Homepagina » Bewustzijn » ‘Kwantumfysica bewijst dat het hiernamaals bestaat’
Kwantumfysica bewijst dat het hiernamaals bestaat

‘Kwantumfysica bewijst dat het hiernamaals bestaat’

De meeste wetenschappers zullen beweren dat het leven na de dood niet bestaat, of in ieder geval niet kan worden bewezen.

Er is een expert die claimt het bestaan van het hiernamaals te kunnen bewijzen aan de hand van de kwantumfysica.

Hoogleraar Robert Lanza van de Wake Forest University School of Medicine in North Carolina stelt dat het biocentrisme ons leert dat de dood zoals wij die kennen een illusie is die wordt gecreëerd door ons bewustzijn.

Levenscentrum

“Wij mensen geloven in dood omdat ons is geleerd dat we sterven,” zei Lanza. “Specifieker gezegd: ons bewustzijn associeert leven met lichamen en we weten dat lichamen sterven.”

Biocentrisme kan worden gezien als de theorie van alles en komt van het Griekse woord voor ‘levenscentrum’. Leven en biologie staan centraal in de realiteit en leven creëert het universum, niet andersom. Het bewustzijn bepaalt de vorm en omvang van objecten in het heelal.

Je ziet een blauwe lucht en je hoort steeds dat de kleur die je ziet blauw is. De cellen in je brein kunnen echter zodanig worden aangepast dat je een groene of rode lucht ziet. Wat je ziet kan niet aanwezig zijn zonder je bewustzijn, aldus Lanza.

Vanuit het biocentrisme bekeken gedragen ruimte en tijd zich niet zo rigide als ons bewustzijn ons vertelt. Ruimte en tijd zijn simpelweg gereedschappen van ons bewustzijn. Dood en onsterfelijkheid bestaan in een wereld zonder ruimtelijke of lineaire grenzen.

Tweespletenexperiment

Theoretisch natuurkundigen denken dat er oneindig veel universa zijn. Lanza voegde toe dat alles wat er ook maar kan gebeuren op een bepaald punt in dit multiversum plaatsvindt en dat de dood zoals wij die kennen niet kan bestaan.

“Wanneer we sterven wordt ons leven een eeuwige bloem die terugkeert naar het multiversum,” zei Lanza. “Het leven is een avontuur dat onze lineaire manier van denken overstijgt.”

Lanza verwees naar het beroemde tweespletenexperiment, een natuurkundig experiment waarmee wordt aangetoond dat licht of materie zich soms als deeltje en soms als een golf gedraagt. Als niemand naar het deeltje kijkt, gedraagt het zich als een golf. Dit betekent dat we tegelijkertijd door beide spleten kunnen gaan. Iemands perceptie en bewustzijn zijn van invloed op de manier waarop een deeltje zich gedraagt.

Lanza legt zijn theorie uit in het boek Biocentrism: How Life and Consciousness are the Keys to Understanding the True Nature of the Universe.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Voor diegenen die een einde willen maken aan hun leven (ieder heeft daar natuurlijk zijn eigen keuze hierin) daag ik uit deze video van begin tot einde te bekijken.. Hoe ziek iemand ok is en geplaagd door hevige pijnen, maakt niet uit, hij kan hiermee onmiddelijk beginnen….
  veel kijkplezier: http://youtu.be/TWttCv0p6WQ

  15 likes
 2. Helemaal waar Aly…

  Wij zijn eigenlijk geest (spirit, bewustzijn) en verzinnen dat we een lichaam hebben. Als dit lichaam zogenaamd ‘dood’ gaat zijn we weer wat we altijd al waren. En dit voelt dan erg omdat we afgescheiden lijken te zijn van onze geliefden. Terwijl we nooit afgescheiden KUNNEN zijn omdat we 1 zijn. Een bewustzijn dat zich ziet als zijnde met miljarden. Je herinneren wat je werkelijk bent, dat je onsterfelijk bent, maar niet de ‘persoon’die je denkt te zijn maar onsterfelijke geest, dat is waar het (voor mij) om draait. XX Wilma

  6 likes
 3. Als Hemel Aarde is en de Aarde Hemel
  wie en wat is dan de dood? in Godsnaam
  De angst voor hem is groot, want
  telkens weer ervaren we de dood in ons leven.
  Maar persoonlijk kennen we hem niet.
  Wij hebben magere Hein verzonnen
  het is de ergste nachtmerrie ooit.
  Wij kozen op Zielsniveau voor het leven
  en deze bewust keus
  neemt niemand je weer af.
  De dood weet niks, hij heeft geen ziel.
  Oude, jonge maar ook kleine kinderen
  kiezen voor een andere werkelijkheid
  Ze zijn niet dood, maar van niveau veranderd
  Niet zichtbaar meer voor ons, dan overheerst
  soms onbegrip en zeker het verdriet.
  Transformatie heeft dan plaatsgevonden
  Precies zo als bij de vlinder en de rups
  Hun leven gaat door, maar niet zo dichtbij ons
  Voor hen die blijven, blijft het een mysterie
  toch is ieder op de juiste plek
  of wij ons, nu op aarde of in de Hemel “wanen”
  Alles echt alles is zoals het moet zijn.
  De schepping is volmaakt,
  volmaakt door zijn veranderlijkheid.
  Er zijn zij die in de zichtbare wereld werken
  en er zijn zij die vanuit de onzichtbare wereld werken.
  Die samenwerking is Schitterend en subliem
  Voor mij is dat Regenboogenergie
  de verbinding tussen Hemel en de Aarde
  Als je gelooft
  Als je weet, maar vooral
  Als je ervaart dat je daar deel
  van uitmaakt
  veranderd dit je leven.
  Je leven word nooit meer zoals het was
  Geloof me “de doden” zij verlaten ons niet.

  en eigenlijk is dat “doodgewoon”
  Aly

  2 likes
  • Beste,

   De dood zit in het geweten. Het geweten brengt de dood over op het lichaam, het dwingt zels dood te gaan.
   Jammer…, Het lichaam is eveneens onsterfelijk! En geloof ook dat alles mogelijk is….,

   Onsterfelijk

   2 likes
 4. Shit, stel je eens voor echt eeuwig te moeten leven, hoe vul je die eeuwigheid in? Hoop niet dat ik hier eeuwig als slaaf in talloze levens moet lijden. Dan ben ik nu dus in de hel beland … maar dat wist ik al. Vast uit verveling gedaan.

  2 likes
  • En zo is het….,

   Dood gaan zit in het geweten…, Het geweten zet het lichaam zo onder druk, dat het gaat volgen wat het geweten geloofd en ziet.

   Alles is mogelijk…
   Gedachten hebben dus kracht….,

   Met vriendelijke groet, J. Bos
   Amsterdam

   1 likes
 5. Dit sluit ook aan bij de zienswijze van Dr. Bruce Lipton. Hij deed uitgebreid onderzoek naar moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken. Daaruit bleek dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan en uitgezet door externe factoren. Ze worden getriggerd door onze waarnemingen en onze gedachten en overtuigingen. Professor Lipton toont aan dat onze overtuigingen , of ze nu waar zijn of niet, positief of negatief, de activiteit op genetisch niveau beinvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dr. Liptons uiterst hoopvolle bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken van de NIEUWE wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. In verband met de Nieuwe wetenschap is Dr. Ervin Laszlo ook een aanrader.

  2 likes
 6. Heel boeiend. Alleen… Dit is eigenlijk geen fysica, maar metafysica. Dus meer filosofie dan wetenschap. In feite doet Lanza het idealisme uit de filosofie herleven. Vooral de filosofie van Berkeley is een mooie vergelijking. Over de wetenschappelijke verdiensten van Lanza overigens geen kwaad woord.

  2 likes
 7. Het is niet het leven dat ons beperkt, het is ons bewustzijn dat het leven beperkt.

  2 likes
 8. Uiteraard wel interessant. Geschiedenis leert dat ons rationele perspectief als centrum van realiteit telkens verschoven wordt naar ergens in de periferie ervan. Aarde was plat, aarde werd rond. zon draaide om aarde, aarde draaide om zon. Sterren draaiden om zon, zon was onderdeel van een stelsel, was onderdeel van de melkweg, was onderdeel van miljarden steldsels in het heelal. Heelal is mogelijk onderdeel van een veelheid van universa.
  Dit is allemaal vrij ruimtelijk. Maar wat als onze rationele besef nu eens onderdeel vormt van een veel groter besef? Ooit was degene die vertelde dat de wereld rond was een ketter. Maar wie suggereert dat de werkelijkheid ronder is dan meetbare causaliteit, diegene is de hedendaagse fantast. Opmerkende dat de ketter van toen, de fantast van vandaag kan zijn, begin ik conventionele wetenschap steeds meer te waarderen. Maar dan wel als methode als opstap naar een compleet nieuwe denkwijze.

  2 likes
 9. interessant stuk.

  1 likes
 10. [quote name=”aly”]
  ……………………….
  Aly[/quote]

  Aly, je hebt het prachtig verwoord in een voor mij passende context. Hartelijk dank hiervoor.

  1 likes
 11. [quote name=”Wilma”]Helemaal waar Aly…

  Wij zijn eigenlijk geest (spirit, bewustzijn) en verzinnen dat we een lichaam hebben. Als dit lichaam zogenaamd ‘dood’ gaat zijn we weer wat we altijd al waren. En dit voelt dan erg omdat we afgescheiden lijken te zijn van onze geliefden. Terwijl we nooit afgescheiden KUNNEN zijn omdat we 1 zijn. Een bewustzijn dat zich ziet als zijnde met miljarden. Je herinneren wat je werkelijk bent, dat je onsterfelijk bent, maar niet de ‘persoon’die je denkt te zijn maar onsterfelijke geest, dat is waar het (voor mij) om draait. XX Wilma[/quote]

  oh wat zijn we blij. we hebben geen keus

  1 likes
 12. #3 aly,#4 Wilma

  Jullie hebben gelijk.
  De dood bestaat niet.

  Een aantal native elders (USA) brengen deze wijsheid naar buiten.
  Deze natives weten al 1000 jaren lang, dat er geen dood bestaat.

  There is no death, only a change of worlds
  Chief Seattle

  We are one, We are spirits in a material world.
  Most people do not think about the fact that our bodies are just a vehicle for our real self, which is a spirit.

  2013: We are entering the 5th world….
  Er komt een tijd aan, dat we dit allemaal gaan begrijpen…
  Ze noemen het niet voor niets:
  The great Awakening.

  Chief Tells What it is Like to Die
  http://youtu.be/oyrzzuGvDlk

  We moeten allemaal wakker worden…
  ‘Een right turn’ van Clyde aanvragen.
  Ik ben inmiddels wakker….:)
  http://youtu.be/i98QrSSHxo4

  What does the future hold for us? Who can we turn to for guidance? How will we be able to navigate the path that lies before us while making sense of the path that lies behind us? In a world increasingly short on real answers, where short term fixes are preferred over long term solutions and greed is championed over compassion, its time we looked to Native wisdom to lead the way..

  0 likes
 13. God, de Bron, ( Eigen invulling),
  rustte op de 7de dag en zag dat het goed was, en wilde Zijn creativiteit uitten, een spel creëren…
  Hij ging in al Zijn glorie voor Zijn etherische spiegel staan, maakte een “PrintScreen” van zijn weerspiegeling, en sloeg de spiegel in ontelbaar veel stukjes.
  Elk deeltje van de stukgeslagen spiegel bevat dus een fragment van Hem.
  In elk lichaam hier op aarde, ongeacht herkomst, en zonder uitzondering, bevat een stukje van de gefragmenteerde spiegel, en dat stukje is onze Ziel…
  ALlemaal uniek, en tegelijk een éénheid, gelijkend op onze Creator.

  Wat is het toch heerlijk om te dromen over onze oorsprong mensen!

  God de Bron, zat op Zijn stoel, en dacht… wat een vruchtbaar grond heeft Mijn grootse tuin toch, laat ik bloemen gaan planten. En zodoende plantte Hij gigantisch veel soorten planten en bloemen, elk uniek en prachtig, en samen bevolkten ze allen de tuin, genoten de tederheid van de Planter, en dat is wat het Leven op aarde is mensen, een grote tuin met prachtige planten bezielt met stukjes etherische spiegel!

  Daar fleur je van op toch, zulke gedachtes? Oh let the sun shine down on me, oh let the sun shine down.
  I’m dáááááncing in the rain…
  EN ja… rozen hebben stekels, it’s all part of the plan!

  Bloemen verwelken, spiegels gaan stuk,
  Open je ogen en geniet GOddelijk Geluk.

  You know the truth already.

  X

  0 likes
 14. [quote name=”wolfje”][quote name=”Wilma”]Helemaal waar Aly…

  Wij zijn eigenlijk geest (spirit, bewustzijn) en verzinnen dat we een lichaam hebben. Als dit lichaam zogenaamd ‘dood’ gaat zijn we weer wat we altijd al waren. En dit voelt dan erg omdat we afgescheiden lijken te zijn van onze geliefden. Terwijl we nooit afgescheiden KUNNEN zijn omdat we 1 zijn. Een bewustzijn dat zich ziet als zijnde met miljarden. Je herinneren wat je werkelijk bent, dat je onsterfelijk bent, maar niet de ‘persoon’die je denkt te zijn maar onsterfelijke geest, dat is waar het (voor mij) om draait. XX Wilma[/quote]

  oh wat zijn we blij. we hebben geen keus[/quote]
  #wolfje nooit gehoord van de vrije wil.Dus keus heb je zo i zo.Of die keus de juiste is ,is de grote vraag.merk je vanzelf of nooit meer.De gehele kosmos is constant aan verandering onderhevig.Dus je vervelen zal niet van toepassing zijn.En zeker niet in de periode die voor ons aan het ontvouwen is,En dan is dit artikel ook niet meer van toepassing.Dit is bijna voltooid verleden tijd.

  0 likes
 15. Laten we het verleden eindelijk laten rusten
  we balanceren op de grens
  van een oud naar een Nieuw Tijdperk
  Het oude paradigma wil afscheid nemen
  met alle respect het heeft z’n tijd gehad.

  Wij zijn geneigd het krampachtig vast te houden
  bang als we zijn voor het onzekere
  voor dat wat onzichtbaar is
  Ons bewustzijn is zoveel groter dan we denken
  Het staat in contact met alles wat er is
  we hoeven alleen onszelf te zijn.
  In evenwicht met ons zielscontact
  accepteren en loslaten van dat wat er is
  vertrouwen hebben in onszelf.

  Het systeem van deze wereld werkt niet meer
  maar daarom hoeven we nog niet angstig te zijn
  Het Nieuwe Tijdperk is op komst
  het staat te dringen op de drempel
  maar wacht netjes op z’n beurt.
  Daarom moeten we afscheid nemen
  afscheid nemen van het oude.
  NU, in het Heden vaarwel zeggen
  met alle Liefde en Respect.
  Om NU, in het Heden het Nieuwe te verwelkomen
  alles gebeurt immers in het Heden
  het verleden hoeft niet afgerond.

  Door het Liefdevol los te laten
  kunnen we zeggen:
  NU in 2013: NU is het verleden

  VOLTOOID VERLEDEN TIJD!!!
  Aly

  0 likes
 16. #10 E-lite 15-11-2013 23:07

  Prachtig….

  And so do not forget. Every Dawn as it comes is a holy event and everyday is holy, for the lite 🙂 comes from “WAKAN-TANKA”

  When clouds hide the face of the sun in your lives,
  remembering that even if you lose sight of it for a moment
  the sun is still there.
  And if each of you takes responsibility
  for the quality of your life together,
  it will be marked with abundance and delight.

  0 likes
 17. [quote name=”pietje bell”][quote name=”wolfje”][quote name=”Wilma”]Helemaal waar Aly…

  Wij zijn eigenlijk geest (spirit, bewustzijn) en verzinnen dat we een lichaam hebben. Als dit lichaam zogenaamd ‘dood’ gaat zijn we weer wat we altijd al waren. En dit voelt dan erg omdat we afgescheiden lijken te zijn van onze geliefden. Terwijl we nooit afgescheiden KUNNEN zijn omdat we 1 zijn. Een bewustzijn dat zich ziet als zijnde met miljarden. Je herinneren wat je werkelijk bent, dat je onsterfelijk bent, maar niet de ‘persoon’die je denkt te zijn maar onsterfelijke geest, dat is waar het (voor mij) om draait. XX Wilma[/quote]

  oh wat zijn we blij. we hebben geen keus[/quote]
  #wolfje nooit gehoord van de vrije wil.Dus keus heb je zo i zo.Of die keus de juiste is ,is de grote vraag.merk je vanzelf of nooit meer.De gehele kosmos is constant aan verandering onderhevig.Dus je vervelen zal niet van toepassing zijn.En zeker niet in de periode die voor ons aan het ontvouwen is,En dan is dit artikel ook niet meer van toepassing.Dit is bijna voltooid verleden tijd.[/quote]
  heer bell: dank voor uw reactie. ‘vrije wil’ dan kom je op vragen als: liggen toekomstige gebeurtenissen vast of niet. of zijn er oneindig veel universa met een oneindig aantal uitkomsten/levenslopen al naar gelang iedere keus die u in uw leven maakt? mijn mening is dat de vrije wil niet bestaat in de zin dat onze levensloop in grote lijnen vast ligt en onveranderbaar is

  0 likes
 18. [/quote]
  mijn mening is dat de vrije wil niet bestaat in de zin dat onze levensloop in grote lijnen vast ligt en onveranderbaar is[/quote]

  vrije wil is per definitie bovennatuurlijk. Wanneer het onderdeel is van de natuur, dan is. Vrije wil niet meer dan een vastliggende interactie tussen systemen. Eigen verantwoordelijkheid verdwijnt dan voorgoed uit zicht. En wat doet dit politiek gezien? In feite is dit wat veel diehard wetenschappers denken, maar voor het gemak vergeten wanneer ze gelovigen verwijten achter een illusie aan te vangen. Hun eigen waarden en zogenaamd democratische ideeen zijn in hun eigen systeem net zo illusoir. Persoonlijk geloof ik in het bovennatuurlijke, daarmee heeft iedereen weer gelijk.

  0 likes
 19. [quote name=”wolfje”][quote name=”pietje bell”][quote name=”wolfje”][quote name=”Wilma”]Helemaal waar Aly…

  Wij zijn eigenlijk geest (spirit, bewustzijn) en verzinnen dat we een lichaam hebben. Als dit lichaam zogenaamd ‘dood’ gaat zijn we weer wat we altijd al waren. En dit voelt dan erg omdat we afgescheiden lijken te zijn van onze geliefden. Terwijl we nooit afgescheiden KUNNEN zijn omdat we 1 zijn. Een bewustzijn dat zich ziet als zijnde met miljarden. Je herinneren wat je werkelijk bent, dat je onsterfelijk bent, maar niet de ‘persoon’die je denkt te zijn maar onsterfelijke geest, dat is waar het (voor mij) om draait. XX Wilma[/quote]

  oh wat zijn we blij. we hebben geen keus[/quote]
  #wolfje nooit gehoord van de vrije wil.Dus keus heb je zo i zo.Of die keus de juiste is ,is de grote vraag.merk je vanzelf of nooit meer.De gehele kosmos is constant aan verandering onderhevig.Dus je vervelen zal niet van toepassing zijn.En zeker niet in de periode die voor ons aan het ontvouwen is,En dan is dit artikel ook niet meer van toepassing.Dit is bijna voltooid verleden tijd.[/quote]
  heer bell: dank voor uw reactie. ‘vrije wil’ dan kom je op vragen als: liggen toekomstige gebeurtenissen vast of niet. of zijn er oneindig veel universa met een oneindig aantal uitkomsten/levenslopen al naar gelang iedere keus die u in uw leven maakt? mijn mening is dat de vrije wil niet bestaat in de zin dat onze levensloop in grote lijnen vast ligt en onveranderbaar is[/quote]
  Vrije Wil .betekend dus vrije wil.Je bent hier met een levens contract.Maar kan daar van af wijken,zelfs veranderen.Kijk om je heen en je weet dat het gros van de mensheid hun vrije wil verkwanseld hebben aan een stelletje psychopaten,iedereen wil vrede ,vrijheid.liefde en en gelukkig zijn..en wat zie je.Juist ja.En het ergste is dat het gros zo ver van de waarheid verdwaalt is,en zich gewoon als makke schapen laten afslachten.

  0 likes
 20. als ik de vele reacties hier lees kom ik tot de conclusie dat we al in de hel zijn beland en er niet meer uitkunnen dus?
  wie zegt dat ik hier wil zijn om te beginnen? laat staan om nog eens terug te komen in deze wereld van verderf,corruptie,onderdrukking,oorlog,
  oneerlijkheid,uitbuiting enga zo maar door!
  als “de bron” dan zo vredelievend is, waarom leven de meeste mensen dan in ellende??

  0 likes
 21. Ons Universum is zo uitgebreid en divers
  Wat we kunnen zien is maar een
  heel klein deel, maar
  omdat we medescheppers zijn
  mogen en kunnen we de
  hemel op aarde creëren.
  Een Universum komt tot ons waar
  een ieder tot z’n recht komt.

  Niet een enkeling die zich d.m.v.
  het ego in de Hemel waant
  door winst en macht.
  Dit is slechts een schijnhemel
  gezien door velen als de hemel op aarde.

  Maar als humoristische positiviteit en
  Liefdevolle wijsheid zich ontpoppen
  vanuit het onzichtbare
  dan is het ego aan de kant gezet.
  De VRIJE WIL heeft gekozen!
  De mannelijke energie is veranderd
  daardoor is Yin en Yang in evenwicht.

  Vertrouwen en Synchroniciteit
  zijn verworven eigenschappen
  verkregen door mee te gaan op de
  stroom van het leven verbonden aan
  de Wet van de Aantrekkingskracht.

  Hiertegen zegt het Universum volmondig “JA”
  Dan is er eenheid in verscheidenheid.
  Aly

  0 likes
 22. [quote name=”Redice”]als ik de vele reacties hier lees kom ik tot de conclusie dat we al in de hel zijn beland en er niet meer uitkunnen dus?
  wie zegt dat ik hier wil zijn om te beginnen? laat staan om nog eens terug te komen in deze wereld van verderf,corruptie,onderdrukking,oorlog,
  oneerlijkheid,uitbuiting enga zo maar door!
  als “de bron” dan zo vredelievend is, waarom leven de meeste mensen dan in ellende??[/quote]

  Jouw reactie is vanuit het ego. GOD staat hier volledig buiten. Denk je dat de bron dit zo gewild heeft?

  Wij hebben destijds ons eigen bewustzijn gekregen en kunnen daar mee scheppen en creëren. Het resultaat zie je dus nu van ons collectief. Maar het is nu geleidelijk aan het veranderen omdat er gelukkig meer en meer mensen wakker beginnen te worden.

  “Verander de wereld, begin bij jeZelf” sluit hier goed bij aan.

  0 likes
 23. Vanuit Eenheid bekeken houden alle verschillen als dualiteiten/tegenstellingen op te bestaan.
  Tweedelingen zoals “God” (of “de Bron”)
  en “Schepping” (de vormenwereld)houden dan op te bestaan als twee van elkaar gescheiden hoedanigheden.
  Wat houdt dat in?….
  Laten we eens de woorden “God” en “Schepping” vervangen door de woorden “Oorzaak”(God) en “Gevolg”(Schepping)
  In Eenheid houdt dat dus in: Oorzaak=Gevolg, en Gevolg=Oorzaak.

  In Eenheid houdt dat dus in: Buitenwereld=Binnenwereld, en Binnenwereld=Binnenwereld.
  Ook de tweedeling “Geest” en “Lichaam” valt dan weg.
  In Eenheid houdt dat dus in:
  Geest =Lichaam en Lichaam=Geest
  Er bestaat dan geen “God’s Wil” versus “Vrije wil” valt dan weg.
  In Eenheid houdt dat dus in:
  God’s Wil=Vrije Wil, en Vrije Wil=God’s Wil.
  In termen van “God” versus “Ego”, houdt dat dus in:
  God=Ego en Ego=God.
  Daar=Hier en Hier=Daar
  Dit=Dat en Dat=Dit
  Alle woorden verliezen hier hun oude betekenissen, en bestaan hier niet meer:
  “God” bestaat hier niet meer.
  “Ego” bestaat hier niet meer.
  “Lichaam” bestaat hier niet meer
  “Geest” bestaat hier niet meer
  “Leven” bestaat hier niet meer
  “Dood” bestaat hier niet meer…
  Niets is per definitie Goed of Slecht,
  Er bestaat hier geen “Verleden” of “Toekomst”,…
  In de “Toekomst” wordt “het” niet “Beter”, en in de “Toekomst” wordt “het” niet “Slechter”,
  simpelweg omdat de die “toekomst” hier niet bestaat.
  Zelfs het begrip “Eenheid” als een “verlichtings”-toestand die men middels allerlei spirituele oefeningen/visualisaties/meditaties of wat dan ook tracht te “bereiken”,bestaat hier niet meer.
  “Iets bereiken” vindt namelijk altijd in
  “de toekomst” plaats,en als “toekomst” hier niet bestaat, is “iets bereiken” dus ook iets wat hier niet bestaat

  Alles IS wat het IS
  Hier,NU.
  Ken U Zelve

  Iao Abraxas

  0 likes
 24. God geeft in de Koran voorbeeld van de grond. God laat regen vallen en geeft door middel van grond leven aan planten. Het is voor God heel makkelijk om mensen weer te laten leven na de dood. God is allemachtig, dus geef je alleen aan 1 GOD over. Tot hem zullen jullie terugkeren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

vikingen

Mysterieuze runensteen van de Vikingen waarschuwt voor nieuwe ijstijd. Wetenschappers kraken 1200 jaar oude code

Wetenschappers hebben een 1200 jaar oude code ...

windparken

Windparken krijgen miljoenen per dag om géén stroom te produceren. En wie betaalt de rekening?

Windparken hebben afgelopen week omgerekend 3,5 miljoen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.