Buitenland

Kijk, zo ziet een echte politicus eruit. Maak kennis met Ivan Pernar

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ivan Pernar is sinds 2016 lid van het Kroatische Parlement. In 2011 richtte hij de populistische partij Menselijk Schild op, die is geïnspireerd op het werk van de Britse spreker David Icke.

Pernar zag dat de overheid vaak beleidsmaatregelen aanneemt waar het volk op tegen is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hij besloot daarop een politieke partij op te richten die vooral rekening houdt met de wensen van de burgers, niet die van de elite of het establishment.

Nooit

De naam van zijn partij heeft te maken met het verzet dat hij aanvoerde tegen uithuiszettingen door de banken in Kroatië.

“Banken zetten veel mensen uit hun huis omdat ze hun schulden niet kunnen afbetalen,” zegt hij in de nieuwe film Renegade, die gaat over het leven van Icke.

“Wij zeggen dat schuld in het huidige op schulden gebaseerde monetaire systeem nooit kan worden afbetaald,” vervolgt de politicus.

Veel steun

Als iemand uit zijn of haar huis gezet dreigde te worden, vormde de partij van Pernar een menselijk schild rond de woning zodat er niet tot uithuiszetting kon worden overgegaan.

De protestacties, die konden rekenen op veel steun, werden live gestreamd via sociale media.

Het probleem is volgens Pernar dat mensen niet weten hoe het geldsysteem werkt. Als ze het wel zouden weten, zouden ze ertegen in verzet komen, zegt hij.

Tweespalt

“Maar de overheid wil niet dat mensen gaan strijden tegen de elite,” klinkt het.

“Om dit te voorkomen veroorzaken ze tweespalt binnen de samenleving,” aldus Pernar.

Volgens hem is er nu echter een kentering gaande en vindt er wereldwijd een ontwaking plaats.

Bekijk het filmpje hieronder:

[David Icke]

1 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Janssen
Janssen
5 jaren geleden

De Romeinen wisten het al VERDEEL en HEERS en de Kerk deed er nog een saus van ANGST overheen.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Een goede politicus is in deze door en door verrotte en corrupte maffioso wereld altijd nog een dode politicus. (Pim Fortuyn, Kennedy’s, Olaf Palme).

Het nog levende deel aan de goede zijde is aan het vechten tegen de zio maffia en zal uiteindelijk vriendelijk worden verzocht de politieke activiteiten te stoppen of anders dood worden gevonden in de badkamer en het corrupte en satanische deel zal ongemoeid worden gelaten en kan op allerlei manieren het toneelspel als schijnpoliticus van goed-tegen-slecht blijven spelen.

Steeds vaker duiken de onverwachte nobele ridders en redders van het volk, the night horses, uit het niets op. Het is te mooi om waar te zijn en ploppen als massa’s psycho-delische paddestoelen overal uit de grond.

Het is zo mooi dat het te mooi lijkt om waar te zijn. En als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het meestal ook.

Neemt niet weg dat er iets aan het veranderen is, misschien wel zo drastisch dat de elite een beetje onrustig wordt, omdat het volk z’n limiet heeft bereikt en daarom als tegenzet andere gecontroleerde puppet politici inzet tegen de oprecht goede politici. Daarom zijn ook veel politici (de goede of bijna goede) vaak maar tijdelijk op het politieke strijdtoneel te vinden. De kunst is vooral om uit te vogelen wie-wie is en the good, the bad and the ugly zijn.

In ieder geval moet men altijd waakzaam, neutraal, niet links of rechts geïndoctrineerd, en zeker logisch en objectief blijven kijken naar al degenen die in de politiek en bestuur zitten en pretenderen zich onafhankelijk en met oprecht goede bedoelingen met een of hun zogenaamde roeping in te zetten als een Robin Hood voor het volk.

Poltici zijn en spelen als acteurs op het witte doek en vergeet niet dat ze als judas ooit ergens opgeleid kunnen zijn om later hun satanische zio meesters te dienen. Er zijn nog maar bar weinig (of helemaal niet) goede en oprechte politici te vinden die niet acteren en niet de universitaire satansopleiding hebben gevolgd en geen zio, Bilderberg of Rothschild dienaren zijn.

De kracht van de macht is altijd nog de kracht van over miljoenen lijken gaan. Één oprechte politicus uit de weg ruimen is voor de satanische zio meesters daarom ook maar zoiets als een stofje wegvegen.

Rob
Rob
5 jaren geleden

Wij hebben hier, net als in veel landen, geen politici, alleen puppets. Ik zat net een stuk te lezen dat politici voor ons werken. Een beetje vreemd idee in dit land maar ze worden wel betaald van ons geld. In die zin zouden ze dan ook VOOR ons moeten werken. Het volk is in die zin de werkgever en de politiek de werknemer. Eigenlijk zou het woord politici volledig moeten verdwijnen. Het zou vervangen moeten worden voor ‘volksleiders’. Het woord ‘politiek’ en ‘politici’ hebben een dusdanige duistere betekenis gekregen dat het beter geschrapt kan worden.

Bas van Schie
Bas van Schie
5 jaren geleden

Als iedereen vandaag verantwoording neemt voor zichzelf en zich enthousiast en onbaatzuchtig inzet voor anderen, dan kunnen we het huidige systeem morgen dumpen.

Willen we alleen de voordelen die een nieuw systeem met zich mee brengt en op oude voet verder leven, dan is het slechts een utopie om te denken dat een ander systeem zich beter ontwikkelt dan het huidige.

Het systeem dat we nu hebben is namelijk ontstaan door de huidige mind set van de mensheid.
Het denken, is namelijk gebaseerd op tekort en angst omdat het een overlevings- mechanisme is.

Dus alles wat we van uit een gedachte doen loopt in principe verkeert.

Doen we echter iets van uit enthousiasme, dan zijn we onbetaalbaar.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x