Binnenland

Ik vind dit niet kunnen. Dit is onvergeeflijk. Baudet reageert op ongekende stijging energierekening en megablunder kabinet

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het berekenen van de energierekening van Nederlanders voor dit jaar heeft het kabinet een enorme blunder gemaakt.

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat zei eerder nog dat de stijging van de energierekening wel mee zou vallen, maar heeft nu toegegeven dat ze zich heeft gebaseerd op oude gegevens.

Het CBS maakte onlangs bekend dat een gemiddeld huishouden dit jaar liefst 334 euro meer kwijt is aan energie.

Aftreden

Keijzer stelde in eerste instantie dat dergelijke bedragen overdreven waren.

“Dit is onvergeeflijk,” reageerde FvD-leider Thierry Baudet op de enorme misser. “Als je je op dit niveau honderden euro’s per gezin kan vergissen, dan ben je echt niet geschikt voor deze functie.”

“Mona Keijzer zou eigenlijk moeten aftreden,” zei hij tegen parlementair verslaggever Ernst Lissauer. “Ik vind dit niet kunnen.”

Totaal niet werkt

Dit is niet alleen een enorme rekenfout, blunder, brevet van onvermogen, maar het geeft ook aan dat het beleid – de klimaatgekte, de energietransitie – onbetaalbaar is en totaal niet werkt, aldus Baudet.

Hij merkte op dat het hier niet alleen gaat over de stijgende energierekening.

Levert helemaal niets op

De totale extra kosten voor dit beleid zullen dit jaar alleen al oplopen tot zo’n 1600 euro per gezin. Tot 2025 gaat het om 23.000 euro.

“Dat zijn astronomische bedragen,” zei Baudet. “Mensen hebben dat geld helemaal niet. En het leidt ook tot niets. Het levert helemaal niets op.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Lissauer.com]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
3 jaren geleden

DIT KABINET IS HELEMAAL VAN DE POT GERUKT ! WEG ER MEE MENSEN EN SNEL !! NIKS IS MEER EERLIJK IN DIT, OOIT ZO MOOIE LANDJE

Rikk
Rikk
3 jaren geleden

Inderdaad jaar op jaar blijkt het weer er verandert niets, het houdt zichzelf in stand.
STOP STEMMEN want stemmen heeft totaal geen zin.

infootje
infootje
3 jaren geleden

Iemand s’nachts al hak en zaaggeluiden in parken en bossen gehoord?
Hoe lang zou je kunnen stoken met die deuren uit parlementsgebouwen?
Ministers hoeven tegenwoordig geen barst meer te weten over hun portefeuille.
Het enige wat ze in de kamer nodig hebben zij ja knikkers.
Waar komt die Mona Keijzer vandaan, bij Mona toetjes?
Zeker net zo’n “licht” als indertijd die omhooggevallen Schoevers tiepmiep op defensie, Hennis.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat het ons iets oplevert. Het is alleen de bedoeling dat het onze globalistische landverraders in het Binnenhof iets oplevert als ze braaf de orders van de Bilderberg, illuminati of Cabal opvolgen. Het zijn geen politici die een Nederlands beleid voeren in het belang van de bevolking, het zijn trekpoppen van de machten achter de schermen die een globalistische agenda uitvoeren en daar worden ze voor beloond als ze hun best hebben gedaan. En gezien alles om geld draait zijn ze nu dus ook alleen maar op ons geld uit. Al die leugens er omheen zijn alleen maar voor de afleiding. Het schijnt dat de Cabal etc steeds meer de macht verliest en geen toegang meer heeft tot kapitaal. Ze zijn volgens diverse berichten in ‘panic mode’ en proberen op allerlei slinkse manieren aan kapitaal te komen, wat ogenschijnlijk steeds mislukt. En dan hebben wij hier politici die ons van ons geld aan het beroven zijn. Dat kan geen toeval zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x