Mens en Dier

‘Ik roep al mijn collega’s op: roep halt bij deze grens, zeg NEE tegen 2G’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We zijn een stapel routekaarten, dashboards en stappenplannen verder en tegelijkertijd terug bij af, zei Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP) tijdens het 2G-debat.

“Het kabinet doet ons nog steeds geloven dat een terugkeer naar het oude normaal om de hoek ligt. Nog één lockdown. Nog één boostervaccin. Nog een paar procent. Maar het eerlijke verhaal is dat wij samen moeten leren leven met het coronavirus, niet fatalistisch, maar realistisch,” zei Stoffer.

Wie zal zeggen voor hoelang?

“We kunnen het ons nu niet permitteren dat groepen in de samenleving tegen elkaar worden uitgespeeld, dat ze expliciet of impliciet de schuld krijgen van alle ellende. Polarisatie ondergraaft de aanpak van de pandemie en we hebben iedereen nodig, of je nou jong of oud, dik of dun, moslim of christen bent,” benadrukte hij.

“De SGP maakt zich ernstige zorgen over de koers van het kabinet, want de uitbreiding van de coronapas en de aankondiging van zogenaamd 2G-beleid zetten niet-gevaccineerden buitenspel. En wie zal zeggen voor hoelang?” vroeg de SGP’er.

Onderbouwing is gewoon mager

De onderbouwing van de coronapas als ruggengraat van het coronabeleid is gewoon mager, want juist mensen die al kwetsbaar zijn, worden extra getroffen, aldus Stoffer.

“Negen maanden geleden trok deze Kamer unaniem – dat zeg ik erbij: unaniem – een heldere principiële grens: testen moet voor altijd een alternatief blijven. Een vaccinatiebewijs mag in geen geval een exclusief toegangsbewijs voor voorzieningen of locaties worden. Ik roep al mijn collega’s op: roep halt bij deze grens, zeg nee tegen 2G.”

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Flivo
Flivo
1 jaar geleden

Tijdens het spel worden de regels veranderd. Er ontstaat chaos en niemand weet nog wat het effect zal zijn. Dit is een tactiek.

Niet belangrijk
Niet belangrijk
1 jaar geleden

En zo is het. Nee tegen geen 2G

John
John
1 jaar geleden

We zijn terug bij nazi Duitsland. Dezelfde methoden van uitsluiting. Het 4e Technocratische socialistische Reich staat voor de deur. Tenzij burgers opstaan voor hun rechten. Het is nog niet te laat!

https://platformburgerrechten.nl/2021/11/16/de-coronapas-is-een-rechtstaatsgreep/

King of light
King of light
1 jaar geleden

Wat hier ook in het hele (corona) griep verhaal aan voorbij wordt gegaan is DNA gerelateerde immuniteit. Gezien het feit dat mensen een zeer kort geheugentermijn hebben verwijs ik nog even naar de PEST cq zwarte dood in de middeleeuwen waar hele familie het loodje legden en andere familie totaal geen symptomen hadden en gewoon door leefden.
Dat is met griep net zo.
Dus ook deze mensen zijn de sjaak met dat 2G tirannieke dwangsysteem.
Kortom ik ben de sjaak.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

124
0
We lezen graag je reactie!x