbare wijze zeer sterk toe. Het nepnieuws wordt met de dag meer ontmaskerd. Mijn ziel is niet te koop, voor geen goud in de wereld, en zo zijn er gelukkig steeds meer. Jouw wereld staat op instorten en die van mij ontplooit zich opnieuw in waanzinnig hoog tempo. Succes met de ondergang.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Complotten bestaan, maar alleen paranoïde mensen zien OVERAL een complot achter en altijd van onrealiseerbare omvang.

Als jij nog steeds gelooft in de mythe dat je maar 10% van je hersenen benut, dan zou je een kogel door de overige 90% kunnen jagen zonder dat je daar last van hebt. Die mythe heeft all een baard van hier tot Tokio en zo staan er nog wel meer fabeltjes in je reactie.

[ Hoe verklaart jouw wetenschap dat mensen in een terminaal stadium van kanker, met tumoren als sinaasappelen zo groot plotseling volledig kunnen genezen puur op een neppilletje, puur op gedachtenkracht ? ]

Bewijs maar eens dat het gedachtenkracht was.
Ondertussen is alweer een Burzynski patiënt in eerste instantie zijn tumoren kwijt, maar komen ze toch weer terug. Ondanks dat Burzynski weer 160.000 euro rijker is.
http://www.omroepbrabant.nl/?news/2683851203/Jermaine+heeft+weer+hersentumoren+Het+is+echt+klaar+nu.aspx

exegese
exegese
Reactie op  Frans2
3 jaren geleden

Bewijs maar eens dat het gedachtenkracht was.

Wat moet het anders zijn het “suikerpilletje” of simpele zoutoplossing die ze ingespoten kregen om hen de illusie te geven een nieuw medicijn toegediend te hebben.

Wat is placebo-effect volgens jou dan ?
Wat is de kracht van jou geest, van je ziel, waar de wetenschap met een boog omheen danst alsof het niet zou bestaan.

Kijk eens onder de volgende link misschien gaat er dan een lampje branden, als dat mag van de “wetenschap”

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-kracht-van-jouw-geest-werkt-in-de-placebo/

Nugter
Nugter
3 jaren geleden

Dieren sterven te vroeg om ‘onze’ ouderdomskwalen te ontwikkelen. Te weinig voedsel, extreme weersomstandigheden, verstoring habitat, gedood als prooi of uitgestoten en daardoor kansloos vanwege hoge leeftijd zijn alle factoren die wij als mensen niet of nauwelijks tegenkomen. Het vergelijken van mensen met dieren gaat vaak mank en mist daardoor ook de zeggingskracht die een goede discussie nodig heeft.

dna
dna
3 jaren geleden

Where is the love

doc
doc
3 jaren geleden

bekijk de docu ‘what the health’…

x

Check Also

kaag

Kaag wil dat Nederland soevereiniteit opoffert aan Europa: ‘Krankzinnig’

Nederland moet soevereiniteit opofferen aan Europa, vindt ...

europa

Anti-lockdownprotesten in HEEL Europa: een overzicht

Er is iets groots gaande in Europa, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x