UFO

UFO-documentaire Sirius toont resten humanoïde wezen (video)

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwe documentaire over UFO’s, buitenaardsen en schone energie toont dat de overheid weet hoe UFO’s zich voortbewegen en dat geavanceerde technologieën worden weggehouden bij het volk.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan de ontdekking van de vermeende resten van een humanoïde wezen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Na de DNA-sequentie bleek dat de resten toebehoorden aan een nog onbekend wezen. Het wezen is gevonden in de Atacama, een 970 kilometer lange, zeer droge woestijn in het noorden van Chili. Het DNA van de resten is geanalyseerd door een vakkundig medisch team bestaande uit diverse wetenschappers.

Olie

Gisteren zijn foto’s van het wezen vrijgegeven. De Hollywood-première van de documentaire zal later deze maand plaatsvinden. De film, Sirius, zal gaan over het werk van Dr. Steven Greer, onder meer bekend van het Disclosure Project.

“Wanneer mensen te weten komen dat tijdens geheime projecten is ontdekt hoe UFO’s worden aangedreven, beseffen ze dat we niet langer afhankelijk hoeven te zijn van olie, kolen en kernenergie,” zei Greer. “Dit is de reden voor de geheimhouding.”

De film is geregisseerd door Emmy-winnaar Amardeep Kaleka. Hij legde uit waarom hij een film wilde maken over dit controversiële onderwerp:

We grepen de kans om dit project te doen omdat er een mogelijkheid was dat we iets groots zouden gaan verkennen – iets dat onze blik zou kunnen verruimen. Ons doel is om ons publiek mee te nemen op dezelfde reis – om hun blik te verruimen en ze te inspireren op onderzoek uit te gaan – en te overwegen dat er meer is in deze wereld dan we weten.

Acteur Thomas Jane, onlangs nog te zien in de televisieserie Hung, gaf aan waarom hij zijn medewerking verleende aan het project:

Sirius is een krachtige en belangrijke film. Ik wil iedereen aanraden de documentaire met een onbevooroordeelde blik te bekijken. De film spreekt tot het hart van de mensen, die er net als ik waarschijnlijk geen problemen mee hebben dat de overheid geheimen houdt in het belang van de nationale veiligheid, maar die niet zitten te wachten op een geheime regering.

De film Sirius gaat op 22 april aanstaande in première. Bekijk hieronder de officiële trailer.

Bron: Prweb.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

De reden van geheimhouding ligt feitelijk wederom in handen van oliegiganten en aandrijvingssystemen die de aarde zullen vernietigen.Iedere regeringsleider speelt het spel mee,bang voor de VEEEEEEEEEL te grote belangen om groot sterk en belangrijk te blijven.Maar als wij dit als bevolking nog langer pikken, terwijl we weten van veel schonere energievormen, is de tijd aangebroken om iedereen wakker te schudden.De film lijkt mij een ZEER BELANGRIJKE toe.Wanneer mensen te weten komen dat tijdens geheime projecten is ontdekt hoe UFO’s worden aangedreven, beseffen ze dat we niet langer afhankelijk hoeven te zijn van olie, kolen en kernenergie,” zei Greer. “Dit is de reden voor de geheimhouding.”10 MILJARD MAAL EENS!!!!!!!!!

garriet60
garriet60
11 jaren geleden

je laat + /_ tegen mekaar aanbotsen dan ga je zo hart ?? dat een raket je niet kan stoppen je gaat dan zo hart als het lichtsnelheid .en dat willen de regeringen ons onthouden want dan kunnen zij niets meer verdiennen aan het gas en olie probleem .ook een vliegtuig wat de lucht in gaat hoeft eigenlijk alleen maar korte vluegels te hebben om op hoogte te blijven en te coriseren !en die + _ brengen hem in minder dan 4 uur naar amerika en in 5 uur naar niew zeeland of australie .maar nee dat kan niet want dan verdiend die bushen famillie geen centjes meer en de rest /daarom heen .

Jampot
Jampot
11 jaren geleden

En vergeet natuurlijk ook niet dat deze wezens ook op het gebied van zorg/medicijnen veel verder zullen zijn. Zowel als het gaat om brandstoffen als medicijnen en zorg, worden wij voor de gek gehouden.
Overheden en de rijksten op aarde hebben alleen oog voor geld. Geld is macht, en men zal er alles aan doen om zoveel mogelijk binnen te halen.

Kijk alleen maar naar een medicijn voor kanker; al zo vaak gehoord dat er een methode is gevonden om het te genezen, maar waar blijven die oplossingen die er al tientallen jaren liggen? De oude manier, zoals wij die nu kennen, zal veel meer geld opleveren.

Harry
Harry
11 jaren geleden

En nu maar hopen dat dit een eye opener zal zijn ook voor de horden mensen die goede tijden en hun emmertje chips en kratje bier preferen boven de info wat kan helpen om te ontwaken. ( en domme vooroordelen weg te nemen)

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x