Homepagina » Buitenaards » Boven ‘topgeheim’ heb je nog meerdere niveaus. Waarom zelfs presidenten geen toegang hebben tot UFO-geheimen
Boven ‘topgeheim’ heb je nog meerdere niveaus. Waarom zelfs presidenten geen toegang hebben tot UFO-geheimen

Boven ‘topgeheim’ heb je nog meerdere niveaus. Waarom zelfs presidenten geen toegang hebben tot UFO-geheimen

Presidentskandidaat Bernie Sanders zei onlangs in de podcast van Joe Rogan dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij de verkiezingen wint.

De Amerikaanse media-analist Lionel gelooft niet dat de senator daadwerkelijk UFO-geheimen gaat onthullen.

“De Amerikaanse president heeft hier niets mee te maken,” zei hij tegen RT America. “Boven ‘topgeheim’ heb je nog meerdere niveaus waar geen president ooit toegang tot heeft gehad.”

Kletskoek

Dit is dus kletskoek, aldus Lionel.

Over aliens, vliegende schotels en UFO’s zei hij: “Dit is het belangrijkste onderwerp dat verborgen wordt gehouden.”

Er is geen enkele nieuwsredactie die het onderwerp bespreekt zonder het in het belachelijke te trekken of weg te wuiven, voegde hij toe.

Veel mensen vragen zich af waarom de overheid informatie over UFO’s achterhoudt.

Antizwaartekracht

“Je hebt het hier over aandrijving op basis van antizwaartekracht,” reageerde Lionel. “Heb je enig idee wat dit zou betekenen voor onze wereld, die draait om olie?”

Als tweede reden noemde hij dat de machthebbers niet willen dat wij ons als ras – de aardlingen – verenigen.

“Dit is het belangrijkste onderwerp dat er is,” besloot hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT America]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Herman de Graaf schreef:

  Dan vraag ik me af: wie onthoudt de president de toegang tot bepaald informatie ?
  Wat dat is namelijk ook de persoon die gezag heeft over de president.

  En hoe zit in Nederland.
  Wie onthoudt Mark Rutte bepaalde informatie ?
  Wie heeft er gezag over Mark Rutte ?
  Welke wetsregels betreft dat ?

  11 likes
 • Jeff schreef:

  Was denk ik bij de meesten hier wel al bekend. Maar ok, wederom een bevestiging.

  9 likes
 • IFF schreef:

  Dé belangrijkste reden dat er geen disclosure komt is… religie.

  3 likes
  • Jeffrey L. schreef:

   Ben ik niet met je eens. Dat hele ufo onderwerp gaat een hoop mensen de kop kosten. In oktober 1954 was er een doorbraak geweest in gravity control. Een hoop ufo’s zijn zeer geheime antizwaartekracht voertuigen van Amerika en misschien ook Rusland. Dit zijn voertuigen die zijn gespot door gewone burgers, die nadien door de straling aan kanker zijn overleden. Ook is het crimineel om zulke technologie verborgen te houden en om hier decennia’s lang over te liegen. Micheal Schratt heeft hier mooie dingen over gezegd. Als er ooit een disclosure komt moeten ze eerst die beelden vrijgeven die ooit door een cameraploeg is gemaakt in het bijzijn van een bekende astronaut, toen er een vliegende schotel landde. Er zijn opslagplaatsen vol beeldmateriaal van ufo’s die verborgen worden gehouden van ons. Waarom wordt dat niet vrijgegeven? Als er een disclosure komt, begin daar maar eerst mee en vanaf daar zien we wel verder. Nu maar hopen dat TTSA iets gaat flikken.

   3 likes
  • Jeff schreef:

   Ja, als jij dat zo wil noemen ok hoor. Maar ik denk dat dat al lang de reden niet meer is. Was het maar waar, in elk geval nog een ”goede reden”

   0 likes
  • Bazzmann schreef:

   Ja en dat is juist SF

   0 likes
  • Peter Cernjavski schreef:

   Buiten de energie lobby en het militair industrieel complex waar ook Kennedy het over had, is er nog het volgend probleem: Als er disclosure zou komen dan gaan de mensen meteen aandringen dat de technologie vrijgegeven wordt, want die tuigen vliegen niet op kolen, gas of een andere fossiele brandstof. Die technologie kan niet vrijgegeven worden zolang er talloze grenzen zijn op aarde, want tuigen met anti gravity stellen je in staat om op een paar minuten in Moscou, in Peking of Damascus te landen. Er zou nogal wat herrie ontstaan. Dus, eerst godsdiensten afschaffen, racisme weg, grenzen afschaffen door één wereldregering te installeren. Stemmen maar…

   0 likes
 • Wil schreef:

  Ik hoop dat ze het toch een keer bekent maken als er echt buitenaardse bestaan, zoniet dan roep ik de buitenaardsen op dit zelf te doen.
  Het kan maar gewoon gebeurd zijn en zijn we van al die geheimzinnigheid af.

  3 likes
  • Patrick s schreef:

   Zoek en kijk een naar mijn links zoals van William Tompkins dan zal je veel dingen openbaren , zoals wat apollo 11 gezien hebben en buzz aldrin al vertelde,en waarom men niet terug gingen naar de maan.

   Al dan al de probleem zit in,dat er kwaadwilende aliens hier de macht hebben,wat Dwight David Eisenhower al aangaf en bang voor was in zijn bekende toespraak …

   2 likes
 • Kalki schreef:

  Waarom denk je dat ze nog steeds alles wat met Area 51 te maken hebben censureren, in de doofpot houden, verdraaien etc.? Omdat ze dan een innovatie -energie en -technologie moeten vrijgeven en die op Aarde al eerder werd vermeden, in doofpot werd gehouden, toen ter tijd Nikola Tesla daar begin vorige eeuw mee naar buiten trad; de zeropoint-0 energie. Dit deden/doen ze nog steeds uit angst om verlies van de macht om olie tegen te gaan.

  5 likes
 • Onbekend schreef:

  De dag dat bepaalde mediafiguren op tv een banaan kunnen eten zonder te lachen staan we al een stap dichter bij een disclosure.

  2 likes
 • Straalmans schreef:

  Dan lijkt het mij logisch dat een Alien (als ze bestaan) aan het hoofd vaan de doofpot staat. Zo niet, dan is de president een wimp die zijn macht niet gebruikt om tot de bodem te gaan. Het stikt van de adviseurs in het Witte Huis die ongevraagd hun advies geven. Misschien moet een president ze allemaal de laan uitsturen en zelf z’n oordeel vormen door gewoon eens de DIVERSE kranten en het Internet te raadplegen en zelf deskundigen te raadplegen.

  3 likes
 • Patrick S. schreef:

  Above Majestic

  https://www.youtube.com/watch?v=5bS2YgiQWI4

  https://www.youtube.com/watch?v=mvnYd_i8Z_w

  het hele verhaal van WILLIAM TOMPKINS heel belangrijk zie link:

  https://youtu.be/Sb18kkVlRh4?t=3

  3 likes
 • Joost schreef:

  We gebruiken tegenwoordig al een zeer groot deel van de technologie die toen in buitenaardse wrakken gevonden is.
  Via back-engineering hebben we 65 procent van onze huidige gebruiksvoorwerpen verkregen, echter weten we met de rest niet goed om te gaan.

  0 likes
 • only you schreef:

  Deep state heeft daar de hand in? ?

  2 likes
 • Johan schreef:

  Pedogate zit hier achter

  Multimiljonair epstein is overleden toeval?

  2 likes
 • Bazzmann schreef:

  De dode Roswell aliens naar Wright Patterson Afb gebracht waar ze ondergronds in een soort van vriezers opgeslagen zijn. Of ze er nu nog liggen is onbekend.

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >