Buitenland

Dit verzin je niet: World Economic Forum promoot ZyCov-D, een Covid-19-vaccin dat 66,6% effectief is

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het World Economic Forum presenteert: het eerste Covid-19-vaccin dat gebruikmaakt van DNA. Het bevat genetisch materiaal ‘van het virus’ dat het lichaam instrueert om het specifieke spike-eiwit aan te maken waar het immuunsysteem op reageert.

Het vaccin heet ZyCov-D en is ontwikkeld in India, waar het is goedgekeurd voor noodgebruik. Het is de bedoeling dat volwassenen dit vaccin in december krijgen. ‘Experts’ verwachten in oktober een derde coronagolf in India.

De fabrikant, Zydus Cadila, zegt dat ZyCov-D veilig is voor kinderen van 12 jaar en ouder. Mensen krijgen in totaal drie doses toegediend. Uit tests zou zijn gebleken dat het een effectiviteit heeft van 66,6 procent. Het zou ook effectief zijn tegen de ‘deltavariant’.

Op dit moment is slechts 9,5 procent van de Indiase bevolking gevaccineerd.

Wat zouden Joodse mensen van deze naam vinden?

Ondernemer Roland Brautigam reageert: “ZyCov-D… ZyCov-D! Ze noemen het ZYCOV-D. Ze hadden het werkelijk elke mogelijke naam kunnen geven, maar kozen voor ZyCov-D. Wat zouden Joodse mensen van deze naam vinden? Of Duitsers?”

Politiek econoom Kees van der Pijl voegt toe: “Het zou ook nog kunnen dat ZyCov-D en Zyklon B hetzelfde effect hebben, namelijk uitroeiing van de mensen die eraan blootgesteld worden.”

“Ik las per ongeluk Zyklon B, maar dat is een ander merk. Ik hoop dat ze jullie merknaam kunnen waarderen in Israël,” zegt iemand tegen het World Economic Forum.

5 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

De Gevaccineerde Hersenloze Kudde weet geeneens wat ZyCov-D of Zyklon B zijn….

Maar ze willen het allemaal Graag een keertje uitproberen…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Het maakt die Hersenloze Schapen echt helemaal niks uit wat je ze te vreten krijgen, wat ze te zuipen krijgen, wat je erin Spuit, wat voor kunstjes hun Duivelse Herder ze ook laat doen…Tot en Met geheel zelfstandig gewillig gedwee richting Slachtbank Marcheren…Want: Befehl ist Befehl …Alles voor die Spaarzame & Kostbare momentjes van Vrijheid in de Wei…

OptimaForma
OptimaForma
10 maanden geleden

Je zou maar over 10 jaar met het laatste griepje survivors een documentaire over deze periode mogen maken. Hoe ziet dat er uit? Vraag het me wel eens af. Is er 50 jaar voor nodig? Perhaps

Jade
Jade
10 maanden geleden

Ook mijn eerste gedachte…
Klinkt als Zyklon B en 666
procent effectief.
Vergeet die punt maar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

116
0
We lezen graag je reactie!x