Buitenaards

Bestaan van buitenaardse basis op de maan geheim gehouden door NASA? Bekijk de beelden

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een UFO-jager heeft aangekondigd dat hij een ‘buitenaardse structuur’ op een oude NASA-foto van de maan heeft ontdekt. Dat meldt het Russische persbureau Sputnik.

Scott C. Waring schrijft op zijn blog UFO Sightings Daily dat de structuur zich nabij de rand van een krater op het maanoppervlak bevindt.

Hij denkt dat het gaat om een bouwwerk dat 2,4 tot 5 kilometer lang is.

Antennes

“De structuur is bolvormig en er komen twee brede armen uit,” zei hij. “Er lijken ook enkele antennes bovenop te staan. Het oppervlak is metaalkleurig.”

Hij beschuldigde de NASA ervan bewijs voor buitenaards leven en UFO’s doelbewust achter te houden en het publiek te manipuleren.

Het ruimteagentschap heeft volgens de Britse Daily Express gezegd dat de structuur een voorbeeld is van pareidolie.

Verwijderd

“In het geval van pareidolie zien mensen herkenbare vormen in wolken, rotsformaties of andere objecten,” aldus de NASA. “Er zijn vele voorbeelden van dit fenomeen te vinden op aarde en in de ruimte.”

Waring stuitte op de vreemde structuur in de Zeeman-krater toen hij beelden van het maanoppervlak op Google Moon aan het bekijken was.

De UFO-jager claimt dat beelden van het ‘bouwwerk’ inmiddels zijn verwijderd, wat volgens hem ‘bewijst dat Google met de Amerikaanse overheid samenwerkt om het bestaan van buitenaards leven te verbergen’.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mark
mark
3 jaren geleden

Kunnen ze daar niet al die bloeddorstige, aanslag plegende idioten heen verbannen?

Frans
Frans
3 jaren geleden

Dit is in ufo kringen al heel lang bekend en daar hoor je veel meer dan in de nieuwsmedia.

Coeus
Coeus
3 jaren geleden

Een filmpje waarin inzoomen op een foto nogal belangrijk is uploaden met 480 beeldlijnen en niet in HD. Goed, we leggen het nog één keer uit…

Dinges
Dinges
3 jaren geleden

Ik ben steeds de eerste om te zeggen dat het pareidolia is, maar dat houdt alleen maar steek als men HERKENBARE vormen gaat waarnemen in iets wat er niet is, maar wat we hier zien zal niet echt iets herkenbaars oproepen. Het enige wat men kan stellen is dat het niet ‘past’ in de omgeving.

Neemt niet weg dat ik heeeeel sceptisch ben, maar toch… overdrijven is evenzo debiel

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x