Homepagina » Universum » 2012 van A tot Z (video)
2012 van A tot Z

2012 van A tot Z (video)

Op 18 november jongstleden sprak een professor uit Boulder in de Amerikaanse staat Colorado voor het eerst in het openbaar.

Er kwamen in totaal drie mensen kijken naar de presentatie ‘Zonnefysica 111: De fotonengordel en u’ die werd gegeven in de openbare bibliotheek van Boulder.

De professor heeft meer dan 30 jaar ervaring in de mediawereld en is de kleinzoon van Benjamin Graham, de mentor van miljardair Warren Buffett. Heeft u gehoord van de fotonengordel, de poolverschuiving, de precessie van de equinoxen, Niburu, zonnestormen, de Mayakalender of de bijbelse profetie? Onderstaande video neemt alle eventuele angst weg.

Bron: YouTube/2012TickTock

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

51 reacties

 1. Er kwamen in totaal drie mensen kijken?

  0 likes
 2. “Toevallig” heb ik deze film vanochtend in alle vroegte al bekeken. Ik kreeg de link via mijn email doorgestuurd. Het is echt een aanrader. Geweldig gemaakt en met de broodnodige humor. Ik ga het nogmaals bekijken omdat het niet vertaald is en ik wellicht details over het hoofd heb gezien.

  0 likes
 3. Er is helemaal niks gebeurd en er zal ook niks gebeuren. Als dat geouwehoer over zonnestormen en poolverschuivingen zijn grote onzin. Niburu is ook onzin. Er is geen planeet Niburu. Allemaal onzin.

  0 likes
 4. Een professor met meer dan 30 jaar ervaring in de mediawereld,spreekt voor het eerst in het openbaar…hmm

  0 likes
 5. En ze gaan gewoon door met hun nieuws berichten alsof ze nooit hebben geweten van een voorspelling op 21 december 2012… Jarenlange berichtgeving over de datum en alle wonderlijke voorspellingen die gedaan werden. Geen fuck gebeurd en we kunnen gewoon verder gaan blijkbaar.
  Niet dat ik hele hoge verwachtingen had, ik wist wel dat als er iets zou gebeuren we dat niet meteen en allemaal direct zouden voelen maar er is echt NIETS veranderd in mijn gevoel, in de wereld, en het denken van ons,behalve dat ik als gek wordt bestempeld door mijn omgeving…

  0 likes
 6. Wat een geweldige video. Dat geeft rust en we mogen verder gaan met mensen wakker te maken en de weg te wijzen.

  Nogmaals bedankt.

  0 likes
 7. Niburu.nl moet ten minste excuses maken voor alle 21 2012 commotie!Waar blijft anton met zn reactie???

  0 likes
 8. Aardbewoner en Dingetje:
  Gooi de handdoek nog niet in de ring. Buiten het feit dat er nog wel degelijk iets concreet merkbaars kan plaatsvinden, is het van belang dat de mensheid niet gaat inzakken maar in zijn kracht gaat staan. Bedenk dat ieder mens die weet dat hij onderdeel is van alles, en dus weet wie hij is en daardoor niet anders kan dan ontieglijk van zichzelf te houden het zaadje is die medeschepper is van een nieuwe wereld. The world needs you!

  0 likes
 9. niburu kan zich beter met andere dingen bezig houden, vind ik. bv belangrijker dingen

  0 likes
 10. Geen “Contact” starring: Mike Quinsey meer? WAT EEN VERADEMING!

  0 likes
 11. [quote name=”andre”]Niburu.nl moet ten minste excuses maken voor alle 21 2012 commotie!Waar blijft anton met zn reactie???[/quote]
  Kom op zeg. Je kunt ook zelf nadenken. Bovendien heeft niet alleen Niburu.nl over 21-12 geschreven.
  Verander de wereld begin bij jezelf. Leg het niet bij een ander.

  0 likes
 12. En toen werd de mensheid weer met beide benen op de grond gezet. Hoeveel healers en van die onzin dingen zullen nu failliet gaan ? Nou ja dan hebben ze nu weer ruimschoots de tijd om wat nieuws te verzinnen. Tot die tijd mogen ze in een hoekje gaan zitten schamen !!

  0 likes
 13. [quote name=”Aardebewoner”]Er is helemaal niks gebeurd en er zal ook niks gebeuren. Als dat geouwehoer over zonnestormen en poolverschuivingen zijn grote onzin. Niburu is ook onzin. Er is geen planeet Niburu. Allemaal onzin.[/quote]
  hierin moet ik je ongelijk geven,omdat het nu niet gebeurd is wilnog niet zeggen dat het alsnog kan gebeuren,omdat natuurlijk is,zoals poolshift en zonnestormen.
  het wil alleen niet zeggen dat het precies op 21-12-2012 moest gebeuren.

  0 likes
 14. [quote name=”Gilbert den Hertog”]Wat een geweldige video. Dat geeft rust en we mogen verder gaan met mensen wakker te maken en de weg te wijzen.
  Nogmaals bedankt.[/quote]
  “de weg te wijzen”? Ik ben niet verdwaald hoor! En weer dat woord “angst”, zolang je dat woord blijft gebruiken blíjft er ook angst voor dit soort zaken. Ik ben niet zo bekend met angst, okay, als ik in de jungle of op de savanne in Afrika zou lopen, heb ik angst, wand wilde dieren zijn nu eenmaal niet zo lief als op youtube, maar angst voor dit soort zaken? Nee, die heb ik niet. Begreep trouwens ook niks van dat hele filmpje, dus hoe kun je nu angst hebben voor iets wat onbekend is? Nu een paar jaar serieus op Niburu rondgesnuffeld, maar ik kan er niets mee. Het is niet iets wat míjn pad naar Liefde verrijkt.

  0 likes
 15. Gefeliciteerd Aarde met je 13e verjaardag 🙂

  0 likes
 16. Wat een heerlijk video bericht! Er zit beeldmateriaal bij wat enorme nieuwe inzichten verschaft. Voor mij is DAT de kracht van deze NIBURU website. Ik realiseer mij het geschenk van het leven in het NU. Eén groot feest, ik hoop dat iedereen dat mag ervaren. Vier het licht XDX

  0 likes
 17. [quote name=”m&m”][quote name=”Aardebewoner”]Er is helemaal niks gebeurd en er zal ook niks gebeuren. Als dat geouwehoer over zonnestormen en poolverschuivingen zijn grote onzin. Niburu is ook onzin. Er is geen planeet Niburu. Allemaal onzin.[/quote]
  hierin moet ik je ongelijk geven,omdat het nu niet gebeurd is wilnog niet zeggen dat het alsnog kan gebeuren,omdat natuurlijk is,zoals poolshift en zonnestormen.
  het wil alleen niet zeggen dat het precies op 21-12-2012 moest gebeuren.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sTxOT61uKqc#!

  Toch wel iets gebeurd ? 😉 heerlijk

  0 likes
 18. Weer loze beloftes die niet waar gemaakt worden.Ik heb er maar een woord voor en dat is…… BOE!!!!!!Dat jullie nog in die onzin geloven.

  0 likes
 19. Anton heb je zelf nog een statement over 21-12? Of gaat het nu op dezelfde manier als de niet opkomende ufo’s van een paar jaar geleden?

  Ik begin er steeds meer in te geloven dat Niburu onderdeel uitmaakt van een netwerk van sites die half waarheden verspreiden om u van de realiteit af te houden, zodat u geen tijd heeft voor de ECHTE problemen in de wereld.

  0 likes
 20. Nog niet helemaal wakker, lieve kijkbuiskindertjes? Valt het lichtlichaam wat tegen?

  0 likes
 21. [quote name=”zan”]Er kwamen in totaal drie mensen kijken?[/quote]
  Niet slecht toch voor een allereerste keer? Bij mij was het slechts één dame…. 🙂 .

  0 likes
 22. [quote name=”Iep”][quote name=”andre”]Niburu.nl moet ten minste excuses maken voor alle 21 2012 commotie!Waar blijft anton met zn reactie???[/quote]
  Kom op zeg. Je kunt ook zelf nadenken. Bovendien heeft niet alleen Niburu.nl over 21-12 geschreven.

  Verander de wereld begin bij jezelf. Leg het niet bij een ander.[/quote]

  Don’t be so fucking ignorant..
  Er zijn genoeg mensen die door onze manier van leven, en onze regeltjes en wetten en onze bezuinigingsmaatregelen fucking hard getroffen zijn en het totaal niet meer zagen zitten. Krijgen hoop en vooruitzicht van Niburu, jarenlang. Belangrijke dingen dus in moeilijke tijden. En uiteindelijk blijkt alles verkeerd geinterpreteerd te zijn en gaat het hele feest niet door. En vervolgens is een verklaring of excuus teveel gevraagd… 21 december was normaal in de zin dat we doorgaan met leven tegen beter weten in. Het was een klote dag in de zin dat ik samen met duizenden en duizenden anderen hoopten op een andere beter beloofde wereld die in rook op ging en we nou met de nek aangekeken worden omdat we in discussies durfden te vertellen dat alles anders ging worden..

  0 likes
 23. Mensen verwachtte dat op 21-12 heel veel zou moesten gebeuren. Ze denken niet eens bij na dat je niet in 1 dag resultaat moet verwachten. Je kan toch ook niet in 1 dag een hele appartement complex bouwen. Het duurt maanden tot jaren om resultaten te zien. 21 december is nog maar net het begin. Wij zijn maar 2 dagen verder. Als je kijkt naar het geldsysteem, je ziet dat het steeds slechter gaat zoals hier in Nederland met nog meer bezuigingen. Vroeg of laat stort alles toch in. Als alles is ingestort, dan is dit één van de resultaten die wij mogen verwachten.

  0 likes
 24. [quote name=”Dingetje”][quote name=”Iep”][quote name=”andre”]Niburu.nl moet ten minste excuses maken voor alle 21 2012 commotie!Waar blijft anton met zn reactie???[/quote]
  Kom op zeg. Je kunt ook zelf nadenken. Bovendien heeft niet alleen Niburu.nl over 21-12 geschreven.

  Verander de wereld begin bij jezelf. Leg het niet bij een ander.[/quote]

  Don’t be so fucking ignorant..
  Er zijn genoeg mensen die door onze manier van leven, en onze regeltjes en wetten en onze bezuinigingsmaatregelen fucking hard getroffen zijn en het totaal niet meer zagen zitten. Krijgen hoop en vooruitzicht van Niburu, jarenlang. Belangrijke dingen dus in moeilijke tijden. En uiteindelijk blijkt alles verkeerd geinterpreteerd te zijn en gaat het hele feest niet door. En vervolgens is een verklaring of excuus teveel gevraagd… 21 december was normaal in de zin dat we doorgaan met leven tegen beter weten in. Het was een klote dag in de zin dat ik samen met duizenden en duizenden anderen hoopten op een andere beter beloofde wereld die in rook op ging en we nou met de nek aangekeken worden omdat we in discussies durfden te vertellen dat alles anders ging worden..[/quote]

  Hoezo ging? Het gaat anders worden, en ik weet niet waar negatievo’s naar kijken maar ik dacht dat er al behoorlijk wat zaken op z’n kop staan. Zet verd… die tv uit en laat je niet van jezelf afbrengen. Ik wordt ontzettend moe het eeuwige zwart/wit denken van sommigen. Wat denk je nou?!? Zou het misschien zo kunnen zijn dat je bij jezelf moet beginnen? (Tip: Gregg Braden googelen) Nou dan! Weet je, misschien is het dát wel wat ze wilden: Een enorme teleurstelling bewerkstelligen zodat de schapen, schapen blijven.
  Wijzen naar Niburu en zich slachtoffer voelen zegt alleen maar iets over jezelf, namelijk dat je jezelf nog niet serieus genoeg neemt.

  0 likes
 25. jer @ dan is dit één van de resultaten die wij mogen verwachten. ja maar wat zal de gevolgen zijn?

  0 likes
 26. Prachtige film! waar ging het over? 😉

  0 likes
 27. [quote name=”Dingetje”][quote name=”Iep”][quote name=”andre”]Niburu.nl moet ten minste excuses maken voor alle 21 2012 commotie!Waar blijft anton met zn reactie???[/quote]
  Kom op zeg. Je kunt ook zelf nadenken. Bovendien heeft niet alleen Niburu.nl over 21-12 geschreven.

  Verander de wereld begin bij jezelf. Leg het niet bij een ander.[/quote]

  Don’t be so fucking ignorant..
  Er zijn genoeg mensen die door onze manier van leven, en onze regeltjes en wetten en onze bezuinigingsmaatregelen fucking hard getroffen zijn en het totaal niet meer zagen zitten. Krijgen hoop en vooruitzicht van Niburu, jarenlang. Belangrijke dingen dus in moeilijke tijden. En uiteindelijk blijkt alles verkeerd geinterpreteerd te zijn en gaat het hele feest niet door. En vervolgens is een verklaring of excuus teveel gevraagd… 21 december was normaal in de zin dat we doorgaan met leven tegen beter weten in. Het was een klote dag in de zin dat ik samen met duizenden en duizenden anderen hoopten op een andere beter beloofde wereld die in rook op ging en we nou met de nek aangekeken worden omdat we in discussies durfden te vertellen dat alles anders ging worden..[/quote]

  Ik durf het nu nog steeds. Keulen en Aken zijn ook niet in een dag gebouwd. Maar het begint altijd bij jezelf. Ook ik heb op iets beters gehoopt, dan deze anti-climax. Maar een feit is wel dat er meer mensen over na zijn gaan denken en ook (weer) in hun eigen gevoel durfden te gaan staan en daardoor in hun kracht.

  Allemaal hebben we een mening. De een uitgesprokener dan de ander. En dat mag. Want ieder mens heeft iets wat de ander niet heeft. Het wordt tijd dat er gaat worden samengewerkt…hier gewoon op onze planeet. Elkaar ondersteunen, aanvullen, krachten bundelen zodat er samen iets neergezet kan worden en niemand blijft hangen in afhankelijkheid. ALS VRIJ MENS, maar wel samen.

  0 likes
 28. [quote name=”Jer”]Mensen verwachtte dat op 21-12 heel veel zou moesten gebeuren. Ze denken niet eens bij na dat je niet in 1 dag resultaat moet verwachten. Je kan toch ook niet in 1 dag een hele appartement complex bouwen. Het duurt maanden tot jaren om resultaten te zien. 21 december is nog maar net het begin. Wij zijn maar 2 dagen verder. Als je kijkt naar het geldsysteem, je ziet dat het steeds slechter gaat zoals hier in Nederland met nog meer bezuigingen. Vroeg of laat stort alles toch in. Als alles is ingestort, dan is dit één van de resultaten die wij mogen verwachten.[/quote]
  Ik weet ook niet of het wel mogelijk is om een planeet die in 7 dagen is geschapen, om die in een dag weer te vernietigen.
  Wellicht moeten we daar voor wachten totdat de VOGONS een intergalactische snelweg door ons zonnestelsel willen aanleggen.
  ik had er ook een hard hoofd in dat onze aarde afgelopen vrijdag zou worden vernietigd omdat onze dolfijnen nog niet waren vertrokken onder het slaken van hun afscheidsgroet:”tot ziens en bedankt voor de vis!”.

  0 likes
 29. [quote name=”Aardebewoner”]Er is helemaal niks gebeurd en er zal ook niks gebeuren. Als dat geouwehoer over zonnestormen en poolverschuivingen zijn grote onzin. Niburu is ook onzin. Er is geen planeet Niburu. Allemaal onzin.[/quote]

  Er is wel degelijk veel aan de gang. Alleen wil de media niks aan het goot publiek laten zien. Vergeet niet de vogels dat op aarde neer knalde. En aan wal gespoelde vissen. Hier wat links met zaken die je wakker houden.

  http://poleshift.ning.com/profiles/blogs/peru-orcotuna-hill-crack-the-200-meters-long

  http://www.youtube.com/watch?v=FqaJYWyQQcE&feature=youtu.be

  http://www.youtube.com/watch?v=fttEA_rpyf0&feature=youtu.be

  Er is meer maar je kan beter zelf op onderzoek gaan.

  Groeten Abel

  0 likes
 30. [quote name=”Jer”]Mensen verwachtte dat op 21-12 heel veel zou moesten gebeuren. Ze denken niet eens bij na dat je niet in 1 dag resultaat moet verwachten. Je kan toch ook niet in 1 dag een hele appartement complex bouwen. Het duurt maanden tot jaren om resultaten te zien. 21 december is nog maar net het begin. Wij zijn maar 2 dagen verder. Als je kijkt naar het geldsysteem, je ziet dat het steeds slechter gaat zoals hier in Nederland met nog meer bezuigingen. Vroeg of laat stort alles toch in. Als alles is ingestort, dan is dit één van de resultaten die wij mogen verwachten.[/quote]
  Als je de berichten van Salusa leest, dan komt hier heel wat keren de ascentie voorbij en moederschepen. En ga nou niet vertellen dat dit niet voor iedereen geld en dat het voor de buitenaardsen te vlug gaat, ze hebben jaren de tijd gehad.
  Dus al met al, iedereen is mooi door de mand gevallen. En betreft het geldsysteem, een kind kan dit zien aankomen.

  0 likes
 31. [quote name=”zinzen”]Anton heb je zelf nog een statement over 21-12? Of gaat het nu op dezelfde manier als de niet opkomende ufo’s van een paar jaar geleden?

  Ik begin er steeds meer in te geloven dat Niburu onderdeel uitmaakt van een netwerk van sites die half waarheden verspreiden om u van de realiteit af te houden, zodat u geen tijd heeft voor de ECHTE problemen in de wereld.[/quote]

  Misschien wel opgezet door de machten achter de schermen om mensen af te leiden van het feit dat er steeds meer en meer vrijheden worden afgepakt door de EUSSR.
  Eigenlijk gewoon een partij charlatans die met halve waarheden en hele leugens mensen bezig houden. Maar als je dat zeg wordt je met de nek aangekeken en als “iemand in een lage trilling” gezien. Is de boel negeren en de kop in het zand steken niet jezelf bedriegen ??

  0 likes
 32. Er is wel degelijs iets significants gebeurd op 21-12: de grens van 1.000.000.000 vieuws werd overschreden.

  0 likes
 33. [quote name=”Sheyan”]

  Wijzen naar Niburu en zich slachtoffer voelen zegt alleen maar iets over jezelf, namelijk dat je jezelf nog niet serieus genoeg neemt.[/quote]

  Hhaha wat een mooie reactie.. doet me echt aan me partner denken.

  Je hebt die hoge dunk wel even een schop gegeven zo.

  0 likes
 34. hoera! eindelijk dan begint het te dagen dat je buiten jezelf geen verwachtingen hoeft te koesteren.
  hoe heilzaam, de kern van 2012 eindelijk geopenbaard.

  0 likes
 35. Het aquariustijdperk is net begonnen mensen, wie weet wat er allemaal nog kan gebeuren, merk aan mezelf dat alle oude energie nu pas echt aan de oppervlakte komt om getransformeerd en begrepen te worden. Om ruimte te maken voor iets nieuws.

  0 likes
 36. Moet erbij zeggen dat ik ook wel op Hollywood achtige dingen zat te wachten, allemaal ufo’s in de lucht enzo, was geweldig geweest!

  0 likes
 37. Angst wegnemen voor de fotonengordel, de poolverschuiving, de precessie van de equinoxen, Niburu, zonnestormen, de Mayakalender of de bijbelse profetie? Simpel. Het is allemaal flauwekul. De eerste die doet aan bangmakerij is Niburu zelf.

  0 likes
 38. Gefeliciteerd we zijn aangekomen aan de rand van de photonbelt, The Age of Aquarius gaat beginnen,er staan nog bijzondere dingen te gebeuren,dit is het begin,alles zal Mettertijd veranderen, financieel,klimatologisch lichamelijk,geestelijk, letterlijk alles zal doordrongen raken van de hoge energie v.d photon-belt/ring/gebied die ettelijke duizenden jaren breed is. relax alles komt goed.21 dec 2012 was de afsluiting van een tijdperk.Leef je leven zo goed mogelijk,zo emphatisch mogelijk,we hebben de’wind'(energie)in de rug om alles op deze wereld ten goede te keren.Ons brein zal ontwaken we zullen Wéten wie en wat we zijn en kunnen.liefs cc

  0 likes
 39. “Logic is the beginning of wisdom; not the end. After a time, you may find that having is not so pleasing a thing, after all, as wanting. It is not logical, but it is often true”. (Spock)

  0 likes
 40. [quote name=”Dingetje”]En ze gaan gewoon door met hun nieuws berichten alsof ze nooit hebben geweten van een voorspelling op 21 december 2012… Jarenlange berichtgeving over de datum en alle wonderlijke voorspellingen die gedaan werden. Geen fuck gebeurd en we kunnen gewoon verder gaan blijkbaar.
  Niet dat ik hele hoge verwachtingen had, ik wist wel dat als er iets zou gebeuren we dat niet meteen en allemaal direct zouden voelen maar er is echt NIETS veranderd in mijn gevoel, in de wereld, en het denken van ons,behalve dat ik als gek wordt bestempeld door mijn omgeving…[/quote] Hoi,Dingetje.Je bent hooguit wat te openhatig geweest over je verwachtingen.Dat achteraf blijkt dat je je wat hebt laten meeslepen, wil nog niet zeggen dat je omgeving recht van critiseren heeft. Zij delen de opinie van de kudde en hun delegeerders, om alstjeblieft maar niet buiten de sociale boot te vallen. Karakterloze schijthuizen zijn het, die alles afgenomen gaat worden. Denk zelf, doe wat goed voor jou is. Trek ze door de plee met hun babbeltjes en hun kwebbeltjes.

  0 likes
 41. [quote name=”Aleksei”]Angst wegnemen voor de fotonengordel, de poolverschuiving, de precessie van de equinoxen, Niburu, zonnestormen, de Mayakalender of de bijbelse profetie? Simpel. Het is allemaal flauwekul. De eerste die doet aan bangmakerij is Niburu zelf.[/quote]
  Bewustmakend en onthullend nieuws is waar Niburu voor staat.Bang worden speelt zich af in uw eigen hersenen, maar geeft Niburu de schuld.Misschien wat selectiever zijn in je te lezen onderwerpen??En bang behoor je te worden, als er daadwerkelijk een reden voor is.Bv. als ik Boehhhhh roep.H.I.Gelukkig zal ik dit niet gauw doen, omdat mensen die schrikken voor het zelfde een hartaanval kunnen krijgen.

  0 likes
 42. er is wel wat aan de hand …en er word gezegd iedereen komt er in 4d de een sneller dan de anderen er is niet zo een twee drie dat je kan merken dat er verandering bezig is . Maar wat mensen is en dit snap ik ook wel dat er na 21-12-2012 alles zo verandert moet zijn de een wacht op verwoesting weer een ander denkt dat er alles heel anders uit gaat zien , ze hebben gezegd het kan dat we ineens anderen planteten zien ,het kan dat er tijdens de shift van de aarde rampen kunnen ontstaan . Maar nu zitten mensen zo te praten of dat het leugens zijn , ik denk dat we eerst ons eigen vuil en rommel eens op moeten ruimen zoals geld en negatieve macht …..ze hebben ALTIJD gezegd WIJ moeten het doen of niet dan ??

  0 likes
 43. [quote name=”Cathy”]er is wel wat aan de hand …en er word gezegd iedereen komt er in 4d de een sneller dan de anderen er is niet zo een twee drie dat je kan merken dat er verandering bezig is . Maar wat mensen is en dit snap ik ook wel dat er na 21-12-2012 alles zo verandert moet zijn de een wacht op verwoesting weer een ander denkt dat er alles heel anders uit gaat zien , ze hebben gezegd het kan dat we ineens anderen planteten zien ,het kan dat er tijdens de shift van de aarde rampen kunnen ontstaan . Maar nu zitten mensen zo te praten of dat het leugens zijn , ik denk dat we eerst ons eigen vuil en rommel eens op moeten ruimen zoals geld en negatieve macht …..ze hebben ALTIJD gezegd WIJ moeten het doen of niet dan ??[/quote]
  Inderdaad de blanke heeft het woord zoals de Maya,s ons vertelden verkracht door in de media te roepen de maya,s zeggen dat de wereld vergaat, terwijl die draai er door de blanke zelf aan is gegeven, en de Maya,s iets totaal anders verkondigen en nog steeds verkondigen zij dit, maar de wereld is niet vergaan en de gedachte aan de Maya voorspelling verdwenen.Niet snappend dat de tijden veranderen en nieuw levenswater zich gaat verspreiden.Bovendien zijn de MAYA,S tot “voorwerpen van leugenaars” gemaakt, hoe anders zij hun verhaal dan ook vertelden.Vergeef het hen maar. De blanke stakkers weten niet beter.

  0 likes
 44. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Inderdaad de blanke heeft het woord zoals de Maya,s ons vertelden verkracht door in de media te roepen de maya,s zeggen dat de wereld vergaat, terwijl die draai er door de blanke zelf aan is gegeven, en de Maya,s iets totaal anders verkondigen en nog steeds verkondigen zij dit, maar de wereld is niet vergaan en de gedachte aan de Maya voorspelling verdwenen.Niet snappend dat de tijden veranderen en nieuw levenswater zich gaat verspreiden.Bovendien zijn de MAYA,S tot “voorwerpen van leugenaars” gemaakt, hoe anders zij hun verhaal dan ook vertelden.Vergeef het hen maar. De blanke stakkers weten niet beter.[/quote]

  Nogal generaliserend gesproken…

  0 likes
 45. [quote name=”Aleksei”]Angst wegnemen voor de fotonengordel, de poolverschuiving, de precessie van de equinoxen, Niburu, zonnestormen, de Mayakalender of de bijbelse profetie? Simpel. Het is allemaal flauwekul. De eerste die doet aan bangmakerij is Niburu zelf.[/quote]

  Uhh.. geen kranten meer lezen, geen tv kijken, geen klimaattopverslagen lezen, geen etc..

  0 likes
 46. [quote name=”Little Rascal”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Inderdaad de blanke heeft het woord zoals de Maya,s ons vertelden verkracht door in de media te roepen de maya,s zeggen dat de wereld vergaat, terwijl die draai er door de blanke zelf aan is gegeven, en de Maya,s iets totaal anders verkondigen en nog steeds verkondigen zij dit, maar de wereld is niet vergaan en de gedachte aan de Maya voorspelling verdwenen.Niet snappend dat de tijden veranderen en nieuw levenswater zich gaat verspreiden.Bovendien zijn de MAYA,S tot “voorwerpen van leugenaars” gemaakt, hoe anders zij hun verhaal dan ook vertelden.Vergeef het hen maar. De blanke stakkers weten niet beter.[/quote]

  Nogal generaliserend gesproken…[/quote]
  Op aanvallen op de persoon gericht, wordt geen reactie meer door mij gegeven.Prettige Kerstdagen.

  0 likes
 47. Lieve mensen! Volgende Youtube presentatie van Gregg Braden vind ik nogal baanbrekend. Uit zijn presentatie blijkt dat creatie van de ‘nieuwe aarde’ duidelijk in onze handen ligt. Alles is welzeker onze eigen creatie. Op dit filmpje is te zien hoe prima science en spirualiteit samen gaan.

  http://www.youtube.com/watch?v=fmMNlmn1DPc

  Hartegroet!

  0 likes
 48. [quote name=”mevrouw S.”]Lieve mensen! Volgende Youtube presentatie van Gregg Braden vind ik nogal baanbrekend. Uit zijn presentatie blijkt dat creatie van de ‘nieuwe aarde’ duidelijk in onze handen ligt. Alles is welzeker onze eigen creatie. Op dit filmpje is te zien hoe prima science en spirualiteit samen gaan.

  http://www.youtube.com/watch?v=fmMNlmn1DPc

  Hartegroet![/quote]

  Komende tijden zullen mensen gaan inzien wie we zijn en wat we kunnen..

  0 likes
 49. Wat ik op deze site helaas heel veel tegenkom is dat een bepaalde groep mensen tracht een nieuwe religie op te zetten. Daarentegen zijn er ook mensen die het wel goed bedoelen, alleen wanneer je van jezelf houdt kan je ook van een ander houden.In de huidige maatschappij mag je niet van je zelf houden zoals je bent, wat alle intolerantie en inhaligheid veroorzaakt.

  Deze film geeft een leuke speelse uitleg van wat er astrologisch gezien gebeurt, en wat wellicht invloed heeft op ons handelen of het leven in zijn geheel. Voor de goede opletter: de presentator begint zo ongeveer met te zeggen dat je hem, noch iemand anders, MOET geloven….en zo gaat het met alles toch? Je bepaald zelf of je Samsom gelooft, of je in één of meerdere God(en) gelooft, of je iemand gelooft die zegt in verbinding met buitenaardse wezens te staan…geloof is de opium voor het zichzelf niet-respecterende volk die een leidraad nodig hebben om met alle situaties die zich voordoen om te kunnen gaan. Dat heeft niks met intelligentie te maken, ik zie mijn buren (beide universitair opgeleid) hun kinderen zodanig opvoeden dat zij geestelijk/spiritueel behoeftig zullen zijn..dát staat in het boek, en zó moeten wij leven. Mijns inziens is het echter zo dat de mens bedoeld is om Vrij te leven dwz zonder een door machtswellustelingen opgedrongen levenswijze. Wanneer ieder mens zichzelf respecteerd en vrij is van geloofsdogma’s, zul je zien dat de samenleving een stuk prettiger is, en vooal: zonder angst

  0 likes
 50. [quote name=”roy”]niburu kan zich beter met andere dingen bezig houden, vind ik. bv belangrijker dingen[/quote]

  Hoezo, Niburu is Niburu geen telegraaf of financieel krantje of haags binnenhof medium

  0 likes
 51. [quote name=”cc”][quote name=”roy”]niburu kan zich beter met andere dingen bezig houden, vind ik. bv belangrijker dingen[/quote]

  Hoezo, Niburu is Niburu geen telegraaf of financieel krantje of haags binnenhof medium[/quote]
  dit vind ik ook en je hoeft het niet eens te lezen want dit doe je zelf wij lezen het niet voor jou

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Heeft China het coronavirus gestolen van Canada en er een wapen van gemaakt?

Vorig jaar werd een verdachte lading onderschept ...

duitsland

Prijsexplosie! Stroomprijzen rijzen de pan uit in Duitsland door energietransitie: ‘erger dan gevreesd’

De Freie Demokratische Partei (FDP) in Duitsland ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.