Het Complot

Terrorisme, FBI en G4S: Was de schietpartij in homoclub Orlando een false flag-operatie?

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een schietpartij in een homoclub in het Amerikaanse Orlando heeft zeker 50 mensen het leven gekost. Het is daarmee de dodelijkste schietpartij in de Verenigde Staten door een enkele schutter ooit.

De FBI liet weten dat de schutter Omar S. Mateen heette. Mateen was bekend bij de FBI. De organisatie had hem sinds 2013 als één van de aanhangers van terreurgroep IS op de radar. De FBI zei de schutter ooit te hebben ondervraagd omdat die met collega’s had gesproken over mogelijke terroristische banden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
FBI lokt terreurdaden uit

Allereerst over de verdachte banden die Mateen had met de FBI. Niet zo lang geleden was op NPO2 de documentaire (T)error te zien, waarin wordt onthuld dat de FBI terreurdaden zelf uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt. Zo ontstaat een klimaat waarin Amerikaanse moslims bij voorbaat verdacht zijn, in de val kunnen worden gelokt en draconische straffen kunnen krijgen, waarbij de rechtsstaat buiten spel wordt gezet, klonk het.

In de Amerikaanse documentaire is voor het eerst te zien hoe de zo’n FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding z’n beslag krijgt. Er wordt een macaber spel gespeeld waarbij verdachten van terreur én informanten het onderspit delven, en waarbij manipulatie, intimidatie, gewetenloosheid en rechteloosheid hoogtij vieren, zo blijkt uit de docu.

Niets te maken met religie

Dan over de banden met IS. Hoewel Islamitische Staat de schietpartij via zijn persagentschap Amaq claimde, was er geen directe bevestiging van deze claim. De familie van Mateen reageerde verbaasd op de banden die hij had met een radicale terreurgroep. Volgens de vader van de dader heeft de schietpartij in de nachtclub niets te maken met religie, bericht NBC News.

Tijdens een persconferentie van de lokale autoriteiten nam ook imam Muhammad Musri het woord om de schietpartij te veroordelen, maar ook om te benadrukken dat religie niets met dit alles te maken heeft.

G4S
Terrorisme, FBI en G4S: Was de schietpartij in homoclub Orlando een false flag-operatie?
FBI lokt terreur uit (docu (T)error)

Sommigen vragen zich af waarom Mateen op verschillende selfies kleding van de New York Police Department (NYPD) draagt. Hoewel de NYPD banden met de dader ontkent, duikt de naam het beveiligingsbedrijf waar hij voor werkte de laatste tijd vaker op.

Er wordt wel gezegd dat G4S, ooit in 1954 door ex-FBI-agent George Wackenhut opgericht als The Wackenhut Corporation, drie keer zo groot is als het Britse leger. In 2012 werd een werknemer van G4S tijdens de Olympische Spelen gearresteerd wegens een bomdreiging. Soortgelijke bomdreigingen in 2013 en mei 2016 werden gelinkt aan G4S.

G4S, voorheen bekend als Securicor, was ook verantwoordelijk voor de beveiliging van de drie vliegvelden die betrokken waren bij de aanslagen op 9/11. G4S kocht Argenbright Security, het bedrijf dat de vliegvelden daarvoor beveiligde, negen maanden voor de aanslagen op. G4S werd later ingehuurd om Guantanamo Bay te beveiligen.

False flag

Daarnaast werd in eerste instantie gemeld dat iemand een deur dicht hield om te voorkomen dat mensen uit de club konden ontsnappen. Er werd dan ook gesproken over twee daders.

De Amerikaanse analist dr. Kevin Barrett wijst er tot slot op dat ex-CIA-officier Robert David Steele heeft toegegeven tenminste één false flag-operatie te hebben uitgevoerd voor de Amerikaanse spionagedienst. Steele heeft ook gezegd dat iedere terreuraanslag in Amerika tot nu toe een false flag-operatie is geweest. Meer daarover in onderstaande video.

Volgens dr. Barrett heeft het er alle schijn van dat de schietpartij in Orlando ook een flase flag-operatie is geweest.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton50
Anton50
7 jaren geleden

Ja hoor; ALLES is een False flag operation. Dit is gewoon REAL. Dit is gewoon iemand die die gestoorde Ideologie aanhangt en de verwrongen denkbeelden omzet in daadwerkelijke keiharde bloedige actie….

Armonicus
Armonicus
7 jaren geleden

“Hoewel Islamitische Staat de schietpartij via zijn persagentschap Amaq claimde, was er geen directe bevestiging van deze claim.”

Een ongrijpbare Islamitische terreur beweging met een eigen persagentschap (Amaq of Amoq?), een glossy maandblad (uiteraard in het Engels), een professionele video productie afdeling met duo camera set up (close/medium wide shot) en draadloze microfoons, meerdere bankrekeningen voor de (gestolen) olieverkoop, vernoemd naar een Egyptische godin. En oh ja, altijd gekleed als ninja’s maar wel tijdens aanslagen netjes hun paspoort op zak!
Hoe diep moet je in een coma liggen, om zoiets nog serieus te nemen? 🙁

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

Pff daar gaan we weer hoor.. Dit keer heeft men in ieder geval wel gewacht totdat de lijken koud zijn. homo’s worden in ieder islamitisch land achtergesteld en met geweld geconfronteerd. Maar nee dit heeft niks met islam te maken.. Pas als hier de homo’s in een kraan gehangen worden gaan de oogkleppen af. En dan is het alsnog een”valse vlag” volgens velen. #nietmijnislam, hebben we de nederlandse vlag gif al klaar liggen voor op fb straks? Al snacks ingeslagen voor de stille tocht?

J@n
J@n
7 jaren geleden

En het vreemde is dat in landen als Afganistan er openlijk enorm veel pedo’s en homo’s zijn, maar dat zal wel komen door eigen volk.

Back to top button
66
0
We lezen graag je reactie!x