Het Complot

Optreden Lady Gaga tijdens Super Bowl was ‘satanisch ritueel’

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Super Bowl in Amerika draait niet alleen om de football-wedstrijd, maar ook om de commercials en het half time-optreden, dat dit jaar werd verzorgd door Lady Gaga.

De 30-jarige zangeres sprong aan kabels hangend vanaf het dak het stadion in om vervolgens haar bekendste hits te zingen.

Voordat de wedstrijd begon waarschuwde Infowars-oprichter Alex Jones zijn volgers op Facebook om de show van Lady Gaga niet te bekijken omdat ze ‘duivelsgebroed is’ en onderdeel is van de ‘Nieuwe Wereldorde’, schrijft The Independent.

Godin van Satan

Hij claimde verder dat Gaga ‘rituelen doet’. “Ze staat bovenop het stadion, heerst over iedereen en overal zijn drones te zien die iedereen in de gaten houden,” zei hij.

Ze zegt eigenlijk ‘ik ben de godin van Satan’ en heerst over hen terwijl de robots de boel overnemen, aldus Jones.

Volgens hem heeft Trump het satanische plan van Gaga om de wereld te domineren verpest.

Illuminati

In de reacties onder het Facebookbericht klonk vooral steun voor Jones, terwijl sommigen ook de Illuminati benoemden.

De grote vraag was of Lady Gaga nog een politiek statement zou maken, omdat ze bekend staat als fel tegenstander van Trump.

Politieke boodschap

Een uitgesproken statement bleef uit, maar ze zong wel twee nummers die een duidelijk politieke boodschap hebben: God Bless America en This is our land.

Vooral het laatste nummer werd veel gezongen tijdens protestmarsen tegen Trump de afgelopen weken.

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Mevrouw KAKA doet maar in haar zielige sterfelijke lichaam wat ze heeft verkocht met ziel en al aan de satanische geldgeile macht, die eveneens ooit ´gewoon´ zullen sterven. En als het zover is dan hebben ze net zoveel te makken als toen ze met een blote kont op de wereld kwamen. Wat daarna komt zal voor iedereen een surprise zijn!!…..

abc
abc
5 jaren geleden

Dit is wel heel erg ver gezocht. Misschien is het meneer Jones zelf wel die ons zand in de ogen strooit.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

EINDELIJK.
Zie je nu wel! Trump is de real deal.
Het enige wat nog blijft is de kwestie of hij niet doorslaat zodra America zoals beloofd wederom groot is. Maar tot die tijd is hij de man van het nieuwe gouden tijdperk, en Nederland zou verstandig om zich zo snel mogelijk de mainstream media een andere toon te laten aanslaan voordat achteraan de rij terecht zullen komen kwa populariteit in de nieuwe Libertaire wereld.

Vincent
Vincent
5 jaren geleden

Toegegeven, het geld kan eerlijker verdeeld en Dan nog hebben de sterren en voetballers niets te klagen. Maar om bij commercieel succes volle en excentrieke mensen meteen de duivel te betrekken IS natuurlijk bull. De meneer in kwestie probeerde zijn jaloezie natuurlijk te verbloemen. Persoonlijk heb ik ook nooit iets van een god gezien of gehoord Dus vind ik het bestaan van een duivel ook een broodje aap.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

42
0
We lezen graag je reactie!x