BinnenlandGreat Reset

YouTube verwijdert interview met Baudet over Great Reset, ‘neemt loopje met de democratie’

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-leider Thierry Baudet sprak onlangs in de studio van BLCKBX over het Lock Step-scenario, de Great Reset en Build Back Better. Eerder hield Baudet in de Tweede Kamer een speech over het Lock Step-scenario, dat voorspelt wat er nu gebeurt in de wereld, hoe burgers angst wordt aangejaagd en overheden steeds totalitairder worden. Een opmaat naar de Great Reset, die is ontsproten aan het brein van Klaus Schwab.

Programmamaker Flavio Pasquino besprak met Baudet wat er met deze termen bedoeld zou kunnen worden. Is het misschien gewoon een heel goed plan of moeten we ons juist zorgen maken? En waarom wil men het er vooral niet over hebben?

Onderzoeksjournalist Harry Vox maakte in 2014 een video over het Lock Step-scenario en een deel daarvan wordt tijdens het gesprek met Baudet vertoond.

Bezwaar afgewezen

De video is nu verwijderd door YouTube omdat hij ‘misleidende medische informatie’ zou bevatten. “YouTube verwijdert ons interview met Baudet en neemt wederom een loopje met de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid en de democratie,” reageert Pasquino. De video is hier nog wel te bekijken.

Hij tekende bezwaar aan tegen het besluit, maar dat werd afgewezen. “Opmerkelijk. YouTube kan een video van ruim een uur binnen 15 minuten herbeoordelen. Kennelijk verkondigen wij ‘medisch misleidende informatie’ als we een Tweede Kamerlid interviewen over het Lock Step-scenario, de Great Reset en Build Back Better,” verzucht Pasquino.

Rechtszaak tegen YouTube

Morgen doet de rechter uitspraak in een kort geding van Kamerlid Wybren van Haga en BLCKBX vanwege video’s die door YouTube zijn verwijderd. Eind vorige maand stonden Van Haga en BLCKBX in de rechtbank tegenover YouTube. Het Kamerlid is boos omdat er twee video’s met hem als onderwerp verwijderd zijn.

Eén video gaat over het coronabeleid, die hij met zijn eigen account had geplaatst. De andere is van BLCKBX. Volgens YouTube bevatte de video met Van Haga ‘misleidende medische informatie’, maar volgens BLCKBX ging de video juist over censuur en het verwijderen van YouTube-video’s van Van Haga.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Het positieve is dat de inhoud van die video in ieder geval waar is.

Christine
Christine
1 jaar geleden

Wat is die YouTube voor club. Iedereen mag toch een mening hebben? En politici moeten juist een mening hebben op diverse zaken want we zijn een democratie……

Anarchy and Peace
Anarchy and Peace
1 jaar geleden

Corporate fascism is het, iets anders kan je er niet van maken.

Bas
Bas
1 jaar geleden

Wij geven platforms als YouTube deze macht, zonder msm en bijbehorende socials is er geen crisis, dreiging, angst en waanzin.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x