CoronaBuitenland

Alarmerende studie onthult oorsprong van long covid

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In juli 2021 werd de aandoening ‘long covid’ officieel erkend. Sindsdien wordt druk gediscussieerd over de vraag of long covid echt bestaat.

Het medisch establishment erkent het bestaan ervan, maar er zijn ook veel mensen die beweren dat long covid niets meer is dan ziektevrees.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen mensen na een coronabesmetting long covid krijgen en kan het vaccin long covid helpen voorkomen. Uit een studie die op de website van het Amerikaanse instituut voor gezondheid (NIH) is gepubliceerd, blijkt dat twee coronaprikken de kans op long covid aanzienlijk verhogen.

Twee keer

De onderzoekers schrijven dat patiënten meer kans hadden om long covid te krijgen als ze onderliggende aandoeningen hadden of als ze zich twee keer hadden laten vaccineren tegen corona.

Hoewel vaccinatie werd geassocieerd met long covid konden de auteurs ‘geen interactie-effect van coronavaccinatie en de ernst van acute COVID-19 vinden op het veroorzaken van long covid’.

Dit betekent dat eerdere vaccinatie ‘onafhankelijk was geassocieerd met het optreden van long covid’.

al
Beeld: NIH
Aanzienlijk meer kans

In gewonemensentaal: iemand die twee coronaprikken heeft laten zetten, heeft na een coronabesmetting aanzienlijk meer kans om long covid te krijgen.

Om precies te zijn: een ‘volledig gevaccineerd’ persoon had 2,32 keer meer kans om long covid te krijgen dan een ongevaccineerd persoon.

Dus enerzijds beweert de CDC dat het coronavaccin de kans op long covid verkleint, terwijl deze studie laat zien dat gevaccineerden juist meer risico lopen op long covid.

al
Beeld: CDC

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lex026
Lex026
3 maanden geleden

Long covid = vaccinatieschade

Kans
Kans
3 maanden geleden

Nou nou, allemaal niet zo zeuren hoor, alles word goed geregeld door onze regering hoor, ze hebben al goedgekeurd dat de WHO straks in ons land de pandemie mag uitroepen en dan mogen we allemaal opdraven voor een prikje des doods, en weigeren is er niet meer bij, van deur tot deur, nou das toch mooi man, dan heb je ook geen last meer van long COVID, wat hebben wij toch geweldige bestuurders die het erg goed door hebben hoe de hazen lopen, kijk maar eens in de 1 en 2e kamer, daar heeft de helft alvast het hazenpad gekozen, wel met 5 jaar wachtgeld natuurlijk hè, want het is zo moeilijk voor tuig om weer ergens anders aan de slag te komen, en ja, de beste baantjes gaan natuurlijk alleen naar onze ministers die het land hebben verraden.
🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Ik ben zo blij dat ik een nederiglander ben, het beste land van de wereld, onze politici liegen niet en bedonderen de boel niet en hebben het allemaal heel goed met hun eigen voor hoor, waar vindt je dat nog tegenwoordig, en wij mogen al dit gelach betalen met hard en harder werken, ik heb al begrepen dat onze kinderen ook mee moeten werken om de boel in een huishouden, draaiende te houden, mooi toch, weten wij in ieder geval wat wij de slaven hebben aangedaan, u weet wel, die werden gehaald door rijke slavendrijvers uit arme landen, fijn volk is dat, daar kan je zo veel van leren !!!!
🦹🏿🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏾🦹🏿🦹🏿🦹🏿🦹🏿🦹🏿🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽🦹🏽 🥷🏼🥷🏼🥷🏼🥷🏼🥷🏼🥷🏼

NooT
NooT
3 maanden geleden

Eh… de ‘vaccinatie’ geeft geen hógere kans op long-covid, ze veróórzaakt het!
Zonder die prik zou long-covid helemaal niet bestaan, het is gewoon een chique naam voor prikschade.

ludo
ludo
3 maanden geleden

water onder de brug, ik weet dat al geruime tijd en dat is waarom ik me niet heb laten vaccineren maar zelfs mijn vrouw die zich wel heeft laten vaccineren wil hier zelfs niet naar kijken, hoe koppig kan een mens zijn??
dus lopen er nog velen rond met dezelfde gedachte als mijn vrouw, druk ze met de neus op de feiten en ze lopen weg of zeggen dat het complotten zijn, liever in de leugen blijven geloven dan de waarheid onder ogen zien!!

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x