Mens en Dier

‘Ik roep al mijn collega’s op: roep halt bij deze grens, zeg NEE tegen 2G’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We zijn een stapel routekaarten, dashboards en stappenplannen verder en tegelijkertijd terug bij af, zei Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP) tijdens het 2G-debat.

“Het kabinet doet ons nog steeds geloven dat een terugkeer naar het oude normaal om de hoek ligt. Nog één lockdown. Nog één boostervaccin. Nog een paar procent. Maar het eerlijke verhaal is dat wij samen moeten leren leven met het coronavirus, niet fatalistisch, maar realistisch,” zei Stoffer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wie zal zeggen voor hoelang?

“We kunnen het ons nu niet permitteren dat groepen in de samenleving tegen elkaar worden uitgespeeld, dat ze expliciet of impliciet de schuld krijgen van alle ellende. Polarisatie ondergraaft de aanpak van de pandemie en we hebben iedereen nodig, of je nou jong of oud, dik of dun, moslim of christen bent,” benadrukte hij.

“De SGP maakt zich ernstige zorgen over de koers van het kabinet, want de uitbreiding van de coronapas en de aankondiging van zogenaamd 2G-beleid zetten niet-gevaccineerden buitenspel. En wie zal zeggen voor hoelang?” vroeg de SGP’er.

Onderbouwing is gewoon mager

De onderbouwing van de coronapas als ruggengraat van het coronabeleid is gewoon mager, want juist mensen die al kwetsbaar zijn, worden extra getroffen, aldus Stoffer.

“Negen maanden geleden trok deze Kamer unaniem – dat zeg ik erbij: unaniem – een heldere principiële grens: testen moet voor altijd een alternatief blijven. Een vaccinatiebewijs mag in geen geval een exclusief toegangsbewijs voor voorzieningen of locaties worden. Ik roep al mijn collega’s op: roep halt bij deze grens, zeg nee tegen 2G.”

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Flivo
Flivo
2 jaren geleden

Tijdens het spel worden de regels veranderd. Er ontstaat chaos en niemand weet nog wat het effect zal zijn. Dit is een tactiek.

Niet belangrijk
Niet belangrijk
2 jaren geleden

En zo is het. Nee tegen geen 2G

John
John
2 jaren geleden

We zijn terug bij nazi Duitsland. Dezelfde methoden van uitsluiting. Het 4e Technocratische socialistische Reich staat voor de deur. Tenzij burgers opstaan voor hun rechten. Het is nog niet te laat!

https://platformburgerrechten.nl/2021/11/16/de-coronapas-is-een-rechtstaatsgreep/

King of light
King of light
2 jaren geleden

Wat hier ook in het hele (corona) griep verhaal aan voorbij wordt gegaan is DNA gerelateerde immuniteit. Gezien het feit dat mensen een zeer kort geheugentermijn hebben verwijs ik nog even naar de PEST cq zwarte dood in de middeleeuwen waar hele familie het loodje legden en andere familie totaal geen symptomen hadden en gewoon door leefden.
Dat is met griep net zo.
Dus ook deze mensen zijn de sjaak met dat 2G tirannieke dwangsysteem.
Kortom ik ben de sjaak.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x