Buitenland

‘Waarom worden Biden senior en junior niet gewoon gearresteerd?’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Er zijn nieuwe documenten vrijgekomen met bankgegevens. Vader en zoon Biden lieten zich door oligarchen uit Rusland, Kazachstan en Oekraïne voor 20 miljoen aan smeergeld betalen toen Joe Biden vicepresident was.

De documenten zijn naar buiten gebracht door Republikeinen van de toezichtcommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hunter ontving miljoenen van de Russische oligarch Jelena Batoerina, de Oekraïense energiereus Burisma en de Kazakse oligarch Kenes Rakisjev, ontdekte de commissie.

Nieuwe Porsche

In ruil voor de miljoenen kregen de oligarchen toegang tot het netwerk van Biden, inclusief toenmalig vicepresident Joe Biden. Zo belandde Batoerina bijvoorbeeld niet op de sanctielijst.

Rakisjev maakte op een dag 142.000 dollar over naar een brievenbusfirma van Hunter Biden zodat hij een nieuwe Porsche kon kopen. Hunter kocht de volgende dag een nieuwe Porsche.

Hunter kreeg ook een miljoen om in de bestuursraad van Burisma plaats te nemen. Dat is 83.333 dollar per maand. Zijn vader dwong Oekraïne later om de hoogste aanklager van het land te ontslaan. Die wilde corruptie bij Burisma aan de kaak stellen.

Machtsmisbruik en corruptie

“Puur machtsmisbruik en corruptie,” reageert journalist Joost Niemoller.

ON!-redacteur Kim Tjoa merkt op: “Volgens de Amerikaredactie van De Telegraaf is dit frauduleus gedrag van Biden klein bier bij de claim van Trump dat er in 2020 verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden.”

“Waarom worden Biden senior en junior niet gewoon gearresteerd?” vraagt financieel expert Ab Flipse zich af.

[Zero Hedge]

4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
8 maanden geleden

“Waarom worden Biden senior en junior niet gewoon gearresteerd?”

Sjah beste Ab, omdat ook het rechtssysteem,, bepaald wordt door diezelfde globale ‘elite’ die ook de politiek bepaald, en niet de kiezer.

Het rechtssysteem is er om onrechtvaardigheid te garanderen! Met af en een misleidende schijnvertonong die rechtvaardigheid suggereerd om de schapen verder slaapwandelend aan ’t lijntje van rechtvaardiheid en democratie te houden. Het is een farce! De rechters net als de politici worden bepaald doir de krankzinnige ‘elites’ en zijn niet gehorig aan vol, vaderland en kiezers.

Er is maar éën oplossing, je moet aan geen enkel ‘elite’-systeem meewerken. Dan stort het zooitje in elkaar. Blijf je naief vertrouwen erin houden, dan ga je slaapwandelend de hel in als hun slaaf.

King of light
King of light
8 maanden geleden

Omdat ze net zo corrupt zijn als de Clinton’s. Die zielige seniele oude Biden die amper zijn ogen open kan houden en waarschijnlijk vol zit met medicatie, anders zou die zo omvallen, is het spoor compleet bijster en doet precies wat hem wordt verteld. En sputter je tegen deze familie, wat ook weer vergelijkbaar met de fam Clinton, dan wordt het aangepakt. Democraten aldaar in de VS zijn verworden tot Staats Dictators.

Robert
Robert
8 maanden geleden

Beter arresteren ze ze niet. gewoon wachten tot een maand voor de veriezingen en ze dan wippen middels impeachment is tactisch gezien een stuk slimmer. Die ouwe gek maakt toch niets meer klaar.

Locke
Locke
8 maanden geleden

Amerikaredactie staat zeker onder toezicht van de slimste mens .

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x