Bewustzijn

‘Kwantumfysica bewijst dat het hiernamaals bestaat’

Help door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste wetenschappers zullen beweren dat het leven na de dood niet bestaat, of in ieder geval niet kan worden bewezen.

Er is een expert die claimt het bestaan van het hiernamaals te kunnen bewijzen aan de hand van de kwantumfysica.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hoogleraar Robert Lanza van de Wake Forest University School of Medicine in North Carolina stelt dat het biocentrisme ons leert dat de dood zoals wij die kennen een illusie is die wordt gecreëerd door ons bewustzijn.

Levenscentrum

“Wij mensen geloven in dood omdat ons is geleerd dat we sterven,” zei Lanza. “Specifieker gezegd: ons bewustzijn associeert leven met lichamen en we weten dat lichamen sterven.”

Biocentrisme kan worden gezien als de theorie van alles en komt van het Griekse woord voor ‘levenscentrum’. Leven en biologie staan centraal in de realiteit en leven creëert het universum, niet andersom. Het bewustzijn bepaalt de vorm en omvang van objecten in het heelal.

Je ziet een blauwe lucht en je hoort steeds dat de kleur die je ziet blauw is. De cellen in je brein kunnen echter zodanig worden aangepast dat je een groene of rode lucht ziet. Wat je ziet kan niet aanwezig zijn zonder je bewustzijn, aldus Lanza.

Vanuit het biocentrisme bekeken gedragen ruimte en tijd zich niet zo rigide als ons bewustzijn ons vertelt. Ruimte en tijd zijn simpelweg gereedschappen van ons bewustzijn. Dood en onsterfelijkheid bestaan in een wereld zonder ruimtelijke of lineaire grenzen.

Tweespletenexperiment

Theoretisch natuurkundigen denken dat er oneindig veel universa zijn. Lanza voegde toe dat alles wat er ook maar kan gebeuren op een bepaald punt in dit multiversum plaatsvindt en dat de dood zoals wij die kennen niet kan bestaan.

“Wanneer we sterven wordt ons leven een eeuwige bloem die terugkeert naar het multiversum,” zei Lanza. “Het leven is een avontuur dat onze lineaire manier van denken overstijgt.”

Lanza verwees naar het beroemde tweespletenexperiment, een natuurkundig experiment waarmee wordt aangetoond dat licht of materie zich soms als deeltje en soms als een golf gedraagt. Als niemand naar het deeltje kijkt, gedraagt het zich als een golf. Dit betekent dat we tegelijkertijd door beide spleten kunnen gaan. Iemands perceptie en bewustzijn zijn van invloed op de manier waarop een deeltje zich gedraagt.

Lanza legt zijn theorie uit in het boek Biocentrism: How Life and Consciousness are the Keys to Understanding the True Nature of the Universe.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tinus
tinus
10 jaren geleden

interessant stuk.

aly
aly
10 jaren geleden

Dit sluit ook aan bij de zienswijze van Dr. Bruce Lipton. Hij deed uitgebreid onderzoek naar moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken. Daaruit bleek dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan en uitgezet door externe factoren. Ze worden getriggerd door onze waarnemingen en onze gedachten en overtuigingen. Professor Lipton toont aan dat onze overtuigingen , of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beinvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dr. Liptons uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken van de NIEUWE wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. In verband met de Nieuwe wetenschap is Dr. Ervin Laszlo ook een aanrader.

aly
aly
10 jaren geleden

Als Hemel Aarde is en de Aarde Hemel
wie en wat is dan de dood? in Godsnaam
De angst voor hem is groot, want
telkens weer ervaren we de dood in ons leven.
Maar persoonlijk kennen we hem niet.
Wij hebben magere Hein verzonnen
het is de ergste nachtmerrie ooit.
Wij kozen op Zielsniveau voor het leven
en deze bewust keus
neemt niemand je weer af.
De dood weet niks, hij heeft geen ziel.
Oude, jonge maar ook kleine kinderen
kiezen voor een andere werkelijkheid
Ze zijn niet dood, maar van niveau veranderd
Niet zichtbaar meer voor ons, dan overheerst
soms onbegrip en zeker het verdriet.
Transformatie heeft dan plaatsgevonden
Precies zo als bij de vlinder en de rups
Hun leven gaat door, maar niet zo dichtbij ons
Voor hen die blijven, blijft het een mysterie
toch is ieder op de juiste plek
of wij ons, nu op aarde of in de Hemel “wanen”
Alles echt alles is zoals het moet zijn.
De schepping is volmaakt,
volmaakt door zijn veranderlijkheid.
Er zijn zij die in de zichtbare wereld werken
en er zijn zij die vanuit de onzichtbare wereld werken.
Die samenwerking is Schitterend en subliem
Voor mij is dat Regenboogenergie
de verbinding tussen Hemel en de Aarde
Als je gelooft
Als je weet, maar vooral
Als je ervaart dat je daar deel
van uitmaakt
veranderd dit je leven.
Je leven word nooit meer zoals het was
Geloof me “de doden” zij verlaten ons niet.

en eigenlijk is dat “doodgewoon”
Aly

Wilma
Wilma
10 jaren geleden

Helemaal waar Aly…

Wij zijn eigenlijk geest (spirit, bewustzijn) en verzinnen dat we een lichaam hebben. Als dit lichaam zogenaamd ‘dood’ gaat zijn we weer wat we altijd al waren. En dit voelt dan erg omdat we afgescheiden lijken te zijn van onze geliefden. Terwijl we nooit afgescheiden KUNNEN zijn omdat we 1 zijn. Een bewustzijn dat zich ziet als zijnde met miljarden. Je herinneren wat je werkelijk bent, dat je onsterfelijk bent, maar niet de ‘persoon’die je denkt te zijn maar onsterfelijke geest, dat is waar het (voor mij) om draait. XX Wilma

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x