Buitenland

Engels gezondheidsinstituut: gevaccineerden hebben 3 keer meer kans om te sterven aan ‘deltavariant’

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren bood de Britse minister Matt Hancock van Volksgezondheid zijn excuses aan nadat The Sun beelden had verspreid waarop hij innig verstrengeld is te zien met zijn assistent Gina Coladangelo. Hancock zei dat hij zich niet heeft gehouden aan de afstandsregels en bood zijn excuus aan omdat hij ‘mensen heeft teleurgesteld’. Hij voegde er meteen aan toe dat hij zijn werk ‘wil voortzetten’.

Terwijl alle ogen waren gericht op de escapade van Hancock, publiceerde het Engelse gezondheidsinstituut PHE een rapport waaruit blijkt dat mensen die gevaccineerd zijn tegen corona drie keer meer kans hebben om te sterven aan de ‘deltavariant’ dan ongevaccineerden.

De Britse overheid geeft toe dat gevaccineerden 3,25 keer vaker sterven aan die variant dan mensen die de experimentele prik niet hebben genomen. Binnen 28 dagen na besmetting stierven 117 mensen, waarvan 44 ongevaccineerd waren. Vijftig mensen die stierven met de ‘deltavariant’ waren twee keer geprikt.

De ‘deltavariant’ is gevaarlijker voor gevaccineerde mensen

In totaal overleden 70 van de 27.192 gevaccineerden, wat neerkomt op een sterftepercentage van 0,26 procent. Van de 53.822 ongevaccineerde mensen stierven er 44, resulterend in een sterftecijfer van 0,08 procent.

The Wall Street Journal schreef vrijdag dat meer dan de helft van de volwassenen die in Israël besmet zijn geraakt tijdens een uitbraak van de ‘deltavariant’ het vaccin heeft gekregen. “Ongeveer de helft van de volwassenen die besmet zijn geraakt tijdens een uitbraak van de deltavariant in Israël was volledig gevaccineerd met het Pfizer-vaccin,” aldus de krant.

De ‘deltavariant’ is dus gevaarlijker voor gevaccineerden. Natuurlijk negeren de mainstream media deze informatie en beweren ze juist dat de deltavariant een bedreiging vormt voor ongevaccineerde mensen en dat coronavaccins ertegen beschermen.

De Amerikaanse president Joe Biden gebruikte de deltavariant zelfs om Amerikanen aan te sporen zich te laten vaccineren.


Lees het rapport hieronder:

[Infowars]

4.5 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
11 maanden geleden

Wat moet dat dan geven met de delta variant plus en triple?

Tom
Tom
11 maanden geleden

Hoe veel meer bewijs moeten we nog hebben dat men de mensheid wil uitdunnen? Fauci die, dit toch ook wetende, juist voor extra prikjes promoot?

t de vries
t de vries
11 maanden geleden

En maar aandringen op vaccinatie ,he de jonge .De smoes van het beschermd na u tweede of derde of mischien vierde prik ,en vermoedelijk elk jaar wederom vaccineren .Er sterven meer door juist die vaccinatie dan door welke variant van het virus ook buiten de bijwerkingen waarvan vele op de lange termijn ook dodelijk blijken .De leugen regeerd de huppelende doorgesnoven psychopaat blijft het vaccineren aanprijzen .Zelfs kinderen mogen geslachtofferd worden ,ook zij zullen de komende jaren een geregeld bezoek gaan brengen aan de diverse ziekenhuizen met een of meerdere klachten mits ook zij nog leven .Onderzoek heeftal uitgemaakt dat een groot aantal gevaccineerden na de tweede prik de kans belopen dat zij in tweeduizendvijfentwintig al overleden zijn of zwaar ziek . Uheeft willens en wetens zich overgeleverd aan een experiment waar van de vaccinmakers geweten hebben dat het schade zou veroorzaken aan ons ,vandaar dat zij zich indekten vooraf zo ook de diverse regeringen ook daar kunt u niet aankloppen voor geleden schade ,u deed het niet voor u zelf toch o,ja toch wel u wilde op vacantie .

Rudolf
Rudolf
11 maanden geleden

Dit word een massa graf zo te zien goed gedaan schwab nazi en weer een zaak voor neurenberg 2 gaat goed zo.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x