Universum

2012 van A tot Z (video)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 18 november jongstleden sprak een professor uit Boulder in de Amerikaanse staat Colorado voor het eerst in het openbaar.

Er kwamen in totaal drie mensen kijken naar de presentatie ‘Zonnefysica 111: De fotonengordel en u’ die werd gegeven in de openbare bibliotheek van Boulder.

De professor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de mediawereld en is de kleinzoon van Benjamin Graham, de mentor van miljardair Warren Buffett. Heeft u gehoord van de fotonengordel, de poolverschuiving, de precessie van de equinoxen, Niburu, zonnestormen, de Mayakalender of de bijbelse profetie? Onderstaande video neemt alle eventuele angst weg.

Bron: YouTube/2012TickTock

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
zan
zan
10 jaren geleden

Er kwamen in totaal drie mensen kijken?

Sheyan
Sheyan
10 jaren geleden

“Toevallig” heb ik deze film vanochtend in alle vroegte al bekeken. Ik kreeg de link via mijn email doorgestuurd. Het is echt een aanrader. Geweldig gemaakt en met de broodnodige humor. Ik ga het nogmaals bekijken omdat het niet vertaald is en ik wellicht details over het hoofd heb gezien.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Er is helemaal niks gebeurd en er zal ook niks gebeuren. Als dat geouwehoer over zonnestormen en poolverschuivingen zijn grote onzin. Niburu is ook onzin. Er is geen planeet Niburu. Allemaal onzin.

hfkriele
hfkriele
10 jaren geleden

Een professor met meer dan 30 jaar ervaring in de mediawereld,spreekt voor het eerst in het openbaar…hmm

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x