Mens en Dier

Kritiek op forse salarisverhoging koning Willem-Alexander: ‘Blijft wel erg moeilijk uit te leggen hoor’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!

De kosten voor het koningshuis stegen niet eerder zo hard sinds het koningschap van Willem-Alexander. Volgend jaar gaat er bijna 56 miljoen euro naar het koningshuis, 11 procent meer. Ook de afgelopen jaren gingen de kosten steeds omhoog.

Willem-Alexander gaat er volgend jaar in salaris weer fors op vooruit. Het jaarinkomen van de koning stijgt met zo’n 55.000 euro naar bijna 1,1 miljoen euro. Prinses Amalia stort haar toelage terug in de schatkist totdat ze afgestudeerd is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Langs de route van de Glazen Koets was er gefluit en boegeroep te horen. Sommige mensen hadden protestborden en omgekeerde vlaggen bij zich. Bij het gebouw van de Raad van State zijn demonstranten hardhandig afgevoerd door de politie. De demonstratie was vreedzaam, maar werd verstoord door de politie, aldus ON!-verslaggever Jonathan Krispijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Uitvreterij

“Blijft wel erg moeilijk uit te leggen hoor, de magere koopkrachtcijfers voor het gewone volk inclusief onze ouderen, terwijl koning Willem-Alexander na een forse salarisverhoging van 55.000 euro volgend jaar een inkomen van maar liefst 1,09 miljoen euro krijgt,” vindt PVV-leider Geert Wilders.

Als het aan rechtsfilosoof Raisa Blommestijn ligt, schaffen we het koningshuis per direct af. Ze heeft genoeg van de ‘uitvreterij’ van Willem-Alexander en de ‘globalistische hobby’s’ van Máxima.

Weg ermee

“Het koningshuis is de afgelopen jaren het symbool van de globalistische elite die zijn middelvinger opsteekt naar de gewone Nederlander geworden. Het feit dat de koning, met digitaal geld-Máxima aan zijn zijde, de troonrede opleest, zegt álles. Weg ermee,” aldus Blommestijn.

Sinds de koning zijn mond hield toen miljoenen ongeprikte Nederlanders gedemoniseerd werden, ziet huisarts Els van Veen hem niet langer als verbindende factor. “En helemaal sinds Máxima bezig is digitaal geld te introduceren met behulp van het WEF.”

4.8 233 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Het is duidelijke GELD JATTEN VAN DE HARD WERKENDE VOLK !!

Dree
Dree
7 maanden geleden

Het is cabal

mir
mir
7 maanden geleden

Het wordt tijd om dat zogenaamde “koninklijke” gajes de zee in te jagen.
het zijn niets meer dan smerige parasieten. Weg ermee!

Margie
Margie
7 maanden geleden

Inderdaad. Weg ermee. Vieze opvreters. Middeleeuws gedoe. Die ouwe maxima heeft voor de vakantie weer 50 koffers kleding nodig. Dus opstappen met dat tuig.!!!!!!!!

Back to top button
189
0
We lezen graag je reactie!x