UFO

De dag dat honderden Afrikanen een ‘zwevende stad’ zagen

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet circuleert momenteel een bericht over een ‘zwevende stad’ die in maart 2011 boven Nigeria gezien zou zijn. Inwoners uit het dorp Dulali in de staat Bauchi zagen op een maandag een fel licht in de lucht, zo meldde de Nigeriaanse krant Peoples Daily destijds.

Eén van de dorpsbewoners zei: “Uit het niets verscheen een enorme massa die leek op een wolk. De massa vloog langzaam over het dorp. In de wolk, die doorzichtig was, zag ik prachtige hoge gebouwen, wegen en auto’s. Het was net een vliegende stad. Uit de wolk kwamen geluiden van machines.” De ‘zwevende stad’ is gezien door vrijwel alle dorpsbewoners, jong en oud, waaronder ook de imam van de enige moskee in het dorp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daad van God

Dauda Mohammed, een lokale boer, zei erg verrast te zijn door de verschijning, maar hij werd niet bang. Hij kon naar eigen zeggen de kleuren van de gebouwen onderscheiden in de wolk. Ibrahim, een jongen die destijds ongeveer 10 jaar oud was, zag de UFO door een boom gaan, maar vreemd genoeg werd de boom volgens hem niet omver geduwd.

De schrijvers van het stuk merken op dat sociaal-culturele factoren een enorme invloed hebben op dit fenomeen. Terwijl UFO’s in de westerse wereld vaak worden geassocieerd met angst en complottheorieën, waren de dorpsbewoners erg positief over de waarneming. Ze waren ervan overtuigd dat ze getuige waren geweest van een daad van God.

Op de vraag of het dorp een klacht heeft ingediend bij de autoriteiten over het vliegende object, antwoordde de imam dat ze daar niets in zagen omdat het object niemand heeft verwond en alle dorpsbewoners ervan overtuigd waren dat het een positief bezoek was.

Djinn

De auteurs verwijzen naar de website www.thejinn.net, waar staat dat er onzichtbare wezens zijn op aarde. In de Koran staan ze bekend als djinn, bovennatuurlijke onzichtbare wezens die volgens islamitische overleveringen samen met mensen en engelen de drie levensvormen zijn met een bewustzijn gemaakt door Allah.

Een lokale bestuurder zei op de hoogte te zijn van het paranormale bezoek aan Dulali. Hij voegde toe dat er nog nooit eerder een dergelijk bovennatuurlijk fenomeen is waargenomen in het gebied. Hij wilde een onderzoek instellen, maar had het op het moment van de waarneming te druk met de bestrijding van gewapende overvallen op politiebureaus en banken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JevWeazle
JevWeazle
9 jaren geleden

4 dimensionale hologrammen

riek
riek
9 jaren geleden

moarallee, wat een onzin-artikel

wegen zien die in de lucht hangen, met auto’s op,
als ge onder die weg staat,…
en klacht indienen: komaan zeg…

Pieter
Pieter
9 jaren geleden

Inderdaad een hologram test als vingeroefening voor het werkelijke programma: de langverwachte wederkeer der Goden. Trap er niet in.

Wim Blok
Wim Blok
9 jaren geleden

Fata Morgana of gewoon een luchtspiegeling.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x