Buitenland

WEF-knecht Sanna Marin verliest Finse verkiezingen en dit krijgen de Finnen ervoor terug

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!

De Finse parlementsverkiezingen zijn uitgelopen op een nederlaag voor premier en WEF-knecht Sanna Marin. Ze legde het af tegen de Nationale Coalitiepartij (NCP). Ook de EU-kritische partij De Finnen deed het beter dan de partij van Marin.

“Met deze resultaten zullen de gesprekken over de formatie van een nieuwe regering plaatsvinden onder leiding van de Nationale Coalitiepartij,” zei NCP-leider en de nieuwe premier Petteri Orpo (WEF) in zijn overwinningstoespraak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Klus geklaard

“De belangrijkste taak van de volgende regering is het herstellen van onze economie en het vergroten van de economische groei. Daarnaast is het heel belangrijk om te werken aan NAVO-Finland.” Dinsdag treedt Finland toe tot de NAVO.

Geopolitiek analist en journalist Patrick Henningsen constateert dat Finland dankzij de ultra-woke premier Marin door de NAVO kan worden gebruikt om Rusland te kwellen. “Klus geklaard,” aldus Henningsen.

Young Global Leader

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen wijst erop dat degenen die verantwoordelijk waren voor het volledig onjuiste coronabeleid overal worden weggestemd. “Of ze stappen zelf op. Zoals in Nieuw Zeeland.”

In 2020 werd Marin een Young Global Leader van het World Economic Forum. Afgelopen jaar was ze op de Bilderbergconferentie in Washington DC.

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noh
noh
1 jaar geleden

Hebben al die mensen geen kibderen? Maar dat zegt weinig als ik naar mn eigen ex kijk. Die had mn zoon de covid prik laten nemen als ik t even niet heel duidelijk had gemaakt

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Al die WEFPUPPETS zijn hardnekkige vlooien ,denk je van ze af te zijn komen er gewoon weer een soort van nieuwe terug,waar zitten ze niet.

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Lijkt mij lood om oud ijzer deze machtswisseling.

Jacob
Jacob
1 jaar geleden

De ratten verlaten het schip.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x