Homepagina » Het Complot » Terrorisme, FBI en G4S: Was de schietpartij in homoclub Orlando een false flag-operatie?
Terrorisme, FBI en G4S: Was de schietpartij in homoclub Orlando een false flag-operatie?

Terrorisme, FBI en G4S: Was de schietpartij in homoclub Orlando een false flag-operatie?

Een schietpartij in een homoclub in het Amerikaanse Orlando heeft zeker 50 mensen het leven gekost. Het is daarmee de dodelijkste schietpartij in de Verenigde Staten door een enkele schutter ooit.

De FBI liet weten dat de schutter Omar S. Mateen heette. Mateen was bekend bij de FBI. De organisatie had hem sinds 2013 als één van de aanhangers van terreurgroep IS op de radar. De FBI zei de schutter ooit te hebben ondervraagd omdat die met collega’s had gesproken over mogelijke terroristische banden.

FBI lokt terreurdaden uit

Allereerst over de verdachte banden die Mateen had met de FBI. Niet zo lang geleden was op NPO2 de documentaire (T)error te zien, waarin wordt onthuld dat de FBI terreurdaden zelf uitlokt en desnoods zelf voor bewijslast zorgt. Zo ontstaat een klimaat waarin Amerikaanse moslims bij voorbaat verdacht zijn, in de val kunnen worden gelokt en draconische straffen kunnen krijgen, waarbij de rechtsstaat buiten spel wordt gezet, klonk het.

In de Amerikaanse documentaire is voor het eerst te zien hoe de zo’n FBI-operatie met betrekking tot terrorismebestrijding z’n beslag krijgt. Er wordt een macaber spel gespeeld waarbij verdachten van terreur én informanten het onderspit delven, en waarbij manipulatie, intimidatie, gewetenloosheid en rechteloosheid hoogtij vieren, zo blijkt uit de docu.

Niets te maken met religie

Dan over de banden met IS. Hoewel Islamitische Staat de schietpartij via zijn persagentschap Amaq claimde, was er geen directe bevestiging van deze claim. De familie van Mateen reageerde verbaasd op de banden die hij had met een radicale terreurgroep. Volgens de vader van de dader heeft de schietpartij in de nachtclub niets te maken met religie, bericht NBC News.

Tijdens een persconferentie van de lokale autoriteiten nam ook imam Muhammad Musri het woord om de schietpartij te veroordelen, maar ook om te benadrukken dat religie niets met dit alles te maken heeft.

G4S
Terrorisme, FBI en G4S: Was de schietpartij in homoclub Orlando een false flag-operatie?

FBI lokt terreur uit (docu (T)error)

Sommigen vragen zich af waarom Mateen op verschillende selfies kleding van de New York Police Department (NYPD) draagt. Hoewel de NYPD banden met de dader ontkent, duikt de naam het beveiligingsbedrijf waar hij voor werkte de laatste tijd vaker op.

Er wordt wel gezegd dat G4S, ooit in 1954 door ex-FBI-agent George Wackenhut opgericht als The Wackenhut Corporation, drie keer zo groot is als het Britse leger. In 2012 werd een werknemer van G4S tijdens de Olympische Spelen gearresteerd wegens een bomdreiging. Soortgelijke bomdreigingen in 2013 en mei 2016 werden gelinkt aan G4S.

G4S, voorheen bekend als Securicor, was ook verantwoordelijk voor de beveiliging van de drie vliegvelden die betrokken waren bij de aanslagen op 9/11. G4S kocht Argenbright Security, het bedrijf dat de vliegvelden daarvoor beveiligde, negen maanden voor de aanslagen op. G4S werd later ingehuurd om Guantanamo Bay te beveiligen.

False flag

Daarnaast werd in eerste instantie gemeld dat iemand een deur dicht hield om te voorkomen dat mensen uit de club konden ontsnappen. Er werd dan ook gesproken over twee daders.

De Amerikaanse analist dr. Kevin Barrett wijst er tot slot op dat ex-CIA-officier Robert David Steele heeft toegegeven tenminste één false flag-operatie te hebben uitgevoerd voor de Amerikaanse spionagedienst. Steele heeft ook gezegd dat iedere terreuraanslag in Amerika tot nu toe een false flag-operatie is geweest. Meer daarover in onderstaande video.

Volgens dr. Barrett heeft het er alle schijn van dat de schietpartij in Orlando ook een flase flag-operatie is geweest.Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

66 reacties

 1. Ja hoor; ALLES is een False flag operation. Dit is gewoon REAL. Dit is gewoon iemand die die gestoorde Ideologie aanhangt en de verwrongen denkbeelden omzet in daadwerkelijke keiharde bloedige actie….

  20 likes
  • islamitisch terrorisme is het. Geen false flag.

   Voor wie het motief zoekt: koran 7:80 t/m 7:84 (volgens de koran moeten homoseksuelen gestenigd worden tot de dood volgt.

   Groetnnn uut Nunspeed

   13 likes
   • Voor wie zoekt naar het motief van de 49 moorden. Hier is het motief:
    Koran 7:80 T/m 7:84
    And [We had sent] Lot when he said to his people, “Do you commit such immorality as no one has preceded you with from among the worlds?Indeed, you approach men with desire, instead of women. Rather, you are a transgressing people.”
    But the answer of his people was only that they said, “Evict them from your city! Indeed, they are men who keep themselves pure.”
    So We saved him and his family, except for his wife; she was of those who remained [with the evildoers].
    And We rained upon them a rain [of stones]. Then see how was the end of the criminals.
    Vertaling: De koran roept op homoseksuelen te stenigen tot de dood er op volgt.

    8 likes
    • René van Zalk
     14 juni 2016 00:49 op 00:49

     U schrijft: “And We rained upon them a rain [of stones].”
     Hoe komt u aan het woord: “Stones” ? Dit staat niet in de tekst van de koran!
     Welke vertaling gebruikt u?

     Bovendien is dit straf Gods. “And We rained upon them a rain”
     Dit is verder geen opdracht voor overheden of individuen.

     Er staat nergens : “Stenigt homoseksuelen tot de dood er op volgt.”

     Leuk geprobeerd, alles uit uw duim zuigen. Sneu.

     Ik daag u uit het tegendeel van wat ik hier schreef te bewijzen uit de teksten van de koran.

     1 likes
     • En dan deze: koran: sunan abu dawud 38:4447 :

      Narrated Abdullah ibn Abbas:

      The Prophet (peace_be_upon_him) said: If you find anyone doing as Lot’s people did, kill the one who does it, and the one to whom it is done.

      En dan deze: koran: sunan ubu dawud 38:4448 :

      Narrated Abdullah ibn Abbas:

      If a man who is not married is seized committing sodomy, he will be stoned to death.

      (ik wist dat deze reactie van links of een moslim zou komen)

      4 likes
     • @Dries, Het is stil aan de overkant.

      3 likes
     • @Dries, Geef nou maar toe dat ik gewonnen heb.

      Groetnnn uut Nunspeed.

      3 likes
     • @Dries, Zo te zien valt het niet mee je ongelijk toe te geven.

      3 likes
     • @Dries, En dan gebruik je het woord >Sneu<. Wie is er hier nou sneu.

      2 likes
   • Hallo Witte Wieven,

    In Afghanistan en Pakistan komt homofilie en pedofilie heel veel voor en mensen worden daar zelden voor ter dood veroordeeld.

    5 likes
    • Waarom koppel je homoseksualiteit en pedofilie aan elkaar? Heeft totaal niks met elkaar te maken.

     In delen van Afghanistan is geen doodstraf meer voor homoseksuelen, maar de realiteit is dat coming-out levensgevaarlijk is en niet zelden een leven kost.

     In Pakistan kan je tien jaar tot levenslang krijgen voor homoseksualiteit. Trans mensen hebben een beschermde status, maar wat homoseksualiteit betreft vindt 87 % van de bevolking (onderzoek uit 2013) dat het uitgebannen moet worden.

     3 likes
   • Nee, christenen zijn homovriendelijk. Angsthaas, natuurlijk is het FALSE flag. Telkens is het iemand die ze kennen, maar toch wordt diegene niet tegengehouden.

    Let maar op wat voor wetten hierna gaan komen. En die gaan voor een ieder gelden 😉

    7 likes
  • Misschien wel….anton50.
   Wat dacht je van de YT video’s: Orlando shooting hoax, crisis actors!

   3 likes
 2. “Hoewel Islamitische Staat de schietpartij via zijn persagentschap Amaq claimde, was er geen directe bevestiging van deze claim.”

  Een ongrijpbare Islamitische terreur beweging met een eigen persagentschap (Amaq of Amoq?), een glossy maandblad (uiteraard in het Engels), een professionele video productie afdeling met duo camera set up (close/medium wide shot) en draadloze microfoons, meerdere bankrekeningen voor de (gestolen) olieverkoop, vernoemd naar een Egyptische godin. En oh ja, altijd gekleed als ninja’s maar wel tijdens aanslagen netjes hun paspoort op zak!
  Hoe diep moet je in een coma liggen, om zoiets nog serieus te nemen? 🙁

  26 likes
  • Er schuilen twee redenen achter dergelijke opzettelijk door de overheid geënceneerde wandaden : het volk moet tegen elkaar opgehitst worden, m.a.w. zij mogen in geen geval het gevoel krijgen één te zijn en er moet een overduidelijke reden aangevoerd worden om het volk te ontwapenen, m.a.w. onschadelijk maken. Alles duidt op zeer snode plannen van de overheid tegen het volk in de nabije toekomst ! Den ook aan de FEMA-kampen die al in gereedheid zijn gebracht.

   11 likes
 3. Pff daar gaan we weer hoor.. Dit keer heeft men in ieder geval wel gewacht totdat de lijken koud zijn. homo’s worden in ieder islamitisch land achtergesteld en met geweld geconfronteerd. Maar nee dit heeft niks met islam te maken.. Pas als hier de homo’s in een kraan gehangen worden gaan de oogkleppen af. En dan is het alsnog een”valse vlag” volgens velen. #nietmijnislam, hebben we de nederlandse vlag gif al klaar liggen voor op fb straks? Al snacks ingeslagen voor de stille tocht?

  9 likes
  • @ferrimassi…..Reken maar dat de warmbloedige Arabieren niet vies zijn van wat buitensporig aanliggen, daar gebeurt meer dan ze ons wijs willen maken…. https://www.youtube.com/results?search_query=arabic+homosexual+dance

   Zo ook kan men ons wijsmaken dat er een zoveelste aanslag is gepleegd met de bedoeling ergens wat wetten te wijzigen waarmee het voor de nazi machthebbers mogelijk wordt de slaven nog meer richting totale controle te krijgen.

   8 likes
   • Homo’s worden ook in elkaar getrapt in dit land door hetzelfde slag islamiet. Dat overheden hier handig op inhaken voor een agenda verbaast me niet. Maar om het weg te zetten als een vooraf geplande actie door de overheid(zonder bewijs) is te debiel voor woorden. Ga maar eens hand in hand lopen met een kerel door een grote nederlandse stad krijg je dezelfde behandeling minus ar-15. Het valse vlag geblaat zonder bewijs begint oud te worden. Ik ben geen fan van de levensstijl, maar zolang ik er geen last van heb gaan ze maar lekker hun gang in hun clubhuis. We hebben randdebielen uit de 6 eeuw in huis gehaald. Word tijd dat we er wat aan gaan doen. Dit slappe gezwets doet alleen maar af aan het probleem en in veel gevallen schept het ook nog sympathie voor dit laffe volk.

    6 likes
    • @ferrimassi……”We” hebben niks binnengehaald, dat “we’ is een corrupte overheid, en krachten die werken boven de overheid die deze weten te sturen met hun macht en vertellen welke kant het in landen of de wereld op moet, die hebben en zorgen er nog steeds voor dat er mensen moeten vluchten of het geluk denken ergens anders te moeten zoeken. “We” zijn ook geen proxy oorlogen in het MO gestart en “we” hebben er ook niet voor gezorgd dat er op 9/11 aanslagen zijn gepleegd die men na alles goed bestudeerd te hebben kan classificeren als een false flag of inside job. De moordpartij in Orlando zou best een actie van een doorgedraaide gek kunnen zijn, maar één persoon die 50 mensen in een discotheek weet om te brengen en daarbij nog eens bijna 50 weet te verwonden? Was ‘t Rambo? Het zou kunnen, maar waarom zou dit geen inside job van een CIA zijn met het uiteindelijke doel het uitbannen van het vrije wapenbezit in de VS, wapens waarmee men zich zou kunnen verzetten tegen de gevestigde orde, misschien?? Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden, ook hier zijn ze actief en hebben ze de macht in handen en maken het onmogelijke in Europa en de rest van de wereld mogelijk.

     0 likes
     • The boy that cried wulf, dat is de “alternatieve” media. Als ze hun eigen scheet ruiken schreeuwen ze al false flag. Levert lekker veel clicks op.

      2 likes
     • @ferrimassi….In dit geval geen bewijs voor speculatie? Is dat een geloof of is dat een feitelijke waarheid? Want zeker weten kun je ‘t niet en het is gestoeld op geloven en aanname. Jij kijkt naar een mirage en men maakt je wijs dat het waar is, want het tegendeel is (nog) niet bewezen, dus is het voor jouw waar. Persoonlijk geloof ik niks en bedenk dat iedereen en alles verdacht is totdat het tegendeel is bewezen, aangezien er niks wordt bewezen, want de gecontroleerde media en de corrupte overheid kan met van alles en nog wat komen, maar keiharde bewijzen heb ik tot nu toe bij geen enkele aanslag gezien. Men zegt, toont en beweert, maar bewijzen, hó maar.

      Ook de alternatieve media komt niet of lukt het maar moeilijk met keiharde bewijzen te komen en dat is ook begrijpelijk want de alternatieve media beschikt niet over grote (publieke) financiële armslag zoals de grote gecontroleerde media dat heeft en krijgen geen toegang tot belangrijke geheime informatie, geen enkele medewerking van de overheid en mogen en kunnen al helemaal geen blik in de keuken van de gevestigde orde werpen.

      Als geloven een bewijs is en de gevestigde media of macht zouden roepen dat god/allah/jahwe bestaat is dat dan opeens de waarheid en ook het bewijs dat er een hogere macht is?

      1 likes
     • Ik geloof wel dat er bij 9/11 een stand down order was. Dat men er van wist dat het ging gebeuren. Daar is daadwerkelijk bewijs voor. Ik zie in dit geval geen bewijs alleen speculatie. Dat de man rustig zijn gang heeft kunnen gaan in die club 50 mensen heeft kunnen doden zonder veel verzet vind ik niet raar. Gefeminiseerde mannen verdedigen zich slecht dat is in onze samenleving duidelijk te zien. Dat “we” ons in deze positie bevinden hebben we te danken aan onze eigen apathie.

      0 likes
     • @ferrimassi…. Als mensen in het algemeen zo simpel en kinderachtig denken dan begrijp ik ook waarom deze wereld vroeg of laat door het afvoerputje gaat. Voor de gevestigde orde en zijn gecontroleerde media is het met dergelijke slaafsheid en goedgelovigheid een volkomen inkoppertje, die lachen zich helemaal krom. En het sterkt mij in de gedachte dat jullie soort niet beter verdiend dan mee te gaan in deze ondergang.

      0 likes
     • “jullie soort”? Oh jij bent beter?

      0 likes
   • @Liberty, Wat ben jij dan van soort ?

    2 likes
 4. Een mogelijke fals flag-operatie? Laten we even kort de feiten op een rijtje zetten en deze vervolgens met het gezonde verstand analyseren 😉

  Deze (“terrorist”) dude heeft het voor elkaar gekregen 50 personen te doden en 53 te verwonden met vuurwapens. Met een pistool (Glock?) en een semi-automatisch geweer. Waarschijnlijk een AR-15. Het meest populaire wapen onder massamoordenaars in de V.S: http://www.hln.be/hln/nl/37322/Schietpartij-Orlando/article/detail/2737181/2016/06/13/De-AR-15-het-favoriete-wapen-van-de-massamoordenaar.dhtml
  Een kill/death ratio van heb ik jou daar. Daar is de gemiddelde gamert het wel mee eens dacht ik zo. En dit betekent dat deze dude het voor elkaar heeft gekregen dat minimaal 103 koegels (patronen) een treffer moet zijn geweest. Een kogel kan in theorie natuurlijk meerdere personen verwonden, direct of indirect, maar in de rush en adrenaline van een mass shooting worden mensen toch vaak ook meerdere malen geraakt? Hoe dan ook. Minimaal 103 treffers.

  Iedereen die wel eens een potje paintball, battlefield of flipperkast heeft gespeeld weet hoe snel je door je bullets heen bent. Dit is in het echie niet anders. Een potje close quarter combat met een AK47/M16/AR15 in de meeste games resulteert vaak in een aantal kills, daarna dood of als pro switch je natuurlijk snel naar je tweede wapen. Kill je er nog even twee en zoek je dekking, reload, knalt er paar handgranaten tussendoor en gaat weer in de aanval met je primaire wapen. Laten we zeggen 5 kils en afgerond 50 kogels erdoor gejast. De AR15 heeft een standaard clip van 30 patronen (zie artikel) en een glock heeft vaak een clip van 17 en de meeste andere pistolen ook zoiets. Dude heeft 103 treffers geboekt dus hij heeft minimaal ongeveer 20 keer succesvol moeten herladen. Had dan meer dan 1000 kogels mee in 20+ clips en geen handgranaten. Althans niet gebruikt volgens de media. Meer dan dat een gemiddelde militair in het echt of game bij zich heeft. Fully loaded laten we het maar zeggen en zeker het vermelden waard in de MSM toch?. Hoe en wat zeg maar. Maar dat zal wel weer niet.

  Conclusie:
  Of deze dude is pro in counterstrike maakt alleen maar headshots (en een paar missers) en had niet zoveel kogels mee. Of deze dude is pro en maakt selfies http://www.metronieuws.nl/nieuws/buitenland/2016/06/omar-mateen-van-belofte-naar-orlando-shooter Of iedereen heeft zichzelf vrijwillig af laten maken of inside job geweest.
  Of er is helemaal niemand dood en/of een false flag ofzo. Wat mij betreft, vooralsnog, het laatste!

  6 likes
  • Mooi man. Met je ‘gamers’wijsheid weet jij natuurlijk alles te verklaren, want ja, de realiteit is nét als in een game. Laat me niet lachen.
   Dit gebeurde in een club, waar de mensen op elkaar gepropt op de dansvloer/aan de bar staan. Koud kunstje om er zo een groot aantal in korte tijd neer te maaien. Meneer stond niet voor een open slagveld!

   7 likes
  • Jouw conclusie getuigt helaas toch niet echt van gezond verstand. Misschien toch eens wat minder vaak gamen John…

   4 likes
  • “Dude heeft 103 treffers geboekt dus hij heeft minimaal ongeveer 20 keer succesvol moeten herladen.”

   Uuuuhhhhhhh dat klinkt erg logisch..

   4 likes
 5. Ouders van terroristen nooit op hun woord geloven, ze mogen liegen in het belang en uit naam van de islam.

  7 likes
 6. Obama liegt. Obama zegt dat de moordenaar van deze 49 een eenling zonder banden met andere groepen was. Lees het volgende:

  De FBI liet weten dat de schutter Omar S. Mateen heette. Mateen was bekend bij de FBI. De organisatie had hem sinds 2013 als één van de aanhangers van terreurgroep IS op de radar. De FBI zei de schutter ooit te hebben ondervraagd omdat die met collega’s had gesproken over mogelijke terroristische banden.

  4 likes
  • Sympathisant van een bepaalde groep (IS) betekent nog niet meteen banden. Dit was waarschijnlijk een Lone Wolf. IS claimt de aanslag omdat het hen erg goed uitkomt.

   3 likes
   • @Liquid, Zo zie je maar dat zelfverklaarde sympathisanten van isis net zo gevaarlijk zijn, zoniet nog gevaarlijker.
    Ik kwam op twitter een account tegen van zo’n isis gastje, iedereen kan zich dus snel bij deze motherf*ckers aansluiten.

    3 likes
    • @ René: Zeker. Daar hoopt IS ook op. Je ziet het terug in hun propaganda.
     ‘Kan je niet naar Het Kalifaat afreizen, onderneem dan zelf actie om terreur te zaaien.’
     De Lone Wolfs zijn wat dat betreft misschien wel het gevaarlijkst want ze zijn niet in kaart te brengen. Wat de een of andere gefrustreerde mafkees in z’n eentje op zijn zolderkamertje aan het uitbroeden is niet tot nauwelijks van te voren op te sporen.

     1 likes
   • “Sympathisant van een bepaalde groep (IS) betekent nog niet meteen banden. Dit was waarschijnlijk een Lone Wolf. IS claimt de aanslag omdat het hen erg goed uitkomt. ”

    Dit denk ik ook inderdaad..

    2 likes
 7. En het vreemde is dat in landen als Afganistan er openlijk enorm veel pedo’s en homo’s zijn, maar dat zal wel komen door eigen volk.

  5 likes
  • Opnieuw: waarom stop je pedoseksualiteit en homoseksualiteit in dezelfde context? Staat volkomen los van elkaar.

   2 likes
   • Er is wel duidelijk een verband.Ze zijn 2/3% van de populatie en produceren een derde van de pedofielen(1000% overrepresentatie). Ook zijn ze zwaar oververtegenwoordigd in de categorie seriemoord. Ze zijn bovengemiddeld intelligent, dus het is niet alleen maar ellende hehe. Maar aangezien ze zich niet voortplanten en een genetische basis daarom onwaarschijnlijk is moeten we het eerder in de categorie stoornis zoeken. Jeugdtrauma’s en een dominante moeder zijn de beste indicatoren. Ook speelt de hormoon huishouding een grote rol.

    0 likes
    • Waar haal je in godsnaam die cijfers vandaan?
     Sowieso worden er al veel meer meisjes dan jongens misbruikt. Door mannen. Heteroseksuele mannen wel te verstaan.
     https://victimsofcrime.org/media/reporting-on-child-sexual-abuse/child-sexual-abuse-statistics

     Dan wat je zegt over seriemoorden.
     Even deze link:
     http://www.adherents.com/misc/hsk.html
     Ik haal even deze quote er uit: “Although the proportion of serial killers who are known to have had homosexual experience is high (over 43%), the total number of serial killers is too small to make statistically relevant statements about whether homosexuals are over- or under-represented among serial killers. ”
     M.a.w. je kan hier geen betrouwbare statistieken uit halen. Het in vergelijking grotere aantal seriemoordenaars met homoseksuele ervaringen (dat is een subtiel verschil met homoseksueel zijn) is inderdaad opvallend. Misschien zet het je aan het denken dat homoseksuelen nog steeds heel erg worden onderdrukt in de meeste landen. Sterke onderdrukking levert diepe beschadigingen op. Ook de schutter in Orlando worstelde waarschijnlijk met zijn seksuele geaardheid. De grootste homofoben zijn juist vaak mensen die homo- of biseksuele neigingen van zichzelf onderdrukken. Dat er dus een relatief groot percentage seriemoordenaars ‘homoseksuele ervaringen’ heeft verbaast me niks.

     Dan zeg je: “Ze zijn bovengemiddeld intelligent” Weer zo’n rare generalisatie.
     Ten eerste kun je dat helemaal niet zeggen omdat er wereldwijd heel wat mensen in de kast zitten en er dus gene betrouwbare cijfers zijn. Ook is het zo dat in westerse landen waar homoseksualiteit nog steeds inferieur is aan heteroseksualiteit het vaak mensen zijn uit de hogere klasse die zich in kringen begeven waar het wel wat meer geaccepteerd is.
     (http://blogs.discovermagazine.com/neuroskeptic/2012/04/11/homosexuals-are-smart/#.V2El0YIXz6c)

     Onderzoeken waar jij je waarschijnlijk op baseert zijn onderzoeken waar ik zwaar mijn bedenkingen bij heb, en waar jij eigenlijk ook je bedenkingen bij zou moeten hebben lijkt mij. Je geeft mij niet de indruk dom te zijn namelijk.

     Tot slot is er al lang aangetoond dat homoseksualiteit geen stoornis is dat een oorsprong heeft in jeugdtrauma’s. Het is te zoeken in genetica en epigenetica en niet in trauma’s of verstoorde banden met dominante moeders.

     Nog even terugkomend op pedofilie. Het is een feit dat het grootste deel van de daders man is. Zal ik dan net zo generaliserend zeggen dat er een verband ligt tussen man zijn en pedoseksualiteit?
     M.a.w.: De meeste pedoseksuelen zijn man. Maar dat wil niet zeggen dat de meeste mannen pedoseksueel zijn.
     Denk even in dezelfde strekking over de stellingen waar jij mee komt en je ziet je eigen drogredeneringen.

     Het zijn complexe onderwerpen. Daar zijn geen simpele uitleggen over te geven. Ik mag aannemen dat je dat wel met me eens bent, toch?

     2 likes
     • @ Ferrimassi:
      Onzin. Kom met een goed onderbouwend onderzoek, niet met deze anti-gay agenda aan. Je hebt geen flauw benul waar je het over hebt.

      1 likes
     • De statistieken liegen er niet om, het is duidelijk een stoornis. Er word niet over gepraat want dat is taboe, 55% van de homo’s geeft zelf toe achter minderjarigen aan te zitten. Zijn er hetero’s die het ook doen, ja. Maar niet met zon zware oververtegenwoordiging. De afwezigheid van een vader en een dominante moeder speelt wel degelijk een rol.
      De homolobby doet er alles aan om deze feiten te ontkrachten. De push om kinderen te seksualiseren komt uit de Ltgb hoek.

      0 likes
     • goed onderbouwd onderzoek rofl, nee ik baseer mij op cijfers. Ik ben niet anti-gay. Maar acht het wel bewezen dat het een ontwikkelingsstoornis is. Ik snap dat de slachtofferhiërarchie heilig is voor je. Ik ben wel anti-pedo. Een blogpost is niet gelijk aan misdaad statistieken. Dat snap je wel hoop ik?

      0 likes
 8. ach, Rene. Laten we niet de fout herhalen die ‘Timmermans maakte; meteen al een dader aanwijzen, terwijl alle sporen naar de beschuldigers wijzen.

  Bewijsmateriaal fabriceren, en daarmee een ‘goede’ story-telling script schrijven, echt niet makkelijk.

  Er zitten in de officiële story-telling lijn al meteen een paar opvallende weinig geloofwaardige punten, cq. claims.

  Een moslim! (NB.: nou, komt dat ff gelegen! da’s bruikbaar!)
  Niet zomaar een moslim, nee IS!

  ‘ff’ time-out. Wat weten we van IS?
  Iedere vrije journaliste weet dat dat de grondtroepen zijn van de CIA.
  De doodseskaders die door de geallieerde geheime diensten werden en worden getraind, in m.n. Turkije, Georgië, in de VS, Afghanistan.
  Het bewapenen en radicaliseren van moslims begon al dmv. presidentieel bevel onder Reagan, Operatie Cyclone, met gebruik van de Taliban.
  Osama Bin Laden, was een CIA-agent, onder collega’s bekend als Tim Osman. En overleed al in dec. 2001 aan nierfalen. De story telling had voldoende aan studio-animaties, archief foto’s, fake-video’s, etc.

  Met de huidige beeldmanipulatie kunnen complete oorlogen op onze schermen worden geprojecteerd, geheel studio-animaties, zonder dat u (direct) argwaan krijgt.
  Het Amerikaanse leger, ieder leger, heeft uiterst gesofisticeerde middelen voor Proganda, en Perceptie Management, of PSYOPS.

  Zo heeft NAVO-Brussel een terreurtak die de naam GLADIO draagt. De radicale Islam staat bekend als GLADIO-B.

  De operaties op 9/11, in Parijs, ook Bataclan; en Zaventem waren eigenlijk verbazingwekkend makkelijk als valse vlag operaties te herkennen. Meteen een tsunami van feitenvrije stemmingmakerij in de corrupte media. De politieke nuttelozen staan meteen in de startblokken om de reeds geplande politike winst te incasseren.

  Dat zie je mbt. tot Orlando dan ook meteen gebeuren. Trump moet worden ‘kalt gestellt’, ‘Hawk’ Hillary – die steeds meer Turbo-taal moet gebuiken om stemming te maken – krijgt een ‘boost’ van de mediamagnaten.

  Dat mens is een gevaar voor de hele wereld. Zij gaat zsm. ten oorlog. Rusland aanvallen om mee te beginnen. Desnoods Europa aanvallen.
  En natuurlijk wil zij ook los op Syrië, de hele Kaukasus, Iran, Venezuela, en momenteel zijn er ‘War Games’ gaande in de Zuid-Chinese Zee.

  Ook de Republikeinen hangen aan de touwtjes van dezelfde globalisten. Accenten en/of het tijdpad kunnen verschillen; zal lood om oud ijzer zijn.
  http://wideshut.co.uk/gladio-b-the-origins-of-natos-secret-islamic-terrorist-proxies/
  Valse (IS-)vlag Parijs: https://www.youtube.com/watch?v=JV-Cc-Qxd5s
  Zo radicaliseren wij jonge moslims tot jihadisten:
  http://newsrescue.com/genesis-of-islamic-radicalism-the-us-textbook-project-that-taught-afghan-children-terror/
  om/12063-stunning-obama-s-secret-directive-supporting-global-islamism

  Deze wil ik jullie niet onthouden:
  http://sputniknews.com/us/20160614/1041273352/orlando-homeland-security-contractor-g4s.html

  graaf zelf nog dieper, en verbind zelf die stippen.
  complot-ontkenners snappen niet veel van het oorlogsbedrijf. de strategien, middelen en methoden, of houden zich van de domme.

  Ook gek dat een moslim nou zoveel problemen zal maken van homo’s. Onder moslims zijn homo’s ook geen uitzondering. Men is (nog) een stuk geslotener op dat gebied.
  Dus de officiële story telling is gewoon niet geloofwaardig op dit punt.

  Laat nu LGBT-promotie (Lesbo-Gay-Bi-Transsexuelen; ja, hoe verzinnen de VN-ers en de legers Bruikbare Idioten het!) nu net een belangrijk wapen te zijn voor de globalisten om (onze) normen en waarden te perverteren. Toeval kán, maar zóveel inkoppers voor open doel . . . .

  EU-Minister voor BZ, censuur, ‘veiligheid’, en zo Mogherini maakt van import ‘radicale moslims’ prioriteit van beleid. Net als de ‘radicalisering van de Islam’ is dit bedoeld om terreur in onze steden op touw te zetten. Onze vrouwen te laten verkrachten, en onze huizen te onteigenen.
  Zowel bij ons, als in de VS, staat nog een hele golf van zgn. ‘moslim’terreur gepland. Turkije, S.A. en de Golf Staten helpen de EU en VS om dez moslimterreur te financieren en accomoderen. Kritiek hierop komt op represailles te staan, en het verwijt ‘anti-semietiets’.
  Zie EU directieven van Timmermans, Mogherini en Sutherland. zoek op ‘hate speech’.
  Wie nu nog tegen een Brexit is, is zelf een terrorist; en een gevaar voor ons allen.

  In de EU is er geen ontkomen aan deze nep-vluchtelinen, feitelijk CIA doodseskaders, cq. terreurcellen. http://barbara-spinelli.it/tag/migration-compact/ nb. de term ‘Compact’ verraad de hand van de eugenisten van de fascistische Rockenfeller Foundation.
  Afstemming rassenleer/Migratie Compact in de Knesset: https://www.youtube.com/watch?v=pKHf-0GpJpw
  Belgistan: https://www.youtube.com/watch?v=ZDKk15KcqNk
  Swedistan: 55 no-go zones (terreurcellen): https://www.youtube.com/watch?v=thXCb1VUBDg
  Who is behind 3rd world immigration to Sweden:
  https://www.youtube.com/watch?v=P07PZgUOL-o

  8 likes
  • Laat me niet lachen zeg.

   Van alle onzin die je zegt is dit een van de ‘mooiste’, na deze verschrikkelijke schietpartij:
   ‘” Laat nu LGBT-promotie (Lesbo-Gay-Bi-Transsexuelen; ja, hoe verzinnen de VN-ers en de legers Bruikbare Idioten het!) nu net een belangrijk wapen te zijn voor de globalisten om (onze) normen en waarden te perverteren.”

   Vertel mij eens hoe LGBT’ers de rest van de wereld perverteren? Want ik zie het niet. Ik zie niks pervers aan liefde, en ik zie ook niks pervers aan genderdysphorie. Wat ik zie is een enorme worsteling voor gelijke rechten en heel veel leed.

   2 likes
   • Alles moet conformeren aan deze ontwikkelingsgestoorden. Het is een voertuig voor het slopen de seksuele identiteit. Deze rommel word nu op basisscholen en kindertelevisie gepromoot. En dat zogenaamd om de acceptatie van een paar geesteszieken te realiseren. Met de discriminatie valt het wel mee, mits ze zich niet opdringen aan de rest van de wereld. En nou juist dat doen ze niet. Nee je moet en zal in de andere wc schijten.. bizar.

    0 likes
 9. Alweet fals flag of degene die het beweert aandacht nodig heeft niet alles is fals flag want dat gaat als koek erin bij de complotaanhangers

  4 likes
  • “Alweet fals flag of degene die het beweert aandacht nodig heeft niet alles is fals flag want dat gaat als koek erin bij de complotaanhangers”

   Jij is veel slim alleen taal nog probleem kan chocolade van niet maken misschien niet Google vertaal gebruik om Swahili praat naar Nederlands

   5 likes
 10. Obama liegt. Obama zegt dat deze moordenaar van 49 mensen een eenling zonder banden met andere groepen was. Lees het volgende:

  De FBI liet weten dat de schutter Omar S. Mateen heette. Mateen was bekend bij de FBI. De organisatie had hem sinds 2013 als één van de aanhangers van terreurgroep IS op de radar. De FBI zei de schutter ooit te hebben ondervraagd omdat die met collega’s had gesproken over mogelijke terroristische banden.

  2 likes
  • Dit is een valse vlag met de bedoeling de wapens van de Amerikaanse burger af te nemen. (Dit is reeds 2 eeuwen geleden in Europa gebeurd).
   Het 2e Amendement is in de V.S. één van de grondrechten en Obama heeft deze alleen al in het afgelopen jaar middels 5 executive orders proberen te ondermijnen.
   Ook rechters en het congres hebben tot op heden steevast tegen alle wetten gestemd die er voor zouden moeten zorgen dat de Amerikaanse burgers “legaal” wapens afhandig kunnen worden gemaakt.

   Om dit te bewerkstelligen zijn er de afgelopen jaren “aanslagen” geweest die dit mogelijk zouden moeten maken, waarvan Sandy Hook de meest bekende is en waarvan keihard is bewezen dat het om een false flag operatie ging.

   Dat het om een valse vlag gaat, kun je zien aan de HOEVEELHEID media aandacht.
   Hoe groter de aandacht, hoe groter de kans dat het om een valse vlag gaat.

   1: Drill at the Same or Nearby Time and Place
   2: Foreknowledge
   3: Eyewitnesses Have Conflicting Accounts
   4: MSM Quickly Name and Demonize the Patsy
   5: Patsy Has No Military Training, Yet Shoots Extremely Fast and Accurately
   6: Patsy Gets Killed, Drugged or “Suicided”
   7: Shooter Leaves Manifesto
   8: Evidence Gets Conveniently Destroyed
   9: No Obvious Motive for the Mass Attack
   10: Immediate Calls for Gun Control
   11: Fake “Victims” = Crisis Actors
   12: “Victims” Get Killed Twice
   13: Families of “Victims” Have Elite or Acting Backgrounds
   14: Families of “Victims” Show Little to No Emotion, and Even Snigger and Laugh
   15: Families of “Victims” Receive Millions in Federal Payoffs

   http://beforeitsnews.com/alternative/2016/06/orlando-massacre-the-back-story-to-this-black-operation-3368651.html
   http://www.activistpost.com/2015/12/15-ways-to-detect-a-false-flag-operation.html

   Het is nog te vroeg om te zeggen of het hier om een valse vlag gaat. Echter veel van deze bovenstaande punten zijn van toepassing op de “Orlando affaire”.

   3 likes
   • “Dat het om een valse vlag gaat, kun je zien aan de HOEVEELHEID media aandacht.”

    Gek hè, zoveel media aandacht. De grootste massaslachting in de geschiedenis van de VS gepleegd door één dader. Met als target zeer specifiek. homoseksuelen en transgenders.

    4 likes
 11. Wel opvallend dat hij op verschillende foto’s in een uniform van de LAPD poseert en dat hij werkzaam was bij het grootse beveiligingsbedrijf AG4, een bedrijf met een niet al te zuivere historie, o.a. betrokken geweest bij transporten van illegale immigranten.
  Volgens enkele getuigen werd de deur dichtgehouden zodat er niemand meer naar buiten kon en er zijn mensen die beweren dat er sprake was van twee schutters.
  Wat ik ook opvallend vind is dat daders van eerdere aanslagen ook bekend waren bij de FBI, zoals veel daders van aanslagen voorheen bekend waren bij één of andere geheime dienst, en niet als een gevaar werden gezien. Het verhaal is toch de hele tijd van de zelfde strekking.
  Ik hoef voortaan in ieder geval geen koffie meer als ik op het politiebureau zit, wie weet wat ze er in stoppen.
  En nu weer die hele media-hype er om heen omdat er Amerikaanse homo’s zijn vermoord. Als ze in Iran van een gebouw worden gegooid hoor je er niemand over. Iemand de vlag halfstok gehangen omdat er een aanslag in Bagdad was gisteren?
  Heb ik nu een aluhoedje?

  6 likes
  • “Hele mediahype”… we hebben het hier niet alleen over de grootste massaslachting ooit in Amerika gepleegd door één dader, ook is er een heel specifieke ‘doelgroep’ aangevallen. Gek hè, dat daar aandacht aan besteed wordt.

   En voor het geval je het nieuws niet bijhoudt: dat homoseksuelen in de zgn. Islamitische Staat van daken worden gegooid wordt hier echt niet verzwegen hoor.

   3 likes
 12. Kwestie van tijd hè dat dit weer geroepen zou worden, heel verrassend 🙂

  6 likes
 13. De haat en angst propaganda machine werkt naar behoren zie ik.

  4 likes
 14. Het zijn oefeningen. Burgeroefeningen met politieke doeleinden. Ontwapening of geldkwesties beurs. Wij moeten denken dat dit terroristen zijn. Daarnaast hebben we militaire oefeningen(vele landen meedoen) wereldwijd. Men verwacht dus chaos.(heeft men zelf wel zo gepland) Om het een beetje duidelijker te maken. Er lopen 2 agenda’s door elkaar heen. Die van het geloof(drie abraham geloven/bijbelverhaal) en die van de beurs/geldsysteem. En met die beurs gaat het niet goed. Zelfs de telegraaf heeft er vandaag een bericht over. Het lijkt al aardig op een val. Ik heb de standen bij gehouden van de FTSE10 ook wel foetsie genoemd(Londen). Jan 2016 een piek van 6900(occulte getal/ook vermeld in The economist). In Juni is er alleen nog maar flinke daling. 1 juni 6181 punten, 2 juni 6180, 3 juni 6170, 11 juni 6115, 13 juni 6084, 14 juni 6044. Er is een daling van meer dan 3% en dat duidt op een crash.
  Zou vandaag/komende dagen, maar wat cash geld gaan opnemen. Sla wat water en eten in. Oh ja en bedenk dat vrijwel geen een opstand/oppositie onafhankelijk is. Zelfs de voetbalrellen in Frankrijk. Blijf rustig en waakzaam.

  2 likes
 15. Tja gooi alle andersdenkenden bij elkaar in een kooi dan krijg je vanzelf vrede. Dat is het idee van de overheid. Of ze nou ingepakt in een boerka of als een slet over straat lopen, maak niet uit, gij moet en zal tolereren. De vrede komt vanzelf als gij maar alles doet tolereren. Maar natuurlijk, blijf vooral alles op een hoop gooien dan komt het vanzelf goed en krijg je automatisch vrede, want de makke schapen blijven tolereren. Maakt niet uit hoe anders iemand denkt, Tolereren.
  Om elkaar te tolereren kan je inburgeren! Burgeren = gehakt maken van een stuk vlees.

  2 likes
 16. De kranten vermelden dat de beurzen zakken door komende referenda Brexit. Dat is puur onzin, want de CEO ‘s bepalen de beurzen. Als burger blijf je altijd onder de plak. Ook bij een Brexit. Geld verloopt nog altijd via de banken. Wie zitten er in de CEO’s? Alle grootaandeelhouders/top.Het geld systeem wordt sowieso al jaren wereldwijd kunstmatig overeind gehouden. Er is wereldwijd geen groei aan echte productie(totaal). Sterker nog al die bedrijven worden verkocht/gesaneerd enz. Er blijft dus zo niks meer over en dan bam. Men gaat vingertje naar elkaar wijzen(werelddelen) en zo kan er een wereld oorlog worden gecreëerd.

  2 likes
 17. Zijn ze helemaal dol; homo’s en andersdenkenden terroriseren mag alleen in naam van god. ???

  1 likes
 18. Dit is gewoon de uitvoering van een ideologie Islam, waarbij 50 onschuldige mensen zijn afgemaakt. Door een gek in de naam van een zogenaamde profeet Allah. Islaam heeft een bedoeling nl de wereld onderwerpen terwijl hun leiders continu alcohol zuipen, varkensvlees eten en tekeningetjes van mohamed het loze varkentje maken

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

NPO

NPO gaf terrorist zak belastinggeld voor omstreden interview. ‘Onbestaanbaar!’

Afgelopen Kerst was jihadbruid Laura H. te ...

deep state

Deep State verkeert in paniekmodus. Ex-CIA-agent onthult wat er achter de schermen gebeurt

De Amerikaanse oud-minister van Justitie Eric Holder ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.